chrisgav Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, teo19977 είπε Καλησπέρα παιδιά. Είχα πάρει 2 χρόνια αναβολη με το χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός π μ παρακολουθεί για κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Και τώρα πήγα φρουραρχείο δώσαν ένδειξη ι5 και σήμερα πήγα 401 και ο γιατρός δε με ρώτησε τίποτα απλά πήρε τα χαρτιά ούτε καν μου μίλησε ; Δε θ έπρεπε να μου πει αν παίρνω ι5; Οταν δεν σου μιλανε. κατα 99% αγνοουνε τα χαρτια του ιδιωτη. Ο λογος που δεν σου μιλανε ειναι για να μην αρχισουν το debate μαζι σου για να οντως εχεις κατι ή οχι. Καλη θητεια, η πατριδα χρειαζεται επανδρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo19977 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, chrisgav είπε Οταν δεν σου μιλανε. κατα 99% αγνοουνε τα χαρτια του ιδιωτη. Ο λογος που δεν σου μιλανε ειναι για να μην αρχισουν το debate μαζι σου για να οντως εχεις κατι ή οχι. Καλη θητεια, η πατριδα χρειαζεται επανδρωση. Δηλαδή εννοείς ότι αγνοεί αυτό που έγραψε ο γιατρός και ότι θα με βάλει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, teo19977 είπε Δηλαδή εννοείς ότι αγνοεί αυτό που έγραψε ο γιατρός και ότι θα με βάλει ; Σε τρολάρει, αν δεν έκανε ουτε τις τυπικές ερωτήσεις τύπου "Θελεις να δοκιμάσεις να πάς και αν ζοριστείς σταματας;" σε έχουν για καμμένο χαρτί. Παιζει να δώσουν και στο παιδί σου Ι5 τιμής ένεκεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Κατά 99% ο γιατρός το μόνο που έκανε είναι να επικυρώσει την απόφαση της ένδειξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fillipos93 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 με θάνατο πατέρα και μητέρα άνεργη και μια αδερφή που σπουδάζει τελικά ποια είναι η διάρκεια της θητείας για παραμεθόριο και για κοντά στον τόπο κατοικίας? τα οικονομικά δεν είναι πολύ καλά λόγω της απώλειας του πατέρα. δεν υπάρχει μια στάνταρ απάντηση απο όσο έψαξα.... επίσης μπορώ να παρουσιαστώ κατευθείαν στην πόλη μου και να μείνω εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, G.TH. είπε Στα μικρότερα μπορεί να το κάνουν εκ των έσω. Εγω ήμουν διαβιβάσεις αλλά δεν έχω κάνει ΚΕΠΙΚ ούτε δέκα λεπτά στη ζωή μου. Πάντως γνωρίζω σειρές μου, τους έπαιρναν από τη μονάδα τους και τους έβαζαν να κάνουν σκοπιές σε άλλα στρατόπεδα, η υπερβυσμάτωση κατέληξε σε χώσιμο, μέχρι και τη Βουλή έφτασε το θέμα Ειλικρινά πρώτη φορά τ' ακούω αυτό. Πάντως Ρόδο αν και δεν ήμουν ποτέ διαβιβάσεις αλλά είχα αρκετούς γνωστούς εκεί μέσα δεν θυμάμαι ποτέ να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. 8 ώρες πριν, Fillipos93 είπε με θάνατο πατέρα και μητέρα άνεργη και μια αδερφή που σπουδάζει τελικά ποια είναι η διάρκεια της θητείας για παραμεθόριο και για κοντά στον τόπο κατοικίας? τα οικονομικά δεν είναι πολύ καλά λόγω της απώλειας του πατέρα. δεν υπάρχει μια στάνταρ απάντηση απο όσο έψαξα.... επίσης μπορώ να παρουσιαστώ κατευθείαν στην πόλη μου και να μείνω εδώ? Ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης με θάνατο ενός γονέα πας για οκτάμηνη θητεία παραμεθόριο εννεάμηνη ενδοχώρα. Η μητέρα σου είναι άνεργη διότι δεν μπορεί να εργαστεί πχ. κάποιος βαθμός αναπηρίας; Αν ναι τότε ανάλογα πας και σε εξάμηνη. Απάντηση ξεκάθαρη υπάρχει. Δεν υπάρχει ωστόσο όρος ότι κάποιος εκ των αδελφών σπουδάζει. http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/b-klados/v4-dieythynsi-stratologikoy/thiteia Για οικονομικούς λόγους μπορείς να ζητήσεις και αναβολή. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user8170126 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 καλησπερα παιδια ξερουμε πως ειναι η κατασταση στα κααυ αγιου ανδρεα αυτη την εποχη;; ειναι καποιος μεσα να μας πει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, user8170126 είπε καλησπερα παιδια ξερουμε πως ειναι η κατασταση στα κααυ αγιου ανδρεα αυτη την εποχη;; ειναι καποιος μεσα να μας πει;; 3 σελίδες πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris5gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με ειδικές δυνάμεις με ενδιαφέρουν οι πεζοναύτες υπηρέτησε κάποιος πρόσφατα να μου πει ποια είναι τα αθλήματα γιατί συνεχώς διαβάζω διαφορετικά και γενικότερα να μου πει τι παίζει με τα στρατόπεδα και τις ασκήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c4tt3l Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Πήγα σήμερα στο 251 νοσοκομείο αεροπορίας με το παραπεμπτικο που μου έστειλαν με μέιλ, τη γνωμάτευση, και την ταυτότητα. Τα χαρτιά μου δεν τα κοίταξε κανένας. Έφτασα περίπου μια ώρα και κάτι νωρίτερα από την ώρα που μου είχαν πει να πάω (12:00) και περίμενα (κάπου τέταρτο με εικοσάλεπτο) δίπλα από την πύλη κάποιον να έρθει να μας οδηγήσει στην Ανωτατη Επιτροπή. Εκεί μας άφησαν σε ένα γκισέ να δώσουμε τη ταυτότητα μας. Με ενημέρωσαν ότι θα ξεκινήσουμε κάπου στη 13:00 και ότι έχει κυλικείο πάνω στον πρώτο όροφο. Έφαγα ένα μπαγιάτικο σάντουιτς γαλοπούλα με λίγες γουλιτσες νεράκι σιγουλια-σιγουλια, και κατά τις 12:30 άρχισαν να φωνάζουν μέσω μεγαφώνου κάθε παιδί που είχε έρθει για αναβολή. Ήμουν ο μόνος που είχα πάει χωρίς συνοδό και ένιωθα λίγο μοναχούτσικο, αλλά περίπου 12:35 με κάλεσαν και εμένα. Μπήκα στην αίθουσα που ήταν η επιτροπή (τρία άτομα). Ούτε καρέκλα δεν είχε να κάτσεις. Δεν είδαν ούτε εκεί τίποτα. Μόνο με ρώτησαν το όνομα μου, τι έχω, αν παίρνω φάρμακα, και αν έχω παρει ξανά αναβολή. Μετά μου ανακοίνωσαν ότι θα πάρω ένα χρόνο αναβολή. Λένε σε δύο εργάσιμες θα στείλουν την απόφαση στην στρατολογία. Χαρτί δεν έδωσαν σαν αποδεικτικό. Όλο αυτό δεν ήταν ούτε είκοσι δευτερόλεπτα συνολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Restp1238 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Στις 25/5/2023 στις 3:09 ΜΜ, chrisgav είπε Οταν δεν σου μιλανε. κατα 99% αγνοουνε τα χαρτια του ιδιωτη. Ο λογος που δεν σου μιλανε ειναι για να μην αρχισουν το debate μαζι σου για να οντως εχεις κατι ή οχι. Καλη θητεια, η πατριδα χρειαζεται επανδρωση. Μην παίζεις με το πρόβλημα του ανθρώπου άμα δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό απλά μη μιλάς. Δε θα σου άρεσε να σου πατάνε τον καλλο. 5 ώρες πριν, dimitris5gr είπε Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με ειδικές δυνάμεις με ενδιαφέρουν οι πεζοναύτες υπηρέτησε κάποιος πρόσφατα να μου πει ποια είναι τα αθλήματα γιατί συνεχώς διαβάζω διαφορετικά και γενικότερα να μου πει τι παίζει με τα στρατόπεδα και τις ασκήσεις Σειρά που πήγε έβαλε βύσμα να πάει και δεν έκανε ούτε μια έλξη. Με το σταυρό στο χέρι και αν σε πάρουν δεν είναι δύσκολα τα αθλήματα για να μπεις το θέμα είναι αφού μπεις. Σαφώς καψωνι νίλα και μεγαλύτερη τυπικότητα από πεζικό. Πολλές ασκήσεις κάτι που ακόμα και άμα έχει άτομα όπως στη στ πχ πάλι βαράς εμπλοκές γιατί απλά όλοι πάνε στην άσκηση . Πολύ κούραση βέβαια μαθαίνεις αρκετά και κανείς μια πιο μάχιμη θητεία όμως πιο κουραστική . Αλλιώς να το σκέφτεσαι από έξω και αλλιώς όταν είσαι μέσα και έχεις κάθε μέρα τα ίδια για μήνες. Ανάλογα τι θες πάντως δεν είναι δύσκολο να μπεις άμα ειδικά έχεις και βύσμα το θέμα είναι πως να την παλέψεις εκεί μέσα . Και για πεζοναύτες αλλά και γενικά και σε άλλες μονάδες ειδικών δυνάμεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Restp1238 είπε Μην παίζεις με το πρόβλημα του ανθρώπου άμα δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό απλά μη μιλάς. Δε θα σου άρεσε να σου πατάνε τον καλλο. Nαι φοβερο προβλημα. Το χει ποσταρει σε 3 φορουμ. Δεν σχολιαζω αν καλως ή κακως δεν παει στρατο. Το μονο που θα σχολιασω ειναι αφου περασουν κανα δυο χρονια χεσμενοι για την αναβολη τους, θα βρισκονται στις παρεες και θα γελανε εις βαρος των κοροιδων εμας που πηγαμε λες και δεν ειχαμε καλυτερα πραγματα να κανουμε. Αυτοι που εχουν οντως καποιο προβλημα δεν μπαινουν σε forums να ρωτανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, chrisgav είπε Nαι φοβερο προβλημα. Το χει ποσταρει σε 3 φορουμ. Δεν σχολιαζω αν καλως ή κακως δεν παει στρατο. Το μονο που θα σχολιασω ειναι αφου περασουν κανα δυο χρονια χεσμενοι για την αναβολη τους, θα βρισκονται στις παρεες και θα γελανε εις βαρος των κοροιδων εμας που πηγαμε λες και δεν ειχαμε καλυτερα πραγματα να κανουμε. Αυτοι που εχουν οντως καποιο προβλημα δεν μπαινουν σε forums να ρωτανε. Λες κάποιος που εχει ποστάρει σε 3 φόρα να μην εχει πρόβλημα; Δεν σου φαίνεται αγχομένος; Αν απαντήσεις ναι, να ξες οτι το αγχος ειναι λόγος για Ι5. Για το αν νιώθεις κορόιδο, δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αν εσυ εισαι περίφανος για αυτό που έκανες, άστους να λένε. Αν δεν εισαι, τουλάχιστον έμαθες για τις επόμενες φορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, Skrobo είπε Λες κάποιος που εχει ποστάρει σε 3 φόρα να μην εχει πρόβλημα; Δεν σου φαίνεται αγχομένος; Αν απαντήσεις ναι, να ξες οτι το αγχος ειναι λόγος για Ι5. Για το αν νιώθεις κορόιδο, δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αν εσυ εισαι περίφανος για αυτό που έκανες, άστους να λένε. Αν δεν εισαι, τουλάχιστον έμαθες για τις επόμενες φορές. Δεν ειναι θεμα περηφανειας. Αν δεν καταλαβαινεις δεν πειραζει. Οτι μας αγχωνει λοιπον το αποφευγουμε και θεωρειται παθηση. Μοντερνα ψυχολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, chrisgav είπε Οτι μας αγχωνει λοιπον το αποφευγουμε και θεωρειται παθηση. Μοντερνα ψυχολογια Δεν προσπαθούμε να βγάλουμε κάποιο ηθικό ή κοινωνικό συμπέρασμα. Ο στρατός έχει αποφασίσει πως κάποια πράγματα δεν τα θέλει στο στράτευμα. Το αγχος ειναι ενα απο αυτά. Δεν εξετάζουμε το αν κάποιος με άγχος μπορεί να λειτουργήσει στην καθημερινότητα ή επιτρεπετε να αποφέυγει πράγματα. Ο στρατός, με δική του απόφαση, ΔΕΝ τους θέλει. Οπως δεν θέλει και άτομα, πχ, με νυχτερινή ενούρηση. Αν θέλουμε να μιλήσουμε και φιλοσοφικά, αν πάει με αγχος και υπηρετήσει, δημιουργεί πρόβλημα. Το ηθικό ειναι να πάρει Ι5 αφου αυτο του επιβάλει ο στρατός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις