Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/01/2023 at 11:48, mitsos130 said:

Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Για μετάθεση έρευνας & Πληροφορικής  στο Πολύκαστρο τι γνωρίζετε;

Από φίλο έχω ακούσει ότι είναι αρκετά καλά 

Επεξ/σία από aks
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 25/12/2022 στις 12:21 ΜΜ, whitelight είπε

τη  πρωτη βδομαδα θα περασουν τα κλιμακια για να δωσετε τα αθληματα αν και σε  εμας περασαν τυπικα 2 ατομα  ( ουτε 4 ελξης δε μπορουν να κανουν οι περισσοτεροι ουφφφ) οι οποιοι κοπηκαν γιατι χρειαζεται ατομα η παραμεθωριος ενω περασανε μονο τα βυσματα ( ειδικες δυναμεις με βυσμα και οχι με ικανοτητα? oh yes greek army) 

αυτο κανεις δεν μπορει να στο πει αν θα μεινεις εκει η οχι μπορει να σου βγει μεταθεση μετα τα σβεν σε αλλο στρατοπεδο μπορει οχι μπορει μετα τα σπεν μπορει οχι μπορει και ποτε αναλογα . Το πως θα ειναι αναλογα με το βυσμα σου σε αυτα τα στρατοπεδα γινονται βυσματοbattles οποιος εχει δεν κανει τπτ ενω οι αλλοι κανουν την λαντζουλα.

Μόρια για τις όποιες προκυρήξεις. Συν οτι και καποιοι αν είναι πολύμπριζα μπορει να μην ειναι και σε "μάχιμη" ειδικότητα (πχ γραφεας )

Το να έχεις βύσμα στο στρατό και να το χρησιμοποιήσεις για να πας ΕΔ είναι σα να εχεις βύσμα για διορισμό και ζητήσεις να σε βάλει συμβασιούχο οδοκαθαριστή στο δήμο...

7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το να έχεις βύσμα στο στρατό και να το χρησιμοποιήσεις για να πας ΕΔ είναι σα να εχεις βύσμα για διορισμό και ζητήσεις να σε βάλει συμβασιούχο οδοκαθαριστή στο δήμο...

Και όμως τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει σε αυτό τον τομέα. Ενώ στις Ειδικές Δυνάμεις δύσκολα βρίσκεις άτομα και δύσκολα μένουν επίσης, άτομα τα οποία δηλώνουν εθελοντικά ότι θέλουν να πάνε, δεν τα παίρνουν γιατί τα έχουν κατατάξει πχ σε μόνιμες θέσεις όπως για παράδειγμα κάπου στο Καστελόριζο. Κάτι τέτοιο έχουν πάθει 2 στενά συγγενικά μου πρόσωπα και οι δύο έχουν βάλει βύσμα για να πάνε !

Προσωπικά δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί. 🤪

15 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Και όμως τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει σε αυτό τον τομέα. Ενώ στις Ειδικές Δυνάμεις δύσκολα βρίσκεις άτομα και δύσκολα μένουν επίσης, άτομα τα οποία δηλώνουν εθελοντικά ότι θέλουν να πάνε, δεν τα παίρνουν γιατί τα έχουν κατατάξει πχ σε μόνιμες θέσεις όπως για παράδειγμα κάπου στο Καστελόριζο. Κάτι τέτοιο έχουν πάθει 2 στενά συγγενικά μου πρόσωπα και οι δύο έχουν βάλει βύσμα για να πάνε !

Προσωπικά δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί. 🤪

Κοίτα αν το έχεις δηλώσει πριν την κατάταξη, θεωρώ πολύ δύσκολο να μη σε πάρουν εκτός αν είσαι τέρμα γιωτάς, σε φάση να μη μπορεις να τρέξεις 5 λεπτά, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει κόσμος όπως λες. 

Τώρα αυτοί που βάζουν βύσμα πιστεύω είτε ναι μεν θέλουν ΕΔ αλλά θέλουν και λέλα (απλά γτπ) είτε το βάζουν "για σιγουριά", μη τυχον και δε τους πάρουν. 

Στις 3/1/2023 στις 11:18 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Κοίτα αν το έχεις δηλώσει πριν την κατάταξη, θεωρώ πολύ δύσκολο να μη σε πάρουν εκτός αν είσαι τέρμα γιωτάς, σε φάση να μη μπορεις να τρέξεις 5 λεπτά, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει κόσμος όπως λες. 

Τώρα αυτοί που βάζουν βύσμα πιστεύω είτε ναι μεν θέλουν ΕΔ αλλά θέλουν και λέλα (απλά γτπ) είτε το βάζουν "για σιγουριά", μη τυχον και δε τους πάρουν. 

Για τον ένα απ' τους δύο ίσως και να χεις δίκιο. Όπως και να χει όμως τα αθλήματα και πάλι τα έβγαλε. Ο άλλος πάντως που δεν είχε βύσμα τον πήγαν με το ζόρι καστελόριζο μετά τα ΣΙΠΟ.

Ίσως έτυχε και εκείνη την περίοδο να έχουν πολλά άτομα. Βέβαια στις Ειδικές Δυνάμεις δεν είναι ότι δεν ξεκινάνε με πολλά άτομα. Το πρόβλημα είναι που κόβονται αρκετοί στην πορεία.

Παρουσιαζομαι αρχες Φλεβαρη στον Πορο με το Πολεμικο Ναυτικο. Εγω βρισκομαι Θεσσαλονικη, τα εξοδα για την μεταφορα μ στον Πορο τα πληρωνω εγω; Και αν οχι ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να παρω φυλλο πορειας.

9 λεπτά πριν, epanomistan είπε

Παρουσιαζομαι αρχες Φλεβαρη στον Πορο με το Πολεμικο Ναυτικο. Εγω βρισκομαι Θεσσαλονικη, τα εξοδα για την μεταφορα μ στον Πορο τα πληρωνω εγω; Και αν οχι ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να παρω φυλλο πορειας.

πας με το ΦΠ στο φρουραρχειο της περιοχής σου (γνωρίζει το Αστυνομικό Τμήμα σου) και σου δίνουν κατάσταση επιβίβασης για μετακίνηση από εκεί. Λεωφορείο, τρένο κλπ. 

9 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

πας με το ΦΠ στο φρουραρχειο της περιοχής σου (γνωρίζει το Αστυνομικό Τμήμα σου) και σου δίνουν κατάσταση επιβίβασης για μετακίνηση από εκεί. Λεωφορείο, τρένο κλπ. 

Που το βρισκω το φυλλο πορειας;

καλησπερα σας μου ειρθε email απο ΣΥ και λεει εχω προγραμματισθει  Γ εσσο  Μαιο 

και μετα μπενω στο stratologia.gr  πληροφοριες για καταταξη μου και λεει πως ειμαι υποχρεος καταταξης με τη 2023 Β' ΕΣΣΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 

τελικα ποτε θα παω την αναβολη την ειχα κοψει 30 Δεκέμβριου 

50 λεπτά πριν, george572000 είπε

καλησπερα σας μου ειρθε email απο ΣΥ και λεει εχω προγραμματισθει  Γ εσσο  Μαιο 

και μετα μπενω στο stratologia.gr  πληροφοριες για καταταξη μου και λεει πως ειμαι υποχρεος καταταξης με τη 2023 Β' ΕΣΣΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 

τελικα ποτε θα παω την αναβολη την ειχα κοψει 30 Δεκέμβριου 

Ότι σου λέει η σελίδα. Κι' εμένα ένας φίλος έκοψε την αναβολή το Νοέμβριο, του είπαν ότι παρουσιάζεται Μάρτιο και τελικά η σελίδα ανανεώθηκε για Ιανουάριο και μπαίνει εντός ολίγων ημερών. Άμα δεν είσαι σίγουρος πάρε τηλέφωνο τη στρατολογία.

Γεια χαρα. Ειμαι για ΕΛΔΥΚ και εχω μια ερωτηση. Μετα την βασικη εκπαιδευση και τα σπεν (Θηβα), οταν θα παρω μεταθεση για Κυπρο, μου καλυπτουν δωρεαν το εισητηριο του "πηγαινε"? Ξερω οτι δικαιουμαι ενα δωρεαν πηγαινε-ελα, η ερωτηση μου ειναι αν μου καλυπτουν ΚΑΙ το πρωτο πηγαινε της μεταθεσης. Ευχαριστω

18 ώρες πριν, epanomistan είπε

εγω ειμαι στις 8 του μηνα φιλε, εσυ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...