MikeKir21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάγκες μπορείτε γενικά να μου πείτε τι παίζει με το Λουτράκι για ειδικότητα Σκαπανέας ναρκαλιευτης; Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από MikeKir21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios29t Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Παιδια καλησπέρα! Είμαι κοντά στην ολοκλήρωση των σπουδών μου και σκέφτομαι σοβαρά να κόψω την αναβολή μου. Πιθανότατα να μπω Νοέμβριο ή Γενάρη. Έχω τις εξής απορίες: 1) Η 9μηνη θητεία στο παραμεθόριο ισχύει ακόμα ή την καταργήσανε και αυτή και είμαστε όλοι 12 μηνοι στο στρατό ξηράς; (δεν δικαιουμε μειωμένη θητεία ως προστάτης κλπ.) 2) Αν μπω νοέμβριο πότε περίπου παρουσιάζομαι στην μονάδα και πότε παίρνω την πρώτη άδεια; θα ναι τελος του μήνα πχ 29 νοεμβρίου; 3)Μπορω να πάρω άδεια για να πάω στην ορκομωσία στο πτυχίο μου που κατα πασα πιθανοτητα θα μαι φαντάρος ακόμα; 4) πόσο νωρίτερα πρέπει να κόψω την αναβολή; Ευχαριστω εκ των προταίρων όποιον μου απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Βολεύει καλύτερα shaver θεωρείτε από το να μπλέκω με ξυράφια και αφρούς κατά την θητεία μου; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μέχρι 40-50€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, mr.robot είπε Βολεύει καλύτερα shaver θεωρείτε από το να μπλέκω με ξυράφια και αφρούς κατά την θητεία μου; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μέχρι 40-50€; Νομίζω πως ενα σειβερ με 2 κεφαλές είναι σωτήριο για την φάση στρατός. Είχα αγοράσει αυτό το πολύ φθηνό και με είχε βολεψει πραγματικά. Αξίζει και απο θέμα τιμής να το δοκιμάσεις. Δεν έχω άποψη για πιο ακριβά μοντέλα. (https://www.skroutz.gr/s/19830627/Kemei-KM-1102-Ξυριστική-Μηχανή-Προσώπου-Επαναφορτιζόμενη.html) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, heisenberg_ είπε Νομίζω πως ενα σειβερ με 2 κεφαλές είναι σωτήριο για την φάση στρατός. Είχα αγοράσει αυτό το πολύ φθηνό και με είχε βολεψει πραγματικά. Αξίζει και απο θέμα τιμής να το δοκιμάσεις. Δεν έχω άποψη για πιο ακριβά μοντέλα. (https://www.skroutz.gr/s/19830627/Kemei-KM-1102-Ξυριστική-Μηχανή-Προσώπου-Επαναφορτιζόμενη.html) Από άποψη τρίχας αφήνει και θα θέλω και ξυράφι η θα είμαι οκ και θα τις κόβει όλες ; Μιλάω για μούσια μάγουλα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitelight Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, stelios29t είπε Παιδια καλησπέρα! Είμαι κοντά στην ολοκλήρωση των σπουδών μου και σκέφτομαι σοβαρά να κόψω την αναβολή μου. Πιθανότατα να μπω Νοέμβριο ή Γενάρη. Έχω τις εξής απορίες: 1) Η 9μηνη θητεία στο παραμεθόριο ισχύει ακόμα ή την καταργήσανε και αυτή και είμαστε όλοι 12 μηνοι στο στρατό ξηράς; (δεν δικαιουμε μειωμένη θητεία ως προστάτης κλπ.) 2) Αν μπω νοέμβριο πότε περίπου παρουσιάζομαι στην μονάδα και πότε παίρνω την πρώτη άδεια; θα ναι τελος του μήνα πχ 29 νοεμβρίου; 3)Μπορω να πάρω άδεια για να πάω στην ορκομωσία στο πτυχίο μου που κατα πασα πιθανοτητα θα μαι φαντάρος ακόμα; 4) πόσο νωρίτερα πρέπει να κόψω την αναβολή; Ευχαριστω εκ των προταίρων όποιον μου απαντήσει. 1) 9μηνο θα κανεις παραμεθοριο κ γω δεν ειμαι τπτ και 9μηνο κανω 2) αναλογα ποτε μπαινουν οι προηγουμενες σειρες και ποτε τελειωνουν σπεν πχ εμεις στ22 μπηκαμε 8 με 14 νοεμβριου φετος επειδη εκατσε αργα να μπουν οι α β γ δ παω στοιχημα εσεις θα μπειτε προς τα τελη νεομβριου 3) κοιτα αναλογα ποτε ειναι η ορκωμοσια το προγραμμα παει μπαινεις κανεις σβεν τριτη παρασκεη απο τοτε πουμπηκες ορκιζεσαι περνεις αδεια ορκωμοσιας 10 μερες συνηθως και μετα κανεις σπεν 3 βδομαδες και επειτα μπορεις να παρεις αδεια δικια σου βεβαια αναλογα με το διοικητη μπορει να σου δωσει αν θελει και στα σπεν αν και δεν προβλεπεται 4) δες στην στρατολογια υπαρχει πινακας με το ποτε θα πρεπει να κοψεις για να μπεις στ η α εσσο αναλογα τι θες παντως για να μπεις στ πρεπει να την κοψεις μεχρι 30 αυγουστου 5 ώρες πριν, mr.robot είπε Βολεύει καλύτερα shaver θεωρείτε από το να μπλέκω με ξυράφια και αφρούς κατά την θητεία μου; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μέχρι 40-50€; Αποψη μου στ22 που απολυομαι και γω σε λιγες μερες παρτα με ξυραφακι δε θα παθεις τπτ δεν ειναι επιστημη το ξυρισμα αμα εχεις προβλημα πραγματικο θα μπορεις να παρεις ελευθερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, mr.robot είπε Βολεύει καλύτερα shaver θεωρείτε από το να μπλέκω με ξυράφια και αφρούς κατά την θητεία μου; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο μέχρι 40-50€; Αν δεν εχεις υπερβολική τριχοφυΐα να χαλάς ενα καλό ξυραφάκι τη μέρα, τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς με ξυριστική, πόσο μάλλον να δώσεις 50 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, ProponitisTouKanape said: Αν δεν εχεις υπερβολική τριχοφυΐα να χαλάς ενα καλό ξυραφάκι τη μέρα, τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς με ξυριστική, πόσο μάλλον να δώσεις 50 ευρώ. συμφωνω απολυτα. Στο θαλαμο παιζει συχνα "να δανειστω;" (αφρο/ξυραφακι/after shave) και σπανια (αλλα γινεται) κλεψιμο. Καλυτερα οι φθηνες bic ξυριστικες που βγαινουν και σε πακετακι των 3-5 και βγαινουν αναλογα με την ευαισθησια δερματος. Για αφρο αν βρεθεις σε extreme κατασταση (π.χ τελειωσει/ξεχασες κτλ) κανε σαπουναδα μπολικη, ασε μερικα δευτερολεπτα στο δερμα και μετα αρχιζε το ξυρισμα. Μη ξεχνας πλεον οι μπριζες ειναι ελαχιστες (τα του στρατου ειχαν χτηστει δεκαετια 80 και πισω) και προτεραιοτητα εχουν τα κινητα και οχι οι...ξυριστικες Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 19 ώρες πριν, mr.robot είπε Από άποψη τρίχας αφήνει και θα θέλω και ξυράφι η θα είμαι οκ και θα τις κόβει όλες ; Μιλάω για μούσια μάγουλα κλπ Η αληθεια είναι οτι αφηνει καποιες τριχες στο λαιμο (πολυ λιγες). Οποτε ανα καποιες μερες ισως να χρειαζεσαι και ξυραφι σε συγκεκριμενα σημεια. Εμενα με βολεψε πολυ γιατι ειχα θεματα με ερεθισμους. Εαν παλι δεν εχεις θεμα με το ξυραφι πας κατευθειαν εκει και εισαι κομπλε. Καλυτερα να κανεις καποιες δοκιμες λιγο πριν την καταταξη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλάνι_08 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα μάγκες, Σεπτέμβριο μπαίνω στρατό και θέλω να πάω παραμεθόριο για να κάνω 9μηνο, ωστόσο στο parousiasi.army.gr δεν υπάρχει επιλογή να δηλώσω για παραμεθόριο. Πώς γίνεται η διαδικασία για να πάω παραμεθόριο; Να δηλώσω τώρα απλά την μονάδα που με βολεύει να παρουσιαστώ ή παίζει ρόλο και πρέπει να πάω σε συγκεκριμένη ώστε μετά να φύγω παραμεθόριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Έχουν δωθεί σε κάποιον από Β ΕΣΣΟ χαρτιά για να δηλώσουμε για μετάθεση?*Επίσης γίνεται ο διοικητής της μονάδας σού ή η μονάδα σου να σου κόψει μετάθεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektariospalamp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, aks είπε Έχουν δωθεί σε κάποιον από Β ΕΣΣΟ χαρτιά για να δηλώσουμε για μετάθεση?*Επίσης γίνεται ο διοικητής της μονάδας σού ή η μονάδα σου να σου κόψει μετάθεση? Όχι δεν γίνεται. Όλοι αυτό περιμένουμε, δεν έχουν δοθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kolakisfr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μάγκες καλησπέρα Ξέρουμε πως είναι η κατάσταση στο πολεμικο μουσείο στον ευαγγελισμό? Από θέμα υπηρεσιών, στελεχών, προβλεπε ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα Το χαρτί κατάταξης δεν μου έχει έρθει σπίτι (Δ' εσσο 2033) Είναι κακό; Το ηλεκτρονικό μέσω stratologia εάν το εκτυπώσω ισχύει το ίδιο; Πλέον δεν έρχεται σπίτι; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, mr.robot είπε Καλησπέρα Το χαρτί κατάταξης δεν μου έχει έρθει σπίτι (Δ' εσσο 2033) Είναι κακό; Το ηλεκτρονικό μέσω stratologia εάν το εκτυπώσω ισχύει το ίδιο; Πλέον δεν έρχεται σπίτι; Ευχαριστώ Ούτε εμένα ήρθε ποτέ και πιστεύω ότι πλέον γενικά δεν έρχεται ! Αυτό που βγάζεις απ' το στρατολογία είναι μια χαρά, εκτύπωσε το μόνο όπως και κάθε άλλο δικαιολογητικό που γράφει από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις