Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GrekSoul είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να μάθω νεότερα με τα γκρουπ του Πάσχα και το γεγονός ότι πέφτουν οι εκλογές 21 Μαϊου. Υπάρχουν φήμες ότι δε θα συμβεί το δεύτερο γκρουπ, αλλά αν αληθεύει αυτό, αφήνει έξω σχεδόν τους μισούς από εμάς που βρισκόμαστε στο δεύτερο, κατ' επιλογήν ή και υποχρεωτικά. 

Κλασσικη ράδιο αρβύλα, μην δίνεις σημασία.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους  ,ας μας απαντησει καποιος που γνωριζει σε παιδια. εχω απορια σχετικα με τις κανονικες αδειες και τις εκλογες. απολυωμαι τον Ιουνιο και κατι ακουστηκε οτι σε περιοδο εκλογων δν γινεται να παρεις αδειες . ουτε στις επαναληπτικες. Υπαρχει περιπτωση να τις χασω η αυτο ισχυει μονο για τα στελεχη;Γιατι αν χασουμε και την αδεια απωλυσεως θα φρικαρω..

Δημοσ.

Καλημέρα σας! Πείτε μου, σας παρακαλώ, εγώ που είμαι Υλικού πολέμου, πέρασα ελδυκ. Με το θα ασχοληθώ στη Κύπρο? Είναι κάτι διαφορετικό η κάνω το ίδιο όπως όλοι? 

Δημοσ.

Χαίρετε,μου βγήκε απόσπαση για Λ.Σ ΓΣΣ έχουμε κάποια πληροφορία για το πώς είναι εκεί μέσα από άποψη στελεχών,υπηρεσιών οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει κάποιος, ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
Στις 31/3/2022 στις 2:14 ΠΜ, BlueBlade είπε

Ισχύει,

Εγώ έχω μείνει στο προηγούμενο καθεστώς. Που ήταν ΛΦΑΤ, άρα λόχος απόδοσης τιμών άρα και δεν είχαν λόγο να αναλαμβάνουν όλες τις σκοπιές.

Τουλάχιστον τώρα που έγινε καθαρά φρούρησης, ελπίζω να αυξήσανε και τους φαντάρους

Ετάφ λφατ ο,τι χειρότερο,δεν αξίζει καθόλου για Δωδεκάμηνο.Καλυτερα Έβρο.Και υπηρεσίες και αγήματα φουλ.Εχει εξόδους 1.5-0.5(1-1) αλλά όσο είσαι μέσα δεν παίζει να σε αφήσουν στην ησυχία σου καθόλου, ή εκπαίδευση ή αναφορές ή υπηρεσία ή αγγαρεία .Παίζουν κρατήσεις για μαλακίες, επιθεωρήσεις κάθε μέρα,ελάχιστος ύπνος κλπ

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Pappas9999 είπε

Ετάφ λφατ ο,τι χειρότερο,δεν αξίζει καθόλου για Δωδεκάμηνο.Καλυτερα Έβρο.Και υπηρεσίες και αγήματα φουλ.Εχει εξόδους 1.5-0.5(1-1) αλλά όσο είσαι μέσα δεν παίζει να σε αφήσουν στην ησυχία σου καθόλου, ή εκπαίδευση ή αναφορές ή υπηρεσία ή αγγαρεία .Παίζουν κρατήσεις για μαλακίες, επιθεωρήσεις κάθε μέρα,ελάχιστος ύπνος κλπ

Όσο χάλια το θυμάμαι δηλαδή. 

ΛΔ ήμουν εγώ Τάγμα ΓΕΕΘΑ τότε και σκεφτόμουν να βρω τρόπο ακόμα και με βύσμα να γυρίσω πίσω στο νησί που είχα παρουσιαστεί...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, OriginalPrankster είπε

Γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν οι μεταθέσεις της ΣΤ ΕΣΣΟ??

meta ta group  του πασχα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους  ,ας μας απαντησει καποιος που γνωριζει σε παιδια. εχω απορια σχετικα με τις κανονικες αδειες και τις εκλογες. απολυωμαι τον Ιουνιο και κατι ακουστηκε οτι σε περιοδο εκλογων δν γινεται να παρεις αδειες . ουτε στις επαναληπτικες. Υπαρχει περιπτωση να τις χασω η αυτο ισχυει μονο για τα στελεχη;Γιατι αν χασουμε και την αδεια απωλυσεως θα φρικαρω..

Δημοσ.

Αν στην διάρκεια της θητείας κλείσει κάποιος τα 33 (πχ ξεκινήσει Νοέμβρη και 1/1 θεωρείται 33) μπορεί να εξαγοράσει ή πρέπει εξαρχής να το δηλώσεις (άρα να είσαι ήδη 33);

Δημοσ.
Στις 31/3/2023 στις 4:26 ΜΜ, panost99 είπε

Καλησπερα σε ολους  ,ας μας απαντησει καποιος που γνωριζει σε παιδια. εχω απορια σχετικα με τις κανονικες αδειες και τις εκλογες. απολυωμαι τον Ιουνιο και κατι ακουστηκε οτι σε περιοδο εκλογων δν γινεται να παρεις αδειες . ουτε στις επαναληπτικες. Υπαρχει περιπτωση να τις χασω η αυτο ισχυει μονο για τα στελεχη;Γιατι αν χασουμε και την αδεια απωλυσεως θα φρικαρω.

Κανονικη αδεια δεν χανεις με τιποτα. Τωρα για τιμητικες δεν ειναι σιγουρο. Δεν ξερω τι ισχυει για εκλογες ομως.

Στις 1/4/2023 στις 8:16 ΠΜ, Gingerbread είπε

Αν στην διάρκεια της θητείας κλείσει κάποιος τα 33 (πχ ξεκινήσει Νοέμβρη και 1/1 θεωρείται 33) μπορεί να εξαγοράσει ή πρέπει εξαρχής να το δηλώσεις (άρα να είσαι ήδη 33);

Ειναι σπανια περιπτωση. Θα ελεγα πες το απο την αρχη, παιζει να γλυτωσεις μεταθεσεις και τα σχετικα, δεν εχει νοημα εφοσον θα καθισεις 1.5 μηνα. Στην ουσια μπορεις να ζητησεις εξαγορα οποτε θελεις, ακομα και αν μπορεις πχ 1/1/2024, να ζητησεις 1/2/2024.

Απλα ετοιμασου να τα σκασεις χοντρα γιατι πλεον η θητεια θεωρειται 12μηνη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς λειτουργεί η αιμοδοτική άδεια; Δηλαδή δίνεις αίμα, παίρνεις βεβαίωση, πας το χαρτί και αμέσως παίρνεις την άδεια ή μπορείς να διαλέξεις να πάρεις την άδεια στο μέλλον; Και σε πόσο χρονικό διάστημα στο μέλλον γίνεται; Διαβάζω ότι ισχύει για δίμηνο από την λήψη αίματος. Επίσης μπορείς να δώσεις αίμα ξανά μετά από ένα εξάμηνο από την πρώτη λήψη αίματος;

επίσης θα ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί η άδεια εμβολίου κορώνα.

Τέλος γνωρίζετε αν κάποιος πληροί 2 κριτήρια για την 9μηνη θητεία (και 8 Έβρο), δικαιούται και περεταίρω μείωση ;

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, nektariospalamp είπε

Καλησπέρα, μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς λειτουργεί η αιμοδοτική άδεια; Δηλαδή δίνεις αίμα, παίρνεις βεβαίωση, πας το χαρτί και αμέσως παίρνεις την άδεια ή μπορείς να διαλέξεις να πάρεις την άδεια στο μέλλον; Και σε πόσο χρονικό διάστημα στο μέλλον γίνεται; Διαβάζω ότι ισχύει για δίμηνο από την λήψη αίματος. Επίσης μπορείς να δώσεις αίμα ξανά μετά από ένα εξάμηνο από την πρώτη λήψη αίματος;

επίσης θα ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί η άδεια εμβολίου κορώνα.

Τέλος γνωρίζετε αν κάποιος πληροί 2 κριτήρια για την 9μηνη θητεία (και 8 Έβρο), δικαιούται και περεταίρω μείωση ;

Ευχαριστώ!

Δινεις αιμα, σου δινουν βεβαιωση και σου βαζουν στο γραφειο +2 αδειες. Σε ποσο διαστημα μπορεις να την παρεις νομιζω δεν υπαρχει κανονας, κυριως οτι θελει ο διοικητης. Οπως δεν ειναι βεβαια αν θα παρεις 2 αδειες, εχω ακουσει και 1 μερα γιατι ετσι γουσταραν.Μπορεις να δωσεις πραγματι και δευτερη φορα.

Αδεια εμβολιου δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι, αλλα παλιοτερα εκανες απλα το εμβολιο και διναν 5 μερες καποια στιγμη.

Περεταιρω μείωση απο αλλο κανονισμο? Μου φαινεται δεν γινεται. Διαλεγεις 1 νομοθεσια και πας με αυτη. Αυτο που ξερω οτι γινεται ειναι να παρεις με το 1 κριτηριο μειωση και με το αλλο κατ εξαιρεση αν θελεις. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...