oxygen776 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσης ΣΠΕΝ Θήβα που ξεκινάνε από βδομάδα μπορεί κάποιος να μας δώσει μια ιδέα τι να περιμένουμε? Είναι δύσκολα αρκετά? Έχω ακούσει ότι διαφέρουν από στρατόπεδο σε στρατόπεδο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από oxygen776
andreas1gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 18 ώρες πριν, oxygen776 είπε Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2): 1) οπλιζεις πυροβολας οπλιζεις πυροβολας 2) οπλιζεις οπλιζεις πυροβολας Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία στην πύλη όταν πηγαίνεις με το όπλο άδειος και ακριβώς μετά όταν είναι να σε αλλάξει ο άλλος που ειναι και ο αξιωματικός που επιβλέπει την διαδικασία? Σε μια αλλαγή το σωστό είναι το παρακάτω (αν και συνήθως μέσα στο χάραμα ο αλλαγής βαριέται την ζωή του)… Αυτός που θα παραδώσει υπηρεσία βγάζει γεμιστήρα, έχει το όπλο ασφαλισμένο και οπλίζει μια φορά… τότε δίνει το όπλο στον αλλαγής για οπτικό έλεγχο θαλάμης. Μετά τον έλεγχο το όπλο επιστρέφετε από τον αλλαγής για να ολοκληρωθούν τα μέτρα ασφάλειας οπλίζοντας μια ακόμη φορά, αφαιρώντας την ασφάλεια και πυροδοτώντας σε βληματοδοχο.
KostAE2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Επειδή στις διακοπές χριστουγέννων θα έρθει ένα συγγενικό μου πρόσωπο από εξωτερικό και θα ήθελα να πάρω το γκρούπ αδείων που θα το δω περισσότερο, υπάρχει περίπτωση κάποιο άτομο που να ξέρει (ακόμα και στο περίπου) ποιες ημερομηνίες θα είναι τα 2 γκρούπ;
Coatedspyroe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι για την κατανομή. Με έχουν βάλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναυτικο ενώ θέλω με τα χίλια να μπω ειδικές δυνάμεις (2021 έκανα δήλωση και τώρα που τελειώνω σχολή σκέφτομαι να μπω φουλ). Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να αλλάξω ενω την εχω κοψει την αναβολη να δηλώσω να πάω ειδικές δυνάμεις ή την έκατσα; και ναι αν γινετε να μου πει και την διαδικασια τι χαρτια και που τα στελνω Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Coatedspyroe
dionisis1925 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι για την κατανομή. Με έχουν βάλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ναυτικο ενώ θέλω με τα χίλια να μπω ειδικές δυνάμεις (2021 έκανα δήλωση και τώρα που τελειώνω σχολή σκέφτομαι να μπω φουλ). Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να αλλάξω ενω την εχω κοψει την αναβολη να δηλώσω να πάω ειδικές δυνάμεις ή την έκατσα; και ναι αν γινετε να μου πει και την διαδικασια τι χαρτια και που τα στελνω Σου είχα απαντήσει όταν είχες ρωτήσει κάτι αντίστοιχο.
Coatedspyroe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Σου είχα απαντήσει όταν είχες ρωτήσει κάτι αντίστοιχο. ναι ισχυει (την ειδα πριν λιγο) την αιτηση αλλα ξερεις ρε την αιτηση μου ειπε η στρατολογια θα την κανεις στα ΚΕΠ παω στα κεπ και μου λενε οχι δεν ειναι αρμοδιοτιτα μας αυτο ισα ισα να σου κοψουμε την αναβολη σου για αυτο ρωταω
dionisis1925 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, Coatedspyroe είπε ναι ισχυει (την ειδα πριν λιγο) την αιτηση αλλα ξερεις ρε την αιτηση μου ειπε η στρατολογια θα την κανεις στα ΚΕΠ παω στα κεπ και μου λενε οχι δεν ειναι αρμοδιοτιτα μας αυτο ισα ισα να σου κοψουμε την αναβολη σου για αυτο ρωταω [email protected] , στείλε email απαντάνε.
alexander098 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Βγηκε η καταταξη μου στην τριπολη στο 124 ΠΒΕ. Επειδη θα ξεκινησω απο μακεδονια το ταξιδι, μπορω να βγαλω φυλλο πορειας; Δεν γνωριζω καθολου
iodim21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα μάγκες όποιος παρουσιάζεται με την ΣΤ ΕΣΣΟ ΑΥΛΩΝΑ Κέντρο Εκπαιδεύσης Τεθωρακισμένων ας σχολιάσει και αν ξέρει τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου και οτιδήποτε άλλο που να βοηθήσει. Κάθε πληροφορία για μένα που δεν ξέρω που παν τα 4 είναι πολύτιμη. Δεν βρίσκω τίποτα για τον Αυλώνα , τα μόνα που βρίσκω είναι άρθρα από καταγγελίες που κάνουν επειδή είναι απαίσια
johnmadgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 ερωτηση σε λευκο φυλλο πορειας τι γινεται σε περιπτωση επιιστρατευσης?
nyne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 20 hours ago, iodim21 said: Καλησπέρα μάγκες όποιος παρουσιάζεται με την ΣΤ ΕΣΣΟ ΑΥΛΩΝΑ Κέντρο Εκπαιδεύσης Τεθωρακισμένων ας σχολιάσει και αν ξέρει τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου και οτιδήποτε άλλο που να βοηθήσει. Κάθε πληροφορία για μένα που δεν ξέρω που παν τα 4 είναι πολύτιμη. Δεν βρίσκω τίποτα για τον Αυλώνα , τα μόνα που βρίσκω είναι άρθρα από καταγγελίες που κάνουν επειδή είναι απαίσια Φιλε μου να σου δωσω πληροφοριες αλλα δυστυχως θα ειναι απο το 2003...Σε γενικες γραμμες μιλαμε για ενα τεραστιο στρατοπεδο με πολυ περπατημα,πολλες υπηρεσιες κτλ.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/10/2023 στις 3:39 ΜΜ, oxygen776 είπε Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2): 1) οπλιζεις πυροβολας οπλιζεις πυροβολας 2) οπλιζεις οπλιζεις πυροβολας Δις οπλισατε, πυροβολησατε. Το δις οπλισατε εχει την εννοια οτι θα "πεταξει" τη σφαιρα αν εχει απο ατυχημα μεινει στη θαλαμη. Αν ομως εχει μεινει σφαιρα στη θαλαμη και οπλισεις μια φορα και μετα πυροβολησεις τοτε θα ριξεις τη σφαιρα αυτη και ειναι πολυ επικινδυνο ακομα και στο αερα να ειναι. Αυτα δυστυχως στις πιο πολλες μοναδες ηταν ψιλα γραμματα, δεν τα εξηγουσαν. Ειχε τυχει σε μοναδα που υπηρετουσα, εντος αστικου ιστου, ενα οργιο κατα λαθος να ριξει στον αερα. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε ενα οργιο κατα λαθος να ριξει στον αερα. σοβαρα? Για πες λεπτομερειες του γεγονοτος!
ApoGal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Στις 17/10/2023 στις 8:13 ΜΜ, johnmadgr είπε ερωτηση σε λευκο φυλλο πορειας τι γινεται σε περιπτωση επιιστρατευσης? Σε περίπτωση επιστράτευσης καλείσαι σε Β' Φάση Αναφορά σε κείμενο Το λευκό Ειδικό Φύλλο Πορείας (ΕΦΠ), χορηγείται σε όσους δεν έχουν ενταχθεί (ακόμα) στο Σχέδιο Επιστράτευσης και συνεπώς ευρίσκονται σε «κατάσταση αναμονής» για μελλοντική κλήση τους. Στις 15/10/2023 στις 3:18 ΜΜ, KostAE2 είπε Καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Επειδή στις διακοπές χριστουγέννων θα έρθει ένα συγγενικό μου πρόσωπο από εξωτερικό και θα ήθελα να πάρω το γκρούπ αδείων που θα το δω περισσότερο, υπάρχει περίπτωση κάποιο άτομο που να ξέρει (ακόμα και στο περίπου) ποιες ημερομηνίες θα είναι τα 2 γκρούπ; Οι περσινές ήταν: Α Περίοδος: Από 17 Δεκ 22 έως και 28 Δεκ 22 Β Περίοδος: Από 30 Δεκ 22 έως 10 Ιαν 23 Αρα πάνω κάτω αυτές είναι οι ημερομηνίες. Βγαίνει σχετική ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ και θα σας ενημερώσουν.
PanosTsarantanis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, ApoGal είπε Σε περίπτωση επιστράτευσης καλείσαι σε Β' Φάση Οι περσινές ήταν: Α Περίοδος: Από 17 Δεκ 22 έως και 28 Δεκ 22 Β Περίοδος: Από 30 Δεκ 22 έως 10 Ιαν 23 Αρα πάνω κάτω αυτές είναι οι ημερομηνίες. Βγαίνει σχετική ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ και θα σας ενημερώσουν. @ApoGal Τι θα πρεπει να κανω εγω που δεν θελω να παω στρατο γιατι πιθανος εχω πολλα θεματα στην ζωη μου (οχι ακραια οπως σχιζοφρενεια η ψυχωση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις