aks Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 minute ago, lambrokotso said: Καλησπέρα παιδιά..παρουσιαζομαι 14/3 572 Μ/Τ στον καβησο Έβρου..ξέρει κανείς τι παίζει εκει Δεν νομίζω να υπάρχει ατομο που να υπηρετει εκει, εχουν γινει πολλες ερωτησεις τελευταια χωρις απαντηση
lambrokotso Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Στις 24/2/2023 στις 2:39 ΜΜ, dj-apollon είπε Καλησπέρα, ήρθε λοιπον και η σειρά μου να μπώ στον στρατό και με κάλεσαν στο στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ (ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ ΛΕΣΒΟΥ). Έχουμε καμια πληροφορία για την κατάσταση στο συγκεκριμένο στρατόπεδο; Δεν κατάφερα δυστυχώς να βρω γνώμες για την συγκεκριμένη μονάδα. Ευχαριστώ! Είναι ο αδερφός μου φίλε μπήκε Α Εσσο τον Ιανουάριο...είναι οργανωμένα αλλά χωρίς βύσμα πολλές σκοπιές και λατζα θα εχεις 1
thodoris_papakonstantis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Έχουμε ομαδική messenger για Β ΕΣΣΟ 572 Μ/Τ (Καβησό Έβρου). Στείλτε μου σε προσωπικό το messenger όποιος θέλει να μπει.
cch17 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδια, είναι κάποιος παλιότερος που έχει χάσει τις κανονικές του άδειες λόγω εκλογών; Ή κάποιος που να θυμάται τι είχε γίνει σε περίοδο εκλογών σχετικά με τις άδειες; Έχω κρατήσει όλες τις μέρες μου για το τέλος, δηλαδή τέλη Μαιου-αρχές Ιούνη. Υπάρχει περίπτωση να χάσω τις κανονικές τελείως αν πάνε οι εκλογές εκείνη την περίοδο;
alex1234532 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Παιδιά καλησπερα εγώ θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση Δεν είναι ακόμα στρατό αλλά γενικά μενω μόνιμα και έχω σπίτι Αλεξανδρουπολη (Έβρο). Επομένως ποσο πιθανον είναι να με πανε σε στρατόπεδο του Έβρου; Υπάρχει περιπτωση να με πανε κάπου άλλου; Ευχαριστώ εκ των προτερων
Dimitrisdes99 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά μπαίνω 16/3 595 Α/Μ ΤΠ Πυροβολικό παρουσιαζομαι Σαντα και από όσο γνωρίζω μετα Χορτιατη την ίδια ή την επόμενη μέρα έχουμε κανέναν Χορτιατη να μας πει γενικές γραμμές τι παίζει ; Καλή θητεία αδέρφια 🪖
dionisis1925 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, alex1234532 είπε Παιδιά καλησπερα εγώ θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση Δεν είναι ακόμα στρατό αλλά γενικά μενω μόνιμα και έχω σπίτι Αλεξανδρουπολη (Έβρο). Επομένως ποσο πιθανον είναι να με πανε σε στρατόπεδο του Έβρου; Υπάρχει περιπτωση να με πανε κάπου άλλου; Ευχαριστώ εκ των προτερων Αν είσαι μόνιμος κάτοικος θα υπηρετήσεις εκεί.
Mavros_Pete Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Υπογράφτηκε επιτέλους και η απολύσεως...20 μερες ακόμα. Καλή θητεία στα παιδιά της Β!!
Alexkttz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας, βγήκε η μετάθεση μου για μφατ στο Χαϊδάρι. Έχουμε εικόνα τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα? Κάποιοι λένε ότι είναι καλά άλλοι λένε 5 1 που για στάνταρ Αθήνας δεν είναι και πολύ καλό. Δίνουν διανυκτερεύσεις? Επίσης μέσα στο στρατόπεδο οι υπηρεσίες τι λένε?
TeoMsD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Καλησπερα,παρουσιαζομαι στη σαμο ηραιον,298 πυροβολικο,ειναι κανενας συναδελφος εδω; Εγω θα υπηρετησω 6μηνο λογω πολυτεκνιας,ειναι πιθανο να παω και μετα απο την ορκομωσια να με στειλουν αλλου; Πειραιωτης ειμαι και ρωταω γιατι εχω ακουσει πως τους 6μηνιτες τους στελνουν γρηγορα.
Restp1238 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2022 στις 8:27 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από Restp1238 1
Tsapinho Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Restp1238 είπε Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ? Αυτό μόνο ως τρολ μπορούμε να το δεχτούμε. Το ξεκαθαρίζω.
yanis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Restp1238 είπε Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ? Κοιμησου αδερφε, εχεις πυλη στις 06.00
Mavros_Pete Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Restp1238 είπε Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ? Προφανώς.
kr0m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 11/3/2023 στις 7:56 ΜΜ, Alexkttz είπε Καλησπέρα σας, βγήκε η μετάθεση μου για μφατ στο Χαϊδάρι. Έχουμε εικόνα τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα? Κάποιοι λένε ότι είναι καλά άλλοι λένε 5 1 που για στάνταρ Αθήνας δεν είναι και πολύ καλό. Δίνουν διανυκτερεύσεις? Επίσης μέσα στο στρατόπεδο οι υπηρεσίες τι λένε? 5-1; 2-1 πιο πιθανο... 11 ώρες πριν, TeoMsD είπε Καλησπερα,παρουσιαζομαι στη σαμο ηραιον,298 πυροβολικο,ειναι κανενας συναδελφος εδω; Εγω θα υπηρετησω 6μηνο λογω πολυτεκνιας,ειναι πιθανο να παω και μετα απο την ορκομωσια να με στειλουν αλλου; Πειραιωτης ειμαι και ρωταω γιατι εχω ακουσει πως τους 6μηνιτες τους στελνουν γρηγορα. την ιδια μερα (απογευματοβραδο) θα φυγεις κατα 99%. δεν εχει να κανει οτι εισαι εξαμηνος σε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις