SpirosRonto Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Παιδιά ερώτηση αν ξέρετε, έβαλα δν εκει που υπηρετώ παραμεθόριο στο σπίτι της γιαγιάς και ήξερα ότι δεν δικαιούμαι ταπ. Αλλά ακούω να μου λένε ότι μιας και η μόνιμη κατοικία σου είναι αλλού ότι τα δικαιούμαι εν τέλει. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ο διοικητής μου είπε ότι μάλλον ισχύει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, SpirosRonto είπε Παιδιά ερώτηση αν ξέρετε, έβαλα δν εκει που υπηρετώ παραμεθόριο στο σπίτι της γιαγιάς και ήξερα ότι δεν δικαιούμαι ταπ. Αλλά ακούω να μου λένε ότι μιας και η μόνιμη κατοικία σου είναι αλλού ότι τα δικαιούμαι εν τέλει. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ο διοικητής μου είπε ότι μάλλον ισχύει αυτό Και εγώ δεν το έχω ξεκαθαρίσει αυτό. Η αλήθεια είναι συφάνταρος και φίλος σε παρόμοια περίπτωση του λέγανε ότι δεν τα δικαιούται και στο τέλος του το άλλαξαν! Αν δεν βρεθεί άκρη μπορώ να τον ρωτήσω μήπως εν τέλει βρήκε μια ξεκάθαρη απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Και εγώ δεν το έχω ξεκαθαρίσει αυτό. Η αλήθεια είναι συφάνταρος και φίλος σε παρόμοια περίπτωση του λέγανε ότι δεν τα δικαιούται και στο τέλος του το άλλαξαν! Αν δεν βρεθεί άκρη μπορώ να τον ρωτήσω μήπως εν τέλει βρήκε μια ξεκάθαρη απάντηση. Ναι θα ήταν καλό να μάθουμε , θα ρωτήσω και εγώ τι παίζει ξανά αλλά είναι περίεργο γιατί αλλά λέει ο ένας αλλά ο αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, SpirosRonto είπε Ναι θα ήταν καλό να μάθουμε , θα ρωτήσω και εγώ τι παίζει ξανά αλλά είναι περίεργο γιατί αλλά λέει ο ένας αλλά ο αλλος Το Ράδιο Αρβύλα στον στρατό βγήκε ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, manolis940 είπε Το Ράδιο Αρβύλα στον στρατό βγήκε ...... Μόλις ενημερώθηκα ότι τα δικαιούμαι αλλά είναι στην κρίση του διοικητή αν θα παίρνω δν ή σκέτο έξοδο και καλά επειδή δεν είναι δίκαιο για τους άλλους , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά και αν απλά μου δίνουν συνέχεια ΔΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, SpirosRonto είπε Μόλις ενημερώθηκα ότι τα δικαιούμαι αλλά είναι στην κρίση του διοικητή αν θα παίρνω δν ή σκέτο έξοδο και καλά επειδή δεν είναι δίκαιο για τους άλλους , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά και αν απλά μου δίνουν συνέχεια ΔΝ Τι πάει να πει δεν είναι δίκαιο; Ο διοικητής θα το αποφασίσει αυτό; Νόμους δεν έχουμε; Πάντως το ΔΝ παίζει όντως να είναι κανονικά για εκείνους που έχουν μόνιμη κατοικία. Στο Ηράκλειο για παράδειγμα σε φίλο μου του ζήτησαν λογαριασμό ρεύματος του γονέα σε σπίτι μέσα στο Ηράκλειο. Έτσι κάναμε το photoshop μας και όλα καλά Ωστόσο απ' το <<παίζει>> μέχρι το <<ισχύει>> υπάρχει μία νομοθεσία δρόμος. Αυτό που ο καθένας επειδή μπορεί να δώσει 5 διαταγές στο κοτέτσι του που ονομάζει στρατόπεδο, πιστεύει ότι είναι υπεράνω νομοθεσίας ή την επικαλείται όποτε τον συμφέρει, πρέπει κάπου να σταματήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.robot Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Ερωτηση απο περιεργια, παραμεθοριο που δηλωνετε; στο parousiasi.army.gr ειχε επιλογη για 6 μηνη θητεια μονο που δικαιουμαι. 23 ώρες πριν, ioankav είπε Για μειωμένη θητεία 6 μηνών, δεν υπάρχει περιορισμός σε ποιο μέρος θα την κάνεις. Αναλυτικά εδώ: http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Ο αδερφος μου, μεγαλυτερος 1 χρονο και κατι, εχει ηδη υπηρετησει, Κυπρο, φανταζομαι δεν αλλαζει κατι για εμενα που θα μπω Ιούλιο Ελλαδα και θα κανω κανονικα 6μηνο. Απο οτι διαβασα καταθετω τα δικαιολογητα στο gov αφου ερθει το χαρτι καταταξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Άρθρο 30 για Τιμητική Άδεια Παραμεθορίου (ΤΑΠ) Αναφορά σε κείμενο 4. Διακεκριμένη πράξη θεωρείται επίσης και η υπηρεσία σε Μονάδες ή Υπηρεσίες των ΕΔ που εδρεύουν ή αναπτύσσονται για επιχειρησιακούς λόγους στις περιοχές Θράκης, νήσων Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσου και νήσου Κύπρου, για τη χορήγηση τιμητικής άδειας. Η τιμητική αυτή άδεια: α. Διαρκεί δύο (2) ημέρες για κάθε πλήρη μήνα που πραγματικά υπηρετείται στις περιοχές αυτές και όχι πλασματικά, όπως λ.χ. εγγραφή στη δύναμη Μονάδας χωρίς παρουσίαση σε αυτήν ή με απόσπαση εκτός των περιοχών αυτών ή με διακοπτόμενη υπηρεσία. β. Χορηγείται υποχρεωτικά σε περιόδους που δεν έχει διαταχθεί αυξημένη ετοιμότητα ή επαγρύπνηση ή συναφή μέτρα του Εθνικού Συστήματος Συναγερμού μετά τη συμπλήρωση δίμηνης υπηρεσίας στις παραπάνω περιοχές και οπωσδήποτε εντός μηνός από την συμπλήρωση του διμήνου που τη δικαιολογεί. Σε περίπτωση μετάθεσης, η παραπάνω άδεια που δεν χορηγήθηκε κατά τις ανωτέρω καταστάσεις ετοιμότητας, χορηγείται από τη νέα Μονάδα εντός μηνός από την παρουσίαση σε αυτή. Ειδικά σε όσους υπηρετούν στη νήσο Κύπρο, η προαναφερόμενη τιμητική άδεια μπορεί να χορηγηθεί μετά τον επαναπατρισμό των υπηρετούντων. γ. Δεν χορηγείται στους υπηρετούντες σε Μονάδες της Θράκης, εφόσον έχουν μόνιμη κατοικία στο Νομό όπου εδρεύει η Μονάδα τους, καθώς και σε όσους υπηρετούν σε Μονάδες των νησιών Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσου και νήσου Κύπρου, εφόσον κατοικούν μόνιμα στα νησιά που υπηρετούν. https://www.stratologia.gr/el/content/«ρύθμιση-των-ειδών-των-αδειών-του-στρατιωτικού-προσωπικού-των-ενόπλων-δυνάμεων-των Για να πάρεις ΔΝ, τυπικά θα πρέπει το σπίτι να ανήκει σε συγγενή α' βαθμού. Οπότε για αυτό σου λέει ο διοικητής, και ΔΝ (από συγγενή β' βαθμού) και ΤΑΠ δεν είναι δίκαιο για τους άλλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, ioankav είπε Για να πάρεις ΔΝ, τυπικά θα πρέπει το σπίτι να ανήκει σε συγγενή α' βαθμού. Οπότε για αυτό σου λέει ο διοικητής, και ΔΝ (από συγγενή β' βαθμού) και ΤΑΠ δεν είναι δίκαιο για τους άλλους Το σπίτι μπορεί να ανοίκει σε συγγκενή α' βαθμού, δηλαδή να είναι εξοχικό του πατέρα του. Όπως και να χει ένας ΔΕΚΟ λογαριασμός είναι 5 λεπτά υπόθεση να αλλάξει όνομα, αλλά δεν το είπα εγώ ποτέ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Όταν υπηρετούσαν στη Χίο σειρά μου που είχε σπίτι της γιαγιάς του στο νησί έπαιρνε Δ/Ν αλλά όχι ΤΑΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 ^ Στην Χίο "έτρωγαν " ακόμα και τις αιμοδοτικες! 🫤 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ Στην Χίο "έτρωγαν " ακόμα και τις αιμοδοτικες! 🫤 Εντάξει δεν ξέρω σε τι περίπτωση έπεσες, άδεια δεν μου έφαγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 "Μαχαίρι " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Ναι όντως με ενημέρωσε ότι είτε ΔΝ είτε ταπ. Θα κόψω το ΔΝ γιατί οι ταπ είναι απλά πάρα πολλές για να χαθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Τώρα που το λέτε θυμάμαι και εγώ αυτή την αρβύλα, ότι οποίος πάρει ΔΝ δεν θα πάρει ΤΑΠ. Εγώ βέβαια πήρα και τα 2, και 20 μέρες που δικαιούνταν έπιπλεον οο εθελοντές των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας 😜😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις