Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Perkas_ είπε

Γεια χαρα. Ειμαι για ΕΛΔΥΚ και εχω μια ερωτηση. Μετα την βασικη εκπαιδευση και τα σπεν (Θηβα), οταν θα παρω μεταθεση για Κυπρο, μου καλυπτουν δωρεαν το εισητηριο του "πηγαινε"? Ξερω οτι δικαιουμαι ενα δωρεαν πηγαινε-ελα, η ερωτηση μου ειναι αν μου καλυπτουν ΚΑΙ το πρωτο πηγαινε της μεταθεσης. Ευχαριστω

Ναι, αλλωστε, αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, θα κατεβείτε σε γκρουπ όσοι είστε για ΕΛΔΥΚ με πολιτικές πτήσεις. Είναι "κίνηση" πρακτικά που καλύπτεται απο τον ΕΣ

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα  θα ήθελα να ρωτήσω   μου ήρθε το χαρτι και παρουσιάστηκα στις 23/09/2021 και μετά από ένα μήνα πήρα 2 έτη αναβολή λόγω προβλημάτων που είναι και θέλω να μάθω εάν μπορώ να πάρω οριστική απαλλαγή στράτευσης 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Tsakalosnikolaos είπε

Καλησπέρα  θα ήθελα να ρωτήσω   μου ήρθε το χαρτι και παρουσιάστηκα στις 23/09/2021 και μετά από ένα μήνα πήρα 2 έτη αναβολή λόγω προβλημάτων που είναι και θέλω να μάθω εάν μπορώ να πάρω οριστική απαλλαγή στράτευσης 

Γιατί να παρεις;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsakalosnikolaos είπε

μετα απο τα 2 χρονια, θα πας ξανα εκει και θα παρεις την οριστικη απαλλαγη, το ι5.

Δημοσ.

Για να σου δώσαν "μαζεμένα" 2 έτη αναβολή, μάλλον θα πάρεις εύκολα και την οριστική απαλλαγή. 

Τσέκαρε την πάθησή σου στο ΦΕΚ, και όταν σε καλέσουν, έχε τα έτοιμα όλα.

Δημοσ.

καλημερα σας προχθες μου ειρθε email πως μπενω μαρτιο και μαζι με αυτο μου ειρθε ενα που λεει parousiasi army.gr και ειναι υποχρεοτικο να βαλω κατι στοιχειΑ επαγγελμα υψος βαρος διαμετρος κεφαλης μεσης νουμερο ποδιων  ειναι υποχρεοτικα να τα βαλω αυτα οποιος ξερει ας μου απαντησει 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, george572000 είπε

καλημερα σας προχθες μου ειρθε email πως μπενω μαρτιο και μαζι με αυτο μου ειρθε ενα που λεει parousiasi army.gr και ειναι υποχρεοτικο να βαλω κατι στοιχειΑ επαγγελμα υψος βαρος διαμετρος κεφαλης μεσης νουμερο ποδιων  ειναι υποχρεοτικα να τα βαλω αυτα οποιος ξερει ας μου απαντησει 

Αφού σου λέει ότι είναι υποχρεωτικό...είναι υποχρεωτικό.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, george572000 είπε

καλημερα σας προχθες μου ειρθε email πως μπενω μαρτιο και μαζι με αυτο μου ειρθε ενα που λεει parousiasi army.gr και ειναι υποχρεοτικο να βαλω κατι στοιχειΑ επαγγελμα υψος βαρος διαμετρος κεφαλης μεσης νουμερο ποδιων  ειναι υποχρεοτικα να τα βαλω αυτα οποιος ξερει ας μου απαντησους οσοι πανε β εσσο αν τους το λεει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, george572000 είπε

Spoiler

Εγώ έβαλα 6 foot 3 (imperial system)

6 digits income

Και 6 pack!

Βάλτα ρε μάν αφού είναι υποχρεωτικά. Τι σε κωλύει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...