Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manolis940 είπε

Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Δύσκολο να υπάρχει πλήρωση θέσεων και να σε πάνε αλλού.

Ευχαριστώ 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 20/7/2021 στις 11:17 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

Όταν συμπληρώσεις τα στοιχεία της κατάταξης σου, θα έχει να σημειώσεις πως θες να πας ΕΛΔΥΚ.

ΕΛΔΥΚ είναι καλή επιλογή. Ναι μεν κάνεις θητεία όντως, δε φιδιάζεις, αλλά εχει πολλές εξόδους και εσύ θα πας στην καλύτερη περίοδο για τη μεγαλόνησο, θα γλιτώσεις την αφόρητη ζέστη αλλά θα προλάβεις και καλοκαίρι Μάιο-Ιούνιο

Είναι καλή επιλογή η Κύπρος. Έκανα 7μηνο κάτω το 2010.Τρομερη εμπειρία και αν πας χειμώνα και γλυτώσεις τις αφόρητες ζεστές του Αυγούστου θα είναι καλά 

Δημοσ.

Καλησπέρα και παλι είμαστε 4 αδέρφια και κάνω τώρα την θητεία μου

Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση φαίνομαι σε άλλο Δήμο στην Αθήνα από αυτόν που είναι τα αδέρφια μου που είναι στον ίδιο αυτοί.

Θα έχω θέμα με την μειωμένη θητεία ( 6 μηνο) ;;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έκανε εγχείρηση διαφράγματος κατά τη θητεία του; Άκουσα ότι πολλοί το κάνουν και δωρεάν και περνεις και άδεια κανα μήνα αναρρωτική 

Δημοσ.

Είχα δηλώσει για μετάθεση αλλά τώρα έχει αργήσει πολύ και δεν έχει νόημα.Μπορω να την αρνηθώ?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, LittyMeek είπε

Υπάρχει κάποιος που να έκανε εγχείρηση διαφράγματος κατά τη θητεία του; Άκουσα ότι πολλοί το κάνουν και δωρεάν και περνεις και άδεια κανα μήνα αναρρωτική 

Καλησπέρα και εγώ είμαι ένας από αυτούς που πρέπει να κάνουν καθώς είχα πάει σε ιδιωτικό ΩΡΛ και είναι φραγμένο το διάφραγμα πάρα πολύ εδώ και χρόνια και χειροτερεύει με αποτέλεσμα να μην αναπνέω από το ένα ρουθούνι καθόλου.

Ωστόσο από όσο είχα διαβάσει - ακούσει από άλλους που είχαν κάνει εγχείρηση χωρίς να το λέω με σιγουριά - δεν είμαι ειδικός δεν έχει πάντα 100% επιτυχία και μετά από κάποιο διάστημα σαν να επαναφέρετε η αναπνοή σχεδόν όπως ήταν

Αλλά εγώ προσωπικά θα το κυνηγήσω καθώς έχω πάρει και μετάθεση Αθήνα μετά τα ΣΠΕΝ μου και είμαι σε καλή κατάσταση

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mr.robot είπε

Καλησπέρα και εγώ είμαι ένας από αυτούς που πρέπει να κάνουν καθώς είχα πάει σε ιδιωτικό ΩΡΛ και είναι φραγμένο το διάφραγμα πάρα πολύ εδώ και χρόνια και χειροτερεύει με αποτέλεσμα να μην αναπνέω από το ένα ρουθούνι καθόλου.

Ωστόσο από όσο είχα διαβάσει - ακούσει από άλλους που είχαν κάνει εγχείρηση χωρίς να το λέω με σιγουριά - δεν είμαι ειδικός δεν έχει πάντα 100% επιτυχία και μετά από κάποιο διάστημα σαν να επαναφέρετε η αναπνοή σχεδόν όπως ήταν

Αλλά εγώ προσωπικά θα το κυνηγήσω καθώς έχω πάρει και μετάθεση Αθήνα μετά τα ΣΠΕΝ μου και είμαι σε καλή κατάσταση

Έχω 2 γνωστούς που μου λένε ότι αλλαξε η ζωή τους, και εγώ άκουσα αυτό που λες για την μη 100% επιτυχία αλλά θα το τολμήσω καθώς η μύτη μου αυτή τη στιγμή είναι αχρηστη 🤣. Νομίζω αν βγεις στην αναφορά και πεις ότι έχεις πρόβλημα με αναπνοή και ο γιατρός το διαγνώσει ότι οντως είναι στραβό διάφραγμα ( σε εμενα πχ είναι καραμπινάτο ) τότε έχεις την επιλογή να το κανείς. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, LittyMeek είπε

Έχω 2 γνωστούς που μου λένε ότι αλλαξε η ζωή τους, και εγώ άκουσα αυτό που λες για την μη 100% επιτυχία αλλά θα το τολμήσω καθώς η μύτη μου αυτή τη στιγμή είναι αχρηστη 🤣. Νομίζω αν βγεις στην αναφορά και πεις ότι έχεις πρόβλημα με αναπνοή και ο γιατρός το διαγνώσει ότι οντως είναι στραβό διάφραγμα ( σε εμενα πχ είναι καραμπινάτο ) τότε έχεις την επιλογή να το κανείς. 

Κατάλαβα

Α έτσι απλά στην αναφορά η πρέπει να πας σε διοικητή πχ πρώτα και να τραβήξει όλο αυτό με επιτροπές κλπ; 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mr.robot είπε

Κατάλαβα

Α έτσι απλά στην αναφορά η πρέπει να πας σε διοικητή πχ πρώτα και να τραβήξει όλο αυτό με επιτροπές κλπ; 

Αν σε δει ο γιατρός και πει ότι πρέπει να γίνει τότε θα γίνει από όσο ξερω ούτε επιτροπές ούτε τπτ

Δημοσ.
Στις 4/8/2023 στις 12:31 ΠΜ, LittyMeek είπε

Στις 4/8/2023 στις 10:57 ΠΜ, mr.robot είπε

Πρέπει να κοιτάξεις αρκετά πράγματα…

Καταρχήν ο χειρουργός ποια μέθοδο θα ακολουθήσει ή πρέπει να ακολουθήσει ανάλογα το πρόβλημα σου.

Πχ θα χρειαστείς μόνο πλαστική ρινικού διαφράγματος ή και ρινοπλαστική;

Θα βάλει νυστέρι, λέιζερ ή υπέρηχους;

Εμπιστεύεσαι τον χειρουργό που ούτε το όνομα του μέχρι χτες δεν γνώριζες ή απλά το τσάμπα και η αναρρωτική έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα;

Το 100% επιτυχία δεν είναι απόλυτο. Μπορεί να υπάρξουν δεκάδες λόγοι για να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πχ μια απλή πτώση της ρινικής βαλβίδας κατά μισό χιλιοστό, θα επιφέρει πρόβλημα στην εισπνοή…

Στα πρακτικά τώρα… πας στα ιατρεία και ζητάς παραπεμπτικό για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο (για ΩΡΛ)…

Εκεί αφού διαπιστώσει το πρόβλημα θα προγραμματίσει την επέμβαση…

1 μήνας αναρρωτική θα δοθεί…

Επίσης δικαιούσαι «αναρρωτική άδεια μέχρι τρεις (3) ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετήσουν»

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Πρέπει να κοιτάξεις αρκετά πράγματα…

Καταρχήν ο χειρουργός ποια μέθοδο θα ακολουθήσει ή πρέπει να ακολουθήσει ανάλογα το πρόβλημα σου.

Πχ θα χρειαστείς μόνο πλαστική ρινικού διαφράγματος ή και ρινοπλαστική;

Θα βάλει νυστέρι, λέιζερ ή υπέρηχους;

Εμπιστεύεσαι τον χειρουργό που ούτε το όνομα του μέχρι χτες δεν γνώριζες ή απλά το τσάμπα και η αναρρωτική έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα;

Το 100% επιτυχία δεν είναι απόλυτο. Μπορεί να υπάρξουν δεκάδες λόγοι για να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πχ μια απλή πτώση της ρινικής βαλβίδας κατά μισό χιλιοστό, θα επιφέρει πρόβλημα στην εισπνοή…

Στα πρακτικά τώρα… πας στα ιατρεία και ζητάς παραπεμπτικό για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο (για ΩΡΛ)…

Εκεί αφού διαπιστώσει το πρόβλημα θα προγραμματίσει την επέμβαση…

1 μήνας αναρρωτική θα δοθεί…

Επίσης δικαιούσαι «αναρρωτική άδεια μέχρι τρεις (3) ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετήσουν»

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες μεν, περιττά τα σχόλια περί τσάμπα κτλπ δε, εξετάζω το ενδεχόμενο δεν είπα ότι πάω στα τυφλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει το 9μηνο (εννοείται για παραμεθόριο) με το 8μηνο(μειωμένη θητεία); Ισχύει κάτι τέτοιο καταρχήν; Αν ναι πως γίνεται αυτό; Δηλαδή έστω ότι επιλέγω να κάνω το 9μηνο, γίνεται κάνω 8μηνο; Γιατί κάπου το άκουσα σήμερα και παραξενεύτηκα!

Επεξ/σία από giorgosdimi__10
Δημοσ.
17 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε

Καλησπέρα, δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει το 9μηνο (εννοείται για παραμεθόριο) με το 8μηνο(μειωμένη θητεία); Ισχύει κάτι τέτοιο καταρχήν; Αν ναι πως γίνεται αυτό; Δηλαδή έστω ότι επιλέγω να κάνω το 9μηνο, γίνεται κάνω 8μηνο; Γιατί κάπου το άκουσα σήμερα και παραξενεύτηκα!

Το ένα είναι 8 μήνες το άλλο 9. Δεν το επιλέγεις εσύ. Πρέπει να πλήρεις κάποια κριτήρια για να δικαιούσαι μειωμένη θητεία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...