Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει μόνο για μόνιμους η και για τους φαντάρους ?? Γιατί με βάση το ότι θα ζούμε σίγουρα 2 γύρους εκλογών , είναι σαν να μας λένε ότι δε θα πάρουμε άδεια για 1,5 μήνα 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση τον κανονισμό θα χαθούν οι άδειες σε γκρουπ κατά την περίοδο του Πάσχα;

Επεξ/σία από mitsos130
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, GrKata είπε

Ισχύει μόνο για μόνιμους η και για τους φαντάρους ?? Γιατί με βάση το ότι θα ζούμε σίγουρα 2 γύρους εκλογών , είναι σαν να μας λένε ότι δε θα πάρουμε άδεια για 1,5 μήνα 

Το κείμενο του άρθρο αναφέρεται σε στρατιωτικούς, και όχι στρατιώτες, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος.

Χθες στελέχη μας είπαν πως υπάρχει ενδεχόμενο να μην πάρει κανένας άδεια 30 μέρες πριν τις εκλογές (συμπεριλαμβανομένων και των επαναληπτικών εκλογών). 

Επεξ/σία από AntoMast
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AntoMast είπε

Το κείμενο του άρθρο αναφέρεται σε στρατιωτικούς, και όχι στρατιώτες, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος.

Χθες στελέχη μας είπαν πως υπάρχει ενδεχόμενο να μην πάρει κανένας άδεια 30 μέρες πριν τις εκλογές (συμπεριλαμβανομένων και των επαναληπτικών εκλογών). 

για να διαφωτισω: Οι παλιοι σιγουρα το ξερουν οτι κατα τη διαρκεια των εκλογων (βουλευτικων) υπηρχαν φανταροι σε καθε εκλογικο κεντρο (να φυλανε, μη πω εγω τι)..

Καποια στιγμη αυτο καταργηθηκε και πλεον μονο απο την ΕΛΑΣ πανε. Ωστοσο το αρθρο εχει μεινει και κανεις δε το εχει αλλαξει :(

Επειδη στο στρατο οπως ξερουμε ακολουθουν κανονισμο η συμβουλη μου ειναι να μην υπολογιζετε για αδεια. Αν τωρα βγει καμμια διαταγη οτι δεν ακολουθουμε το αρθρο φετος ...ας το δεχτουμε με χαρα

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Παίδες εγώ αυτό το διάστημα θα έχω άδεια απολύσεως μιας και απολύομαι 8/5. Σε περίπτωση επαναληπτικού γύρου θα μείνω με τις άδειες στο χέρι?

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα είμαι στρατιωτης Ε ΕΣΣΟ Υλικού Πολέμου , έχω πάρει ήδη μετάθεση μετά τα ΣΠΕΝ(στρατοπεδο τοποθέτησης) στην Αθήνα. Περιμενω άλλη μια μετάθεση 5μηνου, ξέρει κανείς ποτέ βγαίνουν; Κάτι άκουσα για Παρασκευή 10/2/23, γνωρίζει κανένας κάτι περισσότερο;

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες. έχουμε εικόνα για ΣΕΘΑ ( σχολή Εθνικής Άμυνας ) πώς πάνε εκεί τα πράγματα και πώς είναι γενικά?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sermakk είπε

Καλησπέρα μάγκες. έχουμε εικόνα για ΣΕΘΑ ( σχολή Εθνικής Άμυνας ) πώς πάνε εκεί τα πράγματα και πώς είναι γενικά?

τα εχω ξαναγραψει για εκει:

τις εργασιμες ημερες και ωρες πρεπει να εισαι προβλεπε γιατι περνανε αστερατοι. Μικρη μοναδα με σκοπετα γυρω γυρω και καθαριοτητες. Οταν σχολανε ολοι χαλαρα. Τωρα τελευταια λογω μετρο μπορει να σε φαει και η σκονη (ακριβως διπλα το εργοταξιο)

Απο εξοδους δε ξερω αυτο το καιρο....

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μόλις τελείωσα Σβεν Αυλώνα, και βγήκε το χαρτί για 18 ΜΚΒ. Μπορεί κάποιος να μου πει λίγο πως λειτουργεί. Μπαίνουμε και υπηρετούμε εκεί; Η μπορούμε να διαλέξουμε που θα πάμε; Επίσης σε περίπτωση επιλογής πιο στρατόπεδο προτείνετε να διαλέξω; Εγώ μένω Αθήνα, σκέφτομαι να δηλώσω Αιγάλεω αλλά διαβάζω καλά λόγια για Κύμη. Επίσης σας διαβιβαστης υπάρχουν παραπάνω πιθανότητες να πάω κάπου συγκεκριμένα;

Δημοσ.

Ρε φίλε εννοείται ότι δε διαλέγεις τίποτα εσύ . Το στράτευμα ανάλογα με τις ανάγκες σε βάζει καπου. Εκτός άμα έχεις βύσμα . Τώρα εκεί που σε βάλουν θα περάσεις σπεν και μετά η θα μείνεις εκεί η θα πάρεις μετάθεση βυσματικη η κάποια κανονική μετάθεση σε άλλη μονάδα αμα χρειάζεται. 

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες.Ειχα κανει κυστη κοκκυγα και τωρα μπαινω μαρτιο.Η πληγη δεν εχει κλεισει ομως μπορω να να παρω αναβολη καταταξης με την παρπαανω αιτιολογια?Γινεται ηλεκτρονικα ή τους το λεω εκει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aks είπε

Καλησπέρα μάγκες.Ειχα κανει κυστη κοκκυγα και τωρα μπαινω μαρτιο.Η πληγη δεν εχει κλεισει ομως μπορω να να παρω αναβολη καταταξης με την παρπαανω αιτιολογια?Γινεται ηλεκτρονικα ή τους το λεω εκει

Ηλεκτρονικά να πάρεις αναβολή για λόγους υγείας δεν γίνεται.

Δημοσ.
10 minutes ago, dionisis1925 said:

Ηλεκτρονικά να πάρεις αναβολή για λόγους υγείας δεν γίνεται.

Την επόμενη ΕΣΣΟ θελω να παω λογικα τοτε θα εχει κλεισει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aks είπε

Την επόμενη ΕΣΣΟ θελω να παω λογικα τοτε θα εχει κλεισει

Για λόγους υγείας η μικρότερη είναι 6μηνη , το καλύτερο θα ήτανε να επικοινωνήσεις με την στρατολογία για περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Στο Γ' σώμα στρατού πως είναι τα πράγματα; Στο Γραφείο ΕΠ.

Επεξ/σία από mitsos130
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...