Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, lambrokotso said:

Καλησπέρα παιδιά..παρουσιαζομαι 14/3 572 Μ/Τ στον καβησο Έβρου..ξέρει κανείς τι παίζει εκει

Δεν νομίζω να υπάρχει ατομο που να υπηρετει εκει, εχουν γινει πολλες ερωτησεις τελευταια χωρις απαντηση

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/2/2023 στις 2:39 ΜΜ, dj-apollon είπε

Καλησπέρα, ήρθε λοιπον και η σειρά μου να μπώ στον στρατό και με κάλεσαν στο στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ (ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ ΛΕΣΒΟΥ). Έχουμε καμια πληροφορία για την κατάσταση στο συγκεκριμένο στρατόπεδο; Δεν κατάφερα δυστυχώς να βρω γνώμες για την συγκεκριμένη μονάδα. Ευχαριστώ!

Είναι ο αδερφός μου φίλε μπήκε Α Εσσο τον Ιανουάριο...είναι οργανωμένα αλλά χωρίς βύσμα πολλές σκοπιές και λατζα θα εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, είναι κάποιος παλιότερος που έχει χάσει τις κανονικές του άδειες λόγω εκλογών; Ή κάποιος που να θυμάται τι είχε γίνει σε περίοδο εκλογών σχετικά με τις άδειες;

Έχω κρατήσει όλες τις μέρες μου για το τέλος, δηλαδή τέλη Μαιου-αρχές Ιούνη. Υπάρχει περίπτωση να χάσω τις κανονικές τελείως αν πάνε οι εκλογές εκείνη την περίοδο;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα εγώ θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση

Δεν είναι ακόμα στρατό αλλά γενικά μενω μόνιμα και έχω σπίτι Αλεξανδρουπολη (Έβρο). Επομένως ποσο πιθανον είναι να με πανε σε στρατόπεδο του Έβρου;

Υπάρχει περιπτωση να με πανε κάπου άλλου;

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μπαίνω 16/3 595 Α/Μ ΤΠ Πυροβολικό παρουσιαζομαι Σαντα και από όσο γνωρίζω μετα Χορτιατη την ίδια ή την επόμενη μέρα 
έχουμε κανέναν Χορτιατη να μας πει γενικές γραμμές τι παίζει ;

Καλή θητεία αδέρφια 🪖

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alex1234532 είπε

Παιδιά καλησπερα εγώ θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση

Δεν είναι ακόμα στρατό αλλά γενικά μενω μόνιμα και έχω σπίτι Αλεξανδρουπολη (Έβρο). Επομένως ποσο πιθανον είναι να με πανε σε στρατόπεδο του Έβρου;

Υπάρχει περιπτωση να με πανε κάπου άλλου;

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Αν είσαι μόνιμος κάτοικος θα υπηρετήσεις εκεί.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, βγήκε η μετάθεση μου για μφατ στο Χαϊδάρι.

Έχουμε εικόνα τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα? Κάποιοι λένε ότι είναι καλά άλλοι λένε 5 1 που για στάνταρ Αθήνας δεν είναι και πολύ καλό.

Δίνουν διανυκτερεύσεις? Επίσης μέσα στο στρατόπεδο οι υπηρεσίες τι λένε?

Δημοσ.

Καλησπερα,παρουσιαζομαι στη σαμο ηραιον,298 πυροβολικο,ειναι κανενας συναδελφος εδω; Εγω θα υπηρετησω 6μηνο λογω πολυτεκνιας,ειναι πιθανο να παω και μετα απο την ορκομωσια να με στειλουν αλλου; Πειραιωτης ειμαι και ρωταω γιατι εχω ακουσει πως τους 6μηνιτες τους στελνουν γρηγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/1/2022 στις 8:27 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ?

Επεξ/σία από Restp1238
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Restp1238 είπε

Παιδιά γενική ερώτηση. Υπηρετώ Έβρο έχω καιρό μέσα Βαζω τώρα δεύτερη σειρά . Υποθετικά μιλώντας εάν πχ κάνω δωρεά στη μονάδα ένα σημαντικό ποσό πχ 5-10 χιλιάρικα υπάρχει περίπτωση να μη ξαναπατήσω ? Δλδ να μου δώσουν 100+ τιμητικές και γεια σας ?

Αυτό μόνο ως τρολ μπορούμε να το δεχτούμε. Το ξεκαθαρίζω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Restp1238 είπε

Κοιμησου αδερφε, εχεις πυλη στις 06.00

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Restp1238 είπε

Προφανώς.

Δημοσ.
Στις 11/3/2023 στις 7:56 ΜΜ, Alexkttz είπε

Καλησπέρα σας, βγήκε η μετάθεση μου για μφατ στο Χαϊδάρι.

Έχουμε εικόνα τι συμβαίνει εκεί πρόσφατα? Κάποιοι λένε ότι είναι καλά άλλοι λένε 5 1 που για στάνταρ Αθήνας δεν είναι και πολύ καλό.

Δίνουν διανυκτερεύσεις? Επίσης μέσα στο στρατόπεδο οι υπηρεσίες τι λένε?

5-1; 2-1 πιο πιθανο...

11 ώρες πριν, TeoMsD είπε

Καλησπερα,παρουσιαζομαι στη σαμο ηραιον,298 πυροβολικο,ειναι κανενας συναδελφος εδω; Εγω θα υπηρετησω 6μηνο λογω πολυτεκνιας,ειναι πιθανο να παω και μετα απο την ορκομωσια να με στειλουν αλλου; Πειραιωτης ειμαι και ρωταω γιατι εχω ακουσει πως τους 6μηνιτες τους στελνουν γρηγορα.

την ιδια μερα (απογευματοβραδο) θα φυγεις κατα 99%. δεν εχει να κανει οτι εισαι εξαμηνος σε αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...