vamvakoolas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 22 hours ago, Gingerbread said: Έχουμε γνώμη για στρατόπεδα Λήμνου; Επίσης αν είσαι γιατρός (δεύτερο πτυχίο), παίζει να σε βάλουν σε άσχετη θέση (επειδή θα δουν το πρώτο); Και ειδικόττα παίρνεις μετά τον πρώτο μήνα της βασικής εκπαίδευσης; εχει παρα πολλα στρατοπεδα σχεδον καθε χωριο και στρατοπεδο ή φυλακιο. Πρεπει να γινεις συγκεκριμμενος. Ακομα και η ταξιαρχεια Μυρινα (πρωτευουσα) θεωρειται στρατοπεδο. Φωναξε το παντου οτι εισαι ιατρος μιας και θα σε τσιμπησουν και θα σε στειλουν σε κανενα νοσοκομειο ή επαρχιακο κεντρο. Ασχετο αν δε πας υγειονομικο π.χ πεζικο μπορεις να κανεις κανονικα υπηρεσιες σαν ιατρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 48 λεπτά πριν, Thresh είπε 1ος γιος είσαι αλλά 2ο παιδί. 😛 Οκ είμαι χαζός😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Womp-34- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, Michaelfg είπε Καλησπέρα Womp-34- και καλή θητεία. Κι εγώ διαβιβάσεις ήμουν οπότε μπορώ να σου πω 2 πράγματα. Αν μπορείς να βγάλεις ειδικότητα οδηγού τότε θα είσαι πιο καλά. Εγώ ήμουν γραφείο κίνησης και οδηγός και κάθε μέρα έβγαινα για κινήσεις καλύπτοντας ανάγκες του λόχου και του στρατοπέδου. Το καλό είναι ότι λείπεις ώρες από το στρατόπεδο οπότε γλυτώνεις αγγαρείες που άλλοι θα τρων λόγω ειδικοτήτων. Καλώς ή κακώς οι διαβιβάσεις δεν έχουν και ειδικότητες που κάνουν κάτι το ιδιαίτερο εκτός (από ΚΕΠΙΚ και ταχυδρομείο). Καλή επιλογή επίσης και ο ταχυδρόμος (θα σε φαν τα τρένα με ότι αυτό συνεπάγεται) αλλά θα έχεις μέρα παρά μέρα έξοδο και σε άλλη πόλη. Επίσης οι χειριστές ΕΡΜΗ συνήθως πάνε συνέχεια σε φυλάκια όπου έχει τέτοια συστήματα. Καταλαβα, σας ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosP-14- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια! Μια απορια, ξερετε αν υπαρχει η δυνατοτητα ενω ειμαι ενοπλος (Ι1) και αυτη τη στιγμη κανω ΣΠΕΝ και εχω ριξει βολες, μετα να πω πως θα επιθυμουσα να γινω αοπλος επικαλωντας πως δε νοιωθω καλα στη συνειδηση μου κρατωντας το οπλο; Ξερω πως δεν ειναι πολυ λογικο αυτο και πιθανον να γελατε διαβαζοντας το, ομως η αληθεια ειναι αυτη και αποφασισα πως εν τελει θα επιθυμουσα στην υπολοιπη θητεια μου να μη ξανακρατησω οπλο. Ευχαριστω εκ των προτερων! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από TasosP-14- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Οκ είμαι χαζός😅 Και οκτάμηνος παραμεθόριο και εννεάμηνος ενδοχώρα. Εκτός και αν μου ξεφυτρώσεις 2 αδέρφια ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinos07 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Καλημερα, είχα πάρει αναβολή λόγο σπουδών το 2018 και τώρα θέλω να την κόψω. Ημουνα στρατό ξηράς, μπορώ να κάνω αίτηση να αλλάξω να πάω αεροπορία? και ναι ξέρω είναι δύσκολο αλλά ρωτάω εάν μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Ntinos07 είπε Καλημερα, είχα πάρει αναβολή λόγο σπουδών το 2018 και τώρα θέλω να την κόψω. Ημουνα στρατό ξηράς, μπορώ να κάνω αίτηση να αλλάξω να πάω αεροπορία? και ναι ξέρω είναι δύσκολο αλλά ρωτάω εάν μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον Λίγο πριν την κατάταξη σου θα σου στείλουν ένα email έτσι ώστε να δηλώσεις διάφορα εκεί μέσα και να πιστέψεις ότι στρατός είναι οργανωμένος, πριν πας σε κάθε μονάδα και σε ρωτήσουν τα ίδια 10 διαφορετικές φορές πάλι Εκεί αν θυμάμαι καλά είχε και αυτή την επιλογή, αλλά πάνε 2 χρόνια τώρα που το έκανα και κάτι μπορεί να έχει αλλάξει ή κάτι να μην θυμάμαι καλά. Ας με διαψεύσει κάποιος ψάρακας αν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosdimi__10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinos07 είπε Καλημερα, είχα πάρει αναβολή λόγο σπουδών το 2018 και τώρα θέλω να την κόψω. Ημουνα στρατό ξηράς, μπορώ να κάνω αίτηση να αλλάξω να πάω αεροπορία? και ναι ξέρω είναι δύσκολο αλλά ρωτάω εάν μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον Καλημέρα! Για να πας από ξηρά στην αεροπορία θες βύσμα οπωσδήποτε! Για το ανάποδο (αεροπορία σε ξήρα) είναι πανεύκολο και χωρίς βύσμα. Κάνεις αίτηση για αλλαγή σώματος όταν σπάσεις την αναβολή ή λήξει αυτή, για να μπεις. Αν κάνω κάπου λάθος, να με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από giorgosdimi__10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 21 hours ago, TasosP-14- said: Γεια σας παιδια! Μια απορια, ξερετε αν υπαρχει η δυνατοτητα ενω ειμαι ενοπλος (Ι1) και αυτη τη στιγμη κανω ΣΠΕΝ και εχω ριξει βολες, μετα να πω πως θα επιθυμουσα να γινω αοπλος επικαλωντας πως δε νοιωθω καλα στη συνειδηση μου κρατωντας το οπλο; Ξερω πως δεν ειναι πολυ λογικο αυτο και πιθανον να γελατε διαβαζοντας το, ομως η αληθεια ειναι αυτη και αποφασισα πως εν τελει θα επιθυμουσα στην υπολοιπη θητεια μου να μη ξανακρατησω οπλο. Ευχαριστω εκ των προτερων! Εφόσον είσαι ικανός σωματικά να κρατάς όπλο και δεν νομίζω ότι υπάρχει Ι άοπλο για ψυχολογικούς λόγους, μπορείς να κυνηγήσεις Ι5 ψυχολογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosP-14- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Εφόσον είσαι ικανός σωματικά να κρατάς όπλο και δεν νομίζω ότι υπάρχει Ι άοπλο για ψυχολογικούς λόγους, μπορείς να κυνηγήσεις Ι5 ψυχολογικό Μαλιστα, δε νομιζω τοτε να το κυνηγησω παραπερα, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση για μια ακομη φορα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PassageToBabylon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Εφόσον είσαι ικανός σωματικά να κρατάς όπλο και δεν νομίζω ότι υπάρχει Ι άοπλο για ψυχολογικούς λόγους, μπορείς να κυνηγήσεις Ι5 ψυχολογικό Υπάρχει Ι4 άοπλο για ψυχολογικούς λόγους Το παίρνουν πολλοί που θέλουν να κοπούν πχ απο στρατονομία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosP-14- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, PassageToBabylon είπε Υπάρχει Ι4 άοπλο για ψυχολογικούς λόγους Το παίρνουν πολλοί που θέλουν να κοπούν πχ απο στρατονομία Μπορεις να το παρεις ομως αυτο μετα τα ΣΠΕΝ; Το λεω επειδη θα ναι περιεργο να εχω πιασει οπλο, να εχω ριξει βολες και μετα να πω πως δε θελω, μαλλον θα πρεπε απο την αρχη. Βεβαια μπορω να επικαλεστω πως με πιανε οπλοφοβια (που ισχυει) και απλως μετα πηρα την αποφαση να γινω αοπλος Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillyTheGod Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια, μια απορια. Ειμαι στρατο ξηρας και απολυομαι σε 3 μηνες και ενα φιλαρακι μου καλο κι αυτος ΣΞ που μπαινει Σεπτεμβριο και δεν ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση με παρακαλεσε αν γινεται καποια πραγματα που μου εχει δωσει ο στρατος (πχ. μπλουζες, φανελες, πετσετες κτλ.) να του τα δωσω για να εχει μια παραπανω ανεση και να γλυτωσει καποια χρηματα σε αγορες. Θελω να τον βοηθησω, αλλα το θεμα ειναι πως δε ξερω καθολου ποια πραγματα που μου δινει ο στρατος στην αρχη θελουν να επιστρεψω πισω στο τελος και ποια κραταω εγω. Μηπως τυχον ειναι ευκολο σε καποιον να με διαφωτισει; Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από BillyTheGod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Σχεδόν όλα τα δίνεις πίσω εκτός απο τα εσώρουχα, το καπέλο και το μπερέ. Εμένα μου πρότειναν αν θέλω να κρατήσω και τις αρβύλες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumpmaster Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, BillyTheGod είπε Παιδια, μια απορια. Ειμαι στρατο ξηρας και απολυομαι σε 3 μηνες και ενα φιλαρακι μου καλο κι αυτος ΣΞ που μπαινει Σεπτεμβριο και δεν ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση με παρακαλεσε αν γινεται καποια πραγματα που μου εχει δωσει ο στρατος (πχ. μπλουζες, φανελες, πετσετες κτλ.) να του τα δωσω για να εχει μια παραπανω ανεση και να γλυτωσει καποια χρηματα σε αγορες. Θελω να τον βοηθησω, αλλα το θεμα ειναι πως δε ξερω καθολου ποια πραγματα που μου δινει ο στρατος στην αρχη θελουν να επιστρεψω πισω στο τελος και ποια κραταω εγω. Μηπως τυχον ειναι ευκολο σε καποιον να με διαφωτισει; Ευχαριστω πολυ! Κανονικά πρέπει να έχεις στην κατοχή σου το ΔΑΦΙ (Διαρκές Ατομικό Φύλλο Ιματισμού). Αυτό γράφει ποια/πόσα υλικά σου έχουν χορηγηθεί, και ποια πρέπει να επιστρέψεις στην απόλυσή σου. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα μπορεί και διαφοροποιούνται ανάλογα τη μονάδα από την οποία απολύεσαι και να μην στα ζητάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις