Ginikol7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Χαιρετώ την παρεα. Γνωρίζει κανείς για το στρατόπεδο Αβυπ 651 πως πάνε υπηρεσιες και τι κλίμα επικρατεί ,καθώς και για τα hawk στο καπανδριτι.
IliasPer99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Ξέρουμε πως πάει με τις φοιτητικές άδειες στην Κύπρο; Μπορώ ας πούμε να πάρω 10 δικές μου και να έχω και κάποιες φοιτητικές ενδιάμεσα; Πόσες μπορώ να δικαιολογήσω ως φοιτητικές για κάθε μάθημα που θα δώσω στην εξεταστική;
Gingerbread Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Επειδή η στρατολογία χλωμό να μου δώσει απάντηση, οπότε αν κάποιος ξέρει από εμπειρία. Θα κάνω αίτηση για αναβολή. Για την αναβολή ζητάνε το συμβόλαιο εργασίας μου το οποίο είναι 7μηνο. Δηλαδή από του χρόνου 1/1 μέχρι 31/7. Συνηθίζουν να δίνουν τις αναβολές τσίμα τσίμα ή δίνουν κάτι παραπάνω (όλο το έτος;). Από εμπειρία δηλαδή αν ξέρει κάποιος πως χειρίζονται τις αναβολές. Ευχαριστώ.
manolis940 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Επειδή η στρατολογία χλωμό να μου δώσει απάντηση, οπότε αν κάποιος ξέρει από εμπειρία. Θα κάνω αίτηση για αναβολή. Για την αναβολή ζητάνε το συμβόλαιο εργασίας μου το οποίο είναι 7μηνο. Δηλαδή από του χρόνου 1/1 μέχρι 31/7. Συνηθίζουν να δίνουν τις αναβολές τσίμα τσίμα ή δίνουν κάτι παραπάνω (όλο το έτος;). Από εμπειρία δηλαδή αν ξέρει κάποιος πως χειρίζονται τις αναβολές. Ευχαριστώ. Επειδή δουλεύεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν αναβολή. Ποιο εύκολο είναι να σου δώσουν αναβολή επειδή έχεις οικονομικά προβλήματα και κάπως έτσι πρέπει να το πλασάρεις, ότι βρήκες δουλειά τώρα και είναι μια ευκαιρία να βγάλεις ένα ψιλό έτσι ώστε να κρατήσεις χρήματα στην άκρη για να μπορέσεις να καταταγείς. Λεπτομέρειες όσον αφορά την χαρτούρα κτλ δεν ξέρω να σου πω, ίσως κάποιος μπορεί να σου δώσει εδώ πέρα, αν και θεωρώ ότι αν πάρεις ένα τηλέφωνο την στρατολογία και αναφέρεις το πρόβλημα σου όπως σου λέω παραπάνω θα σου δώσουν πληροφορίες. Φυσικά εξαρτάτε πάντα και ποιος θα είναι στην άλλη γραμμή.
Gingerbread Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, manolis940 είπε Επειδή δουλεύεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν αναβολή. Ποιο εύκολο είναι να σου δώσουν αναβολή επειδή έχεις οικονομικά προβλήματα και κάπως έτσι πρέπει να το πλασάρεις, ότι βρήκες δουλειά τώρα και είναι μια ευκαιρία να βγάλεις ένα ψιλό έτσι ώστε να κρατήσεις χρήματα στην άκρη για να μπορέσεις να καταταγείς. Λεπτομέρειες όσον αφορά την χαρτούρα κτλ δεν ξέρω να σου πω, ίσως κάποιος μπορεί να σου δώσει εδώ πέρα, αν και θεωρώ ότι αν πάρεις ένα τηλέφωνο την στρατολογία και αναφέρεις το πρόβλημα σου όπως σου λέω παραπάνω θα σου δώσουν πληροφορίες. Φυσικά εξαρτάτε πάντα και ποιος θα είναι στην άλλη γραμμή. Την αναβολή την δικαιούμαι, ανήκω σε συγκεκριμένη κατηγορία που δίνουν (https://www.stratologia.gr/sites/default/files/plhr_ent/12.pdf). Ως προς την διάρκεια είναι η απορία μου.
ioankav Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Gingerbread είπε Επειδή η στρατολογία χλωμό να μου δώσει απάντηση, οπότε αν κάποιος ξέρει από εμπειρία. Θα κάνω αίτηση για αναβολή. Για την αναβολή ζητάνε το συμβόλαιο εργασίας μου το οποίο είναι 7μηνο. Δηλαδή από του χρόνου 1/1 μέχρι 31/7. Συνηθίζουν να δίνουν τις αναβολές τσίμα τσίμα ή δίνουν κάτι παραπάνω (όλο το έτος;). Από εμπειρία δηλαδή αν ξέρει κάποιος πως χειρίζονται τις αναβολές. Ευχαριστώ. Κατά περίπτωση είναι η συγκεκριμένη αναβολή, γιατί πρέπει να γίνει συνεδρίαση της επιστημονικής επιτροπής. Από αυτό που ξέρω, συνήθως δίνουν για ένα ημερολογιακό έτος με βάση την ημερομηνία που έκανες την αίτηση ή από τότε που λήγει η αρχική αναβολή σου. Αργότερα μπορείς να υποβάλλεις εκ νέου αίτημα.
andreas1gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 26/3/2023 στις 11:18 ΠΜ, IliasPer99 είπε Ξέρουμε πως πάει με τις φοιτητικές άδειες στην Κύπρο; Μπορώ ας πούμε να πάρω 10 δικές μου και να έχω και κάποιες φοιτητικές ενδιάμεσα; Πόσες μπορώ να δικαιολογήσω ως φοιτητικές για κάθε μάθημα που θα δώσω στην εξεταστική; Αν ο Διοικητής σου αποφασίσει να ενώσεις μαζί με την Φοιτητική και πχ Κανονική ή Τιμητική άδεια, τότε μπορείς να το κάνεις. Όπως παρατηρούμε (αν διαβάσουμε όλο το ΦΕΚ), στους οπλίτες θητείας ο νομοθέτης δεν βάζει «περιορισμούς» που βάζει στους εν ενεργεία μονίμους Στρατιωτικούς. Δηλαδή σε Οπλίτες θητείας, ακόμα και σε 1 μάθημα να πας να εξεταστείς, μπορείς να πάρεις το σύνολο των ημερών που δικαιούσαι… Κατά την επιστροφή θα πας στο Γρα. Στρατολογίας βεβαίωση από την Γραμματία της Σχολής σου, ότι παρουσιάστηκες την ημέρα της εξέτασης… Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από andreas1gr
manolis940 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Η μαγική λέξη παραπάνω είναι.... "ΣΤΕΛΕΧΗ" στο άρθρο 1 δεν αναφέρει ότι η ορολογία αυτή αναφέρετε στους φαντάρους. Έχω ψάξει για το αντίστοιχο ΦΕΚ με τις άδειες των φαντάρων αλλά δυστηχώς δεν βρήκα τίποτα και εδώ που ρώτησα δεν έχω πάρει απάντηση.
andreas1gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, manolis940 είπε Η μαγική λέξη παραπάνω είναι.... "ΣΤΕΛΕΧΗ" στο άρθρο 1 δεν αναφέρει ότι η ορολογία αυτή αναφέρετε στους φαντάρους. Έχω ψάξει για το αντίστοιχο ΦΕΚ με τις άδειες των φαντάρων αλλά δυστηχώς δεν βρήκα τίποτα και εδώ που ρώτησα δεν έχω πάρει απάντηση. Ναι έκανα λάθος και ανέβασα το άρθρο για τα Μόνιμα Στελέχη. Το έχω διορθώσει με το σωστό άρθρο για τους Οπλίτες Θητείας. 1
manolis940 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Ναι έκανα λάθος και ανέβασα το άρθρο για τα Μόνιμα Στελέχη. Το έχω διορθώσει με το σωστό άρθρο για τους Οπλίτες Θητείας. Άρθρο 33 ποιανού Νόμου είναι ;
andreas1gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Άρθρο 33 ποιανού Νόμου είναι ; 1
Mavros_Pete Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπερα, ξερουμε τι γινεται με τα γκρουπ;
GrekSoul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να μάθω νεότερα με τα γκρουπ του Πάσχα και το γεγονός ότι πέφτουν οι εκλογές 21 Μαϊου. Υπάρχουν φήμες ότι δε θα συμβεί το δεύτερο γκρουπ, αλλά αν αληθεύει αυτό, αφήνει έξω σχεδόν τους μισούς από εμάς που βρισκόμαστε στο δεύτερο, κατ' επιλογήν ή και υποχρεωτικά.
G.TH. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, GrekSoul είπε Υπάρχουν φήμες ότι δε θα συμβεί το δεύτερο γκρουπ, αλλά αν αληθεύει αυτό, αφήνει έξω σχεδόν τους μισούς από εμάς που βρισκόμαστε στο δεύτερο, κατ' επιλογήν ή και υποχρεωτικά. Και πλακώνεστε ήδη για το ποιος θα είναι πρώτο γκρουπ στα σίγουρα; 🤪 Μην ανησυχείς τρελέ μου, αποκλείεται σε θρησκευτική γιορτή να μην πάρουν ΌΛΟΙ άδεια. Αν θα είναι δυο ή τρια ή τέσσερα γκρουπ είναι άλλο θέμα αυτό, λίγο υπομονή.
GrekSoul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, G.TH. είπε Και πλακώνεστε ήδη για το ποιος θα είναι πρώτο γκρουπ στα σίγουρα; 🤪 Μην ανησυχείς τρελέ μου, αποκλείεται σε θρησκευτική γιορτή να μην πάρουν ΌΛΟΙ άδεια. Αν θα είναι δυο ή τρια ή τέσσερα γκρουπ είναι άλλο θέμα αυτό, λίγο υπομονή. Έχουμε αγχωθει λιγάκι, κακά τα ψέματα . Εγώ δεύτερο θέλω, αλλά ελπίζω να μην πηξουμε μέσα στην μονάδα μέχρι τέλος εκλογών .
Προτεινόμενες αναρτήσεις