TeoMsD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, kr0m είπε 5-1; 2-1 πιο πιθανο... την ιδια μερα (απογευματοβραδο) θα φυγεις κατα 99%. δεν εχει να κανει οτι εισαι εξαμηνος σε αυτο. Με τι έχει να κάνει; Δηλαδη θα πάω και την ίδια μέρα θα με στείλουν σε άλλο μέρος ξέρω γω θα με διώξουν από τη Σάμο; Και ποιοι μένουν;
Restp1238 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Πρώτον σοβαρά ρωτάω έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει . Δεύτερον αδερφέ πύλη δε κάνω ούτε θα κάνω ποτέ . Καμία Σκόπια στα λελε μου άμα κάνω να ξέρεις . Οπότε άσε τις μπαρουφες .
Maurikycli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 ^Γιατί δεν πληρώνεις έναν σεκιουριτά να πάει στη θέση σου; Έστω έναν από την βάγκνερ 😕
kr0m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, TeoMsD είπε Με τι έχει να κάνει; Δηλαδη θα πάω και την ίδια μέρα θα με στείλουν σε άλλο μέρος ξέρω γω θα με διώξουν από τη Σάμο; Και ποιοι μένουν; φτανεις στο Βαθυ με το πλοιο (οι περισσοτεροι τουλαχιστον), σας μαζευουνε με λεωφορεια, και σας πανε στο 212 να περασετε το βραδυ. ξημερωματα σας πανε στο 298, περνατε ολα τα γραφειοκρατικα, τρωτε, ε και το απογευματοβραδο φευγετε προς αλλες μοναδες. το 298 γενικα (περασα 3 μηνες εκει) εχει ΣΤΡ ΠΖ, οι αλλοι φευγουνε σε αλλα στρατοπεδα του νησιου. αν θες κατι αλλο στειλε.
TeoMsD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, kr0m είπε φτανεις στο Βαθυ με το πλοιο (οι περισσοτεροι τουλαχιστον), σας μαζευουνε με λεωφορεια, και σας πανε στο 212 να περασετε το βραδυ. ξημερωματα σας πανε στο 298, περνατε ολα τα γραφειοκρατικα, τρωτε, ε και το απογευματοβραδο φευγετε προς αλλες μοναδες. το 298 γενικα (περασα 3 μηνες εκει) εχει ΣΤΡ ΠΖ, οι αλλοι φευγουνε σε αλλα στρατοπεδα του νησιου. αν θες κατι αλλο στειλε. Κατάλαβα,εγώ πυροβολικό είμαι όποτε λογικά με πάνε σε άλλο της Σάμου,εγώ εννοούσα μη με διώξουν από το νησί γενικά για κάπου πιο κοντά επειδή είμαι 6μηνιτης,να χω μια εικόνα που θα την περάσω.Να σε καλά σε ευχαριστω
yanis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Restp1238 είπε Πρώτον σοβαρά ρωτάω έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει . Δεύτερον αδερφέ πύλη δε κάνω ούτε θα κάνω ποτέ . Καμία Σκόπια στα λελε μου άμα κάνω να ξέρεις . Οπότε άσε τις μπαρουφες . Αν θες οκ, σκασε 5κ απ την περιουσια σου για να φτιαξουν τις χεστρες. Επιλογες ειναι αυτες, δε θα σου πουμε εμεις τι να κανεις. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από yanis13
andreasPan123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάει στρατό έχοντας κάποια ψυχική διαταραχή; Τι σας βγάλανε; Ι3-Ι4;; Αν υπάρχει κάποιο άτομο, θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του στο ΙΝΒΟΧ. Ευχαριστώ
kr0m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, TeoMsD είπε Κατάλαβα,εγώ πυροβολικό είμαι όποτε λογικά με πάνε σε άλλο της Σάμου,εγώ εννοούσα μη με διώξουν από το νησί γενικά για κάπου πιο κοντά επειδή είμαι 6μηνιτης,να χω μια εικόνα που θα την περάσω.Να σε καλά σε ευχαριστω δεν ξερω τι γινεται με τους 6μηνους γενικα, δεν ειχαμε πανω απο 2-3 εκει περα (σε συνολο περιπου 120 ανθρωπων)
pRonOoBGR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλησπερα παιδια, χαζη ερωτηση λογικα, αλλα ηθελα να ρωτησω, αν κανεις θητεια παραμεθοριο ειναι 9μηνο σωστα; Αυτοι που δικαιουνται μειωμενη θητεια(6μηνη & 9μηνη) τι γινεται; Π.χ. Εγω ειμαι μόνος ή μεγαλύτερος γιος θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας αρα δικαιουμε 9μηνη θητεια, εαν παω παραμεθοριο αλλαζει κατι; ή θεωρητικα ερχομαι πιο κοντα στην οικεια μου;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Restp1238 είπε Πρώτον σοβαρά ρωτάω έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει . Δεύτερον αδερφέ πύλη δε κάνω ούτε θα κάνω ποτέ . Καμία Σκόπια στα λελε μου άμα κάνω να ξέρεις . Οπότε άσε τις μπαρουφες . Γιατι δε ρωτάς αυτους που το έκαναν; Θα σου πουν και που να στειλεις τα λεφτα 2 ώρες πριν, pRonOoBGR είπε Καλησπερα παιδια, χαζη ερωτηση λογικα, αλλα ηθελα να ρωτησω, αν κανεις θητεια παραμεθοριο ειναι 9μηνο σωστα; Αυτοι που δικαιουνται μειωμενη θητεια(6μηνη & 9μηνη) τι γινεται; Π.χ. Εγω ειμαι μόνος ή μεγαλύτερος γιος θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας αρα δικαιουμε 9μηνη θητεια, εαν παω παραμεθοριο αλλαζει κατι; ή θεωρητικα ερχομαι πιο κοντα στην οικεια μου; 8 μήνες αντι για 9 αμα κάτσεις παραμεθώριο
Silverage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα έβγαλα όλο το πρωί στο φρουραρχείο Αθηνών για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Πήγα μαζί με έναν άλλο φίλο μου που μπαίνει και αυτός αυτή την εβδομάδα. Φτάσαμε εκεί κατά τις 8:30 το πρωί και όπως πλησιάζαμε είδαμε ένα μπουλούκι 100-200 άτομα που περιμέναν στην ουρά. Κάθε τόσο πέρναγε ένας τύπος και φώναζε αν έχει έρθει κανένας για παθολογικούς λόγους, για να βγάλει εισιτήριο, που μπαίνει την ίδια μέρα ή που είχε επιστρέψει από το 401 που τον είχανε στείλει και τους έβαζε μέσα με προτεραιότητα. Μετά από 3 ώρες περίπου, μπήκαμε και εμείς και μας έστειλαν στη δεξιά μεριά που είναι το κτήριο του φρουραρχείου. Εκεί είχαν στημένες 2 σκηνές, μία στην είσοδο και μία στην άκρη. Όσοι ήταν για ψυχολογικούς λόγους (το 99,9%) περίμεναν στην ουρά σε κάτι παγκάκια για να μπούνε στην σκηνή που ήταν στην άκρη. Όταν μπήκα, έδωσα ταυτότητα και το σημείωμα κατάταξης και αφού σημείωσαν τα στοιχεία μου, μου έδωσαν ένα χαρτάκι και με στείλανε σε ένα κτήριο 5 μέτρα πιο δίπλα που ήταν οι γιατροί. Μπαίναμε μέσα 2-2 γιατί είχε 2 γιατρούς σε ένα γραφειάκι, τους δίναμε το χαρτί του ψυχίατρου και το χαρτάκι που μας έδωσαν πριν και σε 20 δευτερόλεπτα γράφανε την πάθηση, την πρόταση αναβολής (π.χ. σε εμένα Ά ετήσια) και φεύγαμε. Ξαναεπιστρέφαμε στη σκηνή, καταγράφαν ξανά τα στοιχεία σε ένα άλλο βιβλίο και βάζαμε υπογραφή. Μετά πηγαίναμε στην άλλη σκηνή που ήταν ακριβώς μπροστά στην είσοδο. Στην σκηνή που ήταν μπροστά στην είσοδο είχαν ένα χαρτί που συμπλήρωνες με τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΑΔΤ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΔΟΥ, πρόταση γιατρού) και στο τέλος έπρεπε να γράψουμε με το χέρι και να υπογράψουμε ότι λάβαμε ενημερωτικό έντυπο. Αφήναμε αυτό το χαρτί, το σημείωμα κατάταξης και το χαρτί του γιατρού στους τύπους που ήταν εκεί, τραβάγαμε μια φωτογραφία ένα χαρτάκι που είχαν κολλημένο το οποίο ήταν και καλά το ενημερωτικό έντυπο και φεύγαμε. Το μόνο που μας είπαν ήταν ότι σε 10-15 μέρες θα μας έρθει email με το παραπεμπτικό για να παρουσιαστούμε στην επιτροπή απαλλαγών στο 401 και αν δεν έρθει να πάρουμε τηλέφωνο στη στρατολογία. Τελείωσα κατά τις 12:00 με τις περισσότερες ώρες στην ορθοστασία και στο κρύο γιατί φύσαγε και δεν είχε από πουθενά να κόψει λίγο ο αέρας. Όσοι ήταν για παθολογικούς λόγους πηγαίναν και περιμέναν στο κτήριο όπου τους έβλεπε γιατρός και απ'ότι είδα, όλους τους έστελνε στο 401 για να τους δούνε και από εκεί και μετά ξαναγύρναγαν πίσω. Απλά εκεί η διαδικασία ήταν τραγικά αργή και όση ώρα έκαναν να περάσουν 50 άτομα σε εμάς από τους ψυχιάτρους, έκαναν εκεί για 5 άτομα. Στις 12 που έφυγα δεν ήταν κανένας απ'έξω και έμπαινες κατευθείαν αλλά αν αργούσες και δεν τελείωνες μέχρι τις 2-3 που φεύγαν έπρεπε να ξαναέρθεις την επόμενη μέρα. Ήταν κάποιοι που ήταν από χθες και τελείωναν σήμερα τη διαδικασία. Το ενημερωτικό έντυπο: Spoiler Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από Silverage 1
w95chris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Silverage είπε Σήμερα έβγαλα όλο το πρωί στο φρουραρχείο Αθηνών για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Πήγα μαζί με έναν άλλο φίλο μου που μπαίνει και αυτός αυτή την εβδομάδα. Φτάσαμε εκεί κατά τις 8:30 το πρωί και όπως πλησιάζαμε είδαμε ένα μπουλούκι 100-200 άτομα που περιμέναν στην ουρά. Κάθε τόσο πέρναγε ένας τύπος και φώναζε αν έχει έρθει κανένας για παθολογικούς λόγους, για να βγάλει εισιτήριο, που μπαίνει την ίδια μέρα ή που είχε επιστρέψει από το 401 που τον είχανε στείλει και τους έβαζε μέσα με προτεραιότητα. Μετά από 3 ώρες περίπου, μπήκαμε και εμείς και μας έστειλαν στη δεξιά μεριά που είναι το κτήριο του φρουραρχείου. Εκεί είχαν στημένες 2 σκηνές, μία στην είσοδο και μία στην άκρη. Όσοι ήταν για ψυχολογικούς λόγους (το 99,9%) περίμεναν στην ουρά σε κάτι παγκάκια για να μπούνε στην τέντα που ήταν στην άκρη. Όταν μπήκα, έδωσα ταυτότητα και το σημείωμα κατάταξης και αφού σημείωσαν τα στοιχεία μου, μου έδωσαν ένα χαρτάκι και με στείλανε σε ένα κτήριο 5 μέτρα πιο δίπλα που ήταν οι γιατροί. Μπαίναμε μέσα 2-2 γιατί είχε 2 γιατρούς σε ένα γραφειάκι, τους δίναμε το χαρτί του ψυχίατρου και το χαρτάκι που μας έδωσαν πριν και σε 20 δευτερόλεπτα γράφανε την πάθηση, την πρόταση αναβολής (π.χ. σε εμένα Ά ετήσια) και φεύγαμε. Ξαναεπιστρέφαμε στη σκηνή, καταγράφαν ξανά τα στοιχεία σε ένα άλλο βιβλίο και βάζαμε υπογραφή. Μετά πηγαίναμε στην άλλη σκηνή που ήταν ακριβώς μπροστά στην είσοδο. Στην σκηνή που ήταν μπροστά στην είσοδο είχαν ένα χαρτί που συμπλήρωνες με τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΑΔΤ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΔΟΥ, πρόταση γιατρού) και στο τέλος έπρεπε να γράψουμε με το χέρι και να υπογράψουμε ότι λάβαμε ενημερωτικό έντυπο. Αφήναμε αυτό το χαρτί, το σημείωμα κατάταξης και το χαρτί του γιατρού στους τύπους που ήταν εκεί, τραβάγαμε μια φωτογραφία ένα χαρτάκι που είχαν κολλημένο το οποίο ήταν και καλά το ενημερωτικό έντυπο και φεύγαμε. Το μόνο που μας είπαν ήταν ότι σε 10-15 μέρες θα μας έρθει email με το παραπεμπτικό για να παρουσιαστούμε στην επιτροπή απαλλαγών στο 401 και αν δεν έρθει να πάρουμε τηλέφωνο στη στρατολογία. Τελείωσα κατά τις 12:00 με τις περισσότερες ώρες στην ορθοστασία και στο κρύο γιατί φύσαγε και δεν είχε από πουθενά να κόψει λίγο ο αέρας. Όσοι ήταν για παθολογικούς λόγους πηγαίναν και περιμέναν στο κτήριο όπου τους έβλεπε γιατρός και απ'ότι είδα, όλους τους έστελνε στο 401 για να τους δούνε και από εκεί και μετά ξαναγύρναγαν πίσω. Απλά εκεί η διαδικασία ήταν τραγικά αργή και όση ώρα έκαναν να περάσουν 50 άτομα σε εμάς από τους ψυχιάτρους, έκαναν εκεί για 5 άτομα. Στις 12 που έφυγα δεν ήταν κανένας απ'έξω και έμπαινες κατευθείαν αλλά αν αργούσες και δεν τελείωνες μέχρι τις 2-3 που φεύγαν έπρεπε να ξαναέρθεις την επόμενη μέρα. Ήταν κάποιοι που ήταν από χθες και τελείωναν σήμερα τη διαδικασία. Το ενημερωτικό έντυπο: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Διαβάζοντας κάτι τέτοια, χαίρομαι που δε μένω Αθήνα! Εδώ στην Κρήτη ξεμπέρδεψα σε 2 ώρες επειδή η κίνηση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη! Επίσης από ότι έχω καταλάβει η διαδικασία διαφέρει ανά Φρουραρχείο. Εμένα πχ μου ζήτησαν 3 αντίγραφα από το σημείωμα, την γνωμάτευση του γιατρού και την ταυτότητα (ενώ η ίδια η στρατολογία δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο). Εκτός από αυτό έπρεπε να πάω εγώ ο ίδιος στην στρατολογία τα χαρτιά και να συμπληρώσω την χαρτούρα εκεί. Ο γιατρός (ή μάλλον "γιατρός") δεν πρότεινε καν αναβολή. Απλά σημείωσε πόσο καιρό έχω συμπτώματα αφού με ρώτησε (η μόνη ερώτηση που μου έκανε).
vamvakoolas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, andreasPan123 είπε Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάει στρατό έχοντας κάποια ψυχική διαταραχή; Τι σας βγάλανε; Ι3-Ι4;; Αν υπάρχει κάποιο άτομο, θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του στο ΙΝΒΟΧ. Ευχαριστώ καλημερα: τα γραφω για να διαβασουν και αλλοι υποψηφιοι. Ο συμφουριτης πιο πανω περιεγραψε την αρχικη διαδικασια. Αυτη ειναι φουλ γραφειοκρατικη. Απο εκει και περα αν πας στο νοσοκομειο θα σε δει γιατρος ειδικοτητας ή και επιτροπη (δηλαδη πανω απο 2). Θα συζητησουν αρχικα τα ιατρικα σου θεματα, αν εχεις ξεκινησει θεραπεια, αν παιρνεις αγωγη, αν εχεις ηδη γνωματευση κτλ. Αυτοι μετα θα αξιολογησουν 1)αν μπορεις να υπηρετησεις 2)τι ι θα καταταγεις (αν πληρεις τις προυποθεσεις) σε ολα τα παραπανω βεβαια θα ζητησουν και τη γνωμη σου. Ευχομαι να βοηθησα.
pRonOoBGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 8:27 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Γιατι δε ρωτάς αυτους που το έκαναν; Θα σου πουν και που να στειλεις τα λεφτα 8 μήνες αντι για 9 αμα κάτσεις παραμεθώριο Αν δεν ειμαι παραμεθωριο; Κανω κανονικα 12 μηνο ή ισχυει το 9μηνο; Επισης, ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να ειμαι κοντα στο τοπο κατοικιας; ή γενικοτερα Αθηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις