Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 19/9/2023 στις 12:20 ΜΜ, giorgosdimi__10 είπε

Καλημέρα! Τι γνώμες έχετε για ΥΕΑ; Αξίζει; Τι γίνεται αν κάποιος το αποδεχτεί και θέλει να γίνει ΔΕΑ; Ποια είναι τα + και τα - του;

Αν το θες για τα μορια,πας.
Αλλιως δεν αξιζει τον κοπο.
5 μηνες παραπανω θητεια με ευθυνες και τρεξιμο,συν οτι ουτε οι ΕΠΟΠ δε θα σε αντιμετωπιζουν σαν αξιωματικο.

Τα χρηματα δεν το δικαιολογουν,αν εχεις κατι εξω καλυτερα να μη μπλεξεις,αν δεν εχεις και βυσμα να εισαι καπου κοντα θα πρεπει να πληρωνεις και σπιτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Nikos3648 είπε

Κατάλαβα. Ευχαριστώ 

Στη μονάδα πιο μετά ίσως αν είσαι με κομπλε παιδιά αλλά στο κέντρο τώρα που θα γινεται χαμός αστο

• Like 2

34 minutes ago, LittyMeek said:

Στη μονάδα πιο μετά ίσως αν είσαι με κομπλε παιδιά αλλά στο κέντρο τώρα που θα γινεται χαμός αστο

Ξέρεις που να κρύψω το κινητό καθώς πηγαίνω; Στον έλεγχο επιτρέπεται κάπου είχα ακούσει να ψάξει μόνο τα πράγματα μου όχι πάνω μου. Άρα να το βάλω στην τσέπη; 

10 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

Ξέρεις που να κρύψω το κινητό καθώς πηγαίνω; Στον έλεγχο επιτρέπεται κάπου είχα ακούσει να ψάξει μόνο τα πράγματα μου όχι πάνω μου. Άρα να το βάλω στην τσέπη; 

Ε τσέπη η μέσα στο σάκο, δεν είναι ότι σου κάνουν και ψαχτήρι τρελο 

Το Apple Watch είναι κακή επιλογή για στρατό διότι και θέλει σχετικά συχνά φόρτιση (κι οι πρίζες σπανίζουν) και μπορεί σε κάποια κακουχία να το χτυπήσεις. Τα κινητά περνάνε κανονικά, στον έλεγχο κοιτάνε πολύ στοιχειωδώς για άλλα πράγματα, η τρέλα με τα κινητά έχει πλέον περάσει

• Like 1

54 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

Κανονικά, στην τσέπη.

3 hours ago, Nikos3648 said:

3 hours ago, LittyMeek said:

Ε τσέπη η μέσα στο σάκο, δεν είναι ότι σου κάνουν και ψαχτήρι τρελο 

2 hours ago, yanis13 said:

Κανονικά, στην τσέπη.

Σας ευχαριστώ!  

3 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Το Apple Watch είναι κακή επιλογή για στρατό διότι και θέλει σχετικά συχνά φόρτιση (κι οι πρίζες σπανίζουν) και μπορεί σε κάποια κακουχία να το χτυπήσεις. Τα κινητά περνάνε κανονικά, στον έλεγχο κοιτάνε πολύ στοιχειωδώς για άλλα πράγματα, η τρέλα με τα κινητά έχει πλέον περάσει

Αυτό σκεφτόμουν κάθε μέρα πρέπει να το βάζω κάπου για πρίζα, έχω βέβαια powerbank αλλά θα ήθελα να βλέπω την ώρα αν μου πούνε να έρθω πχ σε 10 λεπτά ή κάτι τέτοιο. Πιο πολύ για την κλεψιά το σκεφτόμουν και για να μην μπαίνω στο μάτι. 

14 hours ago, Nikos3648 said:

Σας ευχαριστώ!  

Αυτό σκεφτόμουν κάθε μέρα πρέπει να το βάζω κάπου για πρίζα, έχω βέβαια powerbank αλλά θα ήθελα να βλέπω την ώρα αν μου πούνε να έρθω πχ σε 10 λεπτά ή κάτι τέτοιο. Πιο πολύ για την κλεψιά το σκεφτόμουν και για να μην μπαίνω στο μάτι. 

Χρειάζεσαι ρολοι για διάφορους λόγους. Καλά το σκέφτεσαι. Όχι φυσικά για Apple Watch , αλλά έστω και ένα φτηνιάρικο των 10 ευρώ θα είναι χρήσιμο. Μπορείς φυσικά να βλέπεις την ώρα και στο κινητό.

Καλησπέρα! Απολύομαι και εγώ σε 2 μήνες και έχω μαζεμένες τις άδειες μου μαζί με τιμητικές και τις κρατάω ως άδεια απολύσεως. Τελοσπάντων οι απορίες μου είναι οι εξής: 

1) Περίπου πόσες ημέρες πριν πρέπει να έρθω στη μονάδα μου ώστε να μαζέψω υπογραφές κτλ.;

2) Στη μονάδα στην οποία είμαι κάποια παιδιά που απολυόντουσαν ερχόντουσαν 2-3 ημέρες πριν απλώς για υπογραφές και καφεδάκι και έφευγαν, δεν έκαναν υπηρεσίες. Αυτό ισχύει παντού, πως δηλαδή κάποιες μέρες πριν απολυθείς (δεν λεω για εβδομάδα, αλλα για 2-3) απλώς έρχεσαι και φεύγεις; Το ρωτάω αυτό ωστέ μαζί με την πρώτη ερώτηση να ξέρω πότε πιο νωρίς να φύγω, γιατί αμα είναι απλώς να έρχομαι και να φεύγω, να ξέρω να φύγω πιο νωρίς από εδώ τον επόμηνα μήνα χαχαχα

Σας ευχαριστώ πολύ!

1 ώρα πριν, Savvy-23- είπε

Καλησπέρα! Απολύομαι και εγώ σε 2 μήνες και έχω μαζεμένες τις άδειες μου μαζί με τιμητικές και τις κρατάω ως άδεια απολύσεως. Τελοσπάντων οι απορίες μου είναι οι εξής: 

1) Περίπου πόσες ημέρες πριν πρέπει να έρθω στη μονάδα μου ώστε να μαζέψω υπογραφές κτλ.;

2) Στη μονάδα στην οποία είμαι κάποια παιδιά που απολυόντουσαν ερχόντουσαν 2-3 ημέρες πριν απλώς για υπογραφές και καφεδάκι και έφευγαν, δεν έκαναν υπηρεσίες. Αυτό ισχύει παντού, πως δηλαδή κάποιες μέρες πριν απολυθείς (δεν λεω για εβδομάδα, αλλα για 2-3) απλώς έρχεσαι και φεύγεις; Το ρωτάω αυτό ωστέ μαζί με την πρώτη ερώτηση να ξέρω πότε πιο νωρίς να φύγω, γιατί αμα είναι απλώς να έρχομαι και να φεύγω, να ξέρω να φύγω πιο νωρίς από εδώ τον επόμηνα μήνα χαχαχα

Σας ευχαριστώ πολύ!

Εξαρτάται τη μονάδα. 

Σε άλλες απολύεσαι από τη σκοπιά. Σε άλλες σκας μύτη με πολιτικά την μέρα που απολύεσαι

• Like 1
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Εξαρτάται τη μονάδα. 

Σε άλλες απολύεσαι από τη σκοπιά. Σε άλλες σκας μύτη με πολιτικά την μέρα που απολύεσαι

Ισχύει.

Βέβαια λέει ότι έχει δει κάποιους να έρχονται χαλαρά χωρίς υπηρεσίες. Αν δεν έχει αλλάξει ο διοικητής δε νομίζω ότι θα ισχύει κάτι διαφορετικό.

• Like 1

4 hours ago, JakeKaufman said:

Χρειάζεσαι ρολοι για διάφορους λόγους. Καλά το σκέφτεσαι. Όχι φυσικά για Apple Watch , αλλά έστω και ένα φτηνιάρικο των 10 ευρώ θα είναι χρήσιμο. Μπορείς φυσικά να βλέπεις την ώρα και στο κινητό.

Πήρα κινητό για ώρα όλα καλά. 

Μάγκες είμαι ξηράς και μόλις παρουσιαστώ θα δηλώσω ειδικές δυνάμεις. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνω πάλι 9μηνο σαν να είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις εξ αρχής? Ρωτάω γτ την βασικη ξέρω την κάνουν μεγάλο πεύκο ενώ εγώ θα την κάνω σε όποιο ξηράς με στείλουν. Θενξ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...