vamvakoolas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 8 hours ago, Αλάνι_08 said: Καλησπέρα μάγκες Σεπτέμβριο θα μπω στρατό και επειδή δεν γνωρίζω τις συνθήκες των στρατοπέδων στις αντίστοιχες περιοχές, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα ήταν προτιμότερο να δηλώσω, Κύπρο ή Έβρο, έτσι ώστε να κάνω μειωμένη θυτεία; εγω θα προτεινα Εβρο για πιο οικονομικα. Απο την αλλη αν δε τη παλευεις με κρυο ισως Κυπρο. Εξαρταται απο το ατομο καθε φορα αλλα και απο το διοικητη και σειρα (μπορει να ειναι τελειο το στρατοπεδο αλλα να σας τρεχει ενας μονιμας ή να κανετε υπηρεσιες γιατι δεν εχει πολυ κοσμο). Τα στρατοπεδα κυπρο ειναι καλυτερα απο Ελλαδα γενικα (αναφερομαι σε παραμεθορειο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 8 hours ago, Αλάνι_08 said: Καλησπέρα μάγκες Σεπτέμβριο θα μπω στρατό και επειδή δεν γνωρίζω τις συνθήκες των στρατοπέδων στις αντίστοιχες περιοχές, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα ήταν προτιμότερο να δηλώσω, Κύπρο ή Έβρο, έτσι ώστε να κάνω μειωμένη θυτεία; Κύπρο κατά την γνώμη μου, κυρίως για το οικονομικό (270€ τον μήνα + τσιγάρα σε σύγκριση με τα 8,62€ του Έβρου και της Ελλάδας γενικότερα) και θα πάρεις και επιπλέον 10 άδειες τιμητικές κατά τον επαναπατρισμό σου. Όλα τα άλλα είναι ίδια και εξαρτάται καθαρά στο που θα πέσεις σε κάθε περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektariospalamp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Οι μεταθέσεις τετραμήνου για οκτάμηνους πότε βγαίνουν; Θα έπρεπε να μας έχουν δώσει χαρτί αν θέλουμε να πάμε κοντά στον τόπο κατοικίας μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Γνωρίζουμε πότε έρχεται το χαρτί για δ εσσο 2023 ; ( Στο περίπου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadyX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, Θα κόψω πολύ σύντομα την αναβολή λόγω σπουδών μου για κατάταξη σε Πολ. Αεροπορία. Η επόμενη ΕΣΣΟ που μπορώ να μπω είναι η Γ' (Νοέμβριος), μιας και η προθεσμία για Β' ΕΣΣΟ ήταν η 31 Απριλίου. Παρόλα αυτά όταν πήρα τηλέφωνο την στρατολογία (πριν κανα μήνα βέβαια) μου είπαν ότι μπορώ να κάνω κατ' εξαίρεση αίτημα για κατάταξη με την επόμενη (Β ΕΣΣΟ) του Αυγούστου (το σαιτ αναφέρει 'Αυγουστος - Σεπτεμβριος και λογικά φαντάζομαι αφορά τελη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη). Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι στην Π.Α. είναι αρκετά ελαστικοί και είναι αρκετά πιθανό να γίνει δεκτό το αίτημά μου για ένταξη στην Β ΕΣΣΟ. Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο με κατ' εξαιρεση κατάταξη; Θεωρείται ότι έχει νόημα να μπω στη διαδικασία - υπαρχουν μειονεκτήματα γενικά για κάποιον που μπαίνει "σφήνα" σε προηγούμενη ΕΣΣΟ; (εκτός από το προφανές της ζέστης Αυγουστιάτικα - όχι ότι το κρύο του Νοέμβρη στη Τρίπολη είναι καλυτερο ) Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 12:42 ΜΜ, mr.robot είπε Γνωρίζουμε πότε έρχεται το χαρτί για δ εσσο 2023 ; ( Στο περίπου ) Και γώ περιμένω. Πολύ περίεργο που δεν το έχουν στείλει ακόμα. Κάτι μου λέει ότι περιμένουν να γίνουν οι εκλογές και μετά θα τα στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ak45 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 12:42 ΜΜ, mr.robot είπε Γνωρίζουμε πότε έρχεται το χαρτί για δ εσσο 2023 ; ( Στο περίπου ) Φίλου μου που μπήκε δ εσσο πέρσυ του ήρθε 1η Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PureDark Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 On 20/06/2023 at 12:42, mr.robot said: Γνωρίζουμε πότε έρχεται το χαρτί για δ εσσο 2023 ; ( Στο περίπου ) 8 hours ago, ak45 said: Φίλου μου που μπήκε δ εσσο πέρσυ του ήρθε 1η Ιουλίου Δεν ξέρω αν εννοείτε κανονικό χαρτί όπως ερχόταν παλιά αλλά απ'το 2021 δεν στέλνουν. Πρέπει να μπεις στο stratologia.gr και να το εκτυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAek2003 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Καλησπερα παιδιά έχω διαγνωστη με ιδεοψυχαναγκασμο αγχώδης διαταραχή και παίρνω φαρμακευτική αγωγή!!!! Στην επιτροπή με χαρτί του γιατρού υπάρχει περίπτωση να με αναγκάσουν με το ζόρι να υπηρετήσω;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα το κοιτάω μέσω stratologia.gr στις πληροφορίες για την κατάταξη αλλά τίποτα ακόμα περιμένουν τελευταία στιγμή , είναι οι εκλογές στην μέση δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrkara12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 12:42 ΜΜ, mr.robot είπε Γνωρίζουμε πότε έρχεται το χαρτί για δ εσσο 2023 ; ( Στο περίπου ) 17 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Petrkara12 είπε 17 Ιουλίου 17 Ιουλίου ερχεται το χαρτι ή μαθαινουμε καταταξη ή το μπαινει η Δ' εσσο; εχω μπερδευτει... το που θα παω και το ποτε θελω να μαθω στην στρατολογια και σε εμαιλ δεν εχει κατι νεωτερο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrkara12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, mr.robot είπε 17 Ιουλίου ερχεται το χαρτι ή μαθαινουμε καταταξη ή το μπαινει η Δ' εσσο; εχω μπερδευτει... το που θα παω και το ποτε θελω να μαθω στην στρατολογια και σε εμαιλ δεν εχει κατι νεωτερο...... 17 Ιουλίου πραγματοποιείται η κατάταξη της Δ ΕΣΣΟ....για το που θα πας και τα υπόλοιπα να περιμένεις εμαιλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johngrig1992 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Θελω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι παιζει με ωράριο ΣΚ και υπηρεσιες/εβδομαδα στο πολεμικό μουσείο Βας Σοφίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από Johngrig1992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Χάλια... πολύ χώσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις