epanomistan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 10:53 ΠΜ, panostom είπε εγω ειμαι στις 8 του μηνα φιλε, εσυ; 7 αδερφε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrKata Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Τώρα που πάμε ΚΕΝ, πότε πάμε στις μονάδες που θα υπηρετήσουμε ?? Μετά τα ΣΒΕΝ η κάνουμε και ΣΠΕΝ στο κέντρο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 καλησπέρα με 182 υψος 90 κοίλα 4,50 και 4,75 μυωπία περιφέρεια μεσης 106 περιφέρεια στήθους 108 τι Ι θα με βγαλουν ας απαντήσει οποιος γνωρίζει εχω πτυχίο θερμουδραυλικου και απολυτήριο επαλ να τα κρατώ όταν παρουσιαστώ ?/? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolaiko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, αύριο παίρνω την τελική μου απαλλαγή, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζω. Καμία διαφορετική διαδικασία σε σχέση με τις αναβολές, θα να προσέξω τίποτα γενικά? Κάθε γνώμη δεκτή και την εκτιμώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snipergr1997 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, παρουσιάζομαι σε 10 μέρες και σαν φοιτητής μου έχει μείνει μόνο η αναφορά της πτυχιακής (γράψιμο καμιά 15αρά μέρες δουλειά). Μπορώ κάπως να πάρω άδεια για να την γράψω ή μόνο για όταν πρέπει να παρουσιάσω; (και πόσες μέρες είναι αν ξέρετε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση εξαγοράς θητείας γράφει κάτι διαφορετικό το απολυτήριο; Και γενικά νοιάζει κανέναν; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από Gingerbread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, snipergr1997 είπε Καλησπέρα, παρουσιάζομαι σε 10 μέρες και σαν φοιτητής μου έχει μείνει μόνο η αναφορά της πτυχιακής (γράψιμο καμιά 15αρά μέρες δουλειά). Μπορώ κάπως να πάρω άδεια για να την γράψω ή μόνο για όταν πρέπει να παρουσιάσω; (και πόσες μέρες είναι αν ξέρετε) δεν προβλέπεται άδεια για καμία από τις δύο περιπτώσεις που αναφέρεις, η φοιτητική δίνεται μόνο όταν υπάρχει εξεταστική, τώρα αν πέσεις σε νορμάλ διοικητή είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Gingerbread είπε Σε περίπτωση εξαγοράς θητείας γράφει κάτι διαφορετικό το απολυτήριο; Και γενικά νοιάζει κανέναν; εχω λιγο μπερδευτει: εκανες θητεια και θες να εξαγορασεις ή δεν εχεις κανει καθολου; σε καθε περιπτωση δε νοιαζει κανεναν, σε βιογραφικο ή συνεντευξεις γραψε: εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις. Αυτο που νοιαζει σε δουλειες ειναι να μη σε χασουν για χ μηνες λογω στρατου. Αν εσυ εξαγορασεις θητεια προφανως δε θα χεις να κανεις θητεια αρε θα εισαι ΟΚ ελπιζω να σε καλυψα 12 ώρες πριν, snipergr1997 είπε Καλησπέρα, παρουσιάζομαι σε 10 μέρες και σαν φοιτητής μου έχει μείνει μόνο η αναφορά της πτυχιακής (γράψιμο καμιά 15αρά μέρες δουλειά). Μπορώ κάπως να πάρω άδεια για να την γράψω ή μόνο για όταν πρέπει να παρουσιάσω; (και πόσες μέρες είναι αν ξέρετε) μη τρελενεσαι: αναλογα τη μοναδα σου αν πας σε κανενα φυλακιο ή τυχεις σε καλο διοικητη/μοναδα, παιζει ακομα και μεσα να τη βγαλεις χωρις αδεια ή αν εχεις αδειες επαρχια (απογευματα) βρες ενα καφε/βιβλιοθηκη και συνεχισε. Εδω ο αλλος μεχρι συνεχισε ξενη γλωσσα και εκανε κανονικα μαθηματα μεσω ζοομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 21 hours ago, george572000 said: καλησπέρα με 182 υψος 90 κοίλα 4,50 και 4,75 μυωπία περιφέρεια μεσης 106 περιφέρεια στήθους 108 τι Ι θα με βγαλουν ας απαντήσει οποιος γνωρίζει εχω πτυχίο θερμουδραυλικου και απολυτήριο επαλ να τα κρατώ όταν παρουσιαστώ ?/? ? οχι μην τα κρατησεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LefterisTias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 καλημέρα, για αναβολή είναι πιο εύκολο να παω Θήβα (μένω Αθήνα και παρουσιαζομαι εκεί) η να παω στο φρουραρχειο της Αθήνας? εννοώ πιο γρήγορη διαδικασία. ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KalosPolitis17 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 22 ώρες πριν, george572000 είπε καλησπέρα με 182 υψος 90 κοίλα 4,50 και 4,75 μυωπία περιφέρεια μεσης 106 περιφέρεια στήθους 108 τι Ι θα με βγαλουν ας απαντήσει οποιος γνωρίζει εχω πτυχίο θερμουδραυλικου και απολυτήριο επαλ να τα κρατώ όταν παρουσιαστώ ?/? ? Λογικα θα σε βγαλουν Ι2. Κοιτα μπορεις να τα αναφερεις οταν θα σου παρουν συνεντευξη. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη. Βεβαια, θα σου προτεινα να εισαι λακωνικος στις αναφορες σου γτ μπορει να σε χωνουν συνεχεια σε δουλειες. Απο την αλλη ωστοσο ετσι μπορει να εχεις και την ησυχια σου. Ζυγισε τα και αποφασισε τι θεωρεις οτι σε εξυπηρετει περισσοτερο. 13 ώρες πριν, Gingerbread είπε Σε περίπτωση εξαγοράς θητείας γράφει κάτι διαφορετικό το απολυτήριο; Και γενικά νοιάζει κανέναν; Δεν ενδιαφερεται κανεις. Μην ανησυχεις. Μονο ειτε να τις εχεις εκπληρωσει ειτε να εχεις απαλλαγει νομιμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, KalosPolitis17 είπε Λογικα θα σε βγαλουν Ι2. Κοιτα μπορεις να τα αναφερεις οταν θα σου παρουν συνεντευξη. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη. Βεβαια, θα σου προτεινα να εισαι λακωνικος στις αναφορες σου γτ μπορει να σε χωνουν συνεχεια σε δουλειες. Απο την αλλη ωστοσο ετσι μπορει να εχεις και την ησυχια σου. Ζυγισε τα και αποφασισε τι θεωρεις οτι σε εξυπηρετει περισσοτερο. Δεν ενδιαφερεται κανεις. Μην ανησυχεις. Μονο ειτε να τις εχεις εκπληρωσει ειτε να εχεις απαλλαγει νομιμως. δλδ οταν παρουσιαστω να τους πω πως εχω πτυχιο επαλ θερμουδραυλικου χωρις να το κραταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, george572000 είπε δλδ οταν παρουσιαστω να τους πω πως εχω πτυχιο επαλ θερμουδραυλικου χωρις να το κραταω Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 συνηθως ποτε μαθαινεις την μοναδα που θα παρεις μεταθεση με τα το κεντρο που θα παρουσιαστεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εχω λιγο μπερδευτει: εκανες θητεια και θες να εξαγορασεις ή δεν εχεις κανει καθολου; σε καθε περιπτωση δε νοιαζει κανεναν, σε βιογραφικο ή συνεντευξεις γραψε: εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις. Αυτο που νοιαζει σε δουλειες ειναι να μη σε χασουν για χ μηνες λογω στρατου. Αν εσυ εξαγορασεις θητεια προφανως δε θα χεις να κανεις θητεια αρε θα εισαι ΟΚ ελπιζω να σε καλυψα Δεν έχω κάνει καθόλου θητεία, το εξετάζω σαν ενδεχόμενο. Νιώθω κάπως να την εξαγοράσω αλλά θα το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις