Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 λεπτά πριν, Baller99 είπε

Καλησπέρα παιδιά ξέρουμε τι παίζει στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα; Ευχαριστώ πολύ!

αν ετοιμαζεσαι για τωρα $@#σε τα (φυγε οσο ειναι καιρος). Απο αρχες Ιουνη μαζευονται ολα τα στελεχη (αρα σκλαβος/φορτο/υπηρεσιες) ενω απο Τωρα εχουν ξεκινησει τις ετοιμασιες (γοπινγκ, στοκαρισμα, επισκευες κτλ). Το μονο καλο ειναι οτι περνεις διανυκτερευση αν αθηναιος (αλλα δινεις φραγκα για βενζινες και γυρνας συνηθως πτωμα/προσπαθησε να μοιραστεις διαδρομες με αλλον)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήγα σήμερα στο Φρουραρχειο Αθηνών, δέκα εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης (24 Μαΐου) για Πολεμική Αεροπορία.

Έφτασα εκεί κατά τις 7:45 με μια ουρά περίπου 40-50 ατόμων. Στις 8:00 περίπου ξεκίνησαν να δέχονται κόσμο στην πύλη (ένας στρατιώτης κοιτούσε ταυτότητα και χαρτί κατάταξης και σε άφηνε μέσα). Μπήκα μετά από τρία λεπτάκια.

Φτάσαμε μετά στο κίτρινο κτιριάκι στο κέντρο του χώρου και εκεί ένας φιλικότατος στρατιωτικός μάς καθοδήγησε και χώρισε ανά σώμα και αίτημα. Εμάς της αεροπορίας μας είπε να πάμε πρώτα στο ιατρείο που ήταν εντός του κτιρίου να δώσουμε ταυτότητα και χαρτί κατάταξης για να λάβουμε παραπεμπτικό για το νοσοκομείο 251. Αντίθετα με αυτούς της ξηράς, έπρεπε να πάμε εμείς εκείνη τη στιγμή στο 251 (φαντάζομαι της ξηράς περίμεναν τους γιατρούς για να εξεταστούν εκεί κοντά). Ρωτήστε οδηγίες για το πως να πάτε, επειδή εγώ έκανα βλακεία και κοιτούσα τους χάρτες του κινητού και έκανα σε 25 λεπτά μια διαδρομή 12 λεπτών.

Μετά πήγα ποδαράτο στο 251, έδειξα το παραπεμπτικό στην πύλη, και μπηκα μέσα στον πρώτο όροφο όπου ο ψυχίατρος ούτε που με κοίταξε ούτε που μου μίλησε, πάρα συμπλήρωσε το αίτημα για Α' ετήσια αναβολή. Μετά περίμενα τη γραμματέα του να υπογράψει και να βάλει αριθμό πρωτοκόλλου, και ύστερα πάλι ποδαράτο στο Φρουραρχείο.

Με καθοδηγεί εκεί πάλι ο φιλικός στρατιωτικός στο ιατρείο του κτιρίου όπου δίνω το παραπεμπτικό από πριν με το αίτημα που έγραψε ο γιατρός του νοσοκομείου 251, και αφού υπογράφω σε ένα μεγάλο ροζ βιβλίο με τα στοιχεία της αίτησης μου, με καθοδηγούν να πάω σε μια σκηνή κοντά στην είσοδο όπου συμπλήρωσα τα στοιχεία επικοινωνίας μου, δίνοντας μου ένα χαρτάκι που ενημερώνει ότι πρέπει να αναμένω εντός λίγων ημερών να πάω στην επιτροπή απαλλαγών στο 401. Τελείωσα με τα πολλά στις 10:00.

• Like 1

3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

αν ετοιμαζεσαι για τωρα $@#σε τα (φυγε οσο ειναι καιρος). Απο αρχες Ιουνη μαζευονται ολα τα στελεχη (αρα σκλαβος/φορτο/υπηρεσιες) ενω απο Τωρα εχουν ξεκινησει τις ετοιμασιες (γοπινγκ, στοκαρισμα, επισκευες κτλ). Το μονο καλο ειναι οτι περνεις διανυκτερευση αν αθηναιος (αλλα δινεις φραγκα για βενζινες και γυρνας συνηθως πτωμα/προσπαθησε να μοιραστεις διαδρομες με αλλον)

Δλδ εμένα που με νοιάζει να παίρνω κάποιες μέρες την εβδομάδα διανυκτέρευση μιας και ειμαι από Αθήνα δεν αξίζει;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Baller99 είπε

Δλδ εμένα που με νοιάζει να παίρνω κάποιες μέρες την εβδομάδα διανυκτέρευση μιας και ειμαι από Αθήνα δεν αξίζει;; 

1000 φορες καποιο αλλο στρατοπεδο στην Αττικη...Παλι θα παιρνεις διανυκτερευσεις και δεν θα ειναι και τοσο μακρυα. Εκτος αν μενεις προς τα εκει

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1

17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

1000 φορες καποιο αλλο στρατοπεδο στην Αττικη...Παλι θα παιρνεις διανυκτερευσεις και δεν θα ειναι και τοσο μακρυα. Εκτος αν μενεις προς τα εκει

συμφωνω απολυτα. Ολα τα παιδια που υπηρετησαν περυσι παραπονιοντουσταν για βενζινες για Αθηνα ή για τα εισιτήρια (περναει μονο ΚΤΕΛ ή ποδαροδρομο κανα δυο χλμ για να βρεις αστικο) μερικοι το γειωναν και επαιρναν εξοδο για κανα καφε/βολτα και γυριζαν για διανυκτερευση...

1 ώρα πριν, TommyK είπε

γνώμη για διαθέσεις σε 424 ΓΣΝΕ για όπλο ΜΗ (ΥΓ) ξέρει κανεις;;

εξαρταται απο την ΕΣΣΟ σου και αν εισαστε ατομα για τις υπηρεσιες. Γενικα την ημερα πρεπει να εισαι προβλεπε αλλα μετα τις 14.00 πιο χαλαρα. Προσεχε γιατι υπαρχουν και οι Ε.Α (αποστρατοι) που ειναι λιγο 3@ες και ρουφιανεδουν αν δουν χαλαρο φανταρο. Θα σου προτεινα να περνας απαρατηρητος ειδικα τα πρωινα και καθημερινες.

Μπονους κανονακι αν εισαι σαλονικος περνεις διανυκτέρευση σπιτακι

38 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

εξαρταται απο την ΕΣΣΟ σου και αν εισαστε ατομα για τις υπηρεσιες. Γενικα την ημερα πρεπει να εισαι προβλεπε αλλα μετα τις 14.00 πιο χαλαρα. Προσεχε γιατι υπαρχουν και οι Ε.Α (αποστρατοι) που ειναι λιγο 3@ες και ρουφιανεδουν αν δουν χαλαρο φανταρο. Θα σου προτεινα να περνας απαρατηρητος ειδικα τα πρωινα και καθημερινες.

Μπονους κανονακι αν εισαι σαλονικος περνεις διανυκτέρευση σπιτακι

Δίπλα μένω,με πόστο στις αναβολές τα πρωινά αλλά με είπαν ότι δε πάει καλά γενικά...

Στις 10/5/2023 στις 11:42 ΠΜ, c4tt3l είπε

Πήγα σήμερα στο Φρουραρχειο Αθηνών, δέκα εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης (24 Μαΐου) για Πολεμική Αεροπορία.

[...]

Καλησπέρα, πάω την Δευτέρα για δεύτερη αναβολή. Το χαρτί για τους ψυχολογικούς λόγους από ψυχίατρο το έχω από Φεβρουάριο..και πέρυσι με  3 μήνες πριν χαρτί πήγα και όλα καλά απλά έχω αγχωθει λίγο τώρα μήπως είναι πρόβλημα;

Στις 13/5/2023 στις 8:34 ΜΜ, Paris2207 είπε

Καλησπέρα, πάω την Δευτέρα για δεύτερη αναβολή. Το χαρτί για τους ψυχολογικούς λόγους από ψυχίατρο το έχω από Φεβρουάριο..και πέρυσι με  3 μήνες πριν χαρτί πήγα και όλα καλά απλά έχω αγχωθει λίγο τώρα μήπως είναι πρόβλημα;

Όταν μας κάθισαν και μας χώρισαν ρώτησαν αν είναι πρόσφατο το χαρτί. Τώρα πόσο πρόσφατο, ε φαντάζομαι θα εξαρτάται από το τι γράφει το χαρτί. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κοιτάξουν καν ημερομηνία.

4 ώρες πριν, Giwrgos12367 είπε

Καλησπέρα παιδια γνωμη για 482 τδβ πως παει με τις αοπλες υπηρεσίες οχι τις ένοπλες 

Παραδοσιακά πάει καλά.  Κάποιες φορές παιρνουν άτομα για το κεπικ της ασδεν 

11 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Παραδοσιακά πάει καλά.  Κάποιες φορές παιρνουν άτομα για το κεπικ της ασδεν 

Μήπως ξέρεις αυτήν την στιγμή πως πάει τους άοπλους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...