Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mr.robot είπε

Ότι η μειωμένη θητεία πχ λόγο πολυτεκνείας τριτεκνιας ισχύει όπου και αν πας δεν ξέρω το παιδί αν ανήκει σε κάποια τέτοια κατηγορία η απλά πάει παρσμεθωρειο για 9 μηνο

Α ναι, αν εχει 9μηνο λόγω τριτεκνίας ισχύει και στην ενδοχώρα. Οι τρίτεκνοι παραμεθόριο κάνουν 8μηνο

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα μετάθεση για ΔΑΕΣ (Διοίκηση Άλσους Ελληνικού Στράτου) στην Αθήνα. Ξέρει κανείς που ακριβώς βρίσκεται το στρατόπεδο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Peloponnesian99 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα μετάθεση για ΔΑΕΣ (Διοίκηση Άλσους Ελληνικού Στράτου) στην Αθήνα. Ξέρει κανείς που ακριβώς βρίσκεται το στρατόπεδο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Γιατι δεν ρωτας αυτον που σε εστειλε εκει?

τεσπα...Στρατοπεδο Βαρυτη βγαζει στο google 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Καλησπερα γυρναω για 2 βδομαδες σε λιγο καιρο και απολυομαι. Ακτινογραφια θα κανω εκει η να παω καπου στην πολη μου να κανω να την εχω ετοιμη μη μπλεξω με τα στρατιωτικα νοσοκομεια και κινησεις κλπ? Θα την δεχτουν αν την κανω σε ιδιωτικο η δημοσιο?

Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ είμαι Αθήνα και θα καταταχθω στις 18/7 , ζητάνε ακτινογραφία θώρακος & PCR test

Τα έχει κάνει κανείς στο 401 ;

Παίρνει πολύ ώρα; Θέλει ραντεβού;

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, whitelight είπε

Καλησπερα γυρναω για 2 βδομαδες σε λιγο καιρο και απολυομαι. Ακτινογραφια θα κανω εκει η να παω καπου στην πολη μου να κανω να την εχω ετοιμη μη μπλεξω με τα στρατιωτικα νοσοκομεια και κινησεις κλπ? Θα την δεχτουν αν την κανω σε ιδιωτικο η δημοσιο?

Από τις καλύτερες στιγμές του στρατού είναι όταν απολύεσαι και πας για ακτινογραφίες. Πίνεις καφεδάκι, κωλοβαρας όσο περιμένεις, συζητάς το τι θα κάνεις όταν απολυθείς κτλπ. Πήγαινε στο στρατιωτικό, είναι και αυτό μέσα στην εμπειρία στρατού.

Δημοσ.

Ερώτησης,

Όταν λέει αυτό Όλοι οι αδελφοί από τέσσερα ή περισσότερα ζώντα αδέλφια

ΚΆι είμαι ο 3ος από τα 4α αδέρφια τότε κάνω εξάμηνο η πρέπει να είναι 5+ αδέρφια και να είμαι μέσα σε αυτούς;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mr.robot είπε

Ερώτησης,

Όταν λέει αυτό Όλοι οι αδελφοί από τέσσερα ή περισσότερα ζώντα αδέλφια

ΚΆι είμαι ο 3ος από τα 4α αδέρφια τότε κάνω εξάμηνο η πρέπει να είναι 5+ αδέρφια και να είμαι μέσα σε αυτούς;

Δεν ξέρω γιατί δεν σου φαίνεται ξεκάθαρο το όλοι :P.

Κάτι που κάνουν όλοι λάθος και τρέχουν είναι να βγάλουν το ανάλογο πιστοποιητικό απ' το gov. Πρέπει να το βγάλεις απ' το ΚΕΠ και να αναγράφει πάνω για στρατιωτική χρήση! Νομίζω το γράφει στο κάτω μέρος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Δεν ξέρω γιατί δεν σου φαίνεται ξεκάθαρο το όλοι :P.

Κάτι που κάνουν όλοι λάθος και τρέχουν είναι να βγάλουν το ανάλογο πιστοποιητικό απ' το gov. Πρέπει να το βγάλεις απ' το ΚΕΠ και να αναγράφει πάνω για στρατιωτική χρήση! Νομίζω το γράφει στο κάτω μέρος.

Δεν αναφέρομαι στο πιστοποιητικό αυτό κάθε αυτό αλλά γενικά στο ΦΕΚ τους 

Δεν το πολύ κατάλαβα να πω την αλήθεια και κάπου πονιερυτηκα να πω την αλήθεια

Επειδή λέει όλοι οι αδελφοί από 4 η περισσότερα ζώντα αδέλφια

Δηλαδή εγώ που είμαι 3ος από τους 4οις είμαι καλυμμένος με το 6μηνο;

Η θα έπρεπε να είμαστε 5 αδέρφια ; 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mr.robot είπε

Δεν αναφέρομαι στο πιστοποιητικό αυτό κάθε αυτό αλλά γενικά στο ΦΕΚ τους 

Δεν το πολύ κατάλαβα να πω την αλήθεια και κάπου πονιερυτηκα να πω την αλήθεια

Επειδή λέει όλοι οι αδελφοί από 4 η περισσότερα ζώντα αδέλφια

Δηλαδή εγώ που είμαι 3ος από τους 4οις είμαι καλυμμένος με το 6μηνο;

Η θα έπρεπε να είμαστε 5 αδέρφια ; 

Μα λέει ζώντα αδέρφια. Εν ζωή δεν είναι τα υπόλοιπα αδέρφια σου; Άρα είστε δεν είστε 4 και πάνω.
Πάντως για να σε καλύψω, είχα εξαμηνήτη που ήταν ο τελευταίος απ' τα αδέρφια του.

Το κομμάτι του πιστοποιητικού το ανέφερα ως bonus γιατί σχεδόν όλοι ήρθαν με το λάθος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Μα λέει ζώντα αδέρφια. Εν ζωή δεν είναι τα υπόλοιπα αδέρφια σου; Άρα είστε δεν είστε 4 και πάνω.
Πάντως για να σε καλύψω, είχα εξαμηνήτη που ήταν ο τελευταίος απ' τα αδέρφια του.

Το κομμάτι του πιστοποιητικού το ανέφερα ως bonus γιατί σχεδόν όλοι ήρθαν με το λάθος.

Από τα ΚΕΠ για στρατιωτική χρήση ναι

Και το έδιναν στην μονάδα - κέντρο κατάταξης την πρώτη μέρα ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mr.robot είπε

Από τα ΚΕΠ για στρατιωτική χρήση ναι

Και το έδιναν στην μονάδα - κέντρο κατάταξης την πρώτη μέρα ;

Απ' όσο θυμάμαι ναι ειδάλλως θα το έδιναν στην στρατολογία μέσα στην μονάδα τους. Κράτα ένα αντίγραφο για καλό και για κακό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...