george572000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 κανεις θηβα για ελδυκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rigo0sotirhs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 6:45 ΜΜ, giavra είπε συτιστης οδικων πτηνων καντηλανάφτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giavra Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε καντηλανάφτης; γραφεας στη διευθυνση θρησκευτικου 30 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε καντηλανάφτης; Συντηρητής φωτοτυπικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj-apollon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, ήρθε λοιπον και η σειρά μου να μπώ στον στρατό και με κάλεσαν στο στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ (ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ ΛΕΣΒΟΥ). Έχουμε καμια πληροφορία για την κατάσταση στο συγκεκριμένο στρατόπεδο; Δεν κατάφερα δυστυχώς να βρω γνώμες για την συγκεκριμένη μονάδα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, giavra είπε γραφεας στη διευθυνση θρησκευτικου Συντηρητής φωτοτυπικού Υπάρχει καλύτερο και το έκανα εγώ, χωρίς να βάλω κανένα βυσμα, απλά απο τυχη. Οδηγός ταξίαρχου που εφυγε σε υπηρεσία του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό λίγες μέρες αφου τοποθετήθηκα δινοντας μου άδεια μεχρι να επιστρέψει, με αποτέλεσμα να περάσω τους τελευταίους 5 μηνες της θητείας μου στο σπίτι. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από fragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giavra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, fragma είπε Υπάρχει καλύτερο και το έκανα εγώ, χωρίς να βάλω κανένα βυσμα, απλά απο τυχη. Οδηγός ταξίαρχου που εφυγε σε υπηρεσία του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό λίγες μέρες αφου τοποθετήθηκα δινοντας μου άδεια μεχρι να επιστρέψει, με αποτέλεσμα να περάσω τους τελευταίους 5 μηνες της θητείας μου στο σπίτι. και σου ειπα μην κανεις σχοινακια στο σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καβησός Έβρου 15/3 λέει το σημείωμα κατάταξης. Καλά, άσε να περιμένουν. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, Silverage said: Καβησός Έβρου 15/3 λέει το σημείωμα κατάταξης. Καλά, άσε να περιμένουν. και εγω εκει ειμαι για 16 Μηχανικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosXatzi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος Είναι να μπω στην εσσό του Μαρτίου και είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις και Κύπρο και μου είχε βγάλει ότι θα παρουσιαστώ στο ΚΕΕΔ Σήμερα βγήκε το ποτε παρουσιάζομαι και με έβγαλε Ειδικές δυνάμεις ΥΕΑ όμως δεν έλεγε πουθενά ΕΛΔΥΚ Και ρωτώ τώρα αυτό σημαίνει οτί μπορεί εν τέλει να μην με στείλουν Κύπρο ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Υπαρχει καποιος να μου στειλει απο βογιατζη εβρου.Θελω να τον ρωτησω καποια πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 το χαρτι καταταξης μου λεει να παρουσιαστω θηβα και εχω κατανεμιθεις πυροβολικο ελδυκ θα με παρουν συγουρα ελδυκ η θα μας δουνε πρωτα τα κλιμακια εγω θελω να παω το ειχα επιλεξει κιολας ειμαι 1,82 υψος 90 κιλα περναω τα κριτήρια Μόλις τώρα, george572000 είπε το χαρτι καταταξης μου λεει να παρουσιαστω θηβα και εχω κατανεμιθεις πυροβολικο ελδυκ θα με παρουν συγουρα ελδυκ η θα μας δουνε πρωτα τα κλιμακια εγω θελω να παω το ειχα επιλεξει κιολας ειμαι 1,82 υψος 90 κιλα περναω τα κριτήρια και γενικα τρεχω πηγενω γυμναστηριο μονο με το μονοζυγο εχω προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Κάποιος που γεννήθηκε το 1992 πότε θα έχει στρατολογικά φτάσει το 33ο έτος της ηλικίας του; Το 2024 ή το 2025; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Το 2025. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimaras3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Παιδια ξερει κανεις που ειναι το στρατοπεδο "Στρδο ΥΠΛΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΓΚΟΥ (ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ)" εννοω δηλαδη που κοντα εντος τους κιλκις. Επισης Ερευνας και Πληροφορικης (ΥΕΑ) μου λεει το χαρτι. Τι σημαινει αυτο; Δεν εχω ιδεα πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 ^ Είσαι σε καλό δρόμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις