Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας , μπαίνω τώρα με αυτή την εσσο για την θητεία μου και θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να παω εδώ στρατονομία και μετα κυπρο και αν ναι ποσα χρηματα θα παίρνω καθε μηνα;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GP46047 είπε

γεια σας , μπαίνω τώρα με αυτή την εσσο για την θητεία μου και θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να παω εδώ στρατονομία και μετα κυπρο και αν ναι ποσα χρηματα θα παίρνω καθε μηνα;

Όχι δεν συνδυάζονται αυτά τα δύο.

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδια αξίζει να βαλω βυσμα για να παω απο εβρο αθηνα και να κανω 12 αντι 9 μηνες?Είναι οντως πιο μαυρα τα στρατοπεδα της αθηνας?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aks είπε

Kαλησπέρα παιδια αξίζει να βαλω βυσμα για να παω απο εβρο αθηνα και να κανω 12 αντι 9 μηνες?Είναι οντως πιο μαυρα τα στρατοπεδα της αθηνας?

ειναι το που θα πεσεις...εγω οταν εφυγα απο Εβρο και ηρθα Αθηνα ελεγα γιατι το επαθα αυτο; Δεν ειχα βυσμα να με ενημερωσει πως ηταν τα πραγματα εκει που πηγαινα. Αν εσυ εχεις γενικως, μπορεις να ρωτησεις. 

Δημοσ.
1 minute ago, Αλεξανδρος A.92 said:

ειναι το που θα πεσεις...εγω οταν εφυγα απο Εβρο και ηρθα Αθηνα ελεγα γιατι το επαθα αυτο; Δεν ειχα βυσμα να με ενημερωσει πως ηταν τα πραγματα εκει που πηγαινα. Αν εσυ εχεις γενικως, μπορεις να ρωτησεις. 

Το βυσμα ειναι ενα απλο βυσμα ψεκασμενου(κοινως μπορει και να μην γινει).Μου ειπε οτι μετα την ορκομωσια μπορει να με φερει αθηνα.Αυτο απλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, aks είπε

Το βυσμα ειναι ενα απλο βυσμα ψεκασμενου(κοινως μπορει και να μην γινει).Μου ειπε οτι μετα την ορκομωσια μπορει να με φερει αθηνα.Αυτο απλα

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα Έβρο.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, aks είπε

Δεν σε βλεπω καλα τοτε...Ολα ειναι θεμα ρισκου...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aks είπε

γενικα ναι. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αναλογα που εισαι και ειδικοτητα..

φαντασου ομως το εξης: να θες ακομα 3 μηνες για να απολυθεις και να σου κουνανε μαντηλι εξω απο το στρατοπεδο οι σειρουλες σου που απολυθηκαν απο Εβρο

• Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, vamvakoolas said:

γενικα ναι. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αναλογα που εισαι και ειδικοτητα..

φαντασου ομως το εξης: να θες ακομα 3 μηνες για να απολυθεις και να σου κουνανε μαντηλι εξω απο το στρατοπεδο οι σειρουλες σου που απολυθηκαν απο Εβρο

Στον έβρο με ε΄χουν βάλει μηχανικό γνωρίζεις τίποτα για τις μονάδες εκεί?

Δημοσ.
9 minutes ago, vamvakoolas said:

μεχρι προσφατα καλα ηταν. Ειδικα αν πας απο πασχα και μετα. Εχουν λιγο τρεξιμο το χειμωνα

Σε ποια μοναδα υπηρετούσες?

Δημοσ.

Καλύτερα 12 μήνες άραγμα παρά 9 μήνες τραμπουκισμός, ψυχολογική κακοποίηση, φωνές, καψόνια κλπ. Ήμουν Αθήνα σε μαύρο στρατόπεδο που παίζαμε 3-4 μεσα 1 εξω (γενικά είναι καλό. Για Αθήνα είναι χάλια). Στην έξοδο μπορείς να κοιμηθείς στο κρεβάτι σου, να κάνεις ενα ζεστό μπάνιο, να δεις την κοπέλα σου (και να μείνει κοπέλα σου),, να κάνεις μια αγκαλια με τους γονείς σου. Αυτα τα πράγματα δεν έχουν τιμή.

Δημοσ.
9 minutes ago, dragonray said:

Καλύτερα 12 μήνες άραγμα παρά 9 μήνες τραμπουκισμός, ψυχολογική κακοποίηση, φωνές, καψόνια κλπ. Ήμουν Αθήνα σε μαύρο στρατόπεδο που παίζαμε 3-4 μεσα 1 εξω (γενικά είναι καλό. Για Αθήνα είναι χάλια). Στην έξοδο μπορείς να κοιμηθείς στο κρεβάτι σου, να κάνεις ενα ζεστό μπάνιο, να δεις την κοπέλα σου (και να μείνει κοπέλα σου),, να κάνεις μια αγκαλια με τους γονείς σου. Αυτα τα πράγματα δεν έχουν τιμή.

Εγώ σκεφτόμαι και το οικονομικο.Με αλεξανδρουπολη απο αθηνα θελω αναγκαστικα αεροπλάνο που σημαινει οτι αν θελω αδεια καθε δυο μηνες θα δινω μια 300 αρα σε εισητηρια.Αλλοι μου λενε παραμεθωριο καλυτερα(αν ημουν σε νησι θα καθομουν).Σας ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες οποιος υπηρετει εβρο και δει μηχανικο ας γραψει δυο λογια

Δημοσ.

ο καθενας εχει τις δικες του εμπειριες απο το στρατο: αλλοι υπηρετησαν Αθηνα μελι και αλλοι μαυρα. Εξαρταται απο περιοδο και τη σειρα.

anyway οι μηνες περνανε Εβρο πιστεψε με και εφοσον εισαι μηχανικο δε θα εχεις τρελο φορτο. Στις εξοδους σε τοπικο καφε και σουβλατζιδικο και μετα πισω θαλαμο. Δε θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...