Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, teo19977 είπε

Καλησπέρα φίλε μ και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ήθελα να σ ρωτήσω αν ξέρεις , επειδή εγώ πήρα χαρτί από το γιατρό μου που δεν είναι στρατιωτικός , αυτό είναι risky ? 

σε καθε ιατρικο θεμα ο στρατιωτικος ιατρος δεν εξαρταται απο τη γνωμη του ιδιωτη/δημοσιου γιατρου. Θα τη λαβει υποψη αλλα σιγουρα θα σε εξετασει και ισως σε στειλει για εξετασεις ωστε να διαπιστωσει αν οντως δικαιουσαι. Ειχαν καει αρκετοι ιατροι τη δεκαετια 90 (υποθεσεις Ρουβα, Σπυροπουλου κτλ) και ειναι προσεκτικοι πλεον.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, teo19977 είπε

Καλησπέρα φίλε μ και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ήθελα να σ ρωτήσω αν ξέρεις , επειδή εγώ πήρα χαρτί από το γιατρό μου που δεν είναι στρατιωτικός , αυτό είναι risky ? 

Οταν λεώ "Στρατιωτικός Ιατρος" θελω να πω ο ενστολος που θα σε εξετάσει μέσο τις διαδικασίας.  Ενας δημόσιος γιατρός ειναι ενα κλικ πιο ισχυρό χαρτί σε σχέση με οποιοδήποτε ιδιώτη, αλλα και πάλι ο στρατιωτικός γιατρός αποφασίζει. 

Επεξ/σία από Skrobo
Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σε βάλουν ενώ τους λες ότι αυτό ίσως με κάνει να κάνω κακό στον εαυτό μ ; 

Αύριο παω φρουραρχείο παιδιά κ έχω άπειρο άγχος, και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι ωρα να παω , επίσης αν μπορώ να έχω σύνοδο , και αν παω την ίδια μέρα στο 401 η όχι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, teo19977 είπε

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σε βάλουν ενώ τους λες ότι αυτό ίσως με κάνει να κάνω κακό στον εαυτό μ ; 

Αύριο παω φρουραρχείο παιδιά κ έχω άπειρο άγχος, και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι ωρα να παω , επίσης αν μπορώ να έχω σύνοδο , και αν παω την ίδια μέρα στο 401 η όχι 

στο γραφω για δευτερη φορα: χαλαρωσε. Θα μιλησεις με επιστημονες οχι με γιδοβοσκο.

Μεχρι τη πυλη μπορεις να εχεις συνοδια μετα οχι. Δε θα παρει και ωρες η διαδικασια. Για το 401 χλωμο το κοβω για την ιδια ημερα. Δημοσια υπηρεσια ειναι (σα να πας εφορια) αν πας σχετικα πρωι 8.00 με 8.30 θα ξεμπερδεψεις γρηγορα σχετικα. Αν πας 13.00 μαλλον θα το βρεις κλειστο (ή θα τα μαζευουν να φυγουν)

οτι αλλο θες ρωτα.

Α και κατι τελευταιο: χαλαρωσε, μην αγχωνεσαι :)

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες έχει κανείς καμιά ενημέρωση για το ποτε βγαίνουν τα αποτελέσματα των μεταθέσεων της Α ΕΣΣΟ 2023 επισης πριν 2 μερες βγηκα αοπλος παίζει κάποιο ρόλο αυτο σε φάση να μου κόψει την μετάθεση 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

στο γραφω για δευτερη φορα: χαλαρωσε. Θα μιλησεις με επιστημονες οχι με γιδοβοσκο.

Μεχρι τη πυλη μπορεις να εχεις συνοδια μετα οχι. Δε θα παρει και ωρες η διαδικασια. Για το 401 χλωμο το κοβω για την ιδια ημερα. Δημοσια υπηρεσια ειναι (σα να πας εφορια) αν πας σχετικα πρωι 8.00 με 8.30 θα ξεμπερδεψεις γρηγορα σχετικα. Αν πας 13.00 μαλλον θα το βρεις κλειστο (ή θα τα μαζευουν να φυγουν)

οτι αλλο θες ρωτα.

Α και κατι τελευταιο: χαλαρωσε, μην αγχωνεσαι :)

Ω ρε φίλε μ σε ευχαριστώ πολύ. 
εχω άπειρο άγχος σκέψου το βράδυ είδα στον ύπνο μ ότι μ κρατούσαν με αλυσίδες 😅

εσυ έχεις πάρει Απαλαγη  φίλε ; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Drkwv123 είπε

Καλησπέρα μάγκες έχει κανείς καμιά ενημέρωση για το ποτε βγαίνουν τα αποτελέσματα των μεταθέσεων της Α ΕΣΣΟ 2023 επισης πριν 2 μερες βγηκα αοπλος παίζει κάποιο ρόλο αυτο σε φάση να μου κόψει την μετάθεση 

συντομα

οχι δε παιζει ρολο

5 λεπτά πριν, teo19977 είπε

Ω ρε φίλε μ σε ευχαριστώ πολύ. 
εχω άπειρο άγχος σκέψου το βράδυ είδα στον ύπνο μ ότι μ κρατούσαν με αλυσίδες 😅

εσυ έχεις πάρει Απαλαγη  φίλε ; 

το αντιθετο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

συντομα

οχι δε παιζει ρολο

το αντιθετο

Αδελφέ σόρρυ για τις  ερωτήσεις αλλά επίσης παιζει να με κανουν μεταθεση σε αλλη μοναδα του νησιου που ειμαι γτ λενε οτι δν κρατανε αοπλους εδω παιζει αυτο να παιζει ρολο να μην παρω την μετάθεση για αθηνα δηλαδη και καλά επειδή πηρα μεταθεση λιγες μερες πριν 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Drkwv123 είπε

Αδελφέ σόρρυ για τις  ερωτήσεις αλλά επίσης παιζει να με κανουν μεταθεση σε αλλη μοναδα του νησιου που ειμαι γτ λενε οτι δν κρατανε αοπλους εδω παιζει αυτο να παιζει ρολο να μην παρω την μετάθεση για αθηνα δηλαδη και καλά επειδή πηρα μεταθεση λιγες μερες πριν 

πολυ ραδιο αρβυλα παιζει :)

δεν εχω δει στρατοπεδο χωρις ι αοπλο εκτος αν μιλαμε για ειδικες δυναμεις. Σχεδον ολες οι μοναδες εχουν αναγκη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

πολυ ραδιο αρβυλα παιζει :)

δεν εχω δει στρατοπεδο χωρις ι αοπλο εκτος αν μιλαμε για ειδικες δυναμεις. Σχεδον ολες οι μοναδες εχουν αναγκη

Επεξ/σία από Drkwv123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ΤΕΠ, ΤΗΠ είχαν μόνο ενόπλους στα φυλάκια.  Τώρα δεν ξέρω 

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Τα ΤΕΠ, ΤΗΠ είχαν μόνο ενόπλους στα φυλάκια.  Τώρα δεν ξέρω 

Επεξ/σία από Drkwv123
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...