Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα,

Μπαίνω στρατό Γ ΕΣΣΟ σώμα έρευνας πληροφορικής

Μου έστειλαν ένα email με μια φόρμα για να συμπληρώσω στοιχεία και προϋπηρεσία.

Θέλω να αποφύγω το ΚΕΠΥΕΣ γιατί είναι 1 χρόνο η θητεία.

Υπάρχει κάποιος που να έχει λάβει το ίδιο εμαιλ ή να μπήκε το 2023 στο ΕΠ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήρθε σήμερα, μετά από 7 ημέρες, το mail με το παραπεμπτικό μετά από την αίτηση για αναβολή που έκανα στο Φρουραρχείο Αθηνών. Πάνω έγραφε ότι συντάχθηκε στις 12 του μήνα (περασμένη Παρασκευή), οπότε λέω μπόμπα ας πάρω τηλ.

Όντας στην αεροπορία, το χαρτί στο mail είχε τα τηλέφωνα για το 251.
Πήρα τηλ, το σήκωσαν (!), και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει πάει τίποτα εκεί, και να πάρω από εβδομάδα.

Άντε να ξεμπερδεύουμε.

παιδια καλησπερα ειμαι για αεροπορια πηρα μια αναβολη για ψυχολογικα περσι την πρωτη και τωρα θελω να παρουσιαστω κανονικα

μου ηρθε χαρτι για γνα(αθηνα) τωρα στης 24 

μετα τι γινεται? καθομαι εκει παω τριπολη? ξερει κανεις ?

Στις 17/5/2023 στις 9:57 ΜΜ, anton134 είπε

παιδια καλησπερα ειμαι για αεροπορια πηρα μια αναβολη για ψυχολογικα περσι την πρωτη και τωρα θελω να παρουσιαστω κανονικα

μου ηρθε χαρτι για γνα(αθηνα) τωρα στης 24 

μετα τι γινεται? καθομαι εκει παω τριπολη? ξερει κανεις ?

Να κάτσεις εκεί να κάνεις τι;

Αν οι γιατροί κρίνουν ότι είσαι οκ θα πας 124, αλλιώς αναβολή. 

Πάντως προετοιμάσου (μιας και αναφέρεις ψυχολογικά, αν δεν είναι σικέ) γιατί είναι περίεργη φάση όταν μπαίνεις σε διαφορετικό χρόνο από τους άλλους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,
31/12/23 ληγει η αναβολη οποτε λεω να την κοψω λιγο νωριτερα επειδη θελω να μπω Γεναρη. Ειχα σκεφτει το ενδεχομενο να δοκιμασω να παρω απαλλαγη με τις γνωστες μεθοδους αλλα δεν με ψηνει πολυ η φαση της αβεβαιότητας και να στραβωσει εν τελει κατι και να μπω ενω περιμενα οτι δεν θα μπω.

Εχω πτυχιο ΗΜΜΥ απο ΕΜΠ και μεταπτυχιακο σχετικο μεταπτυχιακο και 4 περιπου χρονια προυπηρεσια. Εχω 2 ερωτησεις οποιος γνωριζει:

1) Ποτε πρεπει να κοψω αναβολη για να μπω Γεναρη, καπου στο Νοεμβρη?

2) Εχουν σημασια τα παραπανω για να μπω καπου "καλα" ή χωρις βυσμα το ιδιο και το αυτο?

Το ιδανικοτερο σεναριο (ίσως και ονερικο/ακατορθωτο?) που εχω ακουσει και απο γνωστους ειναι να ερθω αθηνα και να συννενοηθω με την εταιρια που ειμαι να δουλευω μαυρα οσο μπορω και οσο ειμαι εξω (remote) ωστε να μην αφησω και το σπιτι που εχω.

Οποιαδιποτε αποψη/γνωμη ευπροσδεκτη

Επεξ/σία από tzagaritos

Χωρίς βύσμα, μην ελπίζεις σε Αθήνα και δη χαλαρή μετάθεση για να δουλεύεις κιολας. Οκ μπορει να εισαι κωλοφαρδος και να σου κάτσει, όπως γίνεται να σου κατσει το τζόκερ ή να μετακομίσει δίπλα σου ενα σουπερμοντελ που να σε γουστάρει κολασμένα. Μη σου πω τα τελευταία ίσως ειναι και πιο πιθανα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Χωρίς βύσμα, μην ελπίζεις σε Αθήνα και δη χαλαρή μετάθεση για να δουλεύεις κιολας. Οκ μπορει να εισαι κωλοφαρδος και να σου κάτσει, όπως γίνεται να σου κατσει το τζόκερ ή να μετακομίσει δίπλα σου ενα σουπερμοντελ που να σε γουστάρει κολασμένα. Μη σου πω τα τελευταία ίσως ειναι και πιο πιθανα

Αυτο φανταστηκα και εγω. Οποτε θα δω τι βυσμα μπορω να βαλω κλπ. Βεβαια αυτο σημαινει οτι ολοι οι φιλοι/γνωστοι που ειπαν για αθηνα ειτε ειχαν κωλοφαρδια τυπου τζοκερ, ή απλα εβαλαν ολοι βυσμα και δεν το παραδεχεται κανεις

Επεξ/σία από tzagaritos

Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία, αν γίνεται. Γίνεται κάποιος που υπηρετεί τη θητεία του και τη διακόπτει για να πάρει αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, να σπουδάσει κατά το διάστημα που διαρκεί η αναβολή του, ακόμα και αν έχει διακόψει την αναβολή του λόγω σπουδών;

Στις 19/5/2023 στις 4:55 ΜΜ, tzagaritos είπε

Καλησπερα σε ολους,
31/12/23 ληγει η αναβολη οποτε λεω να την κοψω λιγο νωριτερα επειδη θελω να μπω Γεναρη. Ειχα σκεφτει το ενδεχομενο να δοκιμασω να παρω απαλλαγη με τις γνωστες μεθοδους αλλα δεν με ψηνει πολυ η φαση της αβεβαιότητας και να στραβωσει εν τελει κατι και να μπω ενω περιμενα οτι δεν θα μπω.

Εχω πτυχιο ΗΜΜΥ απο ΕΜΠ και μεταπτυχιακο σχετικο μεταπτυχιακο και 4 περιπου χρονια προυπηρεσια. Εχω 2 ερωτησεις οποιος γνωριζει:

1) Ποτε πρεπει να κοψω αναβολη για να μπω Γεναρη, καπου στο Νοεμβρη?

2) Εχουν σημασια τα παραπανω για να μπω καπου "καλα" ή χωρις βυσμα το ιδιο και το αυτο?

Το ιδανικοτερο σεναριο (ίσως και ονερικο/ακατορθωτο?) που εχω ακουσει και απο γνωστους ειναι να ερθω αθηνα και να συννενοηθω με την εταιρια που ειμαι να δουλευω μαυρα οσο μπορω και οσο ειμαι εξω (remote) ωστε να μην αφησω και το σπιτι που εχω.

Οποιαδιποτε αποψη/γνωμη ευπροσδεκτη

Αφού το πτυχίο σου γράφει Μηχανικός 2 Φορές δεν είναι καθόλου περίεργο να σε πάνε Μηχανικό όπως εμένα. Ναι δεν κόβει το ρημάδι εκεί στην διαλογή.

Επίσης θα σου πρότεινα να μπεις πιο νωρίς. Σεπτέμρβιο ας πούμε ειδικά αν κάνεις 9μηνο ή 6μηνο στην ενδοχώρα.

14 ώρες πριν, BillyPao είπε

ακόμα και αν έχει διακόψει την αναβολή του λόγω σπουδών;

Εδώ στο τέλος μου δημιούργησες και εμένα μία απορία.

9 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αφού το πτυχίο σου γράφει Μηχανικός 2 Φορές δεν είναι καθόλου περίεργο να σε πάνε Μηχανικό όπως εμένα. Ναι δεν κόβει το ρημάδι εκεί στην διαλογή.

Επίσης θα σου πρότεινα να μπεις πιο νωρίς. Σεπτέμρβιο ας πούμε ειδικά αν κάνεις 9μηνο ή 6μηνο στην ενδοχώρα.

Εδώ στο τέλος μου δημιούργησες και εμένα μία απορία.

Εννοούσα να έχει κάποιος σπουδάσει σε προπτυχιακό επίπεδο και να έχει διακόψει την αναβολή του λόγω σπουδών για να καταταγεί. Γίνεται σε αυτή τη περίπτωση κάποιος να συνεχίσει τις σπουδές (π.χ. να κάνει μεταπτυχιακό), το διάστημα που έχει λάβει εκ νέου αναβολή, αλλά αυτή τη φορά για λόγους υγείας; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...