ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Κι επίσης μπορει να παρεις ειδικότητα αλλά τελικά να εισαι απλά σκοπετάνθρωπος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 47 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε λογικα θα σε βαλουν σε καποια αντιστοιχη ειδικοτητα. Μπορεις να βοηθησεις σε καποιο ΚΕΠΙΚ (κατι σα το τμημα πληροφορικης καθε στρατοπεδου) αλλα δε θα πεσω και απο τα συνεφα αν απλως γινεις οδηγος. Στο στρατο μερικες φορες δεν υπαρχει λογικη.... Καμία σχέση με πληροφορική το ΚΕΠΙΚ. Πιο σχετικός είσαι αν έχεις δουλέψει τηλεφωνικός πωλητής κάπου ή γραμματέας παρά αν έχεις πτυχίο πληροφορικής. Στο τέλος της μέρας όλοι μπορεί να κάτσουν στο ΚΕΠΙΚ. Δεν είναι δα και καμιά επιστήμη να μεταφέρεις μία κλήση. 24 λεπτά πριν, mr.robot είπε Όταν παρουσιαστώ με ρωτάνε που θέλω να πάω η από μόνοι τους; Πριν 1 χρόνο και κάτι ψηλά που παρουσιάστηκα μας ρώτησαν ίσα και με 3 φορές όχι για ΚΕΠΙΚ αλλά για Σώμα Έρευνα Πληροφορικής, ειδικές δυνάμεις και κάποια άλλα. Αν δεν σε έχουν βάλει εξ' αρχής να έχεις υπόψην ότι μπορεί να σε μεταφέρουν ενδοχώρα και να μην το θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, manolis940 είπε Καμία σχέση με πληροφορική το ΚΕΠΙΚ. Πιο σχετικός είσαι αν έχεις δουλέψει τηλεφωνικός πωλητής κάπου ή γραμματέας παρά αν έχεις πτυχίο πληροφορικής. Στο τέλος της μέρας όλοι μπορεί να κάτσουν στο ΚΕΠΙΚ. Δεν είναι δα και καμιά επιστήμη να μεταφέρεις μία κλήση. Πριν 1 χρόνο και κάτι ψηλά που παρουσιάστηκα μας ρώτησαν ίσα και με 3 φορές όχι για ΚΕΠΙΚ αλλά για Σώμα Έρευνα Πληροφορικής, ειδικές δυνάμεις και κάποια άλλα. Αν δεν σε έχουν βάλει εξ' αρχής να έχεις υπόψην ότι μπορεί να σε μεταφέρουν ενδοχώρα και να μην το θες. το ιδανικο θα ηταν να με μεταθεσουν Αθηνα απο εδω που ειμαι αλλα λεμε τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notabot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, είμαι μόνος γιός θανόντος γονέα και γονέα που διατελεί σε χηρεία. Τι δικαιολογιτικά ακριβώς χρειάζονται για να μεταβώ σε εννιάμηνη θητεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notabot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Γνωρίζετε επίσης πότε πρέπει να καταθέσω την αίτηση; Απο τη στιγμή που μου έρχεται το σημείωμα κατάταξης ή αφου καταταγώ στο ΚΕΝ και μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sts013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Είμαι για 572ο στις 18/07. Σορρυ αν έχει απαντηθεί, αλλά ξέρω πως λίγοι συνεχίζουν σε αυτό το στρατόπεδο, οι περισσότεροι πάνε σε άλλο. Εγώ θα υπηρετήσω 9μηνο, ακόμα και αν πάω σε άλλο στρατόπεδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 39 λεπτά πριν, Sts013 είπε Καλησπέρα. Είμαι για 572ο στις 18/07. Σορρυ αν έχει απαντηθεί, αλλά ξέρω πως λίγοι συνεχίζουν σε αυτό το στρατόπεδο, οι περισσότεροι πάνε σε άλλο. Εγώ θα υπηρετήσω 9μηνο, ακόμα και αν πάω σε άλλο στρατόπεδο; Καλησπέρα , από περιεργια και μόνο. Όταν λες τους πάνε σε άλλο τι εννοείς; Δεν τα γνωρίζω κ εγώ πρόκειται να καταταχθω 18/7 στα Γρεβενά 586 ρωτάω να δω τι παίζει γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sts013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, mr.robot είπε Καλησπέρα , από περιεργια και μόνο. Όταν λες τους πάνε σε άλλο τι εννοείς; Δεν τα γνωρίζω κ εγώ πρόκειται να καταταχθω 18/7 στα Γρεβενά 586 ρωτάω να δω τι παίζει γενικότερα. Το 572 βασικά είναι στρατόπεδο νεοσύλλεκτων. Πας εκεί, κάνεις ότι είναι να κάνεις για πρώτη μέρα με χαρτιά, γιατρούς, εξοπλισμό κλπ, και αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη, φεύγεις για άλλο στρατόπεδο. Αυτά από όσους έχουν πάει στο 572, προσωπικά δεν ξέρω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Sts013 είπε Το 572 βασικά είναι στρατόπεδο νεοσύλλεκτων. Πας εκεί, κάνεις ότι είναι να κάνεις για πρώτη μέρα με χαρτιά, γιατρούς, εξοπλισμό κλπ, και αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη, φεύγεις για άλλο στρατόπεδο. Αυτά από όσους έχουν πάει στο 572, προσωπικά δεν ξέρω τίποτα. Και στα Γρεβενά που είναι να καταταχθω κέντρο νεοσυλλέκτων είναι, πιστεύεις στα κέντρο γίνεται μετάθεση αλλού τις επόμενες ημέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sts013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, mr.robot είπε Και στα Γρεβενά που είναι να καταταχθω κέντρο νεοσυλλέκτων είναι, πιστεύεις στα κέντρο γίνεται μετάθεση αλλού τις επόμενες ημέρες; Πιθανόν, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος, μόνο για 572 έχω δει. Εδώ ίσως λένε κάτι. https://www.ellinikos-stratos.com/phpBB3/viewtopic.php?t=9056 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Sts013 είπε Πιθανόν, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος, μόνο για 572 έχω δει. Εδώ ίσως λένε κάτι. https://www.ellinikos-stratos.com/phpBB3/viewtopic.php?t=9056 Είναι παλιό το άρθρο σχετικά Anyway αν κ έχω κάποιες ερωτήσεις θα μου λυθούν στην πορεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, Sts013 είπε Καλησπέρα. Είμαι για 572ο στις 18/07. Σορρυ αν έχει απαντηθεί, αλλά ξέρω πως λίγοι συνεχίζουν σε αυτό το στρατόπεδο, οι περισσότεροι πάνε σε άλλο. Εγώ θα υπηρετήσω 9μηνο, ακόμα και αν πάω σε άλλο στρατόπεδο; Δεν εχει σχέση αν θα κάτσεις ή θα μείνεις στο αρχικό στρατόπεδο, ούτε καν αν θα πάρεις μετάθεση αλλού μετά την εκπαίδευση π.χ.. Για να πάρεις το 9μηνο πρέπει να βγάλεις τη θητεία σου (μετά την ορκωμοσία) σε στρατόπεδο/α Έβρου, Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσων ή Κύπρου. Αν στο χαρτί κατάταξης έχεις ένδειξη "ΕΟΔ" τότε όντως θα πας σε άλλο στρατόπεδο ίσως και την ίδια μέρα, την επόμενη το αργότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν εχει σχέση αν θα κάτσεις ή θα μείνεις στο αρχικό στρατόπεδο, ούτε καν αν θα πάρεις μετάθεση αλλού μετά την εκπαίδευση π.χ.. Για να πάρεις το 9μηνο πρέπει να βγάλεις τη θητεία σου (μετά την ορκωμοσία) σε στρατόπεδο/α Έβρου, Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσων ή Κύπρου. Αν στο χαρτί κατάταξης έχεις ένδειξη "ΕΟΔ" τότε όντως θα πας σε άλλο στρατόπεδο ίσως και την ίδια μέρα, την επόμενη το αργότερο. Καλημέρα ερώτηση πάνω σε αυτό Ακόμα και στην περιοχή σου να είσαι κάνεις μειωμένη θητεία από όσο ξέρω και όχι μόνο παρσμεθωρειο αν λέμε το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, mr.robot είπε Καλημέρα ερώτηση πάνω σε αυτό Ακόμα και στην περιοχή σου να είσαι κάνεις μειωμένη θητεία από όσο ξέρω και όχι μόνο παρσμεθωρειο αν λέμε το ίδιο Τι εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τι εννοεις; Ότι η μειωμένη θητεία πχ λόγο πολυτεκνείας τριτεκνιας ισχύει όπου και αν πας δεν ξέρω το παιδί αν ανήκει σε κάποια τέτοια κατηγορία η απλά πάει παρσμεθωρειο για 9 μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις