alexioannou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jimis98 είπε πήγαιναν κληρωτοι τότε? πως γινόσουν τότε ανιχνευτής? Δηλώνες ότι θες να πας Τίποτα ιδιαιτερο
george572000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 αξιζει να παρω το πτυχιο επαλ θερμουδραυλικος στο στρατο οταν παρουσιαστω
jimis98 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, alexioannou είπε Δηλώνες ότι θες να πας Τίποτα ιδιαιτερο αριχηγος ριψης θα ηθελαν ολοι να πανε να υποθεσω για τις συντηρησεις και την εμπειρια
yanis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, george572000 είπε αξιζει να παρω το πτυχιο επαλ θερμουδραυλικος στο στρατο οταν παρουσιαστω Μπα, δε κερδιζεις κατι. 2
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, george572000 είπε αξιζει να παρω το πτυχιο επαλ θερμουδραυλικος στο στρατο οταν παρουσιαστω Δικοπο μαχαιρι. Αμα πιανουν τα χερια σου θα σε χωσουν να φτιαξεις τα υδραυλικα σε οποιο στρατοπεδο πας και εχουν θεματα. Μπορει να παρεις και καμια αδεια παραπανω βεβαια... Τις σκοπιες και τις υπηρεσιες φυσικα δεν τις γλυτωνεις... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από OxiGiannisGiannakis 2
alexioannou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, jimis98 είπε αριχηγος ριψης θα ηθελαν ολοι να πανε να υποθεσω για τις συντηρησεις και την εμπειρια Αρχηγός ρίψης είναι μονιμας Ακόμα και γυναίκα..... Φωτό του 2018 πάνω από Μέγαρα .....
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, george572000 είπε αξιζει να παρω το πτυχιο επαλ θερμουδραυλικος στο στρατο οταν παρουσιαστω φανταζομαι καυστηρατζης; Δηλωνε οτι δεν εχεις ιδεα απο υδραυλικα (π.χ καζανακια βρυσες) γιατι ισως περασεις θητεια σε ολα τα μπανια των στρατοπεδων... Στο αντικειμενο σου δυσκολο να εχεις κατι στις μοναδες. Ωστοσο σε εκτος στρατου εχω τυχει σε περιπτωσεις (παντα σε μακρινες περιοχες) που αρκετοι μονιμαδες αξιωματικοι που εμεναν εκτος (εκτος των κατοικιων που δινει ο στρατος) απασχολουσαν ατομα με το αζημιωτο. Μαλιστα σε ενα χωριο ο συναδελφος σου φτιαχτηκε (οικονομικα) μιας και μαθευτηκε οτι υπηρχε καυστηρατζης και οι ντοπιοι καναν ουρα για βλαβες ή συμβουλες. Υ.Γ: Το πτυχιο καθε αυτο δε χρειαζεται να το εχεις μαζι σου.
jimis98 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Αρχηγός ρίψης είναι μονιμας Ακόμα και γυναίκα..... Φωτό του 2018 πάνω από Μέγαρα ..... για εκείνα τα χρόνια αναφέρομαι, τώρα ξέρω μόνιμοι πάνε
fatalframe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 παιδιά ξέρετε πόσο διαρκεί το χαρτί στρατολογικής καταστασης που παίρνουμε από τα στρατολογικά γραφεία;
alexioannou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, jimis98 είπε για εκείνα τα χρόνια αναφέρομαι, τώρα ξέρω μόνιμοι πάνε Νομίζω μόνιμοι και τότε..... Πάντως δίπλα του ήταν και μέλος του c130 για ελενχο της ζώνης .....
george572000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε φανταζομαι καυστηρατζης; Δηλωνε οτι δεν εχεις ιδεα απο υδραυλικα (π.χ καζανακια βρυσες) γιατι ισως περασεις θητεια σε ολα τα μπανια των στρατοπεδων... Στο αντικειμενο σου δυσκολο να εχεις κατι στις μοναδες. Ωστοσο σε εκτος στρατου εχω τυχει σε περιπτωσεις (παντα σε μακρινες περιοχες) που αρκετοι μονιμαδες αξιωματικοι που εμεναν εκτος (εκτος των κατοικιων που δινει ο στρατος) απασχολουσαν ατομα με το αζημιωτο. Μαλιστα σε ενα χωριο ο συναδελφος σου φτιαχτηκε (οικονομικα) μιας και μαθευτηκε οτι υπηρχε καυστηρατζης και οι ντοπιοι καναν ουρα για βλαβες ή συμβουλες. Υ.Γ: Το πτυχιο καθε αυτο δε χρειαζεται να το εχεις μαζι σου. ασχολουμε και με καυστηρες και υδραυλικα αλλα ποιο πολυ υδραυλικα
lazurell Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, ξέρει κανείς κάτι περί στρατιωτικής εντολής οχημάτων;
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, lazurell είπε Καλησπέρα, ξέρει κανείς κάτι περί στρατιωτικής εντολής οχημάτων; θες να δωσεις καποιες πληροφοριες; που συναντησες αυτη την εντολη; σε αφορα;
iwshff Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. καλησπερας σας και καλη χρονια δεν ξερω που να απευθυνθω και για αυτο γραφω εδω ειμαι 25 χρονων και λογο δουλειας που ημουν εξωτερικο πηρα αναβολη δεν εχω βγαλει το γυμνασιο λογο οτι εφυγα μικρος εξωτερικο με την οικογενεια και αποφασισα να μπω στην δουλεια πρεπει να μπω στρατο και σκεφτομαι αν μπορω αργοτερα να μεινω μονιμος αν υπαρχει δυνατοτητα επειδη δεν ξερω αν παιζει ρολο που δεν εχω χαρτι γυμνασιου αλλα εχω ακουσει απο φιλους οτι γινεται αλλα δεν ξερουν παραπανω πληροφοριες αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει θα ημουν ευγνωμων ευχαριστω🙂
lazurell Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε θες να δωσεις καποιες πληροφοριες; που συναντησες αυτη την εντολη; σε αφορα; Ναι σήμερα την παρέλαβα από τα ελτα. Κίτρινη. Μπήκα στο site του στρατού και έψαξα πληροφορίες, θα πάρω και τηλ αύριο να δω αν μου λύσουν απορίες μου αλλά είπα να δω αν υπάρχει καμιά απάντηση και εδώ. Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω καταρχάς είναι αν το χαρτί αυτό είναι εντολή να το πάω άμεσα(νομίζω όχι), ή θα έρθει άλλο- αν έρθει. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από lazurell
Προτεινόμενες αναρτήσεις