Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 hours ago, mr.robot said:

Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει στο 487 ΔΒ ; 

Ευχαριστώ 

κατα κανονα ειναι απο τα πιο βυσματικα ταγματα. Ειναι στο ΓΕΣ αρα ετσι και αλλιως πρεπει να εισαι προβλεπε και να βαρας προσοχη παντου. Δε ξερω για τον υπαρχοντα διοικητη αλλα παλιοτερα ηταν ιδανικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

37 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

κατα κανονα ειναι απο τα πιο βυσματικα ταγματα. Ειναι στο ΓΕΣ αρα ετσι και αλλιως πρεπει να εισαι προβλεπε και να βαρας προσοχη παντου. Δε ξερω για τον υπαρχοντα διοικητη αλλα παλιοτερα ηταν ιδανικα.

Από υπηρεσίες έχει σκοπιές σε πύλες κλπ μόνο; 

1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Το ένα είναι 8 μήνες το άλλο 9. Δεν το επιλέγεις εσύ. Πρέπει να πλήρεις κάποια κριτήρια για να δικαιούσαι μειωμένη θητεία.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Άρα, ισχύει! Με τι κριτήρια γίνεται αυτό, αν γνωρίζεις; Γιατί προσπαθώ να το βρω και έχω μπερδευτεί.

1 ώρα πριν, giorgosdimi__10 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Άρα, ισχύει! Με τι κριτήρια γίνεται αυτό, αν γνωρίζεις; Γιατί προσπαθώ να το βρω και έχω μπερδευτεί.

Αρκετά είναι μπορείς να τα βρεις στην σελίδα του στρατού

• Συνοπτικά Κανονική θητεία είναι 12 μήνες ενδοχώρα και 9 παραμεθόριο.
  • Μειωμένη εννεάμηνης διάρκειας είναι 9 ενδοχώρα και 8 παραμεθόριο.
  • Μειωμένη εξάμηνης είναι 6 παντού.
  • Like 2

4 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αρκετά είναι μπορείς να τα βρεις στην σελίδα του στρατού

• Συνοπτικά Κανονική θητεία είναι 12 μήνες ενδοχώρα και 9 παραμεθόριο.
  • Μειωμένη εννεάμηνης διάρκειας είναι 9 ενδοχώρα και 8 παραμεθόριο.
  • Μειωμένη εξάμηνης είναι 6 παντού.

Με κάλυψες πλήρως. Σε ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Καλησπερα παιδια! Ξερει μηπως κανενας αν μπορεις να παρεις μεταθεση απο ενα στρατοπεδο/μοναδα σε ενα αλλο κι ας ειναι στον ιδιο νομο, ακομα και με βυσμα;

Ρωταω γιατι ενας γνωστος μου μου ειπε πως η μεταθεση ισχυει μονο απο νομο σε νομο και μετα δεν μπορεις να αλλαξεις αν εχεις ηδη μπει στο νομο της προτιμησης σου, παρα μονο με αποσπαση για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.

Ευχαριστω!

29 λεπτά πριν, Womp-34- είπε

Καλησπερα παιδια! Ξερει μηπως κανενας αν μπορεις να παρεις μεταθεση απο ενα στρατοπεδο/μοναδα σε ενα αλλο κι ας ειναι στον ιδιο νομο, ακομα και με βυσμα;

Ρωταω γιατι ενας γνωστος μου μου ειπε πως η μεταθεση ισχυει μονο απο νομο σε νομο και μετα δεν μπορεις να αλλαξεις αν εχεις ηδη μπει στο νομο της προτιμησης σου, παρα μονο με αποσπαση για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.

Ευχαριστω!

Με βύσμα μια χαρά μπορείς!

Στις 8/8/2023 στις 10:47 ΠΜ, vamvakoolas είπε

Στην πραγματικότητα στο Πεντάγωνο βαράς προσοχή και μάλιστα πολύ πολύ βιαστικά μόνο σε ανώτατους αξιωματικούς και σε κανέναν άλλο. Μέχρι Συνταγματάρχη μπορείς άνετα να τον αγνοήσεις

Καλημέρα, ξέρει κανένας πως είναι η θητεία στο ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης; Δεν αναφέρομαι για τη φοίτηση με τις πανελλήνιες, αλλά για την υποχρεωτική θητεία, ως φαντάρος δηλαδή. Σας ευχαριστώ πολύ!

Εχω κατανεμηθει στην αεροπορια( οταν πηγα στα κεπ για την αναβολη λογω σπουδων οταν με ρωτησαν δηλωσα αεροπορια). Γινεται να το αλλαξω σε ξηρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...