ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Να μη παίρνεις γνώμες απο άσχετους. Η μόνη περίπτωση να μπεις μόνιμος στο στρατό είναι να δηλώσεις σε διαγωνισμό για ΕΠΟΠ που νομίζω οτι το απολυτήριο λυκείου ειναι προϋπόθεση για όλες τις θέσεις 3 λεπτά πριν, iwshff είπε καλησπερας σας και καλη χρονια δεν ξερω που να απευθυνθω και για αυτο γραφω εδω ειμαι 25 χρονων και λογο δουλειας που ημουν εξωτερικο πηρα αναβολη δεν εχω βγαλει το γυμνασιο λογο οτι εφυγα μικρος εξωτερικο με την οικογενεια και αποφασισα να μπω στην δουλεια πρεπει να μπω στρατο και σκεφτομαι αν μπορω αργοτερα να μεινω μονιμος αν υπαρχει δυνατοτητα επειδη δεν ξερω αν παιζει ρολο που δεν εχω χαρτι γυμνασιου αλλα εχω ακουσει απο φιλους οτι γινεται αλλα δεν ξερουν παραπανω πληροφοριες αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει θα ημουν ευγνωμων ευχαριστω🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, iwshff είπε καλησπερας σας και καλη χρονια δεν ξερω που να απευθυνθω και για αυτο γραφω εδω ειμαι 25 χρονων και λογο δουλειας που ημουν εξωτερικο πηρα αναβολη δεν εχω βγαλει το γυμνασιο λογο οτι εφυγα μικρος εξωτερικο με την οικογενεια και αποφασισα να μπω στην δουλεια πρεπει να μπω στρατο και σκεφτομαι αν μπορω αργοτερα να μεινω μονιμος αν υπαρχει δυνατοτητα επειδη δεν ξερω αν παιζει ρολο που δεν εχω χαρτι γυμνασιου αλλα εχω ακουσει απο φιλους οτι γινεται αλλα δεν ξερουν παραπανω πληροφοριες αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει θα ημουν ευγνωμων ευχαριστω🙂 Οι φίλοι σου καλό θα είναι να ασχολούνται με αυτά που γνωρίζουν και όχι να το παίζουν ξερόλες χωρίς λόγο. Στο στρατό μόνο μέσω προκήρυξης μπορεί να μείνεις μόνιμος και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο διότι είναι προκήρυξη με μόρια. Πλέον σε όλες τις ειδικότητες ελάχιστο προσόν είναι το απολυτήριο Λυκείου ή το ΙΕΚ άρα την πιθανότητα εξασφάλισης μόνιμης δουλειάς στο στρατό την ξεχνάς. Οπότε πηγαίνεις στρατό τελειώνεις και επιστρέφεις πίσω στο εξωτερικό αφού εκεί έχεις ήδη δουλειά, γιατί στην Ελλάδα χωρίς έστω ένα χαρτί δύσκολα θα βρεις κάτι. 33 λεπτά πριν, lazurell είπε Ναι σήμερα την παρέλαβα από τα ελτα. Κίτρινη. Μπήκα στο site του στρατού και έψαξα πληροφορίες, θα πάρω και τηλ αύριο να δω αν μου λύσουν απορίες μου αλλά είπα να δω αν υπάρχει καμιά απάντηση και εδώ. Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω καταρχάς είναι αν το χαρτί αυτό είναι εντολή να το πάω άμεσα(νομίζω όχι), ή θα έρθει άλλο- αν έρθει. https://epistrateusi.army.gr/eidiki-stratiotiki-entoli-ochimatos-michanimatos-ese/ Κάτι παραπάνω μην νομίζεις πως θα σου πούνε τηλεφωνικώς. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazurell Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε https://epistrateusi.army.gr/eidiki-stratiotiki-entoli-ochimatos-michanimatos-ese/ Κάτι παραπάνω μην νομίζεις πως θα σου πούνε τηλεφωνικώς. Έχω ήδη διαβάσει τα πάντα εκεί, λέει όμως π.χ. Το δικό μου είναι απλό ΙΧ, αυτό σημαίνει κοινού τύπου άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warriorspirit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Να μη παίρνεις γνώμες απο άσχετους. Η μόνη περίπτωση να μπεις μόνιμος στο στρατό είναι να δηλώσεις σε διαγωνισμό για ΕΠΟΠ που νομίζω οτι το απολυτήριο λυκείου ειναι προϋπόθεση για όλες τις θέσεις Να ρωτήσω κάτι καλησπέρα έχω ακούσει για Άσσηρο ότι τους παίρνουν τα κινητά ισχύει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, alexioannou είπε Αρχηγός ρίψης είναι μονιμας Ακόμα και γυναίκα..... Φωτό του 2018 πάνω από Μέγαρα ..... ΤΕΝΕΦ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα Έχω πλατυποδία και έχουν αρχίσει να με πονάνε αρκετά τα πόδια και η μέση από την ορθοστασία αν ζητήσω άνευ αρβυλών τι Ι βγαίνω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Warriorspirit είπε Να ρωτήσω κάτι καλησπέρα έχω ακούσει για Άσσηρο ότι τους παίρνουν τα κινητά ισχύει κάτι τέτοιο; Όχι, πουθενά στο στρατό πλεον δε τους παίρνουν κινητά. Μην ακούτε πράγματα απο άτομα που πήγαν πριν μια δεκαετία στρατό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warriorspirit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Όχι, πουθενά στο στρατό πλεον δε τους παίρνουν κινητά. Μην ακούτε πράγματα απο άτομα που πήγαν πριν μια δεκαετία στρατό... Ένας φίλος μου παρουσιάστηκε σήμερα και τους τα πήραν είπε και μου είπε να το καβατζωσω γι αυτό ρώτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, panosdOUG είπε Καλησπέρα Έχω πλατυποδία και έχουν αρχίσει να με πονάνε αρκετά τα πόδια και η μέση από την ορθοστασία αν ζητήσω άνευ αρβυλών τι Ι βγαίνω? Ευχαριστώ Το άνευ αρβυλών είναι συνήθως μία προσωρινή λύση, πήγαινε στο ΣΤΕΠ ή αντίστοιχα στο 401 αν είσαι Αθηναίος, να σε δουν και να σου αλλάξουν το Ι. Η μέση από την ορθοστασία σε όλους πονάει κακά τα ψέματα, η πλατυποδια αν είναι σε σοβαρό βαθμό γίνεσαι Ι4 ασυζητητί. Αυτό φαντάζομαι όμως, θα το είχαν δει ήδη την ημέρα της κατάταξης σου αν το είχες αναφέρει και είχε τις σχετικές γνωματεύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, stavros750 είπε Το άνευ αρβυλών είναι συνήθως μία προσωρινή λύση, πήγαινε στο ΣΤΕΠ ή αντίστοιχα στο 401 αν είσαι Αθηναίος, να σε δουν και να σου αλλάξουν το Ι. Η μέση από την ορθοστασία σε όλους πονάει κακά τα ψέματα, η πλατυποδια αν είναι σε σοβαρό βαθμό γίνεσαι Ι4 ασυζητητί. Αυτό φαντάζομαι όμως, θα το είχαν δει ήδη την ημέρα της κατάταξης σου αν το είχες αναφέρει και είχε τις σχετικές γνωματεύσεις. Είχα πάει στο 401 είχαν κάνει διάγνωση και με είχαν βάλει με επανεξέταση και μου είπαν αν δεις ότι σε κουράζουν ζητάς επανεξέταση για να πάρεις άνευ- ελεύθερος αρβυλών και να μην φοράω αρβύλες καθόλου. Απλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάω άοπλο διότι είμαι ΕΛΔΥΚ και αν πάω άοπλο θα μου κάνουν επαναπατρισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Είχα πάει στο 401 είχαν κάνει διάγνωση και με είχαν βάλει με επανεξέταση και μου είπαν αν δεις ότι σε κουράζουν ζητάς επανεξέταση για να πάρεις άνευ- ελεύθερος αρβυλών και να μην φοράω αρβύλες καθόλου. Απλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάω άοπλο διότι είμαι ΕΛΔΥΚ και αν πάω άοπλο θα μου κάνουν επαναπατρισμό Το άνευ αρβυλών λογικά δεν θα επηρεάσει το Ι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, stavros750 είπε Το άνευ αρβυλών λογικά δεν θα επηρεάσει το Ι σου. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ θα πάω να ρώτησω στα Στεπ και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Warriorspirit είπε Ένας φίλος μου παρουσιάστηκε σήμερα και τους τα πήραν είπε και μου είπε να το καβατζωσω γι αυτό ρώτησα Και να τους τα πήραν, θα τους τα δώσουν σε 2-3 μέρες. Αν τους τα πήραν, τότε δεν έχει νόημα να το κρύψεις, αν για ΧΥ λόγους απαγόρευσαν στο στρατόπεδο τα κινητά (που μου φαίνεται χλωμό, μάλλον κανά ψάρωμα στους νέους θα είναι) και σε πιάσουν να χρησιμοποιείς το κινητό θα φας καμπάνα. 15 ώρες πριν, panosdOUG είπε Καλησπέρα Έχω πλατυποδία και έχουν αρχίσει να με πονάνε αρκετά τα πόδια και η μέση από την ορθοστασία αν ζητήσω άνευ αρβυλών τι Ι βγαίνω? Ευχαριστώ Στο ΣΤΕΠ είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν άνευ αρβυλών μόνο για 4-5 μέρες, άλλωστε οι γιατροί είναι φαντάροι τις περισσότερες φορές. Μόνιμα άνευ αρβυλών θα πρέπει να σε βγάλει στρατιωτικός ορθοπεδικός. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αρβύλες του εμπορίου, έχουν το 1/3 του βάρους απο αυτές του ΕΣ και ειναι αρκετά πιο ανατομικές. Με γύρω στα 50-60 ευρώ βρίσκεις και είναι πολύ καλή επένδυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Στις 10/1/2023 στις 7:11 ΜΜ, alexioannou είπε Μην φοβάστε ... Να σας μυρίσω θέλω.....😅😂🤣 Paratroopers 1984-1986 23 μήνες. Υπαξ Επικεφαλης αντιαρματικού παο+στριμ. 17 άλματα Διοικητής μου ο μετέπειτα αρχηγός στρατού Μανωλάς!!! Μας ΕΛΙΩΝΕ ....😀 Σας αφήνω τώρα πάω για 8 χιλιόμετρα τζογκινγκ χαλαρά στα 57 μου..... Μένουμε για πάντα special....😀 Καλή θητεία,σε όσους πάνε Η συμβουλή μου: Στα ζορικα σώματα περνάει ο καιρός γρήγορα .... ο καιρος περναει γρηγορα στο γραφειο η στο θαλαμο με νετφλιξ και disney plus και τιποτα αλλο.. ολα τα αλλα ειναι βασανα χωρις νοημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warriorspirit Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Και να τους τα πήραν, θα τους τα δώσουν σε 2-3 μέρες. Αν τους τα πήραν, τότε δεν έχει νόημα να το κρύψεις, αν για ΧΥ λόγους απαγόρευσαν στο στρατόπεδο τα κινητά (που μου φαίνεται χλωμό, μάλλον κανά ψάρωμα στους νέους θα είναι) και σε πιάσουν να χρησιμοποιείς το κινητό θα φας καμπάνα. Στο ΣΤΕΠ είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν άνευ αρβυλών μόνο για 4-5 μέρες, άλλωστε οι γιατροί είναι φαντάροι τις περισσότερες φορές. Μόνιμα άνευ αρβυλών θα πρέπει να σε βγάλει στρατιωτικός ορθοπεδικός. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αρβύλες του εμπορίου, έχουν το 1/3 του βάρους απο αυτές του ΕΣ και ειναι αρκετά πιο ανατομικές. Με γύρω στα 50-60 ευρώ βρίσκεις και είναι πολύ καλή επένδυση. Και εγώ έτσι λέω να μην το κρύψω για ένα μήνα είναι να πάω να υπηρετήσω το υπόλοιπο μου οπότε δεν έχω όρεξη για καμπάνες και μαλακίες υπομονή μόνο...σε ευχαριστώ πολύ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις