Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Αλάνι_08 είπε

Στο σημείωμα κατάταξης δεν το γράφει, αλλά είναι υποχρεωτικό να κάνουμε τεστ PCR 72 ώρες πριν την ημέρα κατάταξης;

Εγώ πήγα σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Μου έκαναν και την ίδια μέρα πήρα το αποτέλεσμα.

Στην μονάδα ούτε που το ζήτησαν.

Καλό είναι να κανεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παρουσιάζομαι στις 22 του μηνός στην Ασσηρο. Έχω επιλέγει ως ΥΕΑ αλλά δεν θα ήθελα να υπηρετήσω περισσότερους μήνες. Μπορώ να το δηλώσω μετέπειτα αυτό; Επίσης ως προς το κινητό να πάρω κάποιο με κουμπιά για να μην έχω θέμα; Είμαι πεζικό ξηράς. Μπορώ με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιήσω το πτυχίο μου; 
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
1 hour ago, ProponitisTouKanape said:

Κινητά περνάνε κανονικά στο ΣΞ. Ένδειξη ΥΕΑ έχουν όλοι οι απόφοιτοι λυκείου, προαιρετικό ειναι να πας

Ευχαριστώ! Έχω ένα παλιό αφής μεν αλλά κάνει τη δουλειά και ένα iPhone. Θα μου σύστηνες να πάρω το iPhone ή να πάρω το άλλο;

Δημοσ.

Καλησπέρες,

Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στο ΚΕΤΘ αυτόν τον καιρό; Παρουσιάζομαι εκεί την άλλη εβδομάδα στο σώμα Έρευνας Πληροφορικής. Από ό,τι έμαθα πλέον όλοι οι ΕΠ εκεί παρουσιάζονται.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Iasonas Pav είπε

Καλησπέρες,

Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στο ΚΕΤΘ αυτόν τον καιρό; Παρουσιάζομαι εκεί την άλλη εβδομάδα στο σώμα Έρευνας Πληροφορικής. Από ό,τι έμαθα πλέον όλοι οι ΕΠ εκεί παρουσιάζονται.

Όντως πάνε όλους τους ΕΠ ΚΕΤΘ; επίσης επειδή με ενδιαφέρει το ΕΠ είσαι με προϋπηρεσία στο χώρο ή απλός πτυχιούχος;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα αλλά είναι ο αδερφός μου αυτή τι στιγμή Κύπρο. Εγώ επίσης θέλω να πάω Κύπρο.

Έχω ακούσει πως δεν θα με στείλουν γιατί υποθέτω θα έχει πάει ήδη ο αδερφός μου.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nikos3648 είπε

Ευχαριστώ! Έχω ένα παλιό αφής μεν αλλά κάνει τη δουλειά και ένα iPhone. Θα μου σύστηνες να πάρω το iPhone ή να πάρω το άλλο;

Φίλε καλημέρα, και εγώ παρουσιαζομαι την άλλη εβδομάδα και θα πάρω και το καλό τηλεφωνο και ένα smartphone της πλάκας προ 8ετιας. Δεν γίνεται έχω την τράπεζα λογαριασμούς, υποχρεώσεις ασφάλειες email σημαντικά και το χρειάζομαι. Άμα μου ζητήσουν για τηλέφωνα θα τους δείξω το παλιό και θα βάλω μια σιμ μέσα επιπλέον στο παλιό. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα πάρα όλα αυτά σε άλλα στρατόπεδα δεν ασχολούνται καν, σε κάποια άλλα πάλι που άκουσα από φίλους μου τους ζηταγαν να ξεκινήσουν το τηλέφωνο και αν δεν είχε σιμ τους έλεγαν κομμένες οι μαλακίες φέρε το κανονικό τηλεφωνο. Σε άλλες πάλι τους το ζηταγαν  οι φαντάροι έφευγαν από το ΣΥΠΟ και το παραλάμβαναν μετά από 2-3 μέρες στη μοναδα. Αλλά δεν γίνεται εν έτει 2023 να κάνουνε αυτά τα πράγματα, θεωρώ πως κανονικά θα έπρεπε να ασχολούνται με πολύ πιο σοβαρά πράγματα σε σχέση με το αν ο νεοσύλλεκτος φέρει τηλέφωνο.

Δημοσ.

Επίσης και ο στρατιώτης δε θα έπρεπε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο που να δείχνει το στρατόπεδο και άλλα πολλά, αλλά τι να κάνουμε που το κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, tzagaritos said:

Όντως πάνε όλους τους ΕΠ ΚΕΤΘ; επίσης επειδή με ενδιαφέρει το ΕΠ είσαι με προϋπηρεσία στο χώρο ή απλός πτυχιούχος;

Ναι, έτσι μου είπαν και κοιτάζοντας τους πίνακες τις Ε ΕΣΣΟ, όντως φαίνεται πως ΕΠ μόνο στο ΚΕΤΘ παρουσιάζονται.

Όσον αφορά το ΕΠ, έχω πτυχίο ΗΜΜΥ και 4 χρόνια προϋπηρεσίας. Από όσο ξέρω βέβαια, ενα τεράστιο ποσοστό αυτών που μένουν όντως στο σώμα μετά την εκπαίδευση έχουν κάποια "εξωτερική" βοήθεια.

Επεξ/σία από Iasonas Pav
Δημοσ.
3 hours ago, oxygen776 said:

Φίλε καλημέρα, και εγώ παρουσιαζομαι την άλλη εβδομάδα και θα πάρω και το καλό τηλεφωνο και ένα smartphone της πλάκας προ 8ετιας. Δεν γίνεται έχω την τράπεζα λογαριασμούς, υποχρεώσεις ασφάλειες email σημαντικά και το χρειάζομαι. Άμα μου ζητήσουν για τηλέφωνα θα τους δείξω το παλιό και θα βάλω μια σιμ μέσα επιπλέον στο παλιό. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα πάρα όλα αυτά σε άλλα στρατόπεδα δεν ασχολούνται καν, σε κάποια άλλα πάλι που άκουσα από φίλους μου τους ζηταγαν να ξεκινήσουν το τηλέφωνο και αν δεν είχε σιμ τους έλεγαν κομμένες οι μαλακίες φέρε το κανονικό τηλεφωνο. Σε άλλες πάλι τους το ζηταγαν  οι φαντάροι έφευγαν από το ΣΥΠΟ και το παραλάμβαναν μετά από 2-3 μέρες στη μοναδα. Αλλά δεν γίνεται εν έτει 2023 να κάνουνε αυτά τα πράγματα, θεωρώ πως κανονικά θα έπρεπε να ασχολούνται με πολύ πιο σοβαρά πράγματα σε σχέση με το αν ο νεοσύλλεκτος φέρει τηλέφωνο.

Συμφωνώ απόλυτα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, oxygen776 είπε

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Τα κινητά περνάνε κανονικά στο ΣΞ εδώ και τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Κι αν κάποια μονάδα τα κρατάει για 2-3 μέρες ειναι η εξαίρεση της εξαίρεσης. Μη κοιτάτε απο φίλους σας που πήγαν 5+ χρόνια πίσω, τότε όντως γκρίνιαζαν παραπάνω. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...