jestine Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Γνωρίζει κανείς αν οι εξετάσεις παθολόγου στο ναυτικό γίνονται σε παραβάν ή ομαδικά;
yanis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jestine είπε Γνωρίζει κανείς αν οι εξετάσεις παθολόγου στο ναυτικό γίνονται σε παραβάν ή ομαδικά; Παραβαν. Το ομαδικο ξεβρακωμα που γινοταν αλλες δεκαετιες, ευτυχως εχει εκλειψει πλεον. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από yanis13
Αλάνι_08 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, Θέλω να πάω παραμεθόριο, αλλά στο parousiasi.army.gr δεν υπάρχει επιλογή να το δηλώσω από τώρα. Παίζει ρόλο ποιο στρατόπεδο θα δηλώσω ως σημείο υποδοχής ή σε όλα ρωτάνε αν θες να πας παραμεθόριο μετά; Πχ εμένα με βολεύει να δηλώσω σημείο υποδοχής στο Δρυμό Θεσσαλονίκης
dionisis1925 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μα σχεδόν όλοι πάνε παραμεθόριο. Επίσης το τι δηλώνεις τις περισσότερες φορές δεν το κοιτάνε.
Αλάνι_08 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Άρα σε όποια μονάδα και να παρουσιαστώ θα δηλώσω παραμεθόριο και κατά πάσα πιθανότητα θα πάω;
jestine Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, yanis13 είπε Παραβαν. Το ομαδικο ξεβρακωμα που γινοταν αλλες δεκαετιες, ευτυχως εχει εκλειψει πλεον. Ευχαριστώ για την απάντηση! Μιλάς εκ πείρας; 😛 Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ναυτικό (όπου έχω κατανεμηθεί και πρόκειται να μπω σύντομα) γιατί για εκεί έχω διαβάσει διάφορα περί ομαδικής εξέτασης ωστόσο πράγματι για τις αμέσως προηγούμενες δεκαετίες, όπως λες, και όχι πολύ προσφάτως.. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από jestine
yanis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, jestine είπε Ευχαριστώ για την απάντηση! Μιλάς εκ πείρας; 😛 Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ναυτικό (όπου έχω κατανεμηθεί και πρόκειται να μπω σύντομα) γιατί για εκεί έχω διαβάσει διάφορα περί ομαδικής εξέτασης ωστόσο πράγματι για τις αμέσως προηγούμενες δεκαετίες, όπως λες, και όχι πολύ προσφάτως.. Εγώ ξηρά ήμουν αλλά είχα γνωστούς που ήταν ναυτικό και δεν ισχύει η ομαδική εξέταση. Εμένα δε με εξέτασαν καν, ούτε σε παραβάν, απλά με ρώτησαν αν είναι όλα οκ και τέλος.
Nickplayer12345 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας Θα ήθελα αν μπορεί να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για το Γ σώμα στρατού Θεσσαλονίκης Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TasosP-14- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Nickplayer12345 είπε Καλησπέρα σας Θα ήθελα αν μπορεί να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για το Γ σώμα στρατού Θεσσαλονίκης Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλε μου, ξερω πως ειναι πολυ καλα, ειδικα αν μενεις μονιμα Θεσσαλονικη θα εισαι σουπερ, με εξοδους και διανυκτερευση σπιτι! ——————————————————————————— Καλησπερα παιδια, μια απορια! Προσφατα τελειωσα με τη σχολη μου και καπακι μπηκα στρατο, ορκομωσια για να παρω το πτυχιο μου ξερω πως θα εχω καπου κοντα στον Νοεμβριο. Τελοσπαντων, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: για την ορκωμοσια σχολης ΑΕΙ, μπορω να παρω καποια βεβαιωση απο τη γραμματεια της σχολης μου και να το επιδειξω στη μοναδα μου για να δικαιολογηθει αυτη η μερα ως φοιτητικη αδεια; Ενας φιλος μου μου εχει πει πως δεν μπορω και γινεται μονο με κανονικες (εφοσον λεει εχω τελειωσει με τη σχολη, δεν υπαρχουν πλεον φοιτητικες και ας ειναι ορκομωσια), αλλος φιλος μου μου εχει πει πως γινεται με μια βεβαιωση απο τη γραμματεια και δε θα χασω καμια κανονικη και θα χρεωθει εκεινη η μερα ως φοιτητικη. Γνωριζει κανενας μηπως τι ισχυει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από TasosP-14-
meletis_m Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, TasosP-14- είπε Φιλε μου, ξερω πως ειναι πολυ καλα, ειδικα αν μενεις μονιμα Θεσσαλονικη θα εισαι σουπερ, με εξοδους και διανυκτερευση σπιτι! ——————————————————————————— Καλησπερα παιδια, μια απορια! Προσφατα τελειωσα με τη σχολη μου και καπακι μπηκα στρατο, ορκομωσια για να παρω το πτυχιο μου ξερω πως θα εχω καπου κοντα στον Νοεμβριο. Τελοσπαντων, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: για την ορκωμοσια σχολης ΑΕΙ, μπορω να παρω καποια βεβαιωση απο τη γραμματεια της σχολης μου και να το επιδειξω στη μοναδα μου για να δικαιολογηθει αυτη η μερα ως φοιτητικη αδεια; Ενας φιλος μου μου εχει πει πως δεν μπορω και γινεται μονο με κανονικες (εφοσον λεει εχω τελειωσει με τη σχολη, δεν υπαρχουν πλεον φοιτητικες και ας ειναι ορκομωσια), αλλος φιλος μου μου εχει πει πως γινεται με μια βεβαιωση απο τη γραμματεια και δε θα χασω καμια κανονικη και θα χρεωθει εκεινη η μερα ως φοιτητικη. Γνωριζει κανενας μηπως τι ισχυει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Αναλόγως τη μονάδα , σε παρόμοια περίπτωση για ορκομωσία βέβαια ήμουν και στη διαδικασία ΣΠΕΝ δε δώθηκε . Και εγω για ορκομωσία την ήθελα. Αλλα και φοιτητικές δε έδιναν παρόλο που υπήρχε δύναμη 1
JakeKaufman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 hour ago, TasosP-14- said: Φιλε μου, ξερω πως ειναι πολυ καλα, ειδικα αν μενεις μονιμα Θεσσαλονικη θα εισαι σουπερ, με εξοδους και διανυκτερευση σπιτι! ——————————————————————————— Καλησπερα παιδια, μια απορια! Προσφατα τελειωσα με τη σχολη μου και καπακι μπηκα στρατο, ορκομωσια για να παρω το πτυχιο μου ξερω πως θα εχω καπου κοντα στον Νοεμβριο. Τελοσπαντων, θα ηθελα να ρωτησω το εξης: για την ορκωμοσια σχολης ΑΕΙ, μπορω να παρω καποια βεβαιωση απο τη γραμματεια της σχολης μου και να το επιδειξω στη μοναδα μου για να δικαιολογηθει αυτη η μερα ως φοιτητικη αδεια; Ενας φιλος μου μου εχει πει πως δεν μπορω και γινεται μονο με κανονικες (εφοσον λεει εχω τελειωσει με τη σχολη, δεν υπαρχουν πλεον φοιτητικες και ας ειναι ορκομωσια), αλλος φιλος μου μου εχει πει πως γινεται με μια βεβαιωση απο τη γραμματεια και δε θα χασω καμια κανονικη και θα χρεωθει εκεινη η μερα ως φοιτητικη. Γνωριζει κανενας μηπως τι ισχυει; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Κανονική άδεια χρειάζεσαι. Φοιτητική μόνο αν ο διοικητής θέλει να σε εξυπηρετήσει 1
TasosP-14- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Αναλόγως τη μονάδα , σε παρόμοια περίπτωση για ορκομωσία βέβαια ήμουν και στη διαδικασία ΣΠΕΝ δε δώθηκε . Και εγω για ορκομωσία την ήθελα. Αλλα και φοιτητικές δε έδιναν παρόλο που υπήρχε δύναμη Καταλαβα, ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! 49 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Κανονική άδεια χρειάζεσαι. Φοιτητική μόνο αν ο διοικητής θέλει να σε εξυπηρετήσει Καταλαβα, ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!
DjAek2003 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καλησπερα παιδιά στην ανυποταξια μπαίνει κάποιος φυλακή η κάνει παραπάνω θητεία ρωτάω όχι επειδή έχω βγει ανυπότακτος απλώς θέλω να ενημερωθώ!!!!
Nickplayer12345 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Έχεις κάποια πληροφορία σχετικά από κάποιον που είναι τώρα στο Γ σώμα στρατού Θεσσαλονίκη; γιατί διάβασα κάτι σχόλια μετά από την αλλαγή του διοικητή πέρυσι είναι πολύ διαφορετικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις