Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

δοκιμασε και ενα μεηλ [email protected] αν δε το εχεις κανει ηδη

έλαααα το δημοσιο 

1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

αγορι μου εχεις μπει ποτε σε στρατοπεδο; εχεις ποτε παρουσιαστει;

αποσο ξερω (ας με διορθωσει καποιος) δε μπορουν να σου δωσουν αναβολη ενω ηδη υπηρετεις (εκτος αν μιλαμε για ποινικο αδικημα ή βαρια αρρωστια).

γινεται να παρεις .. για πολλους λογους 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε

έλαααα το δημοσιο 

δε καταλαβα το σχολιο αλλα ενημερωτικά στη στρατολογια πρεπει ατομο να βλεπει και να απανταει στα μεηλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

δε καταλαβα το σχολιο αλλα ενημερωτικά στη στρατολογια πρεπει ατομο να βλεπει και να απανταει στα μεηλ

αυτο λεω.. ΠΡΕΠΕΙ να εχει άτομο .. αλλα επείδη ειμαστε ελλαδισταν και ΔΗΜΟΣΙΟ το ατομο λογικα αντι για 8ωαρη δουλεια γραφειου θα την κανει 2-3 ωρες, όπως γινεται συνηθως.. 

ΥΓ. οταν εψαχνα τν δικια μου στρατολογεια παντα εβρισκα ατομο αλλα παντα ηταν ενας φανταρος γτ το στελεχος παντα φιδιαζε

ΥΓ2 Πριν πεις οτιδηποτε προς υπερασπιση, ολη μου την θητεια ημουν μεσα σε γραφεια και επαιζε μπαλα 2-3 ποστα στελεχων γτ τα στελεχοι ηταν 50 μερες αδεια το καλοκαιρι απο τις 90... επισης 1 ατομο και εβγαζα δουλεια 2.5 θεσεων, ενω κανονικα επερπε να εχουμε 3 ατομα για αυτες τις θεσεις.. μια τρυπα οικονομικα το δημοσιο και ποσο μαλλον ο στρατος.. 

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, george572000 είπε

συνηθως ποτε μαθαινεις την μοναδα που θα παρεις μεταθεση με τα  το κεντρο που θα παρουσιαστεις 

Αναλόγως τι εννοείς με το "κέντρο". Εννοείς τα κέντρα εκπαίδευσης που είχαν καταργηθεί και λένε ότι θα ανοίξουν από την επόμενη εσσο ή τα στρατόπεδα που παρουσιαζεσαι απλά όπως είναι τώρα; 

Στην δεύτερη περίπτωση (όπως γίνεται τώρα δηλαδή), μαθαίνεις σε ποια μονάδα θα είσαι από την πρώτη μέρα που παρουσιαζεσαι. Βέβαια μετά την βασική εκπαίδευση ή τα σπεν μπορεί να σου έρθει μετάθεση για αλλού. 

Για τα κέντρα εκπαίδευσης δεν ξέρω τι γινότανε γιατί δεν τα πρόλαβα. Φαντάζομαι οι μεταθέσεις θα βγαίνανε λίγο πριν τελειώσει η εκπαίδευση άρα γύρω στον ενάμιση μήνα αφού παρουσιάζοσουν. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

αυτο λεω.. ΠΡΕΠΕΙ να εχει άτομο .. αλλα επείδη ειμαστε ελλαδισταν και ΔΗΜΟΣΙΟ το ατομο λογικα αντι για 8ωαρη δουλεια γραφειου θα την κανει 2-3 ωρες, όπως γινεται συνηθως.. 

ΥΓ. οταν εψαχνα τν δικια μου στρατολογεια παντα εβρισκα ατομο αλλα παντα ηταν ενας φανταρος γτ το στελεχος παντα φιδιαζε

ΥΓ2 Πριν πεις οτιδηποτε προς υπερασπιση, ολη μου την θητεια ημουν μεσα σε γραφεια και επαιζε μπαλα 2-3 ποστα στελεχων γτ τα στελεχοι ηταν 50 μερες αδεια το καλοκαιρι απο τις 90... επισης 1 ατομο και εβγαζα δουλεια 2.5 θεσεων, ενω κανονικα επερπε να εχουμε 3 ατομα για αυτες τις θεσεις.. μια τρυπα οικονομικα το δημοσιο και ποσο μαλλον ο στρατος.. 

εγω δεν ειμαι δικηγορος του στρατου αλλα ουτε και ισοπεδοτικος:

Αν ειμαι στρατολογος και δεν απανταω σε μεηλ(ς) θα αρχισουνε να βαρανε τα τηλ ή και να ερχονται στρατοπεδα. Τι λες οτι ειναι προτιμοτερο;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, PassageToBabylon είπε

Αναλόγως τι εννοείς με το "κέντρο". Εννοείς τα κέντρα εκπαίδευσης που είχαν καταργηθεί και λένε ότι θα ανοίξουν από την επόμενη εσσο ή τα στρατόπεδα που παρουσιαζεσαι απλά όπως είναι τώρα; 

Στην δεύτερη περίπτωση (όπως γίνεται τώρα δηλαδή), μαθαίνεις σε ποια μονάδα θα είσαι από την πρώτη μέρα που παρουσιαζεσαι. Βέβαια μετά την βασική εκπαίδευση ή τα σπεν μπορεί να σου έρθει μετάθεση για αλλού. 

Για τα κέντρα εκπαίδευσης δεν ξέρω τι γινότανε γιατί δεν τα πρόλαβα. Φαντάζομαι οι μεταθέσεις θα βγαίνανε λίγο πριν τελειώσει η εκπαίδευση άρα γύρω στον ενάμιση μήνα αφού παρουσιάζοσουν. 

δλδ εγω που θα μπω Μαρτιο θα ειναι οπως γίνεται τωρα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Warriorspirit είπε

ευχαριστω πολυ αδερφε....παρουσιαζεται κανεις Ασσηρο την Παρασκευη;

εγώ φίλε παρουσιαζομαι Παρασκευή Άσσηρο...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Warriorspirit είπε

ειχα υπηρετησει 8 μηνες και στο διαστημα εκεινο ειχα ενα επεισοδιο με αλλλον στρατευσιμο μου εδωσαν αναβολη 1 ετους

Αν ήταν μόνιμο προσωπικό καλά του εκανες

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

Η στρατολογία πάντως απαντάει άμεσα στα εμαιλ, καλύτερα απο το να παιρνεις τηλέφωνο είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρουσιάστηκα  έρευνας πληροφορικής στη Λήμνο εδω και δύο μήνες. Τελειώνουν τα ΣΠΕΝ την Παρασκευή, είμαι ακόμη Ε.Π. αλλά δεν μου έδωσαν ακόμη ειδικότητα. Είναι απαραίτητο; Την Παρασκευή φεύγω με μετάθεση. Μήπως πάρω εκεί ειδικότητα;

Επεξ/σία από mitsos130
Δημοσ.

παιδια για το θεμα που θιξατε οσο αναφορα τα κεντρα εγω παρουσιαστηκα πρωτη φορα στο Μεγαλο Πευκο περασαμε Βασικη εκπαιδευση δυο εββδομαδες και την ημερα της ορκομωσιας μαθαμε τις μεταθεσεις στις μοναδες μας την ιδια μερα επιββιβαστηκαμε στο πουλμαν  για Ρεντινα υποψιν αυτο εγινε Νοεμβριο του 20΄ δεν νομιζ να αλλαξε κατι 

1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Αν ήταν μόνιμο προσωπικό καλά του εκανες

δεν ηταν μονιμο στελεχος ηταν στρατευσιμος μεγαλη μαλακια  εππειδη πρεπει να ξαναπαω γαμησετα

37 λεπτά πριν, mitsos130 είπε

Παρουσιάστηκα  έρευνας πληροφορικής στη Λήμνο εδω και δύο μήνες. Τελειώνουν τα ΣΠΕΝ την Παρασκευή, είμαι ακόμη Ε.Π. αλλά δεν μου έδωσαν ακόμη ειδικότητα. Είναι απαραίτητο; Την Παρασκευή φεύγω με μετάθεση. Μήπως πάρω εκεί ειδικότητα;

φιλε μου εμεις οταν περασαμε την βασικη στο κεντρο μαζι με τις μεταθεσεις στις μοναδες εγραφε την ειδικοτητα εγω ειχα οπλιτης μαχητης= αγγαρειομαχος,σκοπετανθρωπος,υπηρεσια με ποδια:lol:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

εγω δεν ειμαι δικηγορος του στρατου αλλα ουτε και ισοπεδοτικος:

Αν ειμαι στρατολογος και δεν απανταω σε μεηλ(ς) θα αρχισουνε να βαρανε τα τηλ ή και να ερχονται στρατοπεδα. Τι λες οτι ειναι προτιμοτερο;

αλλο ειναι ο στρατολογος και αλλο ειναι η στρατολογια (τα τηλεφωνα που σου δινουν)

Ο στρατολόγος εινια αυτος που σε στρατολογεί, περνει τα στοιχεια σου κλπ και κανετε μια κουβεντα και κραταει σημειωσεις .. αυτος ειναι στην μοναδα σου και παντα καποιος απο το 1ο γραφειο... μην τα μπερδευεις.. ξερω ακριβως τις ορολογιες και τι κανει ο καθενας γιατι λογο δουλειας πηγα μεγαλος στρατο, περσι 27 χρονων, και δεν ασχοληθηκα με σκοπιες κλπ αλλα με δουλιες στα γραφεια κλπ γτ εβγαζα δουλεια.. οποτε ειχα μαθει τι κανει ο καθενας και τι παιζει..

τα τηλεφωνα τις στρατολογιες που περνεις και σου δινουν συνηθως ειναι χαμηλοβαθμα στελεχοι που εχουν φαει χωσιμο απο ανωτερο (που ειναι η δικια του ευθυνη π.χ.) και απλα παρεχουν πληροφοριες, αποροιες, η να καταθεσεις καποια χαρτια απο πριν στρατολογηθεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...