panos0100 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα παιδια μου ηρθε σημερα ενα μεγαλο φυλο πορειας πρασινο, σαν αυτο που ειχα παρει οταν απολυθηκα το οποιο βγηκε επισης πρασινο, γραφει τα ιδια στοιχεια επανω και λεε πρεπει να το στειλω πισω, αλλα δεν εχει κατι να γραψω καθως επισης το μονο που λεει αλαγη απολυτηριου στρατου
bromiaris Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, panos0100 είπε Καλησπερα παιδια μου ηρθε σημερα ενα μεγαλο φυλο πορειας πρασινο, σαν αυτο που ειχα παρει οταν απολυθηκα το οποιο βγηκε επισης πρασινο, γραφει τα ιδια στοιχεια επανω και λεε πρεπει να το στειλω πισω, αλλα δεν εχει κατι να γραψω καθως επισης το μονο που λεει αλαγη απολυτηριου στρατου Λογικά ο φάκελος με το ΕΦΠ είχε μέσα έχτρα φάκελο για να στείλεις πίσω το παλιό ΕΦΠ...
panos0100 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, bromiaris είπε Λογικά ο φάκελος με το ΕΦΠ είχε μέσα έχτρα φάκελο για να στείλεις πίσω το παλιό ΕΦΠ... Ναι εχει ενα μικρο φακελακι ετοιμο με τα στοιχεια αλλα τι πρεπει να κανω σε αυτο το καινουριο ΕΦΠ και γιατι το στειλανε φευγω παλι στρατο; ή μου αλλαζουν τιποτα;
Speculoos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Hellaslover είπε Τελευταια ερωτηση: αν για καποιο σοβαρο λογο χρειαστει να κατσω πανω απο 30 μερες και εχω ταξιδεψει με αμερικανικο διαβατηριο, θα υπαρξει προβλημα στο να φυγω; και μεσο χωρας σενγκεν που ταξιδευω συνηθως ουτος η αλλος. Κανονικά δε θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα αλλά δεν γνωρίζω. Το ότι ταξιδεύεις μέσω Σένγκεν δεν έχει να κάνει από τη στιγμή που έχεις χρησιμοποιήσει το διαβατήριο και όχι την ταυτότητα. Έτσι και χρησιμοποιήσεις στο τσεκ ιν/παράδοση αποσκευών το διαβατήριο αμέσως καταγράφεται. έχω προσωπική εμπειρία πριν δυο χρόνια όπου είχα φύγει Ελλάδα με διαβατήριο αλλά είχα έρθει με ταυτότητα. Με τσάκωσαν στον έλεγχο αλλά είχα στο κινητό το εισιτήριο και έγινε διασταύρωση με το Ρουφ. Δεν υπήρχε τελικά θέμα αλλά αν δεν είχα μια ώρα μπροστά μου παίζει να έχανα την πτήση. 1
bromiaris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, panos0100 είπε Ναι εχει ενα μικρο φακελακι ετοιμο με τα στοιχεια αλλα τι πρεπει να κανω σε αυτο το καινουριο ΕΦΠ και γιατι το στειλανε φευγω παλι στρατο; ή μου αλλαζουν τιποτα; Το παρακάτω κείμενο, σου το έδωσαν την ημέρα της απολύσεως σου… Προφανώς το πέταξες και ούτε του έδωσες σημασία… ► Είναι πιθανόν ο έφεδρος, μετά από αναπροσαρμογή, να ενταχθεί στη δύναμη άλλης Μονάδος με αντικατάσταση του πράσινου ΕΦΠ ή με αντικατάσταση του ΕΦΠ από λευκό σε πράσινο. ► Η αντικατάσταση του ΕΦΠ πραγματοποιείται από την Μονάδα Επιστρατεύσεως (ΜΕ), η οποία παρακολουθεί επιστρατευτικά τον έφεδρο. ► Το νέο ΕΦΠ, αποστέλλεται στον έφεδρο συστημένα εντός ταχυδρομικού φακέλου ή επιδίδεται από την αστυνομική αρχή της περιοχής διαμονής. Ο φάκελος αυτός περιέχει: ● Το νέο Ειδικό Φύλλο Πορείας. ● Την απόδειξη παραλαβής του ΕΦΠ. ● Ένα δελτίο αλλαγής στοιχείων εφέδρου. ● Μία απόδειξη αποστολής, την οποία θα υπογράψουν τα ΕΛΤΑ όταν ο έφεδρος ταχυδρομήσει τα επιστρατευτικά έντυπα που πρέπει να επιστρέψει. ● Ένα μικρό φάκελο αλληλογραφίας, που χρησιμεύει για την τοποθέτηση των παλαιών επιστρατευτικών εγγράφων που πρέπει να επιστραφούν. Αναλυτικότερα, οι ενέργειες έχουν όπως παρακάτω: 1η Ενέργεια: Αμέσως μετά την παραλαβή των νέων επιστρατευτικών εγγράφων, πρέπει να τοποθετηθούν στο μικρό ταχυδρομικό φάκελο, που έχετε παραλάβει, τα παρακάτω: ● Το παλαιό Ειδικό Φύλλο Πορείας. ● Η απόδειξη παραλαβής του νέου Ειδικού Φύλλου Πορείας αφού συμπληρωθεί και υπογραφεί από τον ίδιο. ● Το παλαιό Δελτίο Αλλαγής Στοιχείων Εφέδρου. 2η Ενέργεια: Ο παραπάνω φάκελος κατατίθεται, χωρίς γραμματόσημο σε ένα ταχυδρομικό γραφείο. Ο υπάλληλος του ταχυδρομείου που θα παραλάβει το φάκελο θα πρέπει να υπογράψει την απόδειξη παραλαβής η οποία πρέπει να τηρείται ως αποδεικτικό ότι επιστράφηκαν τα επιστρατευτικά έγγραφα. → Για οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τα επιστρατευτικά έγγραφα, πρέπει να επικοινωνείτε με την Μονάδα επιστρατεύσεως από την οποία παρακολουθείστε επιστρατευτικά. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από bromiaris 1 1
1comment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, panos0100 είπε Καλησπερα παιδια μου ηρθε σημερα ενα μεγαλο φυλο πορειας πρασινο, σαν αυτο που ειχα παρει οταν απολυθηκα το οποιο βγηκε επισης πρασινο, γραφει τα ιδια στοιχεια επανω και λεε πρεπει να το στειλω πισω, αλλα δεν εχει κατι να γραψω καθως επισης το μονο που λεει αλαγη απολυτηριου στρατου Άλλη μια απόδειξη ότι δεν μπλέκεις με τα ελληνικά στρατά... Σε ταλαιπωρούν εφ' όρου ζωής 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 hours ago, bromiaris said: 2η Ενέργεια: Ο παραπάνω φάκελος κατατίθεται, χωρίς γραμματόσημο σε ένα ταχυδρομικό γραφείο. Ο υπάλληλος του ταχυδρομείου που θα παραλάβει το φάκελο θα πρέπει να υπογράψει την απόδειξη παραλαβής η οποία πρέπει να τηρείται ως αποδεικτικό ότι επιστράφηκαν τα επιστρατευτικά έγγραφα. → Για οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τα επιστρατευτικά έγγραφα, πρέπει να επικοινωνείτε με την Μονάδα επιστρατεύσεως από την οποία παρακολουθείστε επιστρατευτικά. Υπάρχει αυστηρή διορία για την αποστολή του φακέλου αυτού?
panos0100 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, 1comment είπε Άλλη μια απόδειξη ότι δεν μπλέκεις με τα ελληνικά στρατά... Σε ταλαιπωρούν εφ' όρου ζωής Πες τα πες τα σε φακελώνουν κανονικά 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Το παρακάτω κείμενο, σου το έδωσαν την ημέρα της απολύσεως σου… Προφανώς το πέταξες και ούτε του έδωσες σημασία… ► Είναι πιθανόν ο έφεδρος, μετά από αναπροσαρμογή, να ενταχθεί στη δύναμη άλλης Μονάδος με αντικατάσταση του πράσινου ΕΦΠ ή με αντικατάσταση του ΕΦΠ από λευκό σε πράσινο. ► Η αντικατάσταση του ΕΦΠ πραγματοποιείται από την Μονάδα Επιστρατεύσεως (ΜΕ), η οποία παρακολουθεί επιστρατευτικά τον έφεδρο. ► Το νέο ΕΦΠ, αποστέλλεται στον έφεδρο συστημένα εντός ταχυδρομικού φακέλου ή επιδίδεται από την αστυνομική αρχή της περιοχής διαμονής. Ο φάκελος αυτός περιέχει: ● Το νέο Ειδικό Φύλλο Πορείας. ● Την απόδειξη παραλαβής του ΕΦΠ. ● Ένα δελτίο αλλαγής στοιχείων εφέδρου. ● Μία απόδειξη αποστολής, την οποία θα υπογράψουν τα ΕΛΤΑ όταν ο έφεδρος ταχυδρομήσει τα επιστρατευτικά έντυπα που πρέπει να επιστρέψει. ● Ένα μικρό φάκελο αλληλογραφίας, που χρησιμεύει για την τοποθέτηση των παλαιών επιστρατευτικών εγγράφων που πρέπει να επιστραφούν. Αναλυτικότερα, οι ενέργειες έχουν όπως παρακάτω: 1η Ενέργεια: Αμέσως μετά την παραλαβή των νέων επιστρατευτικών εγγράφων, πρέπει να τοποθετηθούν στο μικρό ταχυδρομικό φάκελο, που έχετε παραλάβει, τα παρακάτω: ● Το παλαιό Ειδικό Φύλλο Πορείας. ● Η απόδειξη παραλαβής του νέου Ειδικού Φύλλου Πορείας αφού συμπληρωθεί και υπογραφεί από τον ίδιο. ● Το παλαιό Δελτίο Αλλαγής Στοιχείων Εφέδρου. 2η Ενέργεια: Ο παραπάνω φάκελος κατατίθεται, χωρίς γραμματόσημο σε ένα ταχυδρομικό γραφείο. Ο υπάλληλος του ταχυδρομείου που θα παραλάβει το φάκελο θα πρέπει να υπογράψει την απόδειξη παραλαβής η οποία πρέπει να τηρείται ως αποδεικτικό ότι επιστράφηκαν τα επιστρατευτικά έγγραφα. → Για οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τα επιστρατευτικά έγγραφα, πρέπει να επικοινωνείτε με την Μονάδα επιστρατεύσεως από την οποία παρακολουθείστε επιστρατευτικά. Λοιπον πηγα στην στρατολογια το εστειλα μετα στα ΕΛΤΑ μαζι με το παλιο οπως με ειπε, και τωρα τι θα γινει; αυτη με ειπε το στειλανε απλα για να δουν αν μενω εκει που εμενα, υπαρχει περιπτωση να γινει λευκο; θα μου στειλουν κατι πισω τωρα;
Emaros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panos0100 είπε Πες τα πες τα σε φακελώνουν κανονικά Λοιπον πηγα στην στρατολογια το εστειλα μετα στα ΕΛΤΑ μαζι με το παλιο οπως με ειπε, και τωρα τι θα γινει; αυτη με ειπε το στειλανε απλα για να δουν αν μενω εκει που εμενα, υπαρχει περιπτωση να γινει λευκο; θα μου στειλουν κατι πισω τωρα; Οχι ρε συ, δεν θα γινετε και φιλαρακια αλληλογραφιας! Δεν θα γινει κατι, τους εστειλες αυτο που ηθελαν οποτε αν σου ξαναστειλουν θα ειναι μετα απο καιρο για να ξανα-ανανεώσουν τα στοιχεια που εχουν για σενα ή για να σου αλλαξουν φυλλο πορειας σε λευκο ή για να σε καλεσουν για μετεκπαιδευση. Αν σου ξαναερθει κατα 90% θα ειναι για τον πρωτο λογο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από Emaros
panos0100 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Emaros είπε Οχι ρε συ, δεν θα γινετε και φιλαρακια αλληλογραφιας! Δεν θα γινει κατι, τους εστειλες αυτο που ηθελαν οποτε αν σου ξαναστειλουν θα ειναι μετα απο καιρο για να ξανα-ανανεώσουν τα στοιχεια που εχουν για σενα ή για να σου αλλαξουν φυλλο πορειας σε λευκο ή για να σε καλεσουν για μετεκπαιδευση. Αν σου ξαναερθει κατα 90% θα ειναι για τον πρωτο λογο. Καλά θα ήτανε να μου το κάνουν λευκό, άλλα ολα τα παιδιά της σειράς μου για λημνο πήρανε πράσινο, άντε να χαθούν
Alegreto Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Emaros είπε Οχι ρε συ, δεν θα γινετε και φιλαρακια αλληλογραφιας! Δεν θα γινει κατι, τους εστειλες αυτο που ηθελαν οποτε αν σου ξαναστειλουν θα ειναι μετα απο καιρο για να ξανα-ανανεώσουν τα στοιχεια που εχουν για σενα ή για να σου αλλαξουν φυλλο πορειας σε λευκο ή για να σε καλεσουν για μετεκπαιδευση. Αν σου ξαναερθει κατα 90% θα ειναι για τον πρωτο λογο. Αν κάποιος κατα την ΗΜΈΡΑ αποστράτευσής του έχει λάβει ΠΡΆΣΙΝΟ και μετά του έρθει Λευκό χωρίς όμως να χρειάζεται αλλαγή δνσης διότι έχει παραμείνει η ίδια , πάλι χρειάζεται να στείλει το πράσινο πίσω και την απόδειξη παραλαβής του λευκού στον εσώκλειστο φάκελλο που παρέλαβε?? 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Καλά θα ήτανε να μου το κάνουν λευκό, άλλα ολα τα παιδιά της σειράς μου για λημνο πήρανε πράσινο, άντε να χαθούν Τι σημαίνει εαν το πράσινο που παρέλαβες κατα την απόλυση, σου στείλουν άλλο και το κάνουν λευκό μετά απο κάποιους μήνες μετά την απόλυσή σου?? Στις 21/2/2019 στις 8:43 ΜΜ, panos0100 είπε Καλησπερα παιδια μου ηρθε σημερα ενα μεγαλο φυλο πορειας πρασινο, σαν αυτο που ειχα παρει οταν απολυθηκα το οποιο βγηκε επισης πρασινο, γραφει τα ιδια στοιχεια επανω και λεε πρεπει να το στειλω πισω, αλλα δεν εχει κατι να γραψω καθως επισης το μονο που λεει αλαγη απολυτηριου στρατου Δεν υπάρχει περίπτωση εαν μέσα σε αυτό που σου έστειλαν, να μην υπήρχε ειδικός φάκελλος επιστροφής στη μονάδα που σου το έστειλε...κοίταξε καλύτερα ..
jimis98 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 αν δεν πας για μετεκπαιδευση τι γίνεται?
Alegreto Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, jimis98 είπε αν δεν πας για μετεκπαιδευση τι γίνεται? Θα σε στείλουν να υπηρετήσεις υποχρεωτικά στη Λεγεώνα των ξένων..🤣
panos0100 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Alegreto είπε Αν κάποιος κατα την ΗΜΈΡΑ αποστράτευσής του έχει λάβει ΠΡΆΣΙΝΟ και μετά του έρθει Λευκό χωρίς όμως να χρειάζεται αλλαγή δνσης διότι έχει παραμείνει η ίδια , πάλι χρειάζεται να στείλει το πράσινο πίσω και την απόδειξη παραλαβής του λευκού στον εσώκλειστο φάκελλο που παρέλαβε?? Τι σημαίνει εαν το πράσινο που παρέλαβες κατα την απόλυση, σου στείλουν άλλο και το κάνουν λευκό μετά απο κάποιους μήνες μετά την απόλυσή σου?? Δεν υπάρχει περίπτωση εαν μέσα σε αυτό που σου έστειλαν, να μην υπήρχε ειδικός φάκελλος επιστροφής στη μονάδα που σου το έστειλε...κοίταξε καλύτερα .. Ειχε φακελο επιστροφης απλα το χαρτι το πρασινο ηταν ιδιο με το παλιο, το ιδιο στρατοπεδο που θα παω η ιδια τοποθεσια ολα ητανε ιδια, ρωτησα αν γινεται να μου το κανουν ασπρο και δεν ηξεραν να με πουν, τοτε ποιος ο λογος να στειλουν ενα ιδιο χαρτι; σε δουλεια να βρισκομαστε με λιγα λογια, μια υπογραφη ηθελε μονο και να στειλω το παλιο πισω και να κρατησω το καινουριο που ητανε ιδιο με το παλιο Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από panos0100
jimis98 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, Alegreto είπε Θα σε στείλουν να υπηρετήσεις υποχρεωτικά στη Λεγεώνα των ξένων..🤣 ☺️
Προτεινόμενες αναρτήσεις