Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και μια τελευταια ερωτηση...επειδη ειμαι ασχετος στο θεμα στρατος!Απο πυροβολικο θηβας που μπορει καποιος να παρει μεταθεση στην αθηνα(με το καταλληλο βυσμα εννοειται)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, user8170126 είπε

και μια τελευταια ερωτηση...επειδη ειμαι ασχετος στο θεμα στρατος!Απο πυροβολικο θηβας που μπορει καποιος να παρει μεταθεση στην αθηνα(με το καταλληλο βυσμα εννοειται)

Με κατάλληλο βύσμα, εννοείται. Μίλα από τώρα όμως.

7 ώρες πριν, kostas156789 είπε

Καλησπέρα.

Βγήκε η ειδικότητα μου,χειριστης ολμών.Είχε κανείς τη συγκεκριμένη ειδικότητα να μου πει πως είναι; 

Απλά θα κάνεις εκπαίδευση ειδικότητας και τίποτα παραπάνω.

Ίσως να μην ρίξεις και πότε κανονικό όλμο.

8 ώρες πριν, user8170126 είπε

Μακριά από Χωκ. 

• Like 1

14 ώρες πριν, user8170126 είπε

Πόσοι το είχανε πει αυτό ότι έχουν βύσμα και όταν βγήκαν οι μεταθέσεις έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ..

Το βύσμα δεν σημαίνει κάτι από μόνο του, θα πρέπει είτε εσύ να ψαχτείς και να του πεις 3-4 μονάδες που θέλεις να πας και να γνωρίζεις πως είναι καλά είτε ο ίδιος να γνωρίζεις που είναι καλά.

Ας πούμε και ΧΩΚ που αναφέρει ο από πάνω θεωρείται βυσματικό επειδή είναι Αθήνα αλλά δεν είναι έτσι.

1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Πόσοι το είχανε πει αυτό ότι έχουν βύσμα και όταν βγήκαν οι μεταθέσεις έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ..

Το βύσμα δεν σημαίνει κάτι από μόνο του, θα πρέπει είτε εσύ να ψαχτείς και να του πεις 3-4 μονάδες που θέλεις να πας και να γνωρίζεις πως είναι καλά είτε ο ίδιος να γνωρίζεις που είναι καλά.

Ας πούμε και ΧΩΚ που αναφέρει ο από πάνω θεωρείται βυσματικό επειδή είναι Αθήνα αλλά δεν είναι έτσι.

για αρχη ευχαριστω για την απαντηση ! Δευτερον η ερωτηση που εκανα ειναι αν μπορω να ερθω σε οποιαδηποτε μοναδα στην αθηνα ή πρεπει να ειναι μονο πυροβολικο! Δηλαδη αν μπορω πχ να ζητησω απο τον γνωστο μου να με φερει στο χαιδαρι η στο γεσ ( τυχαια στρατοπεδα) !

6 λεπτά πριν, user8170126 είπε

για αρχη ευχαριστω για την απαντηση ! Δευτερον η ερωτηση που εκανα ειναι αν μπορω να ερθω σε οποιαδηποτε μοναδα στην αθηνα ή πρεπει να ειναι μονο πυροβολικο! Δηλαδη αν μπορω πχ να ζητησω απο τον γνωστο μου να με φερει στο χαιδαρι η στο γεσ ( τυχαια στρατοπεδα) !

Αν εξαιρέσουμε την μονάδα της στρατονομίας και την 13ΔΕΕ που πάνε πρασινομπερέδες , γενικά πας παντού.

4 λεπτά πριν, user8170126 είπε

Παντού μπορείς να πας. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν 3 χρόνια που ήμουν εγώ. Κάνε όμως έρευνα αγοράς πρώτα, γιατί η Αθήνα=Όλος ο νομός Αττικής, γιατί ανήκει στην φρουρά Αθηνών και υπάρχουν αρκετές μαύρες μονάδες.

• Like 1

1 λεπτό πριν, dionisis1925 είπε

Αν εξαιρέσουμε την μονάδα της στρατονομίας και την 13ΔΕΕ που πάνε πρασινομπερέδες , γενικά πας παντού.

Για ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ θα σου απαντήσουν αρκετοί εδώ μέσα αρκεί να δούνε το μήνυμα σου :) 

Καλησπέρα μάγκες,

Σκέφτομαι να μπω τον Σεπτέμβρη φαντάρος για ΕΛΔΥΚ και έχω 2 ερωτήσεις.

1) Είδα ότι για να μπεις Σεπτέμβρη (Ε ΕΣΟ) κόβεις την αναβολή Μάιο -ιουνιο. Είναι 100% σίγουρο ότι θα μπω με τη συγκεκριμένη ΕΣΟ η υπάρχει περίπτωση να με πάρουν πχ στην επόμενη;

2) Πως και πότε θα πρέπει να κάνω αίτηση για ΕΛΔΥΚ και επίσης είναι σίγουρο πως θα με πάρουν εκεί;

2 ώρες πριν, 1212yee είπε

Καλησπέρα μάγκες,

Σκέφτομαι να μπω τον Σεπτέμβρη φαντάρος για ΕΛΔΥΚ και έχω 2 ερωτήσεις.

1) Είδα ότι για να μπεις Σεπτέμβρη (Ε ΕΣΟ) κόβεις την αναβολή Μάιο -ιουνιο. Είναι 100% σίγουρο ότι θα μπω με τη συγκεκριμένη ΕΣΟ η υπάρχει περίπτωση να με πάρουν πχ στην επόμενη;

2) Πως και πότε θα πρέπει να κάνω αίτηση για ΕΛΔΥΚ και επίσης είναι σίγουρο πως θα με πάρουν εκεί;

1) Αν οχι σιγουρο, πολυ πιθανο.

2) Την κανεις στη φορμα που υποβαλλεις πριν καταταχθεις και σε ρωτανε και την πρωτη μερα που θα μπεις.

3 ώρες πριν, haris013 είπε

καλησπέρα παιδιά, λήγει η αναβολή μου 10 μάρτη, πότε μπαίνω αμα δεν την κόψω νωρίτερα και αφήσω να λήξει όλη η αναβολή;

Ιουλη.

Να λήγει αναβολή για σπουδές 10/3 λίγο δύσκολο, μάλλον αναβολή για λόγους υγείας ή για κοινωνικούς λόγους θα έχει πάρει λογικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...