dionisis1925 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Ζητά να πας τάγμα ΓΕΣ και να επιλέγεις για τις θέσεις που κάλυπτουν οι φαντάροι στα γραφεία των αρχηγών ΓΕΣ ή ΓΕΕΘΑ. Εγώ ήμουν μέλος του γραφειου τύπου και έβγαινα μέχρι το τέλος της θητείας μου κάθε μεσημέρι (μια φορά την εβδομάδα έβγαινα στις 8 το βράδυ) Το θέμα είναι τι βύσμα έχει ο καθένας, έχει βουλευτή ή υπουργό, εγώ τα μεγαλύτερα βύσματα που γνώρισα είχανε παπάδες και στρατιωτικούς πάντως.
aks Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Ποια θεωρούνται καλά στρατόπεδα στην Αθήνα για μετάθεση από παραμεθόριο?Μπας και γλυτώσουμε τα έξοδα.γτ υπάρχει σοβαρό οικονομικό ζήτημα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Ζητά να πας τάγμα ΓΕΣ και να επιλέγεις για τις θέσεις που κάλυπτουν οι φαντάροι στα γραφεία των αρχηγών ΓΕΣ ή ΓΕΕΘΑ. Εγώ ήμουν μέλος του γραφειου τύπου και έβγαινα μέχρι το τέλος της θητείας μου κάθε μεσημέρι (μια φορά την εβδομάδα έβγαινα στις 8 το βράδυ) Αυτα ειναι λαχεία όμως, σε κάτι γραφεία τύπου βγαινουν καθε μέρα μεσημέρι, σε άλλα γραφεία Στρατηγών στο ΓΕΣ οι στρατιώτες φεύγουν 8-9 το βράδυ (αλλά δε πάνε κάθε μέρα οπότε το ισοφαρίζουν έτσι). Για αυτό του έγραψα πως το 3-4 απογεύματα ειναι εφικτό στο Τ/ΓΕΣ (ειδικά αν πάει σε θέση στο Επιτελείο όπως λες) ωστόσο 3-4 απογεύματα καθημερινές είναι δύσκολο.
TAKIS77KANELLOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Καλησπερα.Κανα νεο τι παιζει απο υπηρεσιες/συνθηκες στις πυροβολαρχιες χωκ στην αττικη?Καθε πληροφορια θα ηταν χρησιμη.Ευχαριστω
dionisis1925 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μακριά από ΧΩΚ , καλύτερα μείνε εκεί που είσαι. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από dionisis1925
TAKIS77KANELLOS Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Μακριά από ΧΩΚ , καλύτερα μείνε εκεί που είσαι. Ti εννοεις παιζει εμπλοκη σε ολες τις πυροβολαρχιες ;Δωσε μας τα φωτα σου καμμια πληροφορια ρε αδερφε
dionisis1925 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Υπηρετεί συγγενικό μου πρόσωπο λόγω 6μηνου σε μονάδα ΧΩΚ και δεν περνάει καλά, αν δεν σου κάνει και θες παραπάνω πληροφορίες περίμενε να σου γράψει κάποιος άλλος. 1
afonya15 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι 23/05 στο ΚΕΕΔ στη Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο). Δώστε καμιά βοήθεια. Άγχος δεν εχω ιδιαίτερο, απλά θελω να ξερω τι να περιμένω. Ευχαριστώ!
user8170126 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 καλησπέρα σας ειμαι Α'Εσσο και εκανα μολις γυρισα απο γκρουπ την αιτηση για την μεταθεση 5μηνου ειμαι τριτεκνος και εχω αδερφο με αναπηρια 67% γνωριζει κανεις αν ειναι εφικτη η μεταθεση στην αθηνα;;
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, afonya15 είπε Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι 23/05 στο ΚΕΕΔ στη Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο). Δώστε καμιά βοήθεια. Άγχος δεν εχω ιδιαίτερο, απλά θελω να ξερω τι να περιμένω. Ευχαριστώ! Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απ' το 2011, να περιμένεις τρέξιμο, στάξιμο, πολύωρες αναφορές και ελάχιστο έως καθόλου ελεύθερο χρόνο.
vamvakoolas Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/4/2023 στις 5:45 ΜΜ, aks είπε Ποια θεωρούνται καλά στρατόπεδα στην Αθήνα για μετάθεση από παραμεθόριο?Μπας και γλυτώσουμε τα έξοδα.γτ υπάρχει σοβαρό οικονομικό ζήτημα. ειναι λιγο λαχειο γιατι οπως εχω χιλιογραψει εξαρταται απο τον εκαστοτε διοικητη/ κατασταση μοναδας και περιοδο anyway γενικα κατα σειρα προτιμησης 1)χαρτογραφικη/Γεωγραφικη υπηρεσια (πεδιον αρεως) 2)Στρατολογικο γραφειο (οπουδηποτε) 3)ΑΣΔΕΝ/ΣΑΚΕΤΑ 4)διασπαρτες μικρες μοναδες οπως γλυκα νερα/οινοφυτα κτλ αλλα προσοχη-> http://enimerosipeanias.blogspot.com/2016/09/72.html 5)Πενταγωνο /ΚΕΔΑ Ζουμπερι (οχι απο ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΗ) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από vamvakoolas
πανηλειακός Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/4/2023 στις 1:00 ΜΜ, afonya15 είπε Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι 23/05 στο ΚΕΕΔ στη Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο). Δώστε καμιά βοήθεια. Άγχος δεν εχω ιδιαίτερο, απλά θελω να ξερω τι να περιμένω. Ευχαριστώ! Πολύωρες αναφορές, αγγαρείες και γενικά να είσαι σε παράταξη συνέχεια να μη μιλάς κλπ... ελεύθερο χρόνο έχει κάποια διαστήματα αλλά γενικά θα είναι ταλαιπωρία στην αρχή Υπόψιν ότι εγώ μπήκα Νοέμβριο που ήταν μεγάλη ΕΣΣΟ...τώρα μπορεί να είναι μικρότερη και να είναι λίγο πιο χαλαρά Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από πανηλειακός
Maurikycli Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε προσοχη-> http://enimerosipeanias.blogspot.com/2016/09/72.html Εκεί παρουσιάζομαι σε περίπτωση επιστράτευσης 😕
c4tt3l Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Πήρα τηλ σήμερα το Φρουραρχείο Αθηνών και μου είπαν ότι μπορώ να πάω τώρα 10 εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης για να αιτηθώ αναβολή. Παντού γράφει 5 αλλά εκείνος είπε 10. Επίσης να βγάλω φωτοτυπίες ό,τι χαρτιά κουβαλήσω για να μην ταλαιπωρηθεί κανένας. Γενικά τι λέτε, θα ξεμπερδέψω αυθημερόν και με το στρατιωτικό νοσοκομείο ή υποχρεωτικά θα πρέπει να κλείσω ραντεβου για να πάω σε ένα μήνα;
Silverage Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, c4tt3l είπε Πήρα τηλ σήμερα το Φρουραρχείο Αθηνών και μου είπαν ότι μπορώ να πάω τώρα 10 εργάσιμες πριν την ημερομηνία κατάταξης για να αιτηθώ αναβολή. Παντού γράφει 5 αλλά εκείνος είπε 10. Επίσης να βγάλω φωτοτυπίες ό,τι χαρτιά κουβαλήσω για να μην ταλαιπωρηθεί κανένας. Γενικά τι λέτε, θα ξεμπερδέψω αυθημερόν και με το στρατιωτικό νοσοκομείο ή υποχρεωτικά θα πρέπει να κλείσω ραντεβου για να πάω σε ένα μήνα; Πράγματι είναι 10 μέρες τώρα. Απο χαρτιά θες το σημείωμα κατάταξης, το χαρτί του γιατρού που απλά το κοιτάνε να σημειώσουν την πάθηση και την ταυτότητα. Στο στρατιωτικό νοσοκομείο δεν πας τώρα. Πας όταν σου έρθει το χαρτί να περάσεις απο την επιτροπή. Η διαδικασία στο φρουραρχείο: Η διαδικασία στην επιτροπή:
Προτεινόμενες αναρτήσεις