Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παρουσιάζομαι στις 26/05/23 στο στρατόπεδο Υπολοχαγού Βογιατζή (Καβησος Έβρου) και θέλω σε αυτήν την φάση να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1. Έχω επιλεγεί για σώμα: 'Ερευνας Πληροφορικής (ΥΕΑ). Πόσο σίγουρο είναι οτι θα είμαι εκεί; 

2. Πως είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο εκεί απο κάποιον που έχει πάει πρόσφατα;

3. Αν πάω με αμάξι μπορώ να το αφήσω μέσα στο στρατόπεδο κάπου;

4. Μπορώ κάπως να γνωρίζω αν εκεί θα κάτσω περισσότερο απο την βασική εκπαίδευση;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, The_phantom_pain είπε

Καλησπέρα,

Παρουσιάζομαι στις 26/05/23 στο στρατόπεδο Υπολοχαγού Βογιατζή (Καβησος Έβρου) και θέλω σε αυτήν την φάση να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1. Έχω επιλεγεί για σώμα: 'Ερευνας Πληροφορικής (ΥΕΑ). Πόσο σίγουρο είναι οτι θα είμαι εκεί; 

2. Πως είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο εκεί απο κάποιον που έχει πάει πρόσφατα;

3. Αν πάω με αμάξι μπορώ να το αφήσω μέσα στο στρατόπεδο κάπου;

4. Μπορώ κάπως να γνωρίζω αν εκεί θα κάτσω περισσότερο απο την βασική εκπαίδευση;

1. Είναι αναλόγως τις ανάγκες της μονάδας . Και εγώ πέρσι τέτοια εποχή ΕΠ λόγω και πτυχίου με έβγαλαν . 

Δημοσ.

Το χαρτι κατάταξης λέει πως έχω επιλεγει για ΥΕΑ Ειδικών Δυνάμεων. Εγώ θα ήθελα να παω, αλλά με συμφέρει ή θα ταλαιπωρηθώ τζάμπα; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, afonya15 είπε

Το χαρτι κατάταξης λέει πως έχω επιλεγει για ΥΕΑ Ειδικών Δυνάμεων. Εγώ θα ήθελα να παω, αλλά με συμφέρει ή θα ταλαιπωρηθώ τζάμπα; 

αμα σε αρεσει ο στρατος πανε αμα οχι μη πας θα σταξεις τζαμπα. και ΥΕΑ και εδ πολυ καψωνι σταξιμο λιγος υπνος μεχρι να γινεις δεα 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, meletis_m είπε

1. Είναι αναλόγως τις ανάγκες της μονάδας . Και εγώ πέρσι τέτοια εποχή ΕΠ λόγω και πτυχίου με έβγαλαν . 

Μπήκε βύσμα στην θέση σου.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μπήκε βύσμα στην θέση σου.

Αυτό ακριβώς λέω . Αντί να ήμουν ΓΕΠ ή κάτι αντίστοιχο τμήμα . Ήμουν σε γραμματεία και στο τέλος τηλεφωνικό ΚΕΠΙΚ

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Silverage είπε

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο δεν πας τώρα. Πας όταν σου έρθει το χαρτί να περάσεις απο την επιτροπή.

Η διαδικασία στην επιτροπή:

Έρχεται χαρτί; είχα ακούσει ότι σου δίνουν στο Φρουραρχειο ένα τηλ να κλείσεις ραντεβού, και αν δε το σηκωσουνε ποτέ να πας πέντε εργάσιμες μετά από το φρουραρχειο (ώστε να έχουν στείλει τα χαρτιά σου στο νοσοκομείο) εκεί για να δεις το γιατρό.

Έρχεται στο μέιλ ή ταχυδρομικά;

Δημοσ.

ρε παιδια μου ηρθε οτι παρουσιαζομαι θηβα, πως ειναι εκει; τι να προσεξω ειναι καλα;

επισης στο χαρτι που μου ηρθε γραφει τα παρακατω:

Γιατί γράφει οτι έχω 1 μήνα πρόσθετη υποχρέωση; λόγο σχολής; αμα φέρω βεβαίωση σπουδών θα τη σβήσουν;

Το 12 μήνες ΑΥ τι σημαίνει; είναι η αναβολή που πήρα πέρισυ;

image.png.6b8027d1b49e796ef5efc6c0997c9042.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, c4tt3l είπε

Έρχεται χαρτί; είχα ακούσει ότι σου δίνουν στο Φρουραρχειο ένα τηλ να κλείσεις ραντεβού, και αν δε το σηκωσουνε ποτέ να πας πέντε εργάσιμες μετά από το φρουραρχειο (ώστε να έχουν στείλει τα χαρτιά σου στο νοσοκομείο) εκεί για να δεις το γιατρό.

Όταν τελειώσεις με το φρουραρχείο σου λένε ότι σε 10-15 μέρες θα σου έρθει email (ή χαρτί αν δεν δηλώσεις email στην αίτηση) με το παραπεμπτικό για να πας στην επιτροπή.

Σου έρχεται το χαρτί, περιμένεις και καμιά εβδομάδα να πάνε τα χαρτιά σου μην τρέχεις τζάμπα και πας 401.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris013 είπε

ρε παιδια μου ηρθε οτι παρουσιαζομαι θηβα, πως ειναι εκει; τι να προσεξω ειναι καλα;

Γιατί γράφει οτι έχω 1 μήνα πρόσθετη υποχρέωση; λόγο σχολής; αμα φέρω βεβαίωση σπουδών θα τη σβήσουν;

Θα μετράς τις ημέρες να φύγεις από την Θήβα, τεράστιο στρατόπεδο όχι με τις καλύτερες εγκαταστάσεις , η Θήβα έχει υγρασία και κουνούπια μπόλικα.

Με χαρτί από σπουδές σβήνεται.

Μάλλον είχες πάρει αναβολή για λόγους υγείας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, c4tt3l είπε

😅

Δημοσ.
4 ώρες πριν, haris013 είπε

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι του έξτρα μήνα, εμένα ηταν γιατι δεν ειχαν πάει έγκαιρα τα χαρτιά μου. Αν ειναι για χρήση της αναβολής η ποινή, με τη βεβαίωση απο τη σχολή θα στη σβήσουν. Αν όχι, τότε ειναι εξαγοράσιμη έναντι 90€

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, σημερα ελαβα το σημειωμα καταταξης και εχω καταταγει στο σωμα "Μηχανικό (ΥΕΑ)", για την Γ' ΕΣΣΟ τον Μάιο.

Όσους ρώτησα, κανενας δεν ηξερε ακριβώς τι θέση είναι, το σώμα των μηχανικών. Εχει κανεις εμπειρία σε αυτο το σώμα να μου πει αρχικα εαν είναι προνομιακό σώμα η έχει πήξιμο; Επίσης ξέρουμε σε ποιες πόλεις εχει τετοια μονάδα;

Οσον αφορά το ΥΕΑ, μπορω να το αρνηθώ, καθως εξ αρχης δεν με ενδιέφερε, και δεν ξερω για ποιο λογο εχω επιλεγει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...