george572000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 ισχυει αυτο που λενε οτι εχει υπογραφει οτι η θητεια θα παει 12 μηνο και 15 μηνο απο 9 μηνο 12 μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 4 minutes ago, george572000 said: ισχυει αυτο που λενε οτι εχει υπογραφει οτι η θητεια θα παει 12 μηνο και 15 μηνο απο 9 μηνο 12 μηνο Μπα δεν νομίζω, που το διάβασες αυτό βασικά ; Επίσης έρχονται εκλογές οπότε μια κίνηση σαν αυτή θα ήταν επικοινωνιακά κακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george572000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Αναφορά σε κείμενο μια ερωτηση σε οσους ηταν η ειναι φοιτητες εγω θελω να κοψω την αναβολη μου τι χαρτια χρειαζονται να παω στο κεπ ? απο την σχολη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, george572000 είπε ισχυει αυτο που λενε οτι εχει υπογραφει οτι η θητεια θα παει 12 μηνο και 15 μηνο απο 9 μηνο 12 μηνο Καιρο ειχαμε να ακουσουμε παπατζες για αυξηση θητειας και ειχα ανησυχησει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, george572000 είπε ισχυει αυτο που λενε οτι εχει υπογραφει οτι η θητεια θα παει 12 μηνο και 15 μηνο απο 9 μηνο 12 μηνο Πού το λένε; Εδώ για την αύξηση απο 9 σε 12 είχε βουήξει ο τόπος και υλοποιήθηκε 1.5 χρόνο αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PassageToBabylon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μέσα στο στρατό ακουγεται πάρα πολύ αλλά το 90% αυτών που λέγονται στον στρατό είναι μαλακίες οπότε... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από PassageToBabylon 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, george572000 είπε ισχυει αυτο που λενε οτι εχει υπογραφει οτι η θητεια θα παει 12 μηνο και 15 μηνο απο 9 μηνο 12 μηνο Ναι, έχει υπογραφεί, αλλά το κρατάνε κρυφό για να σας το ανακοινώσει ο αη Βασίλης. Τι πατε και χάφτετε ρε παιδιά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στις 17/12/2022 στις 1:57 ΠΜ, SIP1995 είπε Ούτε καν, αν δεν έμπαινα εδώ ούτε που τα θα ήξερα ότι άνοιξε. Δηλώνεις στην στρατολογία ένα email και σου έρχεται εκεί η ειδοποίηση. Για ελληνικό στρατό και πολύ μπροστά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitelight Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Στις 17/12/2022 στις 4:01 ΜΜ, george572000 είπε μια ερωτηση σε οσους ηταν η ειναι φοιτητες εγω θελω να κοψω την αναβολη μου τι χαρτια χρειαζονται να παω στο κεπ ? απο την σχολη ευχαριστω αντιγραφο πτυχιου η αν δεν εχεις ακομα βεβαιωση σπουδων για στρατολογικη χρηση Στις 8/12/2022 στις 2:14 ΜΜ, mitsos130 είπε Έμαθε κανείς κάτι νεότερο για την τρίτη εβδομάδα των ΣΠΕΝ της 2022 ΣΤ' ΕΣΣΟ; Θα γίνει και εάν γίνει πότε; Θα γινει το προγραμμα ετσι λεει παντα ετσι γινεται αν πεσουν χριστουγεννα πανω κοβονται και συνεχιζουν μετα τα σπεν . Δεν θα κοπουν επειδη θελετε απλα να παρετε μεταθεση πιο νωρις... Ειναι βασικα πραγματα που πρεπει να ξερουν ολοι οι στρατιωτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickthequick123A Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Σε όσους προσπαθείτε να μπείτε στο parousiasi.army.gr σας βγαζει και εσας οτι κατι πηγε λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 3 hours ago, nickthequick123A said: Σε όσους προσπαθείτε να μπείτε στο parousiasi.army.gr σας βγαζει και εσας οτι κατι πηγε λαθος; Το ίδιο βγάζει....εντωμεταξύ δυσκολεύομαι να επιλέξω στρατόπεδο. Ούτε που ξέρω τι παίζει με το καθένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickthequick123A Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SIP1995 είπε Το ίδιο βγάζει....εντωμεταξύ δυσκολεύομαι να επιλέξω στρατόπεδο. Ούτε που ξέρω τι παίζει με το καθένα. Θα περιμένω μεχρι τελευταία στιγμη μπας και μπουν τα παραμεθορίου και εχει γίνει καποιο λάθος,αλλιώς δεν ξερω ουτε και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, nickthequick123A said: Θα περιμένω μεχρι τελευταία στιγμη μπας και μπουν τα παραμεθορίου και εχει γίνει καποιο λάθος,αλλιώς δεν ξερω ουτε και εγώ. Και εγώ στην ίδια φάση είμαι, καθώς θέλω ή παραμεθόριο ή ειδικές δυνάμεις λόγω 9μηνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitelight Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) αυτη η φορμα που επιλεγετε ειναι το συπο η σημειο υποδοχης πολιτων δλδ εκει που θα παρουσιαστειτε τωρα η μοναδα τοποθετησης μπορει να ειναι καπου εκει κοντα στο συπο συνηθως η πιο σπανια οπουδηποτε αλλου. Και παλι δηλωνετε προτιμηση τις περισσοτερες φορες αν δεν βαλετε καποιο βυσμα δεν εχει και πολυ σημασια τι θα δηλωσετε. Επιπλεον απο τις 12 δεκεμβριου και επειτα καταργηθηκαν ολα τα συπο του εβρου για αυτο και δεν εμφανιζονται στο συστημα https://www.evros-news.gr/2022/12/13/ντροπη-έκλεισαν-όλα-τα-κέντρα-κατάταξ/. Οποτε μπορειτε να παρουσιαστειτε οπουδηποτε εκτος απο εκει. Τωρα αμα θελετε παραμεθοριο η ειδικες δυναμεις θα το δηλωσετε οπου και οταν παρουσιαστειτε μην αγχωνεστε Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από whitelight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, whitelight είπε αυτη η φορμα που επιλεγετε ειναι το συπο η σημειο υποδοχης πολιτων δλδ εκει που θα παρουσιαστειτε τωρα η μοναδα τοποθετησης μπορει να ειναι καπου εκει κοντα στο συπο συνηθως η πιο σπανια οπουδηποτε αλλου. Και παλι δηλωνετε προτιμηση τις περισσοτερες φορες αν δεν βαλετε καποιο βυσμα δεν εχει και πολυ σημασια τι θα δηλωσετε. Επιπλεον απο τις 12 δεκεμβριου και επειτα καταργηθηκαν ολα τα συπο του εβρου για αυτο και δεν εμφανιζονται στο συστημα https://www.evros-news.gr/2022/12/13/ντροπη-έκλεισαν-όλα-τα-κέντρα-κατάταξ/. Οποτε μπορειτε να παρουσιαστειτε οπουδηποτε εκτος απο εκει. Τωρα αμα θελετε παραμεθοριο η ειδικες δυναμεις θα το δηλωσετε οπου και οταν παρουσιαστειτε μην αγχωνεστε Στεναχωρηθηκαν οι γκατζολοι που δεν θα αρμεγουν άλλο τους φαντάρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις