basilis_k6 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 το 2012 η 35μκ ήταν ζορι. πρεπει να εισαι λίγο αμυαλος να θες να μεινεις εκει μεσα. η υπολοιπη ελδυκ ηταν οκ χωρις πολλα προβληματα αλλα παιζει αρκετο τρεξιμο ειδικα στα ταγματα. το παλιος νεος ηταν χοντρο για κάποιους και ζοριστικαν απο τα καψωνια αλλα μολις βαλεις απο κατω σειρα εισαι οκ. το 2012 η 35μκ ήταν ζορι. πρεπει να εισαι λίγο αμυαλος να θες να μεινεις εκει μεσα. η υπολοιπη ελδυκ ηταν οκ χωρις πολλα προβληματα αλλα παιζει αρκετο τρεξιμο ειδικα στα ταγματα. το παλιος νεος ηταν χοντρο για κάποιους και ζοριστικαν απο τα καψωνια αλλα μολις βαλεις απο κατω σειρα εισαι οκ.
evoracing Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μπαίνει κανείς Μάιο? Μου είχε έρθει ένα sms με ένα link που έμπαινες και έβαζες τα στοιχεία σου, ύψος, κιλά, διάμετρος κεφαλιού-στήθους κτλπ. Το έχει κανείς γιατί έκανα επαναφορά το κινητό και το έχασα..
Papatroof Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, evoracing είπε Μπαίνει κανείς Μάιο? Μου είχε έρθει ένα sms με ένα link που έμπαινες και έβαζες τα στοιχεία σου, ύψος, κιλά, διάμετρος κεφαλιού-στήθους κτλπ. Το έχει κανείς γιατί έκανα επαναφορά το κινητό και το έχασα.. Στον Ξαδερφο μου ηρθε email που το ελεγε να βαλει τα στοιχεια του για τον Μαιο αρα δες και το email σου μηπως βρεις παλι το link. Παιδια να ρωτησω κατι ορκιστηκα πριν λιγες μερες και θελω να μαθω τι ακριβως ισχυει με τα ΣΠΕΝ Εμεις που επιστρεφουμε την ερχομενη Δευτερα να περιμενουμε να ξεκινησουμε ΣΠΕΝ αμεσα ή θα μας πανε τρενο για κατι εβδομαδες μεχρι να αρχισουμε? Επισης ποσο κρατανε περιπου τα ΣΠΕΝ?
MaNePi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Papatroof είπε Στον Ξαδερφο μου ηρθε email που το ελεγε να βαλει τα στοιχεια του για τον Μαιο αρα δες και το email σου μηπως βρεις παλι το link. Παιδια να ρωτησω κατι ορκιστηκα πριν λιγες μερες και θελω να μαθω τι ακριβως ισχυει με τα ΣΠΕΝ Εμεις που επιστρεφουμε την ερχομενη Δευτερα να περιμενουμε να ξεκινησουμε ΣΠΕΝ αμεσα ή θα μας πανε τρενο για κατι εβδομαδες μεχρι να αρχισουμε? Επισης ποσο κρατανε περιπου τα ΣΠΕΝ? Αν δεν κάνω λάθος διαρκούν 3 εβδομάδες,Δευτέρα με Παρασκευή πρωί-απόγευμα εκπαίδευση.Μην σ αγχώνει,χαλάρωσε και απόλαυσε το.Είναι ότι πιο ενδιαφέρον θα κάνεις στον στρατό μετά τ αγήματα.Μετά από αυτό απλά θα περιμένεις να απολυθείς.Επίσης ρώτα τους παλιούς για το μαχητόσημο και πως μπορείς να το πάρεις αν σε ενδιαφέρει.Π.χ. σ εμάς το έδωσαν μόνο με τις παρουσίες.
Papatroof Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, MaNePi είπε Αν δεν κάνω λάθος διαρκούν 3 εβδομάδες,Δευτέρα με Παρασκευή πρωί-απόγευμα εκπαίδευση.Μην σ αγχώνει,χαλάρωσε και απόλαυσε το.Είναι ότι πιο ενδιαφέρον θα κάνεις στον στρατό μετά τ αγήματα.Μετά από αυτό απλά θα περιμένεις να απολυθείς.Επίσης ρώτα τους παλιούς για το μαχητόσημο και πως μπορείς να το πάρεις αν σε ενδιαφέρει.Π.χ. σ εμάς το έδωσαν μόνο με τις παρουσίες. Ευχαριστω για την απαντηση. Ενταξει μετα την βαρεμαρα που φαγαμε με την δηθεν βασικη εκπαιδευση και τις τοσες ωρες περα δωθε για την παρελαση τα ΣΠΕΝ θα τα απολαυσω. Απλα θελω να ξερω στο περιπου ποτε ξεκινανε μετα την επιστροφη απο ορκωμοσια, αρχιζουμε αμεσα η θα μας εχουν στο περιμενε για κατι εβδομαδες?
Alegreto Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στις 23/2/2019 στις 8:29 ΜΜ, chrisxpap είπε Μόλις ορκίστηκα και με πήραν 35μκ Κύπρο και θα πάω για εκπαίδευση κάνα μηνά θηβα. Σκέφτομαι να κοπώ από ειδικές δυνάμεις και άκουσα ότι αφού με πήραν Κύπρο αν κοπώ θα με κρατήσουν πάλι κυπρο άλλα πεζικό, ισχύει? και επίσης μπορώ να κοπώ από τώρα με το που πάω Θήβα ή πρεπει να πάω Κύπρο και να κοπώ εκεί για να με κρατήσουν κυπρο πεζικό. Χιλιάδες παιδιά απο Ε.Δ ( Πεζοναύτες) υπηρέτησαν και υπηρετούν στη Κύπρο..εσένα ποιός σου είπε κάτι και σου ήρθε η ιδέα να κοπείς??
chrisxpap Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Papatroof είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Ενταξει μετα την βαρεμαρα που φαγαμε με την δηθεν βασικη εκπαιδευση και τις τοσες ωρες περα δωθε για την παρελαση τα ΣΠΕΝ θα τα απολαυσω. Απλα θελω να ξερω στο περιπου ποτε ξεκινανε μετα την επιστροφη απο ορκωμοσια, αρχιζουμε αμεσα η θα μας εχουν στο περιμενε για κατι εβδομαδες? σχετικά αμεσα. 1
MaNePi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Papatroof είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Ενταξει μετα την βαρεμαρα που φαγαμε με την δηθεν βασικη εκπαιδευση και τις τοσες ωρες περα δωθε για την παρελαση τα ΣΠΕΝ θα τα απολαυσω. Απλα θελω να ξερω στο περιπου ποτε ξεκινανε μετα την επιστροφη απο ορκωμοσια, αρχιζουμε αμεσα η θα μας εχουν στο περιμενε για κατι εβδομαδες? Είτε θα σας ξεκινήσουν κατευθείαν είτε(επειδή πλησιάζει η 25η)να σας αφήσουν καμιά εβδομάδα για να βάλουν και την παρέλαση στο πρόγραμμα της εκπαίδευσης.Επίσης άδειες δεν δίνονται κατά τη διάρκεια του ΣΠΕΝ μόνο κανά Σ/Κ και αυτό σε συνεννόηση με λοχαγό και υπεύθυνο του ΣΠΕΝ. Αν έχεις καλή παρέα θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις.Εμείς να φανταστείς κλαίγαμε από τα γέλια σε κάθε είδους 'εκπαίδευση' 1
chrisxpap Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alegreto είπε Χιλιάδες παιδιά απο Ε.Δ ( Πεζοναύτες) υπηρέτησαν και υπηρετούν στη Κύπρο..εσένα ποιός σου είπε κάτι και σου ήρθε η ιδέα να κοπείς?? Εχει πεζοναυτες στην κυπρο? Εγω μόνο για λοκ ήξερα. Επίσης Ε.Δ ειχα δηλώσει πριν μια 5ετια ,πλεον δεν έχω όρεξη. και γενικα έχω ακούσει για πολλά καψωνια απο παλιους + φυλακες απο πολλα άτομα που ηταν όπως και απο τους εκπαιδευτείς π ειχαμε στο κεεδ Θέλω απλά να περάσουν σχετικα ηρεμα αυτοι οι μηνες και να τελείωνω, να έχω και λίγο ελευθερο χρόνο να διαβάζω κανα μάθημα για την σχολή.
Papatroof Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, MaNePi είπε Είτε θα σας ξεκινήσουν κατευθείαν είτε(επειδή πλησιάζει η 25η)να σας αφήσουν καμιά εβδομάδα για να βάλουν και την παρέλαση στο πρόγραμμα της εκπαίδευσης.Επίσης άδειες δεν δίνονται κατά τη διάρκεια του ΣΠΕΝ μόνο κανά Σ/Κ και αυτό σε συνεννόηση με λοχαγό και υπεύθυνο του ΣΠΕΝ. Αν έχεις καλή παρέα θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις.Εμείς να φανταστείς κλαίγαμε από τα γέλια σε κάθε είδους 'εκπαίδευση' Αδειες δεν με ενδαιφερουν ιδιαιτερα Εξοδοι ομως παιζουν κανονικα σωστα? Επισης με το που γυρισουμε σταματαει και η βλακεια με τις συνεχομενες αναφορες 40 φορες την ημερα?
MaNePi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, chrisxpap είπε Εχει πεζοναυτες στην κυπρο? Εγω μόνο για λοκ ήξερα. Επίσης Ε.Δ ειχα δηλώσει πριν μια 5ετια ,πλεον δεν έχω όρεξη. και γενικα έχω ακούσει για πολλά καψωνια απο παλιους + φυλακες απο πολλα άτομα που ηταν όπως και απο τους εκπαιδευτείς π ειχαμε στο κεεδ Θέλω απλά να περάσουν σχετικα ηρεμα αυτοι οι μηνες και να τελείωνω, να έχω και λίγο ελευθερο χρόνο να διαβάζω κανα μάθημα για την σχολή. Τα τελευταία χρόνια έχω 4 γνωστούς μου που πήγαν 35ΜΚ.Όλοι μα όλοι μου έλεγαν για το πόσο καλά πέρασαν,μόνο ο 1ος μήνας ήταν ζόρι.Μάλιστα όλοι τους γύρισαν πίσω με αρκετά κιλα παραπάνω λόγω καλοπέρασης. Επίσης υπολόγισε ότι αν πας σε κανά κρυφό ή μεικτό στρατόπεδο της Κύπρου εκεί να δεις τι έχεις να περάσεις. Μόλις τώρα, Papatroof είπε Αδειες δεν με ενδαιφερουν ιδιαιτερα Εξοδοι ομως παιζουν κανονικα σωστα? Επισης με το που γυρισουμε σταματαει και η βλακεια με τις συνεχομενες αναφορες 40 φορες την ημερα? Εξόδους κανονικά μετά το τέλος της εκπαίδευσης.Βέβαια ανάλογα με το στρατόπεδο,π.χ. στο προηγούμενο σπεν και ενώ η έξοδος μας ήταν στις 3 τα παιδιά έβγαιναν στις 7.Στο δικό μου σπεν η έξοδος ήταν στις 5 και ανάλογα τον εκπαιδευτή,μπορεί να βγαίναμε 5 ή 7. Αναφορές κανονικά αν και δεν πολύ θυμάμαι.
thyra_7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 όσοι ορκιστήκατε με αυτη την εσσο πόση αδεια ορκομωσιας σας δώσανε; Επίσης τι ωρα πρεπει να παρουσιαστουμε μετα την άδεια, γιατι το φυλλο πορειας εχει μονο ημερομηνια. 1
chrisxpap Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, thyra_7 είπε όσοι ορκιστήκατε με αυτη την εσσο πόση αδεια ορκομωσιας σας δώσανε; Επίσης τι ωρα πρεπει να παρουσιαστουμε μετα την άδεια, γιατι το φυλλο πορειας εχει μονο ημερομηνια. 10 μέρες Πρωί πρωί
thyra_7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μου φαινεται περιεργο γιατι εμεις που παμε κυπρο, λογικα θα επρεπε να παρουμε +5 μερες. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από thyra_7
salonika91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, thyra_7 είπε μου φαινεται περιεργο γιατι εμεις που παμε κυπρο, λογικα θα επρεπε να παρουμε +5 μερες. Αν δεν πήρατε λογικά θα πάρεις +5μερες στην άδεια επαναπατρισμού
Προτεινόμενες αναρτήσεις