LittyMeek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Δύσκολο να υπάρχει πλήρωση θέσεων και να σε πάνε αλλού. Ευχαριστώ
Redmadness_Olympiakos86 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Στις 20/7/2021 στις 11:17 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Όταν συμπληρώσεις τα στοιχεία της κατάταξης σου, θα έχει να σημειώσεις πως θες να πας ΕΛΔΥΚ. ΕΛΔΥΚ είναι καλή επιλογή. Ναι μεν κάνεις θητεία όντως, δε φιδιάζεις, αλλά εχει πολλές εξόδους και εσύ θα πας στην καλύτερη περίοδο για τη μεγαλόνησο, θα γλιτώσεις την αφόρητη ζέστη αλλά θα προλάβεις και καλοκαίρι Μάιο-Ιούνιο Είναι καλή επιλογή η Κύπρος. Έκανα 7μηνο κάτω το 2010.Τρομερη εμπειρία και αν πας χειμώνα και γλυτώσεις τις αφόρητες ζεστές του Αυγούστου θα είναι καλά
mr.robot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα και παλι είμαστε 4 αδέρφια και κάνω τώρα την θητεία μου Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση φαίνομαι σε άλλο Δήμο στην Αθήνα από αυτόν που είναι τα αδέρφια μου που είναι στον ίδιο αυτοί. Θα έχω θέμα με την μειωμένη θητεία ( 6 μηνο) ;;
LittyMeek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Υπάρχει κάποιος που να έκανε εγχείρηση διαφράγματος κατά τη θητεία του; Άκουσα ότι πολλοί το κάνουν και δωρεάν και περνεις και άδεια κανα μήνα αναρρωτική
aks Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Είχα δηλώσει για μετάθεση αλλά τώρα έχει αργήσει πολύ και δεν έχει νόημα.Μπορω να την αρνηθώ?
mr.robot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, LittyMeek είπε Υπάρχει κάποιος που να έκανε εγχείρηση διαφράγματος κατά τη θητεία του; Άκουσα ότι πολλοί το κάνουν και δωρεάν και περνεις και άδεια κανα μήνα αναρρωτική Καλησπέρα και εγώ είμαι ένας από αυτούς που πρέπει να κάνουν καθώς είχα πάει σε ιδιωτικό ΩΡΛ και είναι φραγμένο το διάφραγμα πάρα πολύ εδώ και χρόνια και χειροτερεύει με αποτέλεσμα να μην αναπνέω από το ένα ρουθούνι καθόλου. Ωστόσο από όσο είχα διαβάσει - ακούσει από άλλους που είχαν κάνει εγχείρηση χωρίς να το λέω με σιγουριά - δεν είμαι ειδικός δεν έχει πάντα 100% επιτυχία και μετά από κάποιο διάστημα σαν να επαναφέρετε η αναπνοή σχεδόν όπως ήταν Αλλά εγώ προσωπικά θα το κυνηγήσω καθώς έχω πάρει και μετάθεση Αθήνα μετά τα ΣΠΕΝ μου και είμαι σε καλή κατάσταση
LittyMeek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, mr.robot είπε Καλησπέρα και εγώ είμαι ένας από αυτούς που πρέπει να κάνουν καθώς είχα πάει σε ιδιωτικό ΩΡΛ και είναι φραγμένο το διάφραγμα πάρα πολύ εδώ και χρόνια και χειροτερεύει με αποτέλεσμα να μην αναπνέω από το ένα ρουθούνι καθόλου. Ωστόσο από όσο είχα διαβάσει - ακούσει από άλλους που είχαν κάνει εγχείρηση χωρίς να το λέω με σιγουριά - δεν είμαι ειδικός δεν έχει πάντα 100% επιτυχία και μετά από κάποιο διάστημα σαν να επαναφέρετε η αναπνοή σχεδόν όπως ήταν Αλλά εγώ προσωπικά θα το κυνηγήσω καθώς έχω πάρει και μετάθεση Αθήνα μετά τα ΣΠΕΝ μου και είμαι σε καλή κατάσταση Έχω 2 γνωστούς που μου λένε ότι αλλαξε η ζωή τους, και εγώ άκουσα αυτό που λες για την μη 100% επιτυχία αλλά θα το τολμήσω καθώς η μύτη μου αυτή τη στιγμή είναι αχρηστη 🤣. Νομίζω αν βγεις στην αναφορά και πεις ότι έχεις πρόβλημα με αναπνοή και ο γιατρός το διαγνώσει ότι οντως είναι στραβό διάφραγμα ( σε εμενα πχ είναι καραμπινάτο ) τότε έχεις την επιλογή να το κανείς.
mr.robot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 40 λεπτά πριν, LittyMeek είπε Έχω 2 γνωστούς που μου λένε ότι αλλαξε η ζωή τους, και εγώ άκουσα αυτό που λες για την μη 100% επιτυχία αλλά θα το τολμήσω καθώς η μύτη μου αυτή τη στιγμή είναι αχρηστη 🤣. Νομίζω αν βγεις στην αναφορά και πεις ότι έχεις πρόβλημα με αναπνοή και ο γιατρός το διαγνώσει ότι οντως είναι στραβό διάφραγμα ( σε εμενα πχ είναι καραμπινάτο ) τότε έχεις την επιλογή να το κανείς. Κατάλαβα Α έτσι απλά στην αναφορά η πρέπει να πας σε διοικητή πχ πρώτα και να τραβήξει όλο αυτό με επιτροπές κλπ;
Maurikycli Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Λ Πρώτα ζητάς να σε δει γιατρός να γνωματευσει
LittyMeek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 45 λεπτά πριν, mr.robot είπε Κατάλαβα Α έτσι απλά στην αναφορά η πρέπει να πας σε διοικητή πχ πρώτα και να τραβήξει όλο αυτό με επιτροπές κλπ; Αν σε δει ο γιατρός και πει ότι πρέπει να γίνει τότε θα γίνει από όσο ξερω ούτε επιτροπές ούτε τπτ
andreas1gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Στις 4/8/2023 στις 12:31 ΠΜ, LittyMeek είπε Υπάρχει κάποιος που να έκανε εγχείρηση διαφράγματος κατά τη θητεία του; Άκουσα ότι πολλοί το κάνουν και δωρεάν και περνεις και άδεια κανα μήνα αναρρωτική Στις 4/8/2023 στις 10:57 ΠΜ, mr.robot είπε Καλησπέρα και εγώ είμαι ένας από αυτούς που πρέπει να κάνουν καθώς είχα πάει σε ιδιωτικό ΩΡΛ και είναι φραγμένο το διάφραγμα πάρα πολύ εδώ και χρόνια και χειροτερεύει με αποτέλεσμα να μην αναπνέω από το ένα ρουθούνι καθόλου. Ωστόσο από όσο είχα διαβάσει - ακούσει από άλλους που είχαν κάνει εγχείρηση χωρίς να το λέω με σιγουριά - δεν είμαι ειδικός δεν έχει πάντα 100% επιτυχία και μετά από κάποιο διάστημα σαν να επαναφέρετε η αναπνοή σχεδόν όπως ήταν Αλλά εγώ προσωπικά θα το κυνηγήσω καθώς έχω πάρει και μετάθεση Αθήνα μετά τα ΣΠΕΝ μου και είμαι σε καλή κατάσταση Πρέπει να κοιτάξεις αρκετά πράγματα… Καταρχήν ο χειρουργός ποια μέθοδο θα ακολουθήσει ή πρέπει να ακολουθήσει ανάλογα το πρόβλημα σου. Πχ θα χρειαστείς μόνο πλαστική ρινικού διαφράγματος ή και ρινοπλαστική; Θα βάλει νυστέρι, λέιζερ ή υπέρηχους; Εμπιστεύεσαι τον χειρουργό που ούτε το όνομα του μέχρι χτες δεν γνώριζες ή απλά το τσάμπα και η αναρρωτική έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα; Το 100% επιτυχία δεν είναι απόλυτο. Μπορεί να υπάρξουν δεκάδες λόγοι για να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πχ μια απλή πτώση της ρινικής βαλβίδας κατά μισό χιλιοστό, θα επιφέρει πρόβλημα στην εισπνοή… Στα πρακτικά τώρα… πας στα ιατρεία και ζητάς παραπεμπτικό για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο (για ΩΡΛ)… Εκεί αφού διαπιστώσει το πρόβλημα θα προγραμματίσει την επέμβαση… 1 μήνας αναρρωτική θα δοθεί… Επίσης δικαιούσαι «αναρρωτική άδεια μέχρι τρεις (3) ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετήσουν»
LittyMeek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 58 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πρέπει να κοιτάξεις αρκετά πράγματα… Καταρχήν ο χειρουργός ποια μέθοδο θα ακολουθήσει ή πρέπει να ακολουθήσει ανάλογα το πρόβλημα σου. Πχ θα χρειαστείς μόνο πλαστική ρινικού διαφράγματος ή και ρινοπλαστική; Θα βάλει νυστέρι, λέιζερ ή υπέρηχους; Εμπιστεύεσαι τον χειρουργό που ούτε το όνομα του μέχρι χτες δεν γνώριζες ή απλά το τσάμπα και η αναρρωτική έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα; Το 100% επιτυχία δεν είναι απόλυτο. Μπορεί να υπάρξουν δεκάδες λόγοι για να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πχ μια απλή πτώση της ρινικής βαλβίδας κατά μισό χιλιοστό, θα επιφέρει πρόβλημα στην εισπνοή… Στα πρακτικά τώρα… πας στα ιατρεία και ζητάς παραπεμπτικό για το Στρατιωτικό Νοσοκομείο (για ΩΡΛ)… Εκεί αφού διαπιστώσει το πρόβλημα θα προγραμματίσει την επέμβαση… 1 μήνας αναρρωτική θα δοθεί… Επίσης δικαιούσαι «αναρρωτική άδεια μέχρι τρεις (3) ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετήσουν» Ευχαριστώ για τις πληροφορίες μεν, περιττά τα σχόλια περί τσάμπα κτλπ δε, εξετάζω το ενδεχόμενο δεν είπα ότι πάω στα τυφλά. 1
giorgosdimi__10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει το 9μηνο (εννοείται για παραμεθόριο) με το 8μηνο(μειωμένη θητεία); Ισχύει κάτι τέτοιο καταρχήν; Αν ναι πως γίνεται αυτό; Δηλαδή έστω ότι επιλέγω να κάνω το 9μηνο, γίνεται κάνω 8μηνο; Γιατί κάπου το άκουσα σήμερα και παραξενεύτηκα! Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από giorgosdimi__10
mr.robot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει στο 487 ΔΒ ; Ευχαριστώ
manolis940 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 17 ώρες πριν, giorgosdimi__10 είπε Καλησπέρα, δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει το 9μηνο (εννοείται για παραμεθόριο) με το 8μηνο(μειωμένη θητεία); Ισχύει κάτι τέτοιο καταρχήν; Αν ναι πως γίνεται αυτό; Δηλαδή έστω ότι επιλέγω να κάνω το 9μηνο, γίνεται κάνω 8μηνο; Γιατί κάπου το άκουσα σήμερα και παραξενεύτηκα! Το ένα είναι 8 μήνες το άλλο 9. Δεν το επιλέγεις εσύ. Πρέπει να πλήρεις κάποια κριτήρια για να δικαιούσαι μειωμένη θητεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις