Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, thyra_7 είπε

Να σε ρωτησω κατι εσενα που εισαι ελδυκ. Ποσο καθήσατε Θηβα πριν κατεβείτε κάτω.

3 βδομαδες - ορκωμοσια , 16 μερες αδεια, και εγω εκατσα καπου 10 μερες και μετα εφυγα. Αλλα φευγανε καθε 2-3 μερες στρατιωτες εγω ετυχε να ειμαι απο τους τελευταιους

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, MaNePi είπε

Πάνω κάτω έτσι είναι αλλά εγώ το πάλεψα για μαχητόσημο και βγήκα 4ος.Απλά έδινα το παρών σ όλα και είχα λύσει εκείνο το άμοιρο το όπλο ούτε κ γώ ξέρω πόσες φορές εκείνο το διάστημα.Άσε που δεν καπνίζω και δεν μου έβγαινε η γλώσσα σε κάθε πορεία όπως του μισού και βάλε λόχου.😂

Όσο για τις άδειες που λες εγώ τις πήρα όλες στο ακέραιο,ήταν περίπου στις 45(15 πόστο+7 αιμοδοσία+23 αγήματα). Απλά δεν έπρηζα μπάλες του λοχία που έβγαζε τις υπηρεσίες,στα αγήματα δήλωνα πάντα συμμετοχή και γενικότερα μετά από την παράδοση του πόστου μου βοηθούσα στο λόχο.Στα συν βέβαια ότι τους τελευταίους δυο μήνες που έπαιρνα άδειες ο λόχος είχε 220 άτομα.

Για τις αδειες που σου δινει το μαχητοσημο λεω.Συνηθως ειναι 5 μερες για οποιον φερει στην μοναδα του μαχητοσημο.Παλι συνηθως τις ξεχνανε την επομενη μερα.

Δημοσ.

Κανεις που υπηρετει τωρα ή περασε προσφατα απο Ε' ΜΚ στην Δραμα να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει και τι να περιμενω;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, iamskg είπε

Κανεις που υπηρετει τωρα ή περασε προσφατα απο Ε' ΜΚ στην Δραμα να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει και τι να περιμενω;

Από ότι λένε είναι πιο σκλήρα σε σχέση με τα υπολοιπα ΛΟΚ στην ελλαδα.

7 ώρες πριν, blackdeagle είπε

3 βδομαδες - ορκωμοσια , 16 μερες αδεια, και εγω εκατσα καπου 10 μερες και μετα εφυγα. Αλλα φευγανε καθε 2-3 μερες στρατιωτες εγω ετυχε να ειμαι απο τους τελευταιους

Δλδ για εκπαίδευση 10 μερες μονο κάτσατε? Ειχα την εντυπωση οτι ηταν 4-6 εβδομαδες. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Από ότι λένε είναι πιο σκλήρα σε σχέση με τα υπολοιπα ΛΟΚ στην ελλαδα.

Δλδ για εκπαίδευση 10 μερες μονο κάτσατε? Ειχα την εντυπωση οτι ηταν 4-6 εβδομαδες. 

Δεν κάναμε εκπαίδευση, ΣΠΕΝ ΚΑΙ ΕΚΕ κάναμε στην Κύπρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω εγω μπαινω μαιο εκοψα αναβολη γεναρη συμπληρωσα ενα χαρτι μαζι με μια βεβαιωση σπουδων και μου εδωσαν ενα χαρτι να μπω στο σαιτ parousiasi.army εκει στο τελος στο σημειο καταταξη μου εδινε δυνατοτητα να επιλεξω σημειο υποδοχης οπλιτων και ειδικες κατηγοριες τοποθετησεων( ΕΔ ,ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ,ΚΥΠΡΟ  κ.α.) εγω δεν επελεξα τιποτα αρα σημαινει οτι παω πεζικο ?? οπως και στο χαρτι δεν επελεξα ΕΔ και ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ το αφησα κενο επισης αυτην την στιγμη απλα περιμενω να με ειδοποιησουν να με στειλουν δηλαδη χαρτι η πρεπει να κανω καμια χαρτουρα παλι οπως καια στυνομια με ειχαν πει πρεπει να παω....

Επεξ/σία από DevilAngel123
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DevilAngel123 είπε

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω εγω μπαινω μαιο εκοψα αναβολη γεναρη συμπληρωσα ενα χαρτι μαζι με μια βεβαιωση σπουδων και μου εδωσαν ενα χαρτι να μπω στο σαιτ parousiasi.army εκει στο τελος στο σημειο καταταξη μου εδινε δυνατοτητα να επιλεξω σημειο υποδοχης οπλιτων και ειδικες κατηγοριες τοποθετησεων( ΕΔ ,ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ,ΚΥΠΡΟ  κ.α.) εγω δεν επελεξα τιποτα αρα σημαινει οτι παω πεζικο ?? οπως και στο χαρτι δεν επελεξα ΕΔ και ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ το αφησα κενο επισης αυτην την στιγμη απλα περιμενω να με ειδοποιησουν να με στειλουν δηλαδη χαρτι η πρεπει να κανω καμια χαρτουρα παλι οπως καια στυνομια με ειχαν πει πρεπει να παω....

Θα σου ερθει χαρτι μεσα στον Απριλιο για το που θα παρουσιαστεις. Δεν ξερω βεβαια σιγουρα αν στο φερνει η αστυνομια ή αν ερχεται ταχυδρομικως. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Μαιο μπαινω κι εγω. 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ  παντω εγω που θελω να μπω πεζικο στο σημειο καταταξη δεν επελεξα τιποτα αρα σωστα το εκανα εσυ τι εκανες στο αντιστοιχω σημειο.....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DevilAngel123 είπε

Οχι δεν σημαινει οτι πας πεζικο μπορουν να σε στειλουν σε αλλο οπλο οπως πυροβολικο ή τεθωρακισμενα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thyra_7 είπε

Για θηβα/κύπρο παιρνουμε μαζι το λουκανικο και χειραποσκευή ή μπορουμε και βαλιτσα που ειχαμε στο κεντρο;

Μπορείς και βαλίτσα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DevilAngel123 είπε

ευχαριστω πολυ  παντω εγω που θελω να μπω πεζικο στο σημειο καταταξη δεν επελεξα τιποτα αρα σωστα το εκανα εσυ τι εκανες στο αντιστοιχω σημειο.....

Ουτε εγω επελεξα κατι απο Στρατονομια ή τις αλλες επιλογες που ειχε. Μονο σημειο παρουσιασης διαλεξα αλλα δεν νομιζω οτι το λαμβανουν υποψιν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...