Giwrghs95 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, SIP1995 είπε Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ; Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία. Από παντού περνάνε μην αγχώνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, Giwrghs95 said: Από παντού περνάνε μην αγχώνεσαι Τέλεια σε ευχαριστώ. Οτι πληροφορίες βρήκα γενικότερα είναι σκόρπιες με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι ισχύει και όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SIP1995 είπε Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ; Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία. Εννοείται απο όλα τα στρατόπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warriorspirit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitelight Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Στις 23/12/2022 στις 6:01 ΜΜ, SIP1995 είπε Να ρωτήσω τα κλιμάκια ειδικών δυνάμεων περνάνε από το όλα τα στρατόπεδα ; Μήπως έχω θέμα επειδή δήλωσα να παρουσιαστώ στο στρατ. Διάκου στη Λαμία. τη πρωτη βδομαδα θα περασουν τα κλιμακια για να δωσετε τα αθληματα αν και σε εμας περασαν τυπικα 2 ατομα ( ουτε 4 ελξης δε μπορουν να κανουν οι περισσοτεροι ουφφφ) οι οποιοι κοπηκαν γιατι χρειαζεται ατομα η παραμεθωριος ενω περασανε μονο τα βυσματα ( ειδικες δυναμεις με βυσμα και οχι με ικανοτητα? oh yes greek army) Στις 24/12/2022 στις 10:44 ΠΜ, Warriorspirit είπε Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί αυτο κανεις δεν μπορει να στο πει αν θα μεινεις εκει η οχι μπορει να σου βγει μεταθεση μετα τα σβεν σε αλλο στρατοπεδο μπορει οχι μπορει μετα τα σπεν μπορει οχι μπορει και ποτε αναλογα . Το πως θα ειναι αναλογα με το βυσμα σου σε αυτα τα στρατοπεδα γινονται βυσματοbattles οποιος εχει δεν κανει τπτ ενω οι αλλοι κανουν την λαντζουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klironomos23 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Στις 24/12/2022 στις 10:44 ΠΜ, Warriorspirit είπε Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί πότε παρουσιαζεσαι Άσσηρο φίλε? γιατί κ εγώ εξ αναβολής ειμαι κ μπαίνω 13/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, whitelight said: τη πρωτη βδομαδα θα περασουν τα κλιμακια για να δωσετε τα αθληματα αν και σε εμας περασαν τυπικα 2 ατομα ( ουτε 4 ελξης δε μπορουν να κανουν οι περισσοτεροι ουφφφ) οι οποιοι κοπηκαν γιατι χρειαζεται ατομα η παραμεθωριος ενω περασανε μονο τα βυσματα ( ειδικες δυναμεις με βυσμα και οχι με ικανοτητα? oh yes greek army). Άρα από ότι κατάλαβα να μην τρέφω και πολλές ελπίδες για ΕΔ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΕΙΔΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από partblah1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitelight Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, SIP1995 είπε Άρα από ότι κατάλαβα να μην τρέφω και πολλές ελπίδες για ΕΔ. dont take my word for it... ετσι εγινε στις δικες μας μοναδες τωρα μπορει εκει που θα μπεις να παρουν οντως στρατιωτες που αξιζουν και οχι μονο τα βυσματα. Παντως εδ=πριζομπαλιασμα δεν κανεις και κατι στρατιωτικο παραπανω το μονο που κανεις ειναι να τρως καψωνι και ψευτομαγκια not worth it για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Γίνονται κάποιες ασκήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις που αξίζουν, και φυσικά η εκπαίδευση για το μπερέ, στην οποία περιλαμβάνεται ο αντάρτης, η πενηντάρα κ.ά.. Κατά τ' άλλα είναι κλασικά τι υπηρεσία έχεις κάθε μέρα, πόσο σε πάει και αν θα βγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warriorspirit Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Στις 25/12/2022 στις 12:21 ΜΜ, whitelight είπε τη πρωτη βδομαδα θα περασουν τα κλιμακια για να δωσετε τα αθληματα αν και σε εμας περασαν τυπικα 2 ατομα ( ουτε 4 ελξης δε μπορουν να κανουν οι περισσοτεροι ουφφφ) οι οποιοι κοπηκαν γιατι χρειαζεται ατομα η παραμεθωριος ενω περασανε μονο τα βυσματα ( ειδικες δυναμεις με βυσμα και οχι με ικανοτητα? oh yes greek army) αυτο κανεις δεν μπορει να στο πει αν θα μεινεις εκει η οχι μπορει να σου βγει μεταθεση μετα τα σβεν σε αλλο στρατοπεδο μπορει οχι μπορει μετα τα σπεν μπορει οχι μπορει και ποτε αναλογα . Το πως θα ειναι αναλογα με το βυσμα σου σε αυτα τα στρατοπεδα γινονται βυσματοbattles οποιος εχει δεν κανει τπτ ενω οι αλλοι κανουν την λαντζουλα. Για ένα μήνα είναι να υπηρετήσω φίλε έχω περάσει ΤΠΕΝ έχω ορκιστεί όλα κομπλέ Στις 25/12/2022 στις 1:31 ΜΜ, klironomos23 είπε πότε παρουσιαζεσαι Άσσηρο φίλε? γιατί κ εγώ εξ αναβολής ειμαι κ μπαίνω 13/1 13/1 και εγώ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsos24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Ξερεις κανεις τι παιζει τωρα σε ΑΣΔΕΝ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaibal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 5/3/2021 στις 12:56 ΜΜ, Ace Of Spades είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να κόψω την αναβολή που έχω λόγω σπουδών . εργαζομαι τα τελευταία 2,5 χρόνια και έχω μαζέψει τα ένσημα που χρειάζονται για να μπω ταμείο ανεργίας. Αν συνεννοηθώ να με απολύσουν για το τυπικό : γνωριζει κανείς αν μπορώ να μπω ταμείο ανεργίας και να μπω στρατό λίγο μετά ; Τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στις 24/12/2022 στις 10:44 ΠΜ, Warriorspirit είπε Καλημέρα σας είναι να παρουσιαστώ εξ αναβολής στην Άσσηρο... έχει κανείς γνώση το πως είναι το στρατόπεδο και αν θα μείνω εκεί ΓΤΠ ειναι η Ασσηρος... Εκτός αν εισαι Μηχανικό ή Διαβιβάσεις... Όλες οι άλλες οι μονάδες 501,507, ΠΒ, ΤΘ ειναι γτπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warriorspirit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, pogchamp είπε ΓΤΠ ειναι η Ασσηρος... Εκτός αν εισαι Μηχανικό ή Διαβιβάσεις... Όλες οι άλλες οι μονάδες 501,507, ΠΒ, ΤΘ ειναι γτπ. Τι να πω ρε φίλε για 1 μήνα είναι να πάω μόνο ελπίζω να μην μου πρηξουν τα αρχιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις