Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, nektariospalamp είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μπορώ να δώσω αίμα και σε πολιτικό νοσοκομείο ή μόνο στρατιωτικό; σε στρατιωτικο σε πανε συγκεκριμενη μερα που θα γινει η αιμοδοσια για ολους. Δεν παει ο καθενας μονος του. Συνηθως ρωτανε ποιοι θελουν να ερθουν, τους μαζευουν, τους πανε και γυρνανε.
Maurikycli Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, nektariospalamp είπε Καλησπέρα, μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς λειτουργεί η αιμοδοτική άδεια; Δηλαδή δίνεις αίμα, παίρνεις βεβαίωση, πας το χαρτί και αμέσως παίρνεις την άδεια ή μπορείς να διαλέξεις να πάρεις την άδεια στο μέλλον; Και σε πόσο χρονικό διάστημα στο μέλλον γίνεται; Διαβάζω ότι ισχύει για δίμηνο από την λήψη αίματος. Επίσης μπορείς να δώσεις αίμα ξανά μετά από ένα εξάμηνο από την πρώτη λήψη αίματος; επίσης θα ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί η άδεια εμβολίου κορώνα. Τέλος γνωρίζετε αν κάποιος πληροί 2 κριτήρια για την 9μηνη θητεία (και 8 Έβρο), δικαιούται και περεταίρω μείωση ; Ευχαριστώ! Εμένα ο "δρακουλας " του 1ου γραφείου μου ρούφηξε την αιμοδοτικη 😕
Gingerbread Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Στις 2/4/2023 στις 1:57 ΜΜ, OxiGiannisGiannakis είπε Ειναι σπανια περιπτωση. Θα ελεγα πες το απο την αρχη, παιζει να γλυτωσεις μεταθεσεις και τα σχετικα, δεν εχει νοημα εφοσον θα καθισεις 1.5 μηνα. Στην ουσια μπορεις να ζητησεις εξαγορα οποτε θελεις, ακομα και αν μπορεις πχ 1/1/2024, να ζητησεις 1/2/2024. Δεν ξέρω αν γίνεται κάπως να το δηλώσω όπως κάνουν αυτοί που είναι 33. Γιατί το να το πω απλά χωρίς να είναι στο site parousiasi αν θα έχει αποτέλεσμα. Αυτό που με άγχώνε είναι αν θα μπορούσα να εξαγοράσω αν γίνω κατά την διάρκεια της θητείας μου 33, αλλά όπως φαίνεται μάλλον μπορώ.
JakeKaufman Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 15 ώρες πριν, Maurikycli είπε Εμένα ο "δρακουλας " του 1ου γραφείου μου ρούφηξε την αιμοδοτικη 😕 Ε ναι κλασσικά. Εμάς λέγανε κρατήστε την την πάρετε στην μονάδα και όταν πήγαμε στις μονάδες μας έλεγαν ότι έπρεπε να την πάρουμε στο κέντρο.
TommyK Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μάγκες Λ.Σ Γ σώμα Θεσσαλονίκης ξέρουμε πως είναι γενικά εκεί μέσα κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει;
Albus Dumbledore Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μαγκες μου καλησπερα, ηθελα να ρωτησω εχω αναβολη λογω σπουδων σε ΙΕΚ απο 2018 μεχρι τελος αυτου του χρονου, εχω τελειωσει το 2021 απο το ΙΕΚ και θελω του χρονου να δωσω και πανελληνιες για ΑΕΙ. Μπορω να το κανω? γνωριζει κανεις την διαδικασια? ειμαι 23.
rodosf1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Πανελλήνιες μπορείς να δώσεις όποτε θες και παίρνεις κ άδεια αν είσαι στρατευμένος τις ημέρες των εξετάσεων. Για αναβολή λόγω πανελληνίων δε νομίζω να μπορείς πλέον να λάβεις. αν παρουσιαστείς τώρα πάντως θα έχεις απολυθεί του χρόνου το Μάιο, οπότε υπολόγισε ότι κανένα 20ημερο πριν θα σε εξυπηρετήσουν να είσαι έξω να διαβάσεις για επαναλήψεις. Κ γενικά αν διαβάζεις κ δείξεις ότι το κυνηγάς θα σε βολέψουν κ σε υπηρεσίες να σε εξυπηρετήσουν εκτιμώ. Μετά τις πρώτες μέρες μέχρι την ορκομωσια εννοείται.
TheGreco Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, Υπηρετώ με την Β εσσο και την πάτησα με την στρατονομία. Ηρθαν στα ΣΒΕΝ και από την διαλογή μείναμε τρία άτομα (δεν με εκοψε να βγω οταν ειπαν για τατουαζ η για δίπλωμα, σωστός ψάρακας). Τώρα ήρθε μετάθεση για στρατονομία στην καρδίτσα για το κέντρο εκπαίδευσης. Δήλωσα προφανώς ότι δεν επιθυμώ να υπηρετήσω στην στρατονομία και θα το δηλώσω και εκεί όταν πάω. Γνωρίζει κανείς τρόπους να κοπεί κανείς στην αρχή έτσι ώστε να γυρίσω στην μονάδα μου ; Υπόψη ίσως να υπάρχει πραγματικό ιατρικό πρόβλημα (παλιό σπασμένο πόδι-μετατάρσιο το οποίο άρχισε να με ενοχλεί μέσα στα σβεν από παρέλαση και ορθοστασία και την μέρα της ορκωμοσίας πρήστηκε κιόλας)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Να ζητήσεις επανεξέταση απο γιατρό και να του πεις να σε βγάλει Ι2-Ι3 ενοπλο. Αυτόματα κόβεσαι απο ΣΝ γιατι παιρνουν μονο Ι1 1
manolis940 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, TheGreco είπε Καλησπέρα, Υπηρετώ με την Β εσσο και την πάτησα με την στρατονομία. Ηρθαν στα ΣΒΕΝ και από την διαλογή μείναμε τρία άτομα (δεν με εκοψε να βγω οταν ειπαν για τατουαζ η για δίπλωμα, σωστός ψάρακας). Τώρα ήρθε μετάθεση για στρατονομία στην καρδίτσα για το κέντρο εκπαίδευσης. Δήλωσα προφανώς ότι δεν επιθυμώ να υπηρετήσω στην στρατονομία και θα το δηλώσω και εκεί όταν πάω. Γνωρίζει κανείς τρόπους να κοπεί κανείς στην αρχή έτσι ώστε να γυρίσω στην μονάδα μου ; Υπόψη ίσως να υπάρχει πραγματικό ιατρικό πρόβλημα (παλιό σπασμένο πόδι-μετατάρσιο το οποίο άρχισε να με ενοχλεί μέσα στα σβεν από παρέλαση και ορθοστασία και την μέρα της ορκωμοσίας πρήστηκε κιόλας) Είσαι σίγουρος ότι θες να φύγεις; 2 ώρες πριν, Albus Dumbledore είπε Μαγκες μου καλησπερα, ηθελα να ρωτησω εχω αναβολη λογω σπουδων σε ΙΕΚ απο 2018 μεχρι τελος αυτου του χρονου, εχω τελειωσει το 2021 απο το ΙΕΚ και θελω του χρονου να δωσω και πανελληνιες για ΑΕΙ. Μπορω να το κανω? γνωριζει κανεις την διαδικασια? ειμαι 23. Όπως είπαν και πιο πάνω θα πρέπει ήδη να σπουδάζεις. Μπορείς να προσπαθήσεις να πάρεις αναβολή για οικονομικούς λόγους ή υγείας έτσι ώστε να κερδίσεις χρόνο και να μπεις στην σχολή. Και πάλι όμως για προπτυχιακές σπουδές αναβολή μπορείς να πάρεις μέχρι τα 28, που σημαίνει ότι θα είσαι στο όριο στο να βγάλεις την σχολή αν μιλάμε για Πανεπιστημιακή σχολή. Αν μιλάμε για πολυτεχνική σχολή(πχ Αρχιτεκτονική του Δημοκρίτειου) νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις για παραπάνω έτη αναβολή και αν δεν κάνω λάθος είναι τα 31.
Albus Dumbledore Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, rodosf1 είπε Πανελλήνιες μπορείς να δώσεις όποτε θες και παίρνεις κ άδεια αν είσαι στρατευμένος τις ημέρες των εξετάσεων. Για αναβολή λόγω πανελληνίων δε νομίζω να μπορείς πλέον να λάβεις. αν παρουσιαστείς τώρα πάντως θα έχεις απολυθεί του χρόνου το Μάιο, οπότε υπολόγισε ότι κανένα 20ημερο πριν θα σε εξυπηρετήσουν να είσαι έξω να διαβάσεις για επαναλήψεις. Κ γενικά αν διαβάζεις κ δείξεις ότι το κυνηγάς θα σε βολέψουν κ σε υπηρεσίες να σε εξυπηρετήσουν εκτιμώ. Μετά τις πρώτες μέρες μέχρι την ορκομωσια εννοείται. να κερδισω ακομα εναν χρονο θελω, οχι να δωσω απαραιτητα
rodosf1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Albus Dumbledore είπε να κερδισω ακομα εναν χρονο θελω, οχι να δωσω απαραιτητα 5 ώρες πριν, Albus Dumbledore είπε Μαγκες μου καλησπερα, ηθελα να ρωτησω εχω αναβολη λογω σπουδων σε ΙΕΚ απο 2018 μεχρι τελος αυτου του χρονου, εχω τελειωσει το 2021 απο το ΙΕΚ και θελω του χρονου να δωσω και πανελληνιες για ΑΕΙ. Μπορω να το κανω? γνωριζει κανεις την διαδικασια? ειμαι 23. Έγραψες στο πρώτο μήνυμα ότι θες να δώσεις αδερφέ και μετά ότι δε θες. Γράψε αυτό που θες από την αρχή να μην ταλαιπωρείς κ όσους απαντάνε και να πάρεις και την απάντηση που αναζητάς, πες πως θέλεις ένα χρόνο ακόμα αναβολή να σου πουν τα μέλη τι κ πως. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από rodosf1
Maurikycli Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 ^ μετά θα ρωτήσει πώς γίνεται να μην πάει καθόλου 😕
Albus Dumbledore Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Έγραψες στο πρώτο μήνυμα ότι θες να δώσεις αδερφέ και μετά ότι δε θες. Γράψε αυτό που θες από την αρχή να μην ταλαιπωρείς κ όσους απαντάνε και να πάρεις και την απάντηση που αναζητάς, πες πως θέλεις ένα χρόνο ακόμα αναβολή να σου πουν τα μέλη τι κ πως. ρε φιλε μπορει να μου την δωσει να θελω να δωσω, αλλου ειναι η ερωτηση μου, μην πουλας τρελα τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις