Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JOHN2222 είπε

Έχω ακούσει ότι επειδή είναι μάχιμη μονάδα θα είναι ζόρικα πολύ

Ανάλογα το διοικητή και τι σύρμα θα έχει πέσει.

Έχει ποταμάκι μέσα στο στρατόπεδο και η κλασική ατάκα ήταν ότι θα πέσουμε μέσα (Δεκέμβρη μήνα πέρασα ΤΠΕΝ) σε κάθε βλακεία που θα κάναμε.

Είχε ακουστεί ότι είχαν πέσει τηλέφωνα να μη γίνει κάτι τέτοιο.

Κατά το ΤΠΕΝ είχε πολύ τρέξιμο (απαγορευόταν το βάδην για το οτιδήποτε και οποιαδήποτε ώρα-εκτός απ' τις εξόδους), τσιμπούσαμε 50 με το παραμικρό και χωρίς κάποιο λόγο πάντα, πριν το φαγητό, μετά το φαγητό, οποτεδήποτε.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Φαντάζομαι θέλεις να κάνεις μετάταξη στον ΣΞ για να έχεις πιθανότητες για ΔΕΑ; 

Ακριβώς φίλε μου

Δημοσ.
13 ώρες πριν, JOHN2222 είπε

Οι εκπαιδευτές είναι φαντάροι που έχουν πάρει μπερέ πριν κάνα δυο μήνες όπως και στο ΚΕΕΔ; 

Εντάξει ζορικα....τα τπεν έτσι είναι έχουν πίεση. Δόκιμους έχουμε για εκπαιδευτές αλλά τώρα απολύθηκαν όλοι και έχει μείνει ένας... δεν ξέρω τί θα γίνει με τα επόμενα τπεν .. λογικά θα έρθουν άλλοι δόκιμοι ίσως

Πολλά λένε γενικά μην τα πιστεύεις όλα 

Δημοσ.
Στις 3/5/2023 στις 10:37 ΜΜ, πανηλειακός είπε

Εκεί είμαι σε λίγο απολυομαι

Πλέον έχει φτιαχτεί καινούργιο κτήριο

Στα κοντέινερ μένει μόνο το τπεν αρχικά

Από εκεί και πέρα σε γενικές γραμμές έχει πράγματα που κανείς στο τπεν...όπως καταρρίχηση αμφίβια, κάθε πρωί τρέξιμο εκτός στρατοπέδου (τουλάχιστον το χειμώνα που ήμουν) 

Από εκεί και πέρα εξαρτάται σε ποιο λόχο θα πας...αν είσαι λδ μην περιμένεις πολλά από ασκήσεις..βασικά να περιμένεις ελάχιστα έως καθόλου.

Εξόδους για καλοκαίρι Λαγκάδα ψιλό τρώγεται χειμώνα δεν παλεύεται είναι χάλια.... ειδικά ο χειμώνας για εμένα ήταν δύσκολος εκεί. Δεν υπήρχε ψυχή.

Οι εκπαιδευτές είναι φαντάροι που έχουν πάρει μπερέ πριν κάνα δυο μήνες όπως και στο ΚΕΕΔ; 

2 ώρες πριν, πανηλειακός είπε

Εντάξει ζορικα....τα τπεν έτσι είναι έχουν πίεση. Δόκιμους έχουμε για εκπαιδευτές αλλά τώρα απολύθηκαν όλοι και έχει μείνει ένας... δεν ξέρω τί θα γίνει με τα επόμενα τπεν .. λογικά θα έρθουν άλλοι δόκιμοι ίσως

Πολλά λένε γενικά μην τα πιστεύεις όλα 

Και κάτι τελευταίο στο στρατόπεδο επιτρέπονται τα κινητά; 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τη βοήθεια σας οποίος ξέρει. Έχω κρίσεις πανικού αγοραφοβία αγχώδη διαταραχή και γενικά περνάω δύσκολα , έχω πάρει 2 χρόνια αναβολή με τη μια μέσω φρουραρχείο και τώρα πήγα πήρα χαρτί από το γιατρό μ και είναι να παρουσιαστώ 23 Μαΐου , μόνο π Τ σκέφτομαι παραλύω. Γενικά άλλοι λένε ότι θα παρω απαλλαγη και άλλοι λένε ότι πολύ δύσκολα. Γενικά συμβουλές από κάποιον π πήρε. Έχω χάσει τον ύπνο μ από άγχος παίδες 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teo19977 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τη βοήθεια σας οποίος ξέρει. Έχω κρίσεις πανικού αγοραφοβία αγχώδη διαταραχή και γενικά περνάω δύσκολα , έχω πάρει 2 χρόνια αναβολή με τη μια μέσω φρουραρχείο και τώρα πήγα πήρα χαρτί από το γιατρό μ και είναι να παρουσιαστώ 23 Μαΐου , μόνο π Τ σκέφτομαι παραλύω. Γενικά άλλοι λένε ότι θα παρω απαλλαγη και άλλοι λένε ότι πολύ δύσκολα. Γενικά συμβουλές από κάποιον π πήρε. Έχω χάσει τον ύπνο μ από άγχος παίδες 

κανεις δε μπορει να σου πει και στο θεμα σου παιζει ραδιο αρβυλα. Χωρις να θελω να προ αποφασισω, κανε μια ειλικρινή συζητηση με το στρατιωτικο γιατρο και εξαρταται απο εσενα:

αν δε θες να κανεις καθολου θητεια  ή να κανεις θητεια light (αοπλος/τις ελαχιστες υπηρεσιες)

θελει ψυχραιμια και λογικη, ο στρατος δεν ειναι και κανενα θηριο που ειναι ετοιμο να σου επιτεθει

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teo19977 είπε

Τις απαλλαγές τις μοιράζουν σαν καραμέλες. Αν ο στρατιωτικός ιατρός προτείνει απαλλαγή, θα την πάρεις.
Αν του πεις απλα αυτα που γράφεις εδω "παραλυω και δεν μπορώ καν να κοιμηθώ" θα πάρουν απαλλαγή και τα παιδία σου, οχι μονο εσυ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, JOHN2222 είπε

Και κάτι τελευταίο στο στρατόπεδο επιτρέπονται τα κινητά; 

Ναι αλλά στο πεν δεν θα προλαβαίνεις να το πολύ χρησιμοποιήσεις

Επεξ/σία από πανηλειακός
Δημοσ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ 485 ΤΔΒ ΛΑΡΙΣΑ ΟΠΛΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ;ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ,ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδιά έχω κάνει αίτηση για μετάθεση 5μηνου! Έχω κάποια κοινωνικά κριτήρια όπως τον αδερφό μου με αναπηρία άνω του 67% και τρίτεκνος…θα την πάρω;;

Δημοσ.
Στις 5/5/2023 στις 11:53 ΠΜ, Skrobo είπε

Τις απαλλαγές τις μοιράζουν σαν καραμέλες. Αν ο στρατιωτικός ιατρός προτείνει απαλλαγή, θα την πάρεις.
Αν του πεις απλα αυτα που γράφεις εδω "παραλυω και δεν μπορώ καν να κοιμηθώ" θα πάρουν απαλλαγή και τα παιδία σου, οχι μονο εσυ. 

Καλησπέρα φίλε μ και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ήθελα να σ ρωτήσω αν ξέρεις , επειδή εγώ πήρα χαρτί από το γιατρό μου που δεν είναι στρατιωτικός , αυτό είναι risky ? 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Baller99 είπε

Καλησπερα σας παιδιά έχω κάνει αίτηση για μετάθεση 5μηνου! Έχω κάποια κοινωνικά κριτήρια όπως τον αδερφό μου με αναπηρία άνω του 67% και τρίτεκνος…θα την πάρω;;

99% θα την παρεις. Ισως και μειωμενο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...