Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Ξεκινήστε να αιτειστε και να παραπονιέστε 

Σκέφτομαι αύριο να πάω στον διοικητή, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν είναι λίγο υπερβολικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Αν όλοι οι κατώτεροι του δεν σου απαντούν,  προχώρα 

Μου απαντούν, αλλά δεν βγάζω άκρη. Μου δίνουν την ίδια απάντηση, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς. Αυτή είναι η διαταγή.

Όχι μόνο θα επαναπατριστω με σχεδόν 150 μέρες στην Κύπρο, και μόνο 1 άδεια των 10 ημερών, αλλά στην Ελλάδα θα μου περισσεύουν και μέρες. Συν ότι τις ΤΑΠ μπορεί να μην τις δώσουν.

Αλλά και παλι, δεν ξέρω, δεν θέλω να ενοχλώ διοικητή έτσι.

Εντωμεταξυ σήμερα είδα πως το έβγαλαν και στο spartako: http://diktiospartakos.blogspot.com/2023/05/blog-post_813.html?m=1

Αυτός που το έγραψε λογικά είναι 9 μηνός και όχι 8 μήνος όπως εγώ, αλλά θα έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα αν γίνουν επανεκλογές.

1 ώρα πριν, JOHN2222 είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν στα τπεν όταν κάνουμε επιβίωση στο βουνό μπορούμε να έχουμε μαζί μας κινητά

Ευκολα...

2 ώρες πριν, Smartix είπε

Μου απαντούν, αλλά δεν βγάζω άκρη. Μου δίνουν την ίδια απάντηση, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς. Αυτή είναι η διαταγή.

Όχι μόνο θα επαναπατριστω με σχεδόν 150 μέρες στην Κύπρο, και μόνο 1 άδεια των 10 ημερών, αλλά στην Ελλάδα θα μου περισσεύουν και μέρες. Συν ότι τις ΤΑΠ μπορεί να μην τις δώσουν.

Αλλά και παλι, δεν ξέρω, δεν θέλω να ενοχλώ διοικητή έτσι.

Εντωμεταξυ σήμερα είδα πως το έβγαλαν και στο spartako: http://diktiospartakos.blogspot.com/2023/05/blog-post_813.html?m=1

Αυτός που το έγραψε λογικά είναι 9 μηνός και όχι 8 μήνος όπως εγώ, αλλά θα έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα αν γίνουν επανεκλογές.

Οταν λέω ότι δεν σου απαντούν εννοώ ότι δεν λύνουν το πρόβλημά σου.  

Ζήτα διαδοχικά ακροάσεις μέχρι να φτάσεις στο ταξιαρχο. Τυπικά το δικαιούσαι όσο δεν βρίσκεις λύση.  Στο κάτω κάτω δεν έχουμε πόλεμο να σε κατηγορήσουν για φυγοπονο 

Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ. Σκέφτομαι να κόψω την αναβολή μου. Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Υπάρχει δυνατότητα μετάταξης από πολεμικό ναυτικό στον στρατό ξηράς; Και αν ναι, πώς γίνεται;

2) Υπάρχει δυνατότητα ένας πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας να πάει ΔΕΑ Υγειονομικού;

Σας ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Chrestos2000 είπε

Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ. Σκέφτομαι να κόψω την αναβολή μου. Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Υπάρχει δυνατότητα μετάταξης από πολεμικό ναυτικό στον στρατό ξηράς; Και αν ναι, πώς γίνεται;

Σας ευχαριστώ

1)oxi

2)εξαρταται απο τις αναγκες στην σειρα (ΕΣΣΟ) που θα εισαι. Αν δεν εχει κοσμο το υγειονομικο εχεις ελπιδα.

Επεξ/σία από vamvakoolas

Μάχιμη μονάδα, τουλάχιστον το 2011 που ήμουν εγώ.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι θα μένεις σε κοντέινερ, αν περάσεις ΤΠΕΝ εκεί θα στάξεις.

Κάθε μέρα ξυπνάς με εθνικό ύμνο, απαγορευμένα τραγούδια για τους απέναντι κ.λπ..

Η Λαγκάδα είναι το κοντινότερο χωριό για έξοδο, πας με τα πόδια, έχει 2-3 μέρη να φας και να αράξεις, αλλιώς ταξί για Χίο αν δε βγάζουν κίνηση με Steyr.

4 ώρες πριν, JOHN2222 είπε

Καλησπέρα 

Λιγες πληροφορίες για τη Γ Μακ στη Χίο

Ευχαριστω!

Εκεί είμαι σε λίγο απολυομαι

Πλέον έχει φτιαχτεί καινούργιο κτήριο

Στα κοντέινερ μένει μόνο το τπεν αρχικά

Από εκεί και πέρα σε γενικές γραμμές έχει πράγματα που κανείς στο τπεν...όπως καταρρίχηση αμφίβια, κάθε πρωί τρέξιμο εκτός στρατοπέδου (τουλάχιστον το χειμώνα που ήμουν) 

Από εκεί και πέρα εξαρτάται σε ποιο λόχο θα πας...αν είσαι λδ μην περιμένεις πολλά από ασκήσεις..βασικά να περιμένεις ελάχιστα έως καθόλου.

Εξόδους για καλοκαίρι Λαγκάδα ψιλό τρώγεται χειμώνα δεν παλεύεται είναι χάλια.... ειδικά ο χειμώνας για εμένα ήταν δύσκολος εκεί. Δεν υπήρχε ψυχή.

11 ώρες πριν, πανηλειακός είπε

Εκεί είμαι σε λίγο απολυομαι

Πλέον έχει φτιαχτεί καινούργιο κτήριο

Στα κοντέινερ μένει μόνο το τπεν αρχικά

Από εκεί και πέρα σε γενικές γραμμές έχει πράγματα που κανείς στο τπεν...όπως καταρρίχηση αμφίβια, κάθε πρωί τρέξιμο εκτός στρατοπέδου (τουλάχιστον το χειμώνα που ήμουν) 

Από εκεί και πέρα εξαρτάται σε ποιο λόχο θα πας...αν είσαι λδ μην περιμένεις πολλά από ασκήσεις..βασικά να περιμένεις ελάχιστα έως καθόλου.

Εξόδους για καλοκαίρι Λαγκάδα ψιλό τρώγεται χειμώνα δεν παλεύεται είναι χάλια.... ειδικά ο χειμώνας για εμένα ήταν δύσκολος εκεί. Δεν υπήρχε ψυχή.

Οι εκπαιδευτές είναι φαντάροι που έχουν πάρει μπερέ πριν κάνα δυο μήνες όπως και στο ΚΕΕΔ; 
Έχω ακούσει ότι επειδή είναι μάχιμη μονάδα θα είναι ζόρικα πολύ

20 ώρες πριν, Chrestos2000 είπε

Σας ευχαριστώ

Φαντάζομαι θέλεις να κάνεις μετάταξη στον ΣΞ για να έχεις πιθανότητες για ΔΕΑ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...