Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimis98 είπε

αν δεν πας για μετεκπαιδευση τι γίνεται? 

Εγω δεν θέλω να  ξανά πάω, άλλα ήρθε ο ταχυδρόμος το πρωί γύρω στις 10 με χτύπησε με δύναμη το κουδούνι με ρωτησε αν είμαι ο ίδιος και να κατέβω γρήγορα κάτω, πως δεν με πήρε  μαζί με το κρεβάτι, μόλις με είπε για στρατό και τέτοια έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, αντε  υπέγραψε με έλεγε να τελειώνουμε δεν ειναι τιποτα 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panos0100 είπε

Εγω δεν θέλω να  ξανά πάω, άλλα ήρθε ο ταχυδρόμος το πρωί γύρω στις 10 με χτύπησε με δύναμη το κουδούνι με ρωτησε αν είμαι ο ίδιος και να κατέβω γρήγορα κάτω, πως δεν με πήρε  μαζί με το κρεβάτι, μόλις με είπε για στρατό και τέτοια έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, αντε  υπέγραψε με έλεγε να τελειώνουμε δεν ειναι τιποτα 

Καλά σου έλεγε ο άνθρωπος... δεν είναι τίποτα... Κοτζάμ Άνδρας είσαι... μην σε δεί η Μαιρούλα από την γειτονιά, να τρέμεις σαν το ψάρι...

Σκέψου το σαν μια αντιβίωση για την γρίπη... Μέχρι να την συνειδητοποιήσεις ... πέρασε...    

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.
7 ώρες πριν, bromiaris είπε

Καλά σου έλεγε ο άνθρωπος... δεν είναι τίποτα... Κοτζάμ Άνδρας είσαι... μην σε δεί η Μαιρούλα από την γειτονιά, να τρέμεις σαν το ψάρι...

Σκέψου το σαν μια αντιβίωση για την γρίπη... Μέχρι να την συνειδητοποιήσεις ... πέρασε...    

Ξέρεις τι είναι λημνος;  αυτό μόνο τα λέει όλα, μόνο που ακούς αυτό το νησί δεν σου έρχεται κάτι καλό στο μυαλό, και δεν λέω για το νησί γιατί είναι πανέμορφα 

Δημοσ.

χθες ορκίστηκα και μου δωσανε το ταμπελάκι με το όνομα για τον "ρουφιάνο". Σήμερα παρατήρησα οτι εχουν κανει λαθος το αρχικο γραμμα για το όνομα. Μπορω να κανω κάτι ή πρεπει να το φτιάξω εξω εγω απο την αρχη;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Γνωρίζω πως στον στρατό παίρνουμε περίπου 8 ευρώ το μήνα. Εγώ ως μέλος μονογονεικης οικογένειας δικαιούμαι τίποτα παραπάνω? Η μητέρα μου είναι κ άνεργη. Αν όντως δικαιούμαι τίποτα παραπάνω μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζονται και που πρέπει να τα δώσω? 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Leonidas10 είπε

Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Γνωρίζω πως στον στρατό παίρνουμε περίπου 8 ευρώ το μήνα. Εγώ ως μέλος μονογονεικης οικογένειας δικαιούμαι τίποτα παραπάνω? Η μητέρα μου είναι κ άνεργη. Αν όντως δικαιούμαι τίποτα παραπάνω μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζονται και που πρέπει να τα δώσω? 

νομιζω δεν αλλαζει ο μισθός(απλως μπορει να αλλαζουν οι μηνες ή οι μεταθέσεις).

Δημοσ.

Μόλις ορκίστηκα και με πήραν 35μκ Κύπρο και θα πάω για εκπαίδευση κάνα μηνά θηβα. Σκέφτομαι να κοπώ από ειδικές δυνάμεις και άκουσα ότι αφού με πήραν Κύπρο αν κοπώ θα με κρατήσουν πάλι κυπρο άλλα πεζικό, ισχύει? και επίσης μπορώ να κοπώ από τώρα με το που πάω Θήβα ή πρεπει να πάω Κύπρο και να κοπώ εκεί για να με κρατήσουν κυπρο πεζικό.  

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Μόλις ορκίστηκα και με πήραν 35μκ Κύπρο και θα πάω για εκπαίδευση κάνα μηνά θηβα. Σκέφτομαι να κοπώ από ειδικές δυνάμεις και άκουσα ότι αφού με πήραν Κύπρο αν κοπώ θα με κρατήσουν πάλι κυπρο άλλα πεζικό, ισχύει? και επίσης μπορώ να κοπώ από τώρα με το που πάω Θήβα ή πρεπει να πάω Κύπρο και να κοπώ εκεί για να με κρατήσουν κυπρο πεζικό.  

Όχι. Αν "κοπείς" επιστρέφεις Ελλάδα... 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, phanispal είπε

Γιατί να κοπείς;

Γτ ειδικες δυνάμεις ειχα δηλώσει πριν 5 χρόνια. Πλέον δεν έχω όρεξη.

56 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Όχι. Αν "κοπείς" επιστρέφεις Ελλάδα... 

Είναι σιγουρο? γτ κάτι εκπεδευτες που ρώτησα στο πευκο μου ειπαν ότι με κρατανε κυπρο πεζικο.

Και απο οτι μας ειπαν στην αρχη αρχη και με ι2 αν κοπεις μπορεις να πας κυπρο πεζικο.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Γτ ειδικες δυνάμεις ειχα δηλώσει πριν 5 χρόνια. Πλέον δεν έχω όρεξη.

Είναι σιγουρο? γτ κάτι εκπεδευτες που ρώτησα στο πευκο μου ειπαν ότι με κρατανε κυπρο πεζικο.

Και απο οτι μας ειπαν στην αρχη αρχη και με ι2 αν κοπεις μπορεις να πας κυπρο πεζικο. 

Εσύ αν πας στην 35 θα πας στην ΕΛΔΥΚ 3/1 και όχι στην ΕΛΔΥΚ που είναι καθαρά με Μηχανοκίνητο Πεζικό που έχει διαφορετική Διοίκηση και διαφορικές μεταθέσεις.

Μακάρι να έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία, αλλά δεν το νομίζω…

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chrisxpap είπε

Δεν ξέρω αν μπορείς να κοπεις αν τώρα.

Από την 35μκ μπορείς να κόπεις.Και ναι αν πας στην 35 και κοπεις θα μείνεις Κύπρο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να παραμείνεις Κύπρο, για μένα μείνε Ειδικές Δυνάμεις.

Γιατί απ' όσο ξέρω και ΕΛΔΥΚ δεν είναι άραγμα, ψιλοτέντα είναι κι εκεί νομίζω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Αν είναι να παραμείνεις Κύπρο, για μένα μείνε Ειδικές Δυνάμεις.

Γιατί απ' όσο ξέρω και ΕΛΔΥΚ δεν είναι άραγμα, ψιλοτέντα είναι κι εκεί νομίζω.

Με τα φεγγάρια τους είναι εκεί εξαρτάται σε τη διοικητή θα πέσεις γιατί συνήθως πάνε εκεί για τα πολλά λεφτά έξτρα και τον πρώτο χρόνο το στρατόπεδο πάει τέντα και μετά χαλαρώνει αυτό γίνεται λίγο πολύ σε όλες τις μονάδες 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, bromiaris είπε

Εσύ αν πας στην 35 θα πας στην ΕΛΔΥΚ 3/1 και όχι στην ΕΛΔΥΚ που είναι καθαρά με Μηχανοκίνητο Πεζικό που έχει διαφορετική Διοίκηση και διαφορικές μεταθέσεις.

Μακάρι να έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία, αλλά δεν το νομίζω…

Πριν 2-3 χρόνια είχα φίλο ελδικ πεζικο και ήταν αρκετα άτομα που εφευγαν απο 35μκ γτ ετρωγαν πολλες φυλακες κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...