Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Warriorspirit είπε

Τι να πω ρε φίλε για 1 μήνα είναι να πάω μόνο ελπίζω να μην μου πρηξουν τα αρχιδια 

Για 1 μηνα εισαι καλά. Βεβαια μπαινεις με σαπια ΕΣΣΟ αλλα δεν πειραζει. Οι 3 βδομαδες των ΣΠΕΝ θα ειναι λιγο ασχημες. Τα ΣΒΕΝ Ασσηρο ηταν ζωαρα. Βασικα ενα μηνα πως? 6 βδομαδες ειναι σβεν/σπεν. Anyway, προσπαθα να πας προς Μηχανικο/ΔΒ. Εκει κανουν ζωαρα σε βαρος του πεζικου/τθ/τβ. Μας ειχαν πηδηξει στην υπηρεσια και αυτοι καθε μερα ειχαν εξοδουχους με το κιλο. Παλι καλα στο 3μηνο ημουν μουσειο και τελειωσε η θητεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, Warriorspirit είπε

Τι να πω ρε φίλε για 1 μήνα είναι να πάω μόνο ελπίζω να μην μου πρηξουν τα αρχιδια 

Ζωαρα θα κανεις.

Ειχα παει για ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ Ασσηρο και ηταν απ' τις πιο καλες εβδομαδες μου σε ολη τη θητεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kostas156789 είπε

13/1 μπαίνω 265 μκ/τπ στον Μανταμαδο Μυτιλήνης.Είναι κανείς για εκεί; 

Καλό κουράγιο. Θα το χρειαστείς σε αυτό το στρατόπεδο.

Επεξ/σία από Certificatee

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά παρουσιαζομαι θηβα που δν πιάνει παραμεθόριο γίνεται να δηλώσω κάπου οτι θελω παραμεθόριο για να κανω 9μηνο 

Επεξ/σία από Drkwv123

23 λεπτά πριν, Drkwv123 είπε

Καλησπέρα παιδιά παρουσιαζομαι θηβα που δν πιάνει παραμεθόριο γίνεται να δηλώσω κάπου οτι θελω παραμεθόριο για να κανω 9μηνο 

Θα σε ρωτήσουν καμία 10αριά φορές την πρώτη μέρα αν θες 9μηνο οπότε θα τους το πεις τότε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γνωρίζει κανεις αν μπορουμε να ζητησουμε να κανουμε 9 μηνο και αργοτερα? Αν δεν ειμαστε σιγουροι την πρώτη μέρα?

όταν μπαινεις να διαλεξεις στρατοπεδο υποδοχης ,δεν εχουν νησια μεσα κλπ.,Οποτε επαναφερθηκαν τα κεντρα?

Επεξ/σία από aks

26 minutes ago, aks said:

γνωρίζει κανεις αν μπορουμε να ζητησουμε να κανουμε 9 μηνο και αργοτερα? Αν δεν ειμαστε σιγουροι την πρώτη μέρα?

όταν μπαινεις να διαλεξεις στρατοπεδο υποδοχης ,δεν εχουν νησια μεσα κλπ.,Οποτε επαναφερθηκαν τα κεντρα?

Μετά το δηλώνεις αυτό, για παραμεθόριο ή ειδικές δυνάμεις, μιας που μόνο σε αυτά είναι 9μηνο, για όσους ΔΕΝ υπάγονται σε ειδικές κατηγορίες.

6 ώρες πριν, mitsos130 είπε

Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Για μετάθεση έρευνας & Πληροφορικής  στο Πολύκαστρο τι γνωρίζετε;

Μιλημένη μετάθεση μου κάνει, μιας και το Πολύκαστρο είχε ανέκαθεν πολύ καλή φήμη.

Και να έχει αλλάξει κάτι τώρα, δε νομίζω ότι θα περάσεις και άσχημα.

Στις 27/12/2022 στις 1:43 ΜΜ, Tsos24 είπε

Ξερεις κανεις τι παιζει τωρα σε ΑΣΔΕΝ?

το κακο ειναι οτι εχει πολλα στελεχη εκει μεσα και πρεπει να εισαι προβλεπε συνεχεια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...