Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε

καντηλανάφτης;

γραφεας στη διευθυνση θρησκευτικου

30 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε

καντηλανάφτης;

Συντηρητής φωτοτυπικού

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, ήρθε λοιπον και η σειρά μου να μπώ στον στρατό και με κάλεσαν στο στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗ (ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ ΛΕΣΒΟΥ). Έχουμε καμια πληροφορία για την κατάσταση στο συγκεκριμένο στρατόπεδο; Δεν κατάφερα δυστυχώς να βρω γνώμες για την συγκεκριμένη μονάδα. Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, giavra είπε

γραφεας στη διευθυνση θρησκευτικου

Συντηρητής φωτοτυπικού

Υπάρχει καλύτερο και το έκανα εγώ, χωρίς να βάλω κανένα βυσμα, απλά απο τυχη.  Οδηγός ταξίαρχου που εφυγε σε υπηρεσία του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό λίγες μέρες αφου τοποθετήθηκα δινοντας μου άδεια μεχρι να επιστρέψει, με αποτέλεσμα να περάσω τους τελευταίους 5 μηνες της θητείας μου στο σπίτι. 

Επεξ/σία από fragma

2 ώρες πριν, fragma είπε

Υπάρχει καλύτερο και το έκανα εγώ, χωρίς να βάλω κανένα βυσμα, απλά απο τυχη.  Οδηγός ταξίαρχου που εφυγε σε υπηρεσία του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό λίγες μέρες αφου τοποθετήθηκα δινοντας μου άδεια μεχρι να επιστρέψει, με αποτέλεσμα να περάσω τους τελευταίους 5 μηνες της θητείας μου στο σπίτι. 

και σου ειπα μην κανεις σχοινακια στο σπιτι

Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος

Είναι να μπω στην εσσό του Μαρτίου και είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις και Κύπρο και μου είχε βγάλει ότι θα παρουσιαστώ στο ΚΕΕΔ

Σήμερα βγήκε το ποτε παρουσιάζομαι και με έβγαλε Ειδικές δυνάμεις ΥΕΑ  όμως  δεν έλεγε πουθενά ΕΛΔΥΚ

Και ρωτώ τώρα αυτό σημαίνει οτί μπορεί εν τέλει να μην με στείλουν Κύπρο ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

το χαρτι καταταξης μου λεει να παρουσιαστω θηβα και εχω κατανεμιθεις πυροβολικο ελδυκ θα με παρουν συγουρα ελδυκ η θα μας δουνε πρωτα τα κλιμακια εγω θελω να παω το ειχα επιλεξει κιολας ειμαι 1,82 υψος 90 κιλα περναω τα κριτήρια 

Μόλις τώρα, george572000 είπε

το χαρτι καταταξης μου λεει να παρουσιαστω θηβα και εχω κατανεμιθεις πυροβολικο ελδυκ θα με παρουν συγουρα ελδυκ η θα μας δουνε πρωτα τα κλιμακια εγω θελω να παω το ειχα επιλεξει κιολας ειμαι 1,82 υψος 90 κιλα περναω τα κριτήρια και γενικα τρεχω πηγενω γυμναστηριο μονο με το μονοζυγο εχω προβλημα

Παιδια ξερει κανεις που ειναι το στρατοπεδο "Στρδο ΥΠΛΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΓΚΟΥ (ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ)" εννοω δηλαδη που κοντα εντος τους κιλκις.

Επισης Ερευνας και Πληροφορικης (ΥΕΑ) μου λεει το χαρτι. Τι σημαινει αυτο; Δεν εχω ιδεα πραγματικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...