Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα σε ολους.

ΕΙμαι στρατιώτης και αυτην την στιγμή υπηρετω την θητεια μου στον Έβρο.

Θελω να παρω μεταθεση στην Θεσσαλονίκη.(Δεν με ενοχλεί το 12μηνο)

Θα ηθελα να ρωτήσω σε όσα παιδια υπηρετούν η εχουν υπηρετήσει μέρος της θητείας τους σε στρατόπεδα στην Θεσσαλονίκη, να μου πουν την εμπειρία τους.

Πόσες υπηρεσίες είχαν και εξοδους, πόσες αγγαρειες και πως ειναι οι εγκαταστασεις των στρατοπέδων.

Θα ηθελα και συγκεκριμένα να μάθω για τα στρατόπεδα:

1) Προκοπιδη στην Ασσηρο

2) Νταλιπη στην Καλαμαρια 

3) Παπασχαλη στην πυλαια

4) Γ σώμα στρατού στο κέντρο.

Σας ευχαριστώ.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, DjAek2003 είπε

Καλησπερα παιδιά στην ανυποταξια μπαίνει κάποιος φυλακή η κάνει παραπάνω θητεία ρωτάω όχι επειδή έχω βγει ανυπότακτος απλώς θέλω να ενημερωθώ!!!!

https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/antonios_kepesidis/anypotaktos-exoterikoy-i-esoterikoy

Διάβασε το παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, καλησπερα και παλι! 

Για μεταθεση για Θεσσαλονικη ξερεις κανενας μεταξυ του «Σχολη Πολεμου Στρατου Ξηρας» (Εθ.Αντιστασεως, Καλαμαρια) και «Ανωτατη Διακλαδικη Σχολη Πολεμου» (Λεωφ.Γεωργικης Σχολης 29, Πυλαια) ποιο ειναι καλυτερο; Μοιαζουν στο ονομα αλλα ειναι αλλες μοναδες.

Ή εστω αν υπηρετησε καποιος απο αυτα τα 2 και εχει μια γνωμη.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Επεξ/σία από TasosP-14-
Δημοσ.
7 ώρες πριν, CounterStrike είπε

Παιδια καλησπέρα σε ολους.

ΕΙμαι στρατιώτης και αυτην την στιγμή υπηρετω την θητεια μου στον Έβρο.

Θελω να παρω μεταθεση στην Θεσσαλονίκη.(Δεν με ενοχλεί το 12μηνο)

Θα ηθελα να ρωτήσω σε όσα παιδια υπηρετούν η εχουν υπηρετήσει μέρος της θητείας τους σε στρατόπεδα στην Θεσσαλονίκη, να μου πουν την εμπειρία τους.

Πόσες υπηρεσίες είχαν και εξοδους, πόσες αγγαρειες και πως ειναι οι εγκαταστασεις των στρατοπέδων.

Θα ηθελα και συγκεκριμένα να μάθω για τα στρατόπεδα:

1) Προκοπιδη στην Ασσηρο

2) Νταλιπη στην Καλαμαρια 

3) Παπασχαλη στην πυλαια

4) Γ σώμα στρατού στο κέντρο.

Σας ευχαριστώ.

1/2/3 ειναι το ενα χειροτερο απο το αλλο. Ειδικα Ασσηρο θα τρως κυκλικα εμπλοκη μετα απο καθε ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ που θα αδειαζει το στρατοπεδο. Πανε Γ σωμα διχως 2η σκεψη. Εφυγε ο πρωην διοικητης του Αντιστρατηγος Κωστακογλου και ειναι ολα πενα. Ειναι ο μοναδικος που καταφερε να κανει το Γ σωμα στρατου να ειναι κακη μοναδα στα χρονικα :D  .  Ετυχε να υπηρετησω οσο ηταν αυτος, ειναι αστειο καμια φορα βυσματα σαν αυτον (γιατι απο ταξιαρχος και πανω δεν γινεσαι διχως να εισαι βυσματαρα) να προσπαθουν να το παιζουν σοβαροι και να κανουν τετοιο πολεμο στους φανταρους γιατι και καλα δεν χωνευουν τα βυσματα. Υποκρισια εν ολιγης...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, pogchamp είπε

1/2/3 ειναι το ενα χειροτερο απο το αλλο. Ειδικα Ασσηρο θα τρως κυκλικα εμπλοκη μετα απο καθε ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ που θα αδειαζει το στρατοπεδο. Πανε Γ σωμα διχως 2η σκεψη. Εφυγε ο πρωην διοικητης του Αντιστρατηγος Κωστακογλου και ειναι ολα πενα. Ειναι ο μοναδικος που καταφερε να κανει το Γ σωμα στρατου να ειναι κακη μοναδα στα χρονικα :D  .  Ετυχε να υπηρετησω οσο ηταν αυτος, ειναι αστειο καμια φορα βυσματα σαν αυτον (γιατι απο ταξιαρχος και πανω δεν γινεσαι διχως να εισαι βυσματαρα) να προσπαθουν να το παιζουν σοβαροι και να κανουν τετοιο πολεμο στους φανταρους γιατι και καλα δεν χωνευουν τα βυσματα. Υποκρισια εν ολιγης...

Φιλε μου καλημέρα,

Τουλάχιστον εχω ακουσει πως στην Ασσηρο υπάρχει υπηρεσιακό λεωφορείο που ξεκινά απο την Θεσσαλονίκη μεχρι το στρατόπεδο.Αυτο αληθευει?Μπορούν και οι οπλίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αυτό και αν ναι , τι τιμή εχει το εισητηριο?

Δημοσ.

Είναι διαβιβασεις και 6 μηνός ( 4 αδέρφια ) κατέθεσα στην στρατολογία χαρτί που χρειάζονται από τον Δήμο.

Άκουσα από φαντάρους ότι αν θέλουν μπορούν στην μονάδα να μην σου δώσουν άδεια απολύσεως στους 6 μήνες.

Επίσης έκανα αίτηση για μετάθεση ΣΔΒ Αθήνα ,

Παίζει να γίνει η παπατζες;

Δημοσ.

Δεν υφίσταται άδεια απολύσεως. Τις κανονικές σου άδειες παιρνεις, απλά μαζεμένες στο τέλος μαζί με τυχον τιμητικές. Το αν θα σε αφησουν να το κάνεις ή οχι εξαρτάται απο τη μονάδα και μόνο

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δεν υφίσταται άδεια απολύσεως. Τις κανονικές σου άδειες παιρνεις, απλά μαζεμένες στο τέλος μαζί με τυχον τιμητικές. Το αν θα σε αφησουν να το κάνεις ή οχι εξαρτάται απο τη μονάδα και μόνο

Το έγραψα γρήγορα και διατύπωσα το θέμα μου σωστά .

Η μονάδα αν θέλει μπορεί να μην δεχτεί την μειωμένη θητεία (6 μήνες ) και να με χώσουν 8-9 πχ. Ισχύει αυτό; Ενώ έχω καταθέσει τα χαρτιά μου και είμαι κομπλέ και το δικαιούμαι;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, mr.robot είπε

Το έγραψα γρήγορα και διατύπωσα το θέμα μου σωστά .

Η μονάδα αν θέλει μπορεί να μην δεχτεί την μειωμένη θητεία (6 μήνες ) και να με χώσουν 8-9 πχ. Ισχύει αυτό; Ενώ έχω καταθέσει τα χαρτιά μου και είμαι κομπλέ και το δικαιούμαι;

Τι άλλο θα διαβάσουμε... προφανώς και δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, αν δικαιουσαι μειωμένη θητεία και έχεις προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κάνεις 6 μήνες.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 3
Δημοσ.

καλησπερα σας 

αντιμετωπιζω εδω και 5 χρονια προβληματα υγειας εχω περασει με γνωματευση γιατρου και απο τις δυο επιτροπες φρουαρχειο και 401 

εχω κλεισει εδω και 45 ημερες χωρις ενημερωση και εχω τηλεφωνησει και μου λενε υπαρχει εκρεμμοτητα και ακομη δεν εχουν παραδοθει οι τελικες αποφασεις 

μου βγαζει στο συστημα αυτο 

Δεν υπάρχουν πληροφορίες αναβολής για τα υποβληθέντα στοιχεία.

για ποιο λογο γινεται αυτο;; δεν μπορω να καταλαβω ευχαριστω
Δημοσ.
23 ώρες πριν, hitmaan89 είπε

καλησπερα σας 

αντιμετωπιζω εδω και 5 χρονια προβληματα υγειας εχω περασει με γνωματευση γιατρου και απο τις δυο επιτροπες φρουαρχειο και 401 

εχω κλεισει εδω και 45 ημερες χωρις ενημερωση και εχω τηλεφωνησει και μου λενε υπαρχει εκρεμμοτητα και ακομη δεν εχουν παραδοθει οι τελικες αποφασεις 

μου βγαζει στο συστημα αυτο 

Δεν υπάρχουν πληροφορίες αναβολής για τα υποβληθέντα στοιχεία.

για ποιο λογο γινεται αυτο;; δεν μπορω να καταλαβω ευχαριστω

Δηλαδη περασες για 1η φορα απο φρουραρχειο και μετα απο 401 και περιμενεις να ενημερωθει το site σχετικα με την αναβολη σου?

Αφου τηλεφωνεις στην στρατολογια και δεν σου λενε οτι πρεπει να κανεις εσυ κατι, τοτε εισαι οκ και απλα περιμενεις.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δηλαδη περασες για 1η φορα απο φρουραρχειο και μετα απο 401 και περιμενεις να ενημερωθει το site σχετικα με την αναβολη σου?

Αφου τηλεφωνεις στην στρατολογια και δεν σου λενε οτι πρεπει να κανεις εσυ κατι, τοτε εισαι οκ και απλα περιμενεις.

Όχι είναι η δεύτερη φορά που περνάω με Δημοσίου και ιδιωτικού χαρτί γιατρού απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως έρχεται σε δύο βδομάδες οι αποφάσεις και τώρα έχει ξεπεράσει πλέον 45 μέρες και βάλε

Δημοσ.

Παιδιά για το Γ σώμα στρατού Θεσσαλονίκης πως είναι τα πράγματα αν διαβάζω καθημερινά σε σχόλια ότι είναι αρκετά χάλια από ότι ήταν σε σύγκριση με πέρυσι

Υπάρχει κάποια πληροφορία παρακαλώ; 

Δημοσ.

Έχω τελειώσει πολιτικός μηχανικός, κατά πάσα πιθανότητα θα καταταχτώ στο σώμα μηχανικού έτσι; Η δεν παιζει πολυ ρόλο; 🤣

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LittyMeek είπε

Έχω τελειώσει πολιτικός μηχανικός, κατά πάσα πιθανότητα θα καταταχτώ στο σώμα μηχανικού έτσι; Η δεν παιζει πολυ ρόλο; 🤣

Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Δύσκολο να υπάρχει πλήρωση θέσεων και να σε πάνε αλλού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...