vamvakoolas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 On 12/07/2023 at 17:00, nektariospalamp said: Όχι δεν γίνεται. Όλοι αυτό περιμένουμε, δεν έχουν δοθεί. Γινεται: Αν για επιχειρησιακους λογους ή εκτατες αναγκες μπορει και παρα μπορει. 10 hours ago, mr.robot said: Καλησπέρα Το χαρτί κατάταξης δεν μου έχει έρθει σπίτι (Δ' εσσο 2033) Είναι κακό; Το ηλεκτρονικό μέσω stratologia εάν το εκτυπώσω ισχύει το ίδιο; Πλέον δεν έρχεται σπίτι; Ευχαριστώ γινεται: αναλογα τη περιοχη ειτε το στελνουν συστημενο ειτε ακομα και στο αστυνομικο τμημα περιοχης. Επειδη μιλαμε για δημοσιο, μπορει ηδη να υπηρετεις και να σου ερθει το χαρτι... καλα εκανες και το εκτυπωσες
mr.robot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Οι Διαβιβάσεις ΥΕΑ κάνουν κανονική θητεία παιδιά; Οι θεωρούνται από αυτούς που κάνουν 12-14 μήνες;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Γιατί να κάνουν λιγότερη θητεία; Κανονικά όπως όλοι οι ΥΕΑ
ak45 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Παιδιά από ρούχα στον στρατό τι παίζει περίπου; Κατατάσσομαι στις 17 Ιουλίου. Να αγοράσω εξτρα ρούχα για να έχω εκεί; Θα μου φτάσουν αυτά που δίνουν;
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. Λοιπόν έχω ήδη κατανεμηθεί σε ναυτικό αλλά αυτό το είχα κάνει πριν 2 χρόνια και το έχω σκεφτεί καλύτερα τα πράγματα θέλω να πάω ξηρά για ειδικές δυνάμεις (Σημείωση χωρίς μέσον και ούτε είμαι ο πρωτότοκος ούτε τριτεκνος ούτε ο πατέρας μου ήταν στο ναυτικό) Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από Coatedspyroe
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Γιατί να κάνουν λιγότερη θητεία; Κανονικά όπως όλοι οι ΥΕΑ Λοιπόν έχω ήδη κατανεμηθεί σε ναυτικό αλλά αυτό το είχα κάνει πριν 2 χρόνια και το έχω σκεφτεί καλύτερα τα πράγματα θέλω να πάω ξηρά για ειδικές δυνάμεις (Σημείωση χωρίς μέσον και ούτε είμαι ο πρωτότοκος ούτε τριτεκνος ούτε ο πατέρας μου ήταν στο ναυτικό)
dionisis1925 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε Λοιπόν έχω ήδη κατανεμηθεί σε ναυτικό αλλά αυτό το είχα κάνει πριν 2 χρόνια και το έχω σκεφτεί καλύτερα τα πράγματα θέλω να πάω ξηρά για ειδικές δυνάμεις (Σημείωση χωρίς μέσον και ούτε είμαι ο πρωτότοκος ούτε τριτεκνος ούτε ο πατέρας μου ήταν στο ναυτικό) Τώρα μάλιστα, όταν λες έχεις κατανεμηθεί σου έχει έρθει χαρτί κατάταξης για πολεμικό ναυτικό ή το είχες δηλώσει όταν πέρασες περιοδεύον? Αν ισχύει το πρώτο θα πρέπει να πας στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις και να κάνεις αίτηση για μετάταξη όπου θα αναφέρεις έναν λόγο που θέλεις να υπηρετήσεις στο στρατό ξηράς πχ ότι το πτυχίο σου θα αξιοποιηθεί καλύτερα αν παρουσιαστείς στο στρατό ξηράς, λογικά θα σου εγκριθεί η μετάταξη, το αντίστροφο είναι πολύ πιο δύσκολο να υλοποιηθεί.
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Τώρα μάλιστα, όταν λες έχεις κατανεμηθεί σου έχει έρθει χαρτί κατάταξης για πολεμικό ναυτικό ή το είχες δηλώσει όταν πέρασες περιοδεύον? Αν ισχύει το πρώτο θα πρέπει να πας στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις και να κάνεις αίτηση για μετάταξη όπου θα αναφέρεις έναν λόγο που θέλεις να υπηρετήσεις στο στρατό ξηράς πχ ότι το πτυχίο σου θα αξιοποιηθεί καλύτερα αν παρουσιαστείς στο στρατό ξηράς, λογικά θα σου εγκριθεί η μετάταξη, το αντίστροφο είναι πολύ πιο δύσκολο να υλοποιηθεί. ειχα κανει δελτιο απογραφης πριν 2 χρονια τωρα δεν ξερω αν ειναι 1 απο τα 2 που λες
dionisis1925 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε ειχα κανει δελτιο απογραφης πριν 2 χρονια τωρα δεν ξερω αν ειναι 1 απο τα 2 που λες Αυτό είναι , οπότε δεν είναι σίγουρο ότι έχεις κατανεμηθεί στο Πολεμικό Ναυτικό, απλά δήλωσες προτίμηση.
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Αυτό είναι , οπότε δεν είναι σίγουρο ότι έχεις κατανεμηθεί στο Πολεμικό Ναυτικό, απλά δήλωσες προτίμηση. ααα παντως ετσι λεει ξερεις κανα τροπο να βγαλω τοτε?
manolis940 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, ak45 είπε Παιδιά από ρούχα στον στρατό τι παίζει περίπου; Κατατάσσομαι στις 17 Ιουλίου. Να αγοράσω εξτρα ρούχα για να έχω εκεί; Θα μου φτάσουν αυτά που δίνουν; Από το θέμα παντελονιών θεωρώ ότι θα είσαι εντάξει με τα 2 που σου δίνουν, αν και εγώ είχα άλλο ένα και το πήρα για καλό και για κακό. Από μπλούζες ωστόσο σου δίνουν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Αν θυμάμαι καλά παίρνεις ένα μακρυμάνικο και 2 κοντομάνικα( για εσώρουχα και φανελάκια δεν θα μιλήσω! ) Οπότε πήγαινε να πάρεις T-Shirt σίγουρα και φρόντισε να είναι αρκετά γιατί είναι και καλοκαίρι. Τώρα ο αριθμός εξαρτάτε απ' το πόσο συχνά μπορείς να πλένεις. Εγώ αν θυμάμαι καλά είχα αγοράσει γύρω στα 10. Κάποια θα σκιστούν κιόλας. Πάντως καλό είναι να περισσεύουν παρά να λείπουν! 1
dionisis1925 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, Coatedspyroe είπε ααα παντως ετσι λεει ξερεις κανα τροπο να βγαλω τοτε? Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις όχι, θα περιμένεις όταν σου έρθει το χαρτί κατάταξης για να δεις που σε έχουν βάλει. Αν όντως σε έβαλαν στο Πολεμικό Ναυτικό θα κάνεις την διαδικασία που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα.
Coatedspyroe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 40 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις όχι, θα περιμένεις όταν σου έρθει το χαρτί κατάταξης για να δεις που σε έχουν βάλει. Αν όντως σε έβαλαν στο Πολεμικό Ναυτικό θα κάνεις την διαδικασία που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα. καταλαβα σε ευχαριστω
MikeKir21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μάγκες μπορώ να ρωτήσω Με το φύλλο πορείας πρέπει να πας απευθείας στο στρατόπεδο που έχω εγώ πχ για ειδικότητα ή μια μέρα μπορείς να τακτοποιηθείς για να ταξιδέψεις Εμένα πχ το χαρτί για το ταξίδι που είναι δωρεάν αλλά γράφει ημερομηνία παρουσίασης στο στρατόπεδο 17 του μηνός αλλά δεν μου έχουν δώσει κάποιο αδειοχαρτο Τι σημαίνει αυτό;
alexioannou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 10:09 ΠΜ, phanispal είπε 30 κιλά στο μπέργκιν βάζατε τότε; Πολλά δεν είναι; Εμάς 20 ήταν αν θυμάμαι καλά, άντε 25 (το 2011) και ήταν ήδη πολλά. Βέβαια εσύ βλέπω έκανες 20άρες και όχι 50άρες. 2 60αρες....... Και καμμία 30αρια 20αρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις