vasilis__ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας μπορει να δοθεί υποχρεωτική άδεια στους στρατιώτες από δκτη / αντιστράτηγο ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis19009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vasilis__ είπε Καλησπέρα σας μπορει να δοθεί υποχρεωτική άδεια στους στρατιώτες από δκτη / αντιστράτηγο ;;; Τι είδους άδεια εννοείς; Αν εννοείς τιμητικές εννοείται μπορούν δώσουν. Αν είναι κανονικές, ΤΑΠ κλπ και σας βάζουν να τις πάρετε με το ζόρι, για να μην τις φυλάξεις μέχρι το τέλος και αδειάσει η μονάδα, φαντάζομαι μπορούν να το "διατάξουν", αν και εγώ δεν το είχα συναντήσει αυτό στην θητεία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis__ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ναι υποχρεωτικά να πάρεις μέρες για να μη τις κρατήσεις για το τέλος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisJo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 12/12/2022 στις 12:18 ΜΜ, Giwrghs95 είπε 8μηνος αν είσαι ο πρώτος η μόνος γιος Ακόμα και αν ο πατέρας μου είναι εν ζωή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, vasilis__ είπε Ναι υποχρεωτικά να πάρεις μέρες για να μη τις κρατήσεις για το τέλος .. Το κανουν ναι. Δεν μπορεις να κανεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 4:27 ΜΜ, nikosnikos2 είπε Καλησπέρα μάγκες, είμαι κατανεμημένος πολεμική αεροπορία και θέλω Θεσσαλονίκη. Ξέρετε τι παίζει με την 113 Πτέρυγα Μάχης (Αεροπορική Βάση Μίκρας) και την 350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων (Αεροπορική Βάση Σέδες) που είναι καλύτερα? Επίσης υπάρχει κάπου καλύτερα στην Θεσσαλονίκη από αυτά? Και εγώ είμαι κατανεμημένος ΠΑ και σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο για 113 & 350. Αν μάθω κάτι ως προς αυτά θα σου πω. Εννοείται αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι παραπάνω ας βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgkar94 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 11/12/2022 στις 9:29 ΠΜ, GrKata είπε Παίδες καλημέρα. Έχει κάνεις καμιά δοκιμασμένη πρόταση - ιδέα πως να προστατευτούμε από την βραδινή υγρασία τώρα το χειμώνα που στα νησιά είναι μόνιμα 90% ++ και μας κόβει το κρύο ?? Έχω ακούσει ότι αντιανεμικα η αδιάβροχα μέσα από την παραλλαγή βοηθάνε , ισχύει κάτι τέτοιο ?? Διπλη κάλτσα οπωσδήποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Στις 15/12/2022 στις 12:35 ΠΜ, georgkar94 είπε Διπλη κάλτσα οπωσδήποτε.. Ισοθερμικα της προκοπης και εισαι μπομπε.Μπλουζακι,σκελεα κ καλτσες ισοθερμικες και δεν νιωθεις μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickthequick123A Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Ανοίξε το σύστημα δηλωσης προτιμησης για 2023 Β ΕΣΣΟ και δεν δίνει επιλογες για στρατοπέδα παραμεθορίου.Παρατήρησε κανείς το ίδιο ; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από nickthequick123A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, nickthequick123A said: Καλησπέρα.Ανοίξε το σύστημα δηλωσης προτιμησης για 2023 Β ΕΣΣΟ και δεν δίνει επιλογες για στρατοπέδα παραμεθορίου.Παρατήρησε κανείς το ίδιο ; Ούτε σε εμένα το βγάζει, πάντως η λίστα επαγγελμάτων θέλει μια ενημερώσω πιστεύω. Η μόνη επιλογή για 9μηνο που μου βγάζει είναι για ελδυκ. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από SIP1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickthequick123A Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Λες επειδή είναι η πρώτη μερά να είναι αρκετά νωρις(σημερα 24:00 ανοιξε το συστήμα) και τα υπόλοιπα στρατόπεδα να είναι διαθέσιμα πιο μετά; Eμένα μου βγάζει μόνο 9 στρατόπεδα υποδοχής τα οποία ειναι ολά για 12 μήνη θητεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 10 minutes ago, nickthequick123A said: Λες επειδή είναι η πρώτη μερά να είναι αρκετά νωρις(σημερα 24:00 ανοιξε το συστήμα) και τα υπόλοιπα στρατόπεδα να είναι διαθέσιμα πιο μετά; Eμένα μου βγάζει μόνο 9 στρατόπεδα υποδοχής τα οποία ειναι ολά για 12 μήνη θητεία. Γενικά το δηλώνουν μέσα από το σύστημα για 9μηνο ? Αυτό είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SIP1995 είπε Γενικά το δηλώνουν μέσα από το σύστημα για 9μηνο ? Αυτό είναι το θέμα. Όχι. Δήλωνες περιοχή προτίμησης και πήγαινες αντίστοιχα. Λες να ανοίξουν τα κέντρα που έχουν φαγωθεί όλοι και προετοίμασαν την πλατφόρμα ; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sourothri Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά της 2023 Β ΕΣΣΟ σας ήρθε κάποια ειδοποίηση μέσω SMS για το ότι άνοιξε το σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 37 minutes ago, sourothri said: Παιδιά της 2023 Β ΕΣΣΟ σας ήρθε κάποια ειδοποίηση μέσω SMS για το ότι άνοιξε το σύστημα; Ούτε καν, αν δεν έμπαινα εδώ ούτε που τα θα ήξερα ότι άνοιξε. 3 hours ago, manolis940 said: Όχι. Δήλωνες περιοχή προτίμησης και πήγαινες αντίστοιχα. Λες να ανοίξουν τα κέντρα που έχουν φαγωθεί όλοι και προετοίμασαν την πλατφόρμα ; Άρα πας εκεί και το δηλώνεις μετά από ότι κατάλαβα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις