LittyMeek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε Δεν μπορώ να τους δω και όμοιους σε τέτοιες καταστάσεις. Και έτσι είναι παντού. Ακόμα και με δουλειά να πας, από την πρώτη μέρα δεν είσαι ίδιος με ολους τους παλιούς, πρέπει να κερδίσεις την θέση σου και την αξία σου. Αυτά τα κακομαθημένα παιδάκια πως να το καταλάβουν αυτό, μετά κλαίγονται για επιδόματακια. Μεγάλη ντροπή να το παίζεις τρελός παντως, δηλαδή μέχρι τα 20 ποτό και μαμησι όλη μέρα και ξαφνικά φοβάσαι τον πολυ κόσμο. Α ρε τραχανάδες. Η μόρφωση σας έφαγε, ρε και ο εργάτης χρειάζεται και ο στρατιώτης χρειάζεται αλλιώς ο τούρκος θα ήταν ήδη Θεσσαλονίκη. Ενταξει πήρατε όλοι ένα πτυχίο με γλύψιμο και το παίζετε διανοούμενοι. Welcome to the club. Και εγώ υπηρέτησα μηχανικό, όλοι πολιτικοί μηχανικοί ήμασταν μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Θα έπρεπε για εμένα οποίος βγάλει i5 ψυχολογικό με γιατρούς και βυσματα (ενώ δεν έχουν πρόβλημα κανονικά) να τους αφαιρούν το δίπλωμα οδήγησης, δια παντός. Μπορεί να πάθει ψυχολογικά και να είναι επικίνδυνος, άμα δει όπλο αστυνομικού που κάνει την δουλειά του και να πέσει με το αμάξι πάνω σε πεζούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Τώρα κανονικά πρέπει να σου δείξω τις Α2 κόλλες μηχανολογικού σχεδίου που έχω φυλαγμένα. Μην σου δείξω και AutoCAD που αναλογεί 75ωρες σχεδίου στο χέρι προς 1ωρα όταν χρησιμοποιείς σχεδιαστικά προγράμματα, αλλά δεν πειράζει, αγράμματος είμαι, επειδή έχω άλλες απόψεις. Δεν είναι ότι δεν χρειάζεστε ηγέτες, με θάρρος και ετοιμοπόλεμους, όταν έχουμε άποψη σας ενοχλεί. Τη στιγμή που θα σε πειράξει κάποιος πχ. Θα πας σε ένα τοξικό μυώδες αρσενικό μπάτσο. Πίσω μπορεί να τον βρίζεις και να λες παίρνει 800€ μεγάλος loser. Το ίδιο θα σε βγάλει από την φωτιά όταν πιάσει το σπίτι σου, ένας ψηλός, γυμνασμενος πυροσβέστης. Είδες που οντως δεν έχεις ιδέα; Θα μπορούσες απλά να πεις οτι ειναι επιβραδυνόμενης οπισθόκρουσης, αλλα ήθελες να flexαρεις τις ικανότητες σου στο autoCAD ή στο οτι εχεις κρατήσει τα σχέδια (μπράβο, υπάρχουν και online, δεν ειναι κάποιο μυστικό). Αυριο θα μάθουμε οτι οι σφαίρες 7.62 που έχει το G3 ειναι διαφορετικές αποτις 7.62 που έχει το ΑΚ-47, και πως καμία απο τις 2 δεν ειναι όντως 7.62. Ναι, εσυ μπορεί να κοροιδέψεις οτι το ξες, πάνε ρώτα εναν ΕΠΟΠ και πες μου. Αυτοι ειναι "μαχιμοι" που πιστεύεις οτι θα κάνουν κάτι. Το υπολόιπο μισό δεν βγαζει καν νόημα. Η απαντάς σε λάθος άτομο, ή έπαθες εγκεφαλικό. Αλλα οπως και να έχει, ξες οτι οι "τοξικοί μυώδες αρσενικόι μπάτσοι" στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ε; Αυτοί ειναι καλοί για πόλεμο ή οχι; 5 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Θα έπρεπε για εμένα οποίος βγάλει i5 ψυχολογικό με γιατρούς και βυσματα (ενώ δεν έχουν πρόβλημα κανονικά) να τους αφαιρούν το δίπλωμα οδήγησης, δια παντός. Μπορεί να πάθει ψυχολογικά και να είναι επικίνδυνος, άμα δει όπλο αστυνομικού που κάνει την δουλειά του και να πέσει με το αμάξι πάνω σε πεζούς! Ε ναι, ένας άνθρωπος που κατουράει πάνω του οταν κοιμάται, φυσικά και θα πέσει με το αμάξι στους πεζούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ ένα θα πω, γιατί σε λίγο θα μπει ο billdanos και θα τα σβήσει όλα αυτά που γράψαμε. Στην ιστορία δεν δοξάστηκε κανένας αδύναμος άντρας ή γυναίκα. Δεν γράφτηκε επίσης κανένα βιβλίο για αυτούς. Άντε και να γράφτηκε βιβλίο σαν αποτροπή, για το μέλλον. Αυτά. Χαιρετώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Εγώ ένα θα πω, γιατί σε λίγο θα μπει ο billdanos και θα τα σβήσει όλα αυτά που γράψαμε. Στην ιστορία δεν δοξάστηκε κανένας αδύναμος άντρας ή γυναίκα. Δεν γράφτηκε επίσης κανένα βιβλίο για αυτούς. Άντε και να γράφτηκε βιβλίο σαν αποτροπή, για το μέλλον. Αυτά. Χαιρετώ. Ειμαι ι5 και υπερτερώ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με στρατιωτική ικανότητα. Αν κάποιος ειναι αδύναμός, μάλλον είσαι εσυ και η έπαρση σου δεν σου επιτρέπει να δεχτείς οτι υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Εγώ ένα θα πω, γιατί σε λίγο θα μπει ο billdanos και θα τα σβήσει όλα αυτά που γράψαμε. Στην ιστορία δεν δοξάστηκε κανένας αδύναμος άντρας ή γυναίκα. Δεν γράφτηκε επίσης κανένα βιβλίο για αυτούς. Άντε και να γράφτηκε βιβλίο σαν αποτροπή, για το μέλλον. Αυτά. Χαιρετώ. Περιμενουμε το δικο σου βιβλιο και ελπιζω σε τομους, γιατι τα δικα σου κατορθωματα δεν θα χωρανε απλα σε ενα βιβλιαρακι. 38 λεπτά πριν, LittyMeek είπε Η μόρφωση σας έφαγε, ρε και ο εργάτης χρειάζεται και ο στρατιώτης χρειάζεται αλλιώς ο τούρκος θα ήταν ήδη Θεσσαλονίκη. Η διπλωματια πιο πολυ σε προστατευει, απο οτι ο Γιαννακης που μπηκε στρατο πριν 2-3 μηνες, και απλα καθεται και σερφαρει στο ινσταγκραμ. ΑΝ γινει ποτε πολεμος, ελπιζω να πατε και να μην προσπαθησετε να φυγετε οπως εκαναν οι αντρες σε Ουκρανια και Ρωσια. Στις 16/2/2023 στις 1:46 ΜΜ, phanispal είπε Δεν είναι λογική αυτή πάντως. Αν το έκανε η πλειοψηφία δηλαδή δε θα είχαμε στρατό, μόνο τους μόνιμους. Δε νομίζω Τάκη. Τι? Οπως οποιαδηποτε αλλη χωρα του δυτικου κοσμου? Στις 16/2/2023 στις 4:00 ΜΜ, phanispal είπε Για μένα να μη βρίσκουν δουλειά, να μην κάνουν οικογένεια και πολλά άλλα, ως ψυχολογικά ασταθείς. Βλεπουμε καθε εβδομαδα στις ειδησεις και τα καμαρια που εχουν τελειωσει με επιτυχια τον στρατο, τι οικογενειες φτιαχνουν και πως συμπεριφερονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Εγώ ένα θα πω, γιατί σε λίγο θα μπει ο billdanos και θα τα σβήσει όλα αυτά που γράψαμε. Στην ιστορία δεν δοξάστηκε κανένας αδύναμος άντρας ή γυναίκα. Δεν γράφτηκε επίσης κανένα βιβλίο για αυτούς. Άντε και να γράφτηκε βιβλίο σαν αποτροπή, για το μέλλον. Αυτά. Χαιρετώ. Χαχαχαχαχαχα νομίζεις οτι είσαι ο Αχιλλέας επειδή καθάριζες τουαλέτες και έκανες σκοπιές; Πραγματικά τερματίζετε το γραφικόμετρο κάποιοι εδωμέσα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από fragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Ότι και να λέτε, εδώ θα ρωτάτε πάντα* άμα θα έχετε προβλήματα με δουλειές και προσπαθείτε να το ξορκισετε το κακό, σε ένα circle jerk ανευθυνότητας και του ευλογώ τα γένια μου. Οι ίδιοι δεν έχετε το θάρρος της γνώμης σας να πείτε σαν άντρες στην δουλειά που θα πάτε στο HR τμήμα: " Άκου μάγκα (πολυαγαπημένε μου HR/αφεντικό) πήρα αναβολή έκανα τον τρελό και ότι είχα και καλά ψυχολογικά, απλα δεν ήθελα να πάω στρατό γιατί δεν είναι για μένα, δεν ήθελα να χάσω χρόνο, εγώ είμαι πιο έξυπνος από τους άλλους, δεν θα σου δημιουργήσω πρόβλημα στη εταιρεία θα είμαι πειθαρχημένος σαν να πήγα στρατό και εγώ, όπως και οι άλλοι." Έτσι σκέφτονται τα αφεντικά καχύποπτα ούτως η άλλως, απλά δεν θα απαντήσει ποτέ κανείς έτσι. Θα προσπαθήσει να κρύψει, σαν ντροπή αντί να είναι περήφανος, που βγήκε από το "Μάτριξ " του στρατού. * Αυτός που πήγε όμως δεν μπαίνει insomnia, να ρωτάει πως θα πω στο αφεντικό ότι πήγα στρατό, δεν χρειάζεται. 😏 My 2 cents Tetrabitos out. 44 λεπτά πριν, fragma είπε Χαχαχαχαχαχα νομίζεις οτι είσαι ο Αχιλλέας επειδή καθάριζες τουαλέτες και έκανες σκοπιές; Πραγματικά τερματίζετε το γραφικόμετρο κάποιοι εδωμέσα. Ένιωθα Vin diesel, Paul walker (Rip), Γιάννης Ράμπο, Terminator και brand pit στο Fury (όλα μαζί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τι? Οπως οποιαδηποτε αλλη χωρα του δυτικου κοσμου? Καλώς ή κακώς διαφέρεις πολύ από τις οποιεσδήποτε άλλες χώρες του δυτικού κόσμου, σχεδόν στα πάντα. 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Βλεπουμε καθε εβδομαδα στις ειδησεις και τα καμαρια που εχουν τελειωσει με επιτυχια τον στρατο, τι οικογενειες φτιαχνουν και πως συμπεριφερονται Δε διαφωνώ καθόλου. Σκέψου όμως σε πόσες άλλες περιπτώσεις παίρνουμε μουφόχαρτα και τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baldguy21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παίδες, για φανταρους με ειδικοτητα οδηγου που πηραν μεταθεση στο ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ξερουμε κατι; Πώς πάει εκει πέρα; Τους στάζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, baldguy21 είπε Καλησπέρα παίδες, για φανταρους με ειδικοτητα οδηγου που πηραν μεταθεση στο ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ξερουμε κατι; Πώς πάει εκει πέρα; Τους στάζουν; Πολύ πιθανό να πας οδηγός σε κάποιον ανώτατο του ΓΕΕΘΑ. Πας τον παιρνεις το πρωί, αραζεις μεχρι να βγάλεις δεύτερη πλάτη, και τον πας σπιτι του το απόγευμα. Μοναδική περίπτωση να εχεις κατι να κανεις μεσα στη μέρα ειναι να σου αναθέσει αυτός κάποια δουλειά (π.χ. πήγαινε ψώνισε το τάδε) ή να εχει κάπου να παει επίσκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PassageToBabylon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, baldguy21 είπε Καλησπέρα παίδες, για φανταρους με ειδικοτητα οδηγου που πηραν μεταθεση στο ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ξερουμε κατι; Πώς πάει εκει πέρα; Τους στάζουν; Πολύ δύσκολη η ζωή στο ΓΕΕΘΑ φίλε. Λογικά 7-1 θα σε πηγαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Άντε, πότε επιτέλους θα βγούν οι ημερομηνίες του Μαρτίου; Θέλω να κανονίσω άδεια από τη δουλειά να περάσω επιτροπή για αναβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 2 hours ago, Silverage said: Άντε, πότε επιτέλους θα βγούν οι ημερομηνίες του Μαρτίου; Θέλω να κανονίσω άδεια από τη δουλειά να περάσω επιτροπή για αναβολή. 13 μαρτιου μεχρι 17 θα ειναι η καταταξη σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Πολύ πιθανό να πας οδηγός σε κάποιον ανώτατο του ΓΕΕΘΑ. Πας τον παιρνεις το πρωί, αραζεις μεχρι να βγάλεις δεύτερη πλάτη, και τον πας σπιτι του το απόγευμα. Μοναδική περίπτωση να εχεις κατι να κανεις μεσα στη μέρα ειναι να σου αναθέσει αυτός κάποια δουλειά (π.χ. πήγαινε ψώνισε το τάδε) ή να εχει κάπου να παει επίσκεψη. πολυ σωστα. Απλως να προσθεσω οτι ναι μεν ειναι χαλαρα, απλως ειδικα στην αρχη πρεπει να εισαι προβλεπε στον αστερατο/η. Επισης μη διανοηθεις να αργησεις οταν σε καλουν γιατι σε βλεπω συνοδηγο σε πλοιο της αγαπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις