gokuthelegend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, vamvakoolas είπε βλεπω συνοδηγο σε πλοιο της αγαπης Έχω πάει στρατό και αυτό τον όρο πρώτη φορά τον ακούω, τι σημαίνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Έχω πάει στρατό και αυτό τον όρο πρώτη φορά τον ακούω, τι σημαίνει; Σκουπιδιάρικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Πλοίο της αγάπης στο Μεγάλο Πεύκο, δε θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτή τη δυσωδία απ' τις αναθεματισμένες κονσέρβες τυρί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, vamvakoolas είπε πολυ σωστα. Απλως να προσθεσω οτι ναι μεν ειναι χαλαρα, απλως ειδικα στην αρχη πρεπει να εισαι προβλεπε στον αστερατο/η. Επισης μη διανοηθεις να αργησεις οταν σε καλουν γιατι σε βλεπω συνοδηγο σε πλοιο της αγαπης Αυτό εξυπακούεται, και τα πρωινά που τον παίρνεις εσύ απο το σπίτι πρέπει να είσαι απίκο, όχι να μωρε αργησα 5', σταμάτησα να παρω καφέ κλπ. Και προφανώς οδήγηση λες και δίνεις πορεία, ειδικά στην αρχή. Γενικα όμως ειναι απο τις καλύτερες θεσεις που μπορει να πάει φαντάρος χωρις να εχει τόσο βύσμα που να πάει σε θέση φάντασμα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από ProponitisTouKanape 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, phanispal είπε Πλοίο της αγάπης στο Μεγάλο Πεύκο, δε θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτή τη δυσωδία απ' τις αναθεματισμένες κονσέρβες τυρί. Μάλιστα... Τώρα εξηγείται το μένος εναντίον όσων θελουν να αποφύγουν την στράτευση. Εγω την ιδια μέρα που παρουσιάστηκα με έστειλε ενας τσοπάνης λοχίας μονιμας σε μια τουαλέτα που κυριολεκτικά ειχε μισό μέτρο σκατό και επειδή είμαι μηχανικός νομίζα οτι θέλανε να την αποφράξω με ελεγχόμενη εκρηξη μετά απο στατική μελέτη. Δυστυχώς το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Παρόλα αυτά, δεν νιωθω την ανάγκη να μοιραστούν και άλλοι την πολυτιμη εμπειρία 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, fragma είπε Μάλιστα... Τώρα εξηγείται το μένος εναντίον όσων θελουν να αποφύγουν την στράτευση. Εγω την ιδια μέρα που παρουσιάστηκα με έστειλε ενας τσοπάνης λοχίας μονιμας σε μια τουαλέτα που κυριολεκτικά ειχε μισό μέτρο σκατό και επειδή είμαι μηχανικός νομίζα οτι θέλανε να την αποφράξω με ελεγχόμενη εκρηξη μετά απο στατική μελέτη. Δυστυχώς το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Παρόλα αυτά, δεν νιωθω την ανάγκη να μοιραστούν και άλλοι την πολυτιμη εμπειρία 🤣 Ποτε υπηρετησες; Εγω οταν παρουσιαστηκα πριν 2 χρονια, την πρωτη μερα ουτε να ανασανουμε δε προλαβαμε απ τη χαρτουρα και τους ελεγχους, οχι απλα δεν επαιζαν αγγαρειες (καλα αποφραξη τουαλετας απο σκατα δεν επαιζε καμια μερα γενικα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, yanis13 είπε Ποτε υπηρετησες; Εγω οταν παρουσιαστηκα πριν 2 χρονια, την πρωτη μερα ουτε να ανασανουμε δε προλαβαμε απ τη χαρτουρα και τους ελεγχους, οχι απλα δεν επαιζαν αγγαρειες (καλα αποφραξη τουαλετας απο σκατα δεν επαιζε καμια μερα γενικα). Το 2005. Κι ομως... το απόγευμα της ίδιας μέρας μολις ειχαμε τελειωσει απο ιματισμό κλπ. Εντάξει βεβαια, μετά την έβγαλα ψιλολούφα σε γραφεία λογω πτυχιων, αλλά θυμάμαι υπηρχαν κάτι κομπλεξικά βλαχαδερά μονιμάδες που δεν έχαναν ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα της μιζερης υπαρξης τους στους νέους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αυτό εξυπακούεται, και τα πρωινά που τον παίρνεις εσύ απο το σπίτι πρέπει να είσαι απίκο, όχι να μωρε αργησα 5', σταμάτησα να παρω καφέ κλπ. Και προφανώς οδήγηση λες και δίνεις πορεία, ειδικά στην αρχή. Γενικα όμως ειναι απο τις καλύτερες θεσεις που μπορει να πάει φαντάρος χωρις να εχει τόσο βύσμα που να πάει σε θέση φάντασμα. Ποιες είναι πχ θέσεις φαντάσματα; μέσα στο ΓΕΕΘΑ/ΓΕΣ και γενικά στο Γκρικ Πεντάγωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giavra Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, KostasKG είπε Ποιες είναι πχ θέσεις φαντάσματα; μέσα στο ΓΕΕΘΑ/ΓΕΣ και γενικά στο Γκρικ Πεντάγωνο συτιστης οδικων πτηνων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, KostasKG είπε Ποιες είναι πχ θέσεις φαντάσματα; μέσα στο ΓΕΕΘΑ/ΓΕΣ και γενικά στο Γκρικ Πεντάγωνο Αυτοι που πάνε σε αυτές τις θέσεις δε τις μαθαίνουν απο φορουμ 😅 4 ώρες πριν, fragma είπε Το 2005. Κι ομως... το απόγευμα της ίδιας μέρας μολις ειχαμε τελειωσει απο ιματισμό κλπ. Εντάξει βεβαια, μετά την έβγαλα ψιλολούφα σε γραφεία λογω πτυχιων, αλλά θυμάμαι υπηρχαν κάτι κομπλεξικά βλαχαδερά μονιμάδες που δεν έχαναν ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα της μιζερης υπαρξης τους στους νέους. Το 2005 πάντως ηταν σχεδόν πριν 20 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Το 2005 πάντως ηταν σχεδόν πριν 20 χρόνια Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos21888 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Παιδια καλησπερα, Αυτο το στρατοπεδο το μανταμαδο στην μυτιλινη ειναι οντως τοσο χαλια? Γιατι εκει θα κανουμε σπεν. Εψαξα στο internet αλλα δεν βρηκα πολλες πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Panos21888 είπε Παιδια καλησπερα, Αυτο το στρατοπεδο το μανταμαδο στην μυτιλινη ειναι οντως τοσο χαλια? Γιατι εκει θα κανουμε σπεν. Εψαξα στο internet αλλα δεν βρηκα πολλες πληροφοριες. Μαντα-μαύρο το λέγαμε στην εποχή μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, Silverage είπε Εντάξει.. δεν είμαι και η Ακρόπολη, 45 είμαι. Εξάλλου ξέρετε τι λενε... "Μαλλί μπαμπάκι, ψ@λή φαρμάκι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στρδο ΥΠΛΓΟΥ(ΠΖ) ΒΟΓΙΑΤΖΗ (ΚΑΒΗΣΟΣ ΕΒΡΟΥ).Καλοφάγωτος ο εβρος τι ξέρουμε για εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις