GP46047 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 γεια σας , μπαίνω τώρα με αυτή την εσσο για την θητεία μου και θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να παω εδώ στρατονομία και μετα κυπρο και αν ναι ποσα χρηματα θα παίρνω καθε μηνα;
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, GP46047 είπε γεια σας , μπαίνω τώρα με αυτή την εσσο για την θητεία μου και θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να παω εδώ στρατονομία και μετα κυπρο και αν ναι ποσα χρηματα θα παίρνω καθε μηνα; Όχι δεν συνδυάζονται αυτά τα δύο.
aks Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Kαλησπέρα παιδια αξίζει να βαλω βυσμα για να παω απο εβρο αθηνα και να κανω 12 αντι 9 μηνες?Είναι οντως πιο μαυρα τα στρατοπεδα της αθηνας?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, aks είπε Kαλησπέρα παιδια αξίζει να βαλω βυσμα για να παω απο εβρο αθηνα και να κανω 12 αντι 9 μηνες?Είναι οντως πιο μαυρα τα στρατοπεδα της αθηνας? ειναι το που θα πεσεις...εγω οταν εφυγα απο Εβρο και ηρθα Αθηνα ελεγα γιατι το επαθα αυτο; Δεν ειχα βυσμα να με ενημερωσει πως ηταν τα πραγματα εκει που πηγαινα. Αν εσυ εχεις γενικως, μπορεις να ρωτησεις.
aks Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 minute ago, Αλεξανδρος A.92 said: ειναι το που θα πεσεις...εγω οταν εφυγα απο Εβρο και ηρθα Αθηνα ελεγα γιατι το επαθα αυτο; Δεν ειχα βυσμα να με ενημερωσει πως ηταν τα πραγματα εκει που πηγαινα. Αν εσυ εχεις γενικως, μπορεις να ρωτησεις. Το βυσμα ειναι ενα απλο βυσμα ψεκασμενου(κοινως μπορει και να μην γινει).Μου ειπε οτι μετα την ορκομωσια μπορει να με φερει αθηνα.Αυτο απλα
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, aks είπε Το βυσμα ειναι ενα απλο βυσμα ψεκασμενου(κοινως μπορει και να μην γινει).Μου ειπε οτι μετα την ορκομωσια μπορει να με φερει αθηνα.Αυτο απλα Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα Έβρο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από dionisis1925
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 33 λεπτά πριν, aks είπε Το βυσμα ειναι ενα απλο βυσμα ψεκασμενου(κοινως μπορει και να μην γινει).Μου ειπε οτι μετα την ορκομωσια μπορει να με φερει αθηνα.Αυτο απλα Δεν σε βλεπω καλα τοτε...Ολα ειναι θεμα ρισκου...
vamvakoolas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, aks είπε Kαλησπέρα παιδια αξίζει να βαλω βυσμα για να παω απο εβρο αθηνα και να κανω 12 αντι 9 μηνες?Είναι οντως πιο μαυρα τα στρατοπεδα της αθηνας? γενικα ναι. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αναλογα που εισαι και ειδικοτητα.. φαντασου ομως το εξης: να θες ακομα 3 μηνες για να απολυθεις και να σου κουνανε μαντηλι εξω απο το στρατοπεδο οι σειρουλες σου που απολυθηκαν απο Εβρο 1
aks Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 35 minutes ago, vamvakoolas said: γενικα ναι. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αναλογα που εισαι και ειδικοτητα.. φαντασου ομως το εξης: να θες ακομα 3 μηνες για να απολυθεις και να σου κουνανε μαντηλι εξω απο το στρατοπεδο οι σειρουλες σου που απολυθηκαν απο Εβρο Στον έβρο με ε΄χουν βάλει μηχανικό γνωρίζεις τίποτα για τις μονάδες εκεί?
vamvakoolas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 μεχρι προσφατα καλα ηταν. Ειδικα αν πας απο πασχα και μετα. Εχουν λιγο τρεξιμο το χειμωνα
aks Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 9 minutes ago, vamvakoolas said: μεχρι προσφατα καλα ηταν. Ειδικα αν πας απο πασχα και μετα. Εχουν λιγο τρεξιμο το χειμωνα Σε ποια μοναδα υπηρετούσες?
dragonray Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλύτερα 12 μήνες άραγμα παρά 9 μήνες τραμπουκισμός, ψυχολογική κακοποίηση, φωνές, καψόνια κλπ. Ήμουν Αθήνα σε μαύρο στρατόπεδο που παίζαμε 3-4 μεσα 1 εξω (γενικά είναι καλό. Για Αθήνα είναι χάλια). Στην έξοδο μπορείς να κοιμηθείς στο κρεβάτι σου, να κάνεις ενα ζεστό μπάνιο, να δεις την κοπέλα σου (και να μείνει κοπέλα σου),, να κάνεις μια αγκαλια με τους γονείς σου. Αυτα τα πράγματα δεν έχουν τιμή.
aks Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 9 minutes ago, dragonray said: Καλύτερα 12 μήνες άραγμα παρά 9 μήνες τραμπουκισμός, ψυχολογική κακοποίηση, φωνές, καψόνια κλπ. Ήμουν Αθήνα σε μαύρο στρατόπεδο που παίζαμε 3-4 μεσα 1 εξω (γενικά είναι καλό. Για Αθήνα είναι χάλια). Στην έξοδο μπορείς να κοιμηθείς στο κρεβάτι σου, να κάνεις ενα ζεστό μπάνιο, να δεις την κοπέλα σου (και να μείνει κοπέλα σου),, να κάνεις μια αγκαλια με τους γονείς σου. Αυτα τα πράγματα δεν έχουν τιμή. Εγώ σκεφτόμαι και το οικονομικο.Με αλεξανδρουπολη απο αθηνα θελω αναγκαστικα αεροπλάνο που σημαινει οτι αν θελω αδεια καθε δυο μηνες θα δινω μια 300 αρα σε εισητηρια.Αλλοι μου λενε παραμεθωριο καλυτερα(αν ημουν σε νησι θα καθομουν).Σας ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες οποιος υπηρετει εβρο και δει μηχανικο ας γραψει δυο λογια
vamvakoolas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 ο καθενας εχει τις δικες του εμπειριες απο το στρατο: αλλοι υπηρετησαν Αθηνα μελι και αλλοι μαυρα. Εξαρταται απο περιοδο και τη σειρα. anyway οι μηνες περνανε Εβρο πιστεψε με και εφοσον εισαι μηχανικο δε θα εχεις τρελο φορτο. Στις εξοδους σε τοπικο καφε και σουβλατζιδικο και μετα πισω θαλαμο. Δε θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
lambrokotso Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά..παρουσιαζομαι 14/3 572 Μ/Τ στον καβησο Έβρου..ξέρει κανείς τι παίζει εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις