dionisis1925 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Κακό τρολλ είναι ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Original211 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα μαγκες. Επαναπατριζομαι απο ελδυκ τον Μάιο στο ΜΦΑΤ στο Χαϊδάρι. Ξερεις κανεις πω ειναι εκει τα πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Ξέρουμε κανέναν ψυχίατρο που να δίνει χαρτιά για Ι5; Τον Μάρτιο μπαίνω και θέλω να ξεκινήσω διαδικασίες για απαλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Silverage είπε Ξέρουμε κανέναν ψυχίατρο που να δίνει χαρτιά για Ι5; Τον Μάρτιο μπαίνω και θέλω να ξεκινήσω διαδικασίες για απαλλαγή. εχεις οντως θεμα; αποτι ξερω (ας με διορθωσει καποιος) ακομα και αν εχεις χαρτι απο νοσοκομειο/ψυχιατρο θα πρεπει να εχεις και επιβεβαιωση απο στρατιωτικο νοσοκομειο/ιατρο ειχε γινει ενα σκανδαλο τη δεκαετια 90 με κατι "επωνυμους" και αλλαξε το καθεστως. Πλεον, αν θες να απαλλαγεις εχει 2 παραθυρακια 1)συνεχεις αναβολλες και καποια στιγμη (ισως εχεις μεχρι τοτε και οικογενεια) να κανεις βασικη θητεια ή καθολου (εξαγορα) 2)να πας κανονικα και τη πρωτη μερα να το παιξεις τρελος π.χ να πας να βαλεις φωτια, να καταβρεξεις κανενα στελεχος κτλ και να συνεχισεις τη τρελα και στο ψυχιατρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε εχεις οντως θεμα; αποτι ξερω (ας με διορθωσει καποιος) ακομα και αν εχεις χαρτι απο νοσοκομειο/ψυχιατρο θα πρεπει να εχεις και επιβεβαιωση απο στρατιωτικο νοσοκομειο/ιατρο ειχε γινει ενα σκανδαλο τη δεκαετια 90 με κατι "επωνυμους" και αλλαξε το καθεστως. Πλεον, αν θες να απαλλαγεις εχει 2 παραθυρακια 1)συνεχεις αναβολλες και καποια στιγμη (ισως εχεις μεχρι τοτε και οικογενεια) να κανεις βασικη θητεια ή καθολου (εξαγορα) 2)να πας κανονικα και τη πρωτη μερα να το παιξεις τρελος π.χ να πας να βαλεις φωτια, να καταβρεξεις κανενα στελεχος κτλ και να συνεχισεις τη τρελα και στο ψυχιατρο... Δεν έχω θέμα αλλά δεν θέλω να πάω. Είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος. Δουλεύω 10 χρόνια και παίρνω καλό μισθό. Δεν είναι δύσκολο να το πάρεις απλά θέλει 2 χρόνια αναβολές και χαρτί γιατρού. Οι στρατιωτικοί γιατροί απλά αντιγράφουν το χαρτί που τους πας. Δεν ξέρω όμως κανέναν ψυχίατρο που δίνει και για να μην ψάχνω όλους τους γιατρούς της Αθήνας είπα μήπως ξέρει κανένας να μου στείλει μήνυμα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εχεις οντως θεμα; αποτι ξερω (ας με διορθωσει καποιος) ακομα και αν εχεις χαρτι απο νοσοκομειο/ψυχιατρο θα πρεπει να εχεις και επιβεβαιωση απο στρατιωτικο νοσοκομειο/ιατρο ειχε γινει ενα σκανδαλο τη δεκαετια 90 με κατι "επωνυμους" και αλλαξε το καθεστως. Πλεον, αν θες να απαλλαγεις εχει 2 παραθυρακια 1)συνεχεις αναβολλες και καποια στιγμη (ισως εχεις μεχρι τοτε και οικογενεια) να κανεις βασικη θητεια ή καθολου (εξαγορα) 2)να πας κανονικα και τη πρωτη μερα να το παιξεις τρελος π.χ να πας να βαλεις φωτια, να καταβρεξεις κανενα στελεχος κτλ και να συνεχισεις τη τρελα και στο ψυχιατρο... Εγω θα έλεγα οποιος θελει να πάρει απαλλαγη να παει με το δρόμο 1. Ο δρόμος 2 μπορει να θέσει σε κίνδυνο άλλους στρατιώτες ή στελέχη (με τη φωτιά π.χ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Εγω θα έλεγα οποιος θελει να πάρει απαλλαγη να παει με το δρόμο 1. Ο δρόμος 2 μπορει να θέσει σε κίνδυνο άλλους στρατιώτες ή στελέχη (με τη φωτιά π.χ.) δυστηχως μου εχει τυχει το 2 δυο φορες (αλλα ασχοληθηκαν με κατι αποθηκες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά , έκοψα την αναβολη που είχα την δεύτερη , πήρα αναγκαστικά μια έξτρα λόγω δουλειάς και τώρα αν ξέρει κανείς , την πρώτη φορά που έκοψα την αναβολη σπουδών , μπήκα στο σύστημα και επέλεξα το που θέλω να πάω κτλ , τώρα μπορώ να το ξανακάνω ή θα κρατήσει τα προηγούμενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonykolia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, είναι κάποιος από εδώ που να έχει πάρει ειδικότητα μάγειρα σαν εξάμηνος ή να έχει ακούσει κάτι πάνω στο θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkkmmma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μάγκες καλησπέρα, πήρα μετάθεση για το 482 τδβ στον Καρέα και θα ήθελα να μάθω πως είναι η φάση εκεί πέρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mavros_Pete Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tonykolia είπε Καλησπέρα παιδιά, είναι κάποιος από εδώ που να έχει πάρει ειδικότητα μάγειρα σαν εξάμηνος ή να έχει ακούσει κάτι πάνω στο θέμα? Γίνεται, σε εμάς τώρα ένας από τους μάγειρες είναι εξάμηνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonykolia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Mavros_Pete είπε Γίνεται, σε εμάς τώρα ένας από τους μάγειρες είναι εξάμηνος. Πέρασε οπότε κανονικά εκπαίδευση στο Γύθειο? Γιατί έχω ακούσει ότι τους κόβουν τους εξάμηνους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2022STESSO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Γνωρίζει κανείς για 441? Μου είπε ένας φίλος μου πολύ Χοσέ η κατάσταση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 31/1/2023 στις 3:40 ΜΜ, Silverage είπε Δεν έχω θέμα αλλά δεν θέλω να πάω. Είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος. Δουλεύω 10 χρόνια και παίρνω καλό μισθό. Δεν είναι δύσκολο να το πάρεις απλά θέλει 2 χρόνια αναβολές και χαρτί γιατρού. Οι στρατιωτικοί γιατροί απλά αντιγράφουν το χαρτί που τους πας. Δεν ξέρω όμως κανέναν ψυχίατρο που δίνει και για να μην ψάχνω όλους τους γιατρούς της Αθήνας είπα μήπως ξέρει κανένας να μου στείλει μήνυμα. Φόρα τακούνια φούστα και το χιτώνιο και στέφανα γάμου. Λες να χρειαστεί να βάλεις φωτιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millisec Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Ταξιδεύω με Hellenic seaways την Δευτέρα που παρουσιάζομαι στον Πόρο. Αν έχει απαγορευτικό για κάποιο λόγο, τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις