Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, KostAE είπε Παιδιά, πρόσφατα μίλησα με έναν φίλο μου και μου είπε πως ακόμη ισχύει η πενθήμερη τιμητική άδεια αν έχεις κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού. Μου κάνει εντύπωση, γιατί πλέον είμαστε σε μια φάση που σιγά-σιγά ξεμπερδεύουμε από τα μέτρα. Ξέρετε αν όντως ισχύει; Δεν το πολυπιστεύω, απλώς ρωτάω γιατί το είπε με μεγάλη σιγουριά. Και αν ναι, εγώ που το είχα κάνει το 2021 θα μπορώ να πάρω; θες να πάρεις 5ημερη τιμητική επειδή έκανες εμβόλιο το 2021? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε θες να πάρεις 5ημερη τιμητική επειδή έκανες εμβόλιο το 2021? Και 2 έξτρα μέρες προσαύξηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg1900dz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα.. Ο αδερφος μου παρουσιαστηκε στην τελευταια εσσο στο πυροβολικό. Καθώς υπηρετώ ακόμα σε παραμεθοριο στρατοπεδο και δεν πηρα ευνοική μετάθεση (λόγω κριτηρίων) μας είπαν πως μπορει στη θεση μου να την παρει ο αδερφος μου.. Του ηρθε οντως μεταθεση σε ταγμα πεζονατων στην πόλη μας.. Είναι λογικό αυτό απο τη στιγμή που δεν είχε δηλωσει ειδικές δυνάμεις? Ειμαστε 3τεκνοι και για τον ένα η τον άλλο λόγο δεν θελει να πάει ειδικές δυνάμεις, απλά να έρθει στην πόλη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasisjmr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα σας με ηρθε η μετάθεση για 490ΤΔΒ(θεσσαλονικη) ειμαι έρευνα πληροφορικής θα παραμείνω στην πληροφορικη η θα γινω διαβιβαστείς;Επισης γνωριζει κανενας τι παιζει απο υπηρεσίες,εξοδους Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostAE2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Στις 7/10/2023 στις 8:59 ΜΜ, Ukforthemoment είπε θες να πάρεις 5ημερη τιμητική επειδή έκανες εμβόλιο το 2021? Στις 7/10/2023 στις 9:44 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Και 2 έξτρα μέρες προσαύξηση Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία παιδιά, όπως έγραψα στο σχόλιό μου μου έκανε εντύπωση και δεν το πολυπίστευα γιατί ακριβώς έχει περάσει καιρός που έχουν λήξει τα μέτρα, οκ ήταν χαζή ερωτήση, δεν υπήρχε όμως λόγος να με κοροϊδεύετε… Όπως και να έχει, έστω και έτσι, σας ευχαριστώ για την απάντηση. Υ.Γ. Ο KostAE είμαι, απλώς είχα ένα θεματάκι με το mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, KostAE2 είπε Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία παιδιά, όπως έγραψα στο σχόλιό μου μου έκανε εντύπωση και δεν το πολυπίστευα γιατί ακριβώς έχει περάσει καιρός που έχουν λήξει τα μέτρα, οκ ήταν χαζή ερωτήση, δεν υπήρχε όμως λόγος να με κοροϊδεύετε… Όπως και να έχει, έστω και έτσι, σας ευχαριστώ για την απάντηση. Υ.Γ. Ο KostAE είμαι, απλώς είχα ένα θεματάκι με το mail. Ειλικρινή απορία ήταν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostAE2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ειλικρινή απορία ήταν . Αν είναι έτσι, τότε με συγχωρείς, πίσω από μια οθόνη δεν καταλαβαίνεις το ύφος του άλλου ατόμου. Προσωπικά δεν το πολυπίστευα ακριβώς γιατί έχουν περάσει 2 χρόνια, απλώς γιατί το παιδί που μου είχε πει επέμενε πολύ και είπα να ρωτήσω για σίγουρα Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UltraInstict24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα... ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν γνώμες για την ανώτατη σχολή πολέμου στη Καλαμαριά.... γενικά πως είναι σάν στρατόπεδο, οι υπηρεσίες,οι έξοδοι και λοιπά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypto1111 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Στις 27/1/2022 στις 5:46 ΜΜ, Nicktaskos είπε Ξερεται κάτι για το στρατόπεδο 1λ/βεκεεδ , δηλαδή εκεί παίρνουν εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων για να πάρουν μπερέ ; Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη Τη λέει εκεί εν έτη 2023? Από εκπαίδευση υπηρεσίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, krypto1111 είπε Τη λέει εκεί εν έτη 2023? Από εκπαίδευση υπηρεσίες? Λες να υπηρετεί ακόμα;21 μήνες μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Ukforthemoment said: Λες να υπηρετεί ακόμα;21 μήνες μετά; Μπορεί να μάζεψε φυλακές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε Μπορεί να μάζεψε φυλακές τόσες φυλακές ούτε ο Ρωχάμης δεν είχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Βλέπω αρκετές κλήσεις για μετεκπαίδευση συνομιλήκων μου (34-35) και πιστεύω ίσως έρχεται και η δική μου σειρά. Το θέμα είναι ότι έχω μετακομίσει σε σχέση με τη κατοικία που είχα δηλωμένη όταν υπηρέτησα. Βρήκα μια ηλεκτρονική πλατφορμα για "Επικαιροποίηση των ατομικών και σωματομετρικών στοιχείων" σε σάιτ που λέγετε "Ηλεκτρονική Εφαρμογή Αποστολής Ειδοποίησης Εφέδρου". Δήλωσα εκεί τα τωρινά στοιχεία μου. Αυτό αρκεί; Θα στείλουν email τηλέφωνο ή θα θυροκολήσουν στο παλιό σπίτι και θα έχουμε προβλήματα μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxygen776 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2): 1) οπλιζεις πυροβολας οπλιζεις πυροβολας 2) οπλιζεις οπλιζεις πυροβολας Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία στην πύλη όταν πηγαίνεις με το όπλο άδειος και ακριβώς μετά όταν είναι να σε αλλάξει ο άλλος που ειναι και ο αξιωματικός που επιβλέπει την διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 48 λεπτά πριν, oxygen776 είπε Παιδιά να ρωτήσω στο δις οπλισατε πυροδοτησατε πως σας το έχουν δείξει να το κάνετε με το 1) ή το 2): 1) οπλιζεις πυροβολας οπλιζεις πυροβολας 2) οπλιζεις οπλιζεις πυροβολας Μπορεί κάποιος να εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία στην πύλη όταν πηγαίνεις με το όπλο άδειος και ακριβώς μετά όταν είναι να σε αλλάξει ο άλλος που ειναι και ο αξιωματικός που επιβλέπει την διαδικασία? Το 2 κάνουμε. Όταν πας άδειος κάνεις το δις στον αέρα , βάζεις απεα και μετά γεμιστήρα. Όταν σε αλλάζει ο άλλος , βγάζεις γεμιστήρα , μετά απεα και κανείς δις στον αέρα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις