mitsos130 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, Warriorspirit είπε φιλε μου εμεις οταν περασαμε την βασικη στο κεντρο μαζι με τις μεταθεσεις στις μοναδες εγραφε την ειδικοτητα εγω ειχα οπλιτης μαχητης= αγγαρειομαχος,σκοπετανθρωπος,υπηρεσια με ποδια Δηλαδή το λέει στη μετάθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warriorspirit Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, mitsos130 είπε Δηλαδή το λέει στη μετάθεση; εμενα εκει το εγραφε στο φυλλο πορειας οπως και σε αλλους στρατευσιμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Μην φοβάστε ... Να σας μυρίσω θέλω.....😅😂🤣 Paratroopers 1984-1986 23 μήνες. Υπαξ Επικεφαλης αντιαρματικού παο+στριμ. 17 άλματα Διοικητής μου ο μετέπειτα αρχηγός στρατού Μανωλάς!!! Μας ΕΛΙΩΝΕ ....😀 Σας αφήνω τώρα πάω για 8 χιλιόμετρα τζογκινγκ χαλαρά στα 57 μου..... Μένουμε για πάντα special....😀 Καλή θητεία,σε όσους πάνε Η συμβουλή μου: Στα ζορικα σώματα περνάει ο καιρός γρήγορα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, alexioannou είπε Μην φοβάστε ... Να σας μυρίσω θέλω.....😅😂🤣 Paratroopers 1984-1986 23 μήνες. Υπαξ Επικεφαλης αντιαρματικού παο+στριμ. 17 άλματα Διοικητής μου ο μετέπειτα αρχηγός στρατού Μανωλάς!!! Μας ΕΛΙΩΝΕ ....😀 Σας αφήνω τώρα πάω για 8 χιλιόμετρα τζογκινγκ χαλαρά στα 57 μου..... Μένουμε για πάντα special....😀 Καλή θητεία,σε όσους πάνε Η συμβουλή μου: Στα ζορικα σώματα περνάει ο καιρός γρήγορα .... οι συντηρησεις ποσο ηταν τοτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jimis98 είπε οι συντηρησεις ποσο ηταν τοτε? 60.000 δραχμές το εξάμηνο 2 άλματα ....υποχρεωτικά..... *Το ρολογακι στην φώτο το αγόρασα με αυτά τα λεφτά!!! Το έχω ενοειται ακόμα και αν βάλω μπαταρία πετάει!!!! 😀😀😀😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Κατα καιρους επαιρνα κι εγω τη δεκ, του 90 τετοιο ρολογακι αριθμομηχανη με 1000δρχ. Βεβαια δεν ηταν CASIO αλλα CASYO με περιορισμενη διαρκεια ζωης😃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 @alexioannou σαν ανιχντευτης κανατε τοσα αλματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, jimis98 είπε @alexioannou σαν ανιχντευτης κανατε τοσα αλματα Όχι. 5 της σχολής,8 άλματα για τέσσερις "συντήρησεις". 2 σε ασκήσεις,και δύο υποχρεωτικά μετα το ατύχημα του Παραστατίδη ο οποίος ήταν φίλος,μια σειρά νεώτερος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, alexioannou είπε Όχι. 5 της σχολής,8 άλματα για τέσσερις "συντήρησεις". 2 σε ασκήσεις,και δύο υποχρεωτικά μετα το ατύχημα του Παραστατίδη ο οποίος ήταν φίλος,μια σειρά νεώτερος... καπου ειχα μαθει πως εκαναν περισσοτερα μαζι με τους αρχηγους ριψης,τοτε ελευθρα πρωση ποιοι εκαναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 αν επιλέξει κάποιος τενξ και τον παρουν μαθαινει αυτη την ειδικότητα και επίσης μετα την εκπαίδευση των στέλνουν σε μοναδα παραμεθόριο Μόλις τώρα, george572000 είπε αν επιλέξει κάποιος τενξ και τον παρουν μαθαινει αυτη την ειδικότητα και επίσης μετα την εκπαίδευση των στέλνουν σε μοναδα παραμεθόριο επισης μπορει να μεινει σαν δουλεια εκει μονιμά η μονο με προκυριξη Μόλις τώρα, george572000 είπε αν επιλέξει κάποιος τενξ και τον παρουν μαθαινει αυτη την ειδικότητα και επίσης μετα την εκπαίδευση των στέλνουν σε μοναδα παραμεθόριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, jimis98 είπε καπου ειχα μαθει πως εκαναν περισσοτερα μαζι με τους αρχηγους ριψης,τοτε ελευθρα πρωση ποιοι εκαναν? Μόνο στο ΕΤΑ ελευθέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, jimis98 είπε καπου ειχα μαθει πως εκαναν περισσοτερα μαζι με τους αρχηγους ριψης,τοτε ελευθρα πρωση ποιοι εκαναν? Οι ανιχνευτές έκαναν περισσότερα άλματα. Μερικοί από αυτούς έκαναν και ελεύθερη πτώση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, siracos είπε Μόνο στο ΕΤΑ ελευθέρας πήγαιναν κληρωτοι τότε? 13 λεπτά πριν, alexioannou είπε Οι ανιχνευτές έκαναν περισσότερα άλματα. Μερικοί από αυτούς έκαναν και ελεύθερη πτώση. πως γινόσουν τότε ανιχνευτής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, george572000 είπε αν επιλέξει κάποιος τενξ και τον παρουν μαθαινει αυτη την ειδικότητα και επίσης μετα την εκπαίδευση των στέλνουν σε μοναδα παραμεθόριο Τενξ απ'οσο ξέρω είναι αμεταθετα στο Μενίδι. Οι φαντάροι απλά περνάνε μια εκπαίδευση σκαπανέα και μετά κάνουν υπηρεσίες στη μονάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , σε περιπτωση που δεν πιασει καποιος τα ορια για αλεξιπτωτα κοβεται οριστικα απο καταταξη ΕΔ ή παει καταδρομες? επισης μπορω να δηλωσω ΕΔ για κυπρο? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από kti23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις