vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, teo19977 είπε Καλησπέρα φίλε μ και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ήθελα να σ ρωτήσω αν ξέρεις , επειδή εγώ πήρα χαρτί από το γιατρό μου που δεν είναι στρατιωτικός , αυτό είναι risky ? σε καθε ιατρικο θεμα ο στρατιωτικος ιατρος δεν εξαρταται απο τη γνωμη του ιδιωτη/δημοσιου γιατρου. Θα τη λαβει υποψη αλλα σιγουρα θα σε εξετασει και ισως σε στειλει για εξετασεις ωστε να διαπιστωσει αν οντως δικαιουσαι. Ειχαν καει αρκετοι ιατροι τη δεκαετια 90 (υποθεσεις Ρουβα, Σπυροπουλου κτλ) και ειναι προσεκτικοι πλεον.
Skrobo Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, teo19977 είπε Καλησπέρα φίλε μ και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ήθελα να σ ρωτήσω αν ξέρεις , επειδή εγώ πήρα χαρτί από το γιατρό μου που δεν είναι στρατιωτικός , αυτό είναι risky ? Οταν λεώ "Στρατιωτικός Ιατρος" θελω να πω ο ενστολος που θα σε εξετάσει μέσο τις διαδικασίας. Ενας δημόσιος γιατρός ειναι ενα κλικ πιο ισχυρό χαρτί σε σχέση με οποιοδήποτε ιδιώτη, αλλα και πάλι ο στρατιωτικός γιατρός αποφασίζει. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Skrobo
teo19977 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σε βάλουν ενώ τους λες ότι αυτό ίσως με κάνει να κάνω κακό στον εαυτό μ ; Αύριο παω φρουραρχείο παιδιά κ έχω άπειρο άγχος, και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι ωρα να παω , επίσης αν μπορώ να έχω σύνοδο , και αν παω την ίδια μέρα στο 401 η όχι
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, teo19977 είπε Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σε βάλουν ενώ τους λες ότι αυτό ίσως με κάνει να κάνω κακό στον εαυτό μ ; Αύριο παω φρουραρχείο παιδιά κ έχω άπειρο άγχος, και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι ωρα να παω , επίσης αν μπορώ να έχω σύνοδο , και αν παω την ίδια μέρα στο 401 η όχι στο γραφω για δευτερη φορα: χαλαρωσε. Θα μιλησεις με επιστημονες οχι με γιδοβοσκο. Μεχρι τη πυλη μπορεις να εχεις συνοδια μετα οχι. Δε θα παρει και ωρες η διαδικασια. Για το 401 χλωμο το κοβω για την ιδια ημερα. Δημοσια υπηρεσια ειναι (σα να πας εφορια) αν πας σχετικα πρωι 8.00 με 8.30 θα ξεμπερδεψεις γρηγορα σχετικα. Αν πας 13.00 μαλλον θα το βρεις κλειστο (ή θα τα μαζευουν να φυγουν) οτι αλλο θες ρωτα. Α και κατι τελευταιο: χαλαρωσε, μην αγχωνεσαι Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από vamvakoolas
Drkwv123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Καλησπέρα μάγκες έχει κανείς καμιά ενημέρωση για το ποτε βγαίνουν τα αποτελέσματα των μεταθέσεων της Α ΕΣΣΟ 2023 επισης πριν 2 μερες βγηκα αοπλος παίζει κάποιο ρόλο αυτο σε φάση να μου κόψει την μετάθεση
teo19977 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 42 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε στο γραφω για δευτερη φορα: χαλαρωσε. Θα μιλησεις με επιστημονες οχι με γιδοβοσκο. Μεχρι τη πυλη μπορεις να εχεις συνοδια μετα οχι. Δε θα παρει και ωρες η διαδικασια. Για το 401 χλωμο το κοβω για την ιδια ημερα. Δημοσια υπηρεσια ειναι (σα να πας εφορια) αν πας σχετικα πρωι 8.00 με 8.30 θα ξεμπερδεψεις γρηγορα σχετικα. Αν πας 13.00 μαλλον θα το βρεις κλειστο (ή θα τα μαζευουν να φυγουν) οτι αλλο θες ρωτα. Α και κατι τελευταιο: χαλαρωσε, μην αγχωνεσαι Ω ρε φίλε μ σε ευχαριστώ πολύ. εχω άπειρο άγχος σκέψου το βράδυ είδα στον ύπνο μ ότι μ κρατούσαν με αλυσίδες 😅 εσυ έχεις πάρει Απαλαγη φίλε ;
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, Drkwv123 είπε Καλησπέρα μάγκες έχει κανείς καμιά ενημέρωση για το ποτε βγαίνουν τα αποτελέσματα των μεταθέσεων της Α ΕΣΣΟ 2023 επισης πριν 2 μερες βγηκα αοπλος παίζει κάποιο ρόλο αυτο σε φάση να μου κόψει την μετάθεση συντομα οχι δε παιζει ρολο 5 λεπτά πριν, teo19977 είπε Ω ρε φίλε μ σε ευχαριστώ πολύ. εχω άπειρο άγχος σκέψου το βράδυ είδα στον ύπνο μ ότι μ κρατούσαν με αλυσίδες 😅 εσυ έχεις πάρει Απαλαγη φίλε ; το αντιθετο
Drkwv123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε συντομα οχι δε παιζει ρολο το αντιθετο Αδελφέ σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά επίσης παιζει να με κανουν μεταθεση σε αλλη μοναδα του νησιου που ειμαι γτ λενε οτι δν κρατανε αοπλους εδω παιζει αυτο να παιζει ρολο να μην παρω την μετάθεση για αθηνα δηλαδη και καλά επειδή πηρα μεταθεση λιγες μερες πριν
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Drkwv123 είπε Αδελφέ σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά επίσης παιζει να με κανουν μεταθεση σε αλλη μοναδα του νησιου που ειμαι γτ λενε οτι δν κρατανε αοπλους εδω παιζει αυτο να παιζει ρολο να μην παρω την μετάθεση για αθηνα δηλαδη και καλά επειδή πηρα μεταθεση λιγες μερες πριν πολυ ραδιο αρβυλα παιζει δεν εχω δει στρατοπεδο χωρις ι αοπλο εκτος αν μιλαμε για ειδικες δυναμεις. Σχεδον ολες οι μοναδες εχουν αναγκη 1
Drkwv123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε πολυ ραδιο αρβυλα παιζει δεν εχω δει στρατοπεδο χωρις ι αοπλο εκτος αν μιλαμε για ειδικες δυναμεις. Σχεδον ολες οι μοναδες εχουν αναγκη Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Drkwv123
Maurikycli Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τα ΤΕΠ, ΤΗΠ είχαν μόνο ενόπλους στα φυλάκια. Τώρα δεν ξέρω Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Maurikycli
Drkwv123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Τα ΤΕΠ, ΤΗΠ είχαν μόνο ενόπλους στα φυλάκια. Τώρα δεν ξέρω Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Drkwv123
Maurikycli Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Το πιθανότερο είναι να σε στείλουν στο κεπικ της ταξιαρχίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις