Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexioannou είπε

Δηλώνες ότι θες να πας

Τίποτα ιδιαιτερο 

αριχηγος ριψης θα ηθελαν ολοι να πανε να υποθεσω για τις συντηρησεις και την εμπειρια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, george572000 είπε

αξιζει να παρω το πτυχιο επαλ θερμουδραυλικος στο στρατο οταν παρουσιαστω

Μπα, δε κερδιζεις κατι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, george572000 είπε

Δικοπο μαχαιρι. Αμα πιανουν τα χερια σου θα σε χωσουν να φτιαξεις τα υδραυλικα σε οποιο στρατοπεδο πας και εχουν θεματα. Μπορει να παρεις και καμια αδεια παραπανω βεβαια...

Τις σκοπιες και τις υπηρεσιες φυσικα δεν τις γλυτωνεις...

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis
  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, jimis98 είπε

αριχηγος ριψης θα ηθελαν ολοι να πανε να υποθεσω για τις συντηρησεις και την εμπειρια

Αρχηγός ρίψης είναι μονιμας

Ακόμα και γυναίκα.....

Φωτό του 2018 πάνω από Μέγαρα .....

IMG_017-768x513.jpg

DSC_5723-780x400.jpg

Δημοσ.
18 ώρες πριν, george572000 είπε

φανταζομαι καυστηρατζης;

Δηλωνε οτι δεν εχεις ιδεα απο υδραυλικα (π.χ καζανακια βρυσες) γιατι ισως περασεις θητεια σε ολα τα μπανια των στρατοπεδων...

Στο αντικειμενο σου δυσκολο να εχεις κατι στις μοναδες. Ωστοσο σε εκτος στρατου εχω τυχει σε περιπτωσεις (παντα σε μακρινες περιοχες) που αρκετοι μονιμαδες αξιωματικοι που εμεναν εκτος (εκτος των κατοικιων που δινει ο στρατος) απασχολουσαν ατομα με το αζημιωτο. Μαλιστα σε ενα χωριο ο συναδελφος σου φτιαχτηκε (οικονομικα) μιας και μαθευτηκε οτι υπηρχε καυστηρατζης και οι ντοπιοι καναν ουρα για βλαβες ή συμβουλες.

Υ.Γ: Το πτυχιο καθε αυτο δε χρειαζεται να το εχεις μαζι σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexioannou είπε

Αρχηγός ρίψης είναι μονιμας

Ακόμα και γυναίκα.....

Φωτό του 2018 πάνω από Μέγαρα .....

IMG_017-768x513.jpg

DSC_5723-780x400.jpg

για εκείνα τα χρόνια αναφέρομαι, τώρα ξέρω μόνιμοι πάνε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

για εκείνα τα χρόνια αναφέρομαι, τώρα ξέρω μόνιμοι πάνε

Νομίζω μόνιμοι και τότε.....

Πάντως δίπλα του ήταν και μέλος του c130 για ελενχο της ζώνης .....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

φανταζομαι καυστηρατζης;

Δηλωνε οτι δεν εχεις ιδεα απο υδραυλικα (π.χ καζανακια βρυσες) γιατι ισως περασεις θητεια σε ολα τα μπανια των στρατοπεδων...

Στο αντικειμενο σου δυσκολο να εχεις κατι στις μοναδες. Ωστοσο σε εκτος στρατου εχω τυχει σε περιπτωσεις (παντα σε μακρινες περιοχες) που αρκετοι μονιμαδες αξιωματικοι που εμεναν εκτος (εκτος των κατοικιων που δινει ο στρατος) απασχολουσαν ατομα με το αζημιωτο. Μαλιστα σε ενα χωριο ο συναδελφος σου φτιαχτηκε (οικονομικα) μιας και μαθευτηκε οτι υπηρχε καυστηρατζης και οι ντοπιοι καναν ουρα για βλαβες ή συμβουλες.

Υ.Γ: Το πτυχιο καθε αυτο δε χρειαζεται να το εχεις μαζι σου.

ασχολουμε και με καυστηρες και υδραυλικα αλλα ποιο πολυ υδραυλικα 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lazurell είπε

Καλησπέρα, ξέρει κανείς κάτι περί στρατιωτικής εντολής οχημάτων;

θες να δωσεις καποιες πληροφοριες; που συναντησες αυτη την εντολη; σε αφορα;

Δημοσ.
Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε

Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. 

καλησπερας σας και καλη χρονια δεν ξερω που να απευθυνθω και για αυτο γραφω εδω ειμαι 25 χρονων και λογο δουλειας που ημουν εξωτερικο πηρα αναβολη δεν εχω βγαλει το γυμνασιο λογο οτι εφυγα μικρος εξωτερικο με την οικογενεια και αποφασισα να μπω στην δουλεια πρεπει να μπω στρατο και σκεφτομαι αν μπορω αργοτερα να μεινω μονιμος αν υπαρχει δυνατοτητα επειδη δεν ξερω αν παιζει ρολο που δεν εχω χαρτι γυμνασιου αλλα εχω ακουσει απο φιλους οτι γινεται αλλα δεν ξερουν παραπανω πληροφοριες αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει θα ημουν ευγνωμων ευχαριστω🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

θες να δωσεις καποιες πληροφοριες; που συναντησες αυτη την εντολη; σε αφορα;

Ναι σήμερα την παρέλαβα από τα ελτα. Κίτρινη. Μπήκα στο site του στρατού και έψαξα πληροφορίες, θα πάρω και τηλ αύριο να δω αν μου λύσουν απορίες μου αλλά είπα να δω αν υπάρχει καμιά απάντηση και εδώ.

Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω καταρχάς είναι αν το χαρτί αυτό είναι εντολή να το πάω άμεσα(νομίζω όχι), ή θα έρθει άλλο- αν έρθει.

Επεξ/σία από lazurell
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...