Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα με 182 υψος 90 κοίλα  4,50 και 4,75 μυωπία περιφέρεια μεσης 106 περιφέρεια στήθους 108 

τι Ι θα με βγαλουν ας απαντήσει οποιος γνωρίζει 

εχω πτυχίο θερμουδραυλικου και απολυτήριο επαλ να τα κρατώ όταν παρουσιαστώ ?/?

?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, αύριο παίρνω την τελική μου απαλλαγή, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζω. Καμία διαφορετική διαδικασία σε σχέση με τις αναβολές, θα να προσέξω τίποτα γενικά? Κάθε γνώμη δεκτή και την εκτιμώ.

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι σε 10 μέρες και σαν φοιτητής μου έχει μείνει μόνο η αναφορά της πτυχιακής (γράψιμο καμιά 15αρά μέρες δουλειά).

Μπορώ κάπως να πάρω άδεια για να την γράψω ή μόνο για όταν πρέπει να παρουσιάσω; (και πόσες μέρες είναι αν ξέρετε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση εξαγοράς θητείας γράφει κάτι διαφορετικό το απολυτήριο; Και γενικά νοιάζει κανέναν; 

Επεξ/σία από Gingerbread

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, snipergr1997 είπε

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι σε 10 μέρες και σαν φοιτητής μου έχει μείνει μόνο η αναφορά της πτυχιακής (γράψιμο καμιά 15αρά μέρες δουλειά).

Μπορώ κάπως να πάρω άδεια για να την γράψω ή μόνο για όταν πρέπει να παρουσιάσω; (και πόσες μέρες είναι αν ξέρετε)

δεν προβλέπεται άδεια για καμία από τις δύο περιπτώσεις που αναφέρεις, η φοιτητική δίνεται μόνο όταν υπάρχει εξεταστική, τώρα αν πέσεις σε νορμάλ διοικητή είναι άλλο θέμα.

Επεξ/σία από dionisis1925

12 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Σε περίπτωση εξαγοράς θητείας γράφει κάτι διαφορετικό το απολυτήριο; Και γενικά νοιάζει κανέναν; 

εχω λιγο μπερδευτει: εκανες θητεια και θες να εξαγορασεις ή δεν εχεις κανει καθολου;

σε καθε περιπτωση δε νοιαζει κανεναν, σε βιογραφικο ή συνεντευξεις γραψε: εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις. Αυτο που νοιαζει σε δουλειες ειναι να μη σε χασουν για χ μηνες λογω στρατου. Αν εσυ εξαγορασεις θητεια προφανως δε θα χεις να κανεις θητεια αρε θα εισαι ΟΚ

ελπιζω να σε καλυψα

12 ώρες πριν, snipergr1997 είπε

μη τρελενεσαι: αναλογα τη μοναδα σου αν πας σε κανενα φυλακιο ή τυχεις σε καλο διοικητη/μοναδα, παιζει ακομα και μεσα να τη βγαλεις χωρις αδεια ή αν εχεις αδειες επαρχια (απογευματα) βρες ενα καφε/βιβλιοθηκη και συνεχισε. Εδω ο αλλος μεχρι συνεχισε ξενη γλωσσα και εκανε κανονικα μαθηματα μεσω ζοομ

21 hours ago, george572000 said:

καλησπέρα με 182 υψος 90 κοίλα  4,50 και 4,75 μυωπία περιφέρεια μεσης 106 περιφέρεια στήθους 108 

?

οχι μην τα κρατησεις .

• Like 1

καλημέρα, για αναβολή είναι πιο εύκολο να παω Θήβα (μένω Αθήνα και παρουσιαζομαι εκεί) η να παω στο φρουραρχειο της Αθήνας? εννοώ πιο γρήγορη διαδικασία. ευχαριστώ πολύ 

22 ώρες πριν, george572000 είπε

?

Λογικα θα σε βγαλουν Ι2. Κοιτα μπορεις να τα αναφερεις οταν θα σου παρουν συνεντευξη. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη. Βεβαια, θα σου προτεινα να εισαι λακωνικος στις αναφορες σου γτ μπορει να σε χωνουν συνεχεια σε δουλειες. Απο την αλλη ωστοσο ετσι μπορει να εχεις και την ησυχια σου. Ζυγισε τα και αποφασισε τι θεωρεις οτι σε εξυπηρετει περισσοτερο.

13 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Δεν ενδιαφερεται κανεις. Μην ανησυχεις. Μονο ειτε να τις εχεις εκπληρωσει ειτε να εχεις απαλλαγει νομιμως.

• Like 1

1 ώρα πριν, KalosPolitis17 είπε

Λογικα θα σε βγαλουν Ι2. Κοιτα μπορεις να τα αναφερεις οταν θα σου παρουν συνεντευξη. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη. Βεβαια, θα σου προτεινα να εισαι λακωνικος στις αναφορες σου γτ μπορει να σε χωνουν συνεχεια σε δουλειες. Απο την αλλη ωστοσο ετσι μπορει να εχεις και την ησυχια σου. Ζυγισε τα και αποφασισε τι θεωρεις οτι σε εξυπηρετει περισσοτερο.

Δεν ενδιαφερεται κανεις. Μην ανησυχεις. Μονο ειτε να τις εχεις εκπληρωσει ειτε να εχεις απαλλαγει νομιμως.

δλδ οταν παρουσιαστω να τους πω πως εχω πτυχιο επαλ θερμουδραυλικου χωρις να το κραταω  

2 ώρες πριν, george572000 είπε

δλδ οταν παρουσιαστω να τους πω πως εχω πτυχιο επαλ θερμουδραυλικου χωρις να το κραταω  

Ναι

7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

εχω λιγο μπερδευτει: εκανες θητεια και θες να εξαγορασεις ή δεν εχεις κανει καθολου;

σε καθε περιπτωση δε νοιαζει κανεναν, σε βιογραφικο ή συνεντευξεις γραψε: εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις. Αυτο που νοιαζει σε δουλειες ειναι να μη σε χασουν για χ μηνες λογω στρατου. Αν εσυ εξαγορασεις θητεια προφανως δε θα χεις να κανεις θητεια αρε θα εισαι ΟΚ

ελπιζω να σε καλυψα

Δεν έχω κάνει καθόλου θητεία, το εξετάζω σαν ενδεχόμενο. Νιώθω κάπως να την εξαγοράσω αλλά θα το δω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...